Februarka08
|
Ojla, vidim da je zatišje tuki gor Nam glih za nazaj brala, upam da ste vsi ok in da vas februarčki ubogajo No, mi smo preživeli dobre 3 dni od doma , je blo kar pestro, tud približno ne tako ˝luštno˝ kot ponavadi jah, ni kej, Larisa zahteva svoje... važno, da je bil očka vedno z nama spala je bolj tako-tako, 2 noči smo bli spet 2 ure pokonc , to noč je pa spala v kosu 9 ur ne vem, kdaj se bo to že enkrat ustalilo dela je blo 2 much, ma ne 3 much... flaške, pa pomivanje z flaširano vodo, non-stop prekuhavanje, futranje.... mah, ni da bi govoru... se je povsod lepo, ampak doma je res najlepše... je hotu dons oči kuhat pa smo mogl na vrat na nos dam pridt na južno, bog ne daj da bi me kam pelov matr, a tašča prav voha.... je mela učer god in ajde, pridte na kosilo... mah..... Sem pa nardila nekaj lepih, srčkanih fotk, bom nardila albumček jutri, če mi bo mala pustila... Zdej grem pa počasi v mižule, sem ravno speglala 1 stroj, 1 se še suši, 1 se bo pa še jutri opral... dela polno Še pivičko spijem do konca (moj skrbi, da se mlekec dela ), potem pa mižule... Aja, še to - zgleda da res pomaga (saj veste kaj ), če bolj vrt zalivaš Nočko