|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
27.7.2008 21:03:33   
Janey
ja ni mi prinesel sladoledauser posted image user posted image

zdaj pa je prišel obisk, pa je šel odpret dol..pred 15 minutami, pa jih še kar ni goruser posted image user posted image user posted image
jutri še mamo pakung's day pol pa hello africauser posted image user posted image user posted image user posted image this is ususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kooomaaaj čaaakaaam res.še samo 2x grem spat, jutri tak ne vem če bom kaj spala. ko sem bla mala pa smo šli v gardaland nisem oči zatisnila zadnjo noč od nervoze potm sem bla pa vsa cotasta v gardalandu, pa glava me je bolela pa vse. grozn dan.
še kar jih ni...vas pa tudi ne. komaj čakam da bojo mimo dopusti da bo tu spet malo bolj pestro. tudi mariborčanke so mi vse pobegnileuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
27.7.2008 21:13:36   
kati kati
čer

evo mene, me ni blo tle gor dva dni...odvajanje od rruser posted image user posted image user posted image user posted image hecuser posted image m se..
pr nas luda kuča-full haus
včiri bi mogla it na konjske dirke pa je moj zataju zvečer pa ogenj v strehiuser posted image user posted image user posted image

pa ni panike sem mu koj vrnila-bat za bat
mi imamo že drugi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš pikec pa je kot velik fant-včiri sem mu probala dat mal jogurta pa je jedu full,potem danes mal juhce posebi zanj-vse nenormalno rad je-kr strese se ko vidi koga da je, pa ker vse bi pojedu
naktarino celo po zauga, pa jabko zna odgiznat,
pa postli se obrača-ne smem se niti obrnat pa je že na drugem koncu
pravi frajer je ratuuser posted image

nč grem mal svojga pogledat( beri sina) ker mojmu bom jih sam še kej napela

janey-kak fajn da greteuser posted image js bi tud šla, a grete iz gradca?

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
27.7.2008 21:38:41   
Janey
kati kati ne kar iz mariborauser posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
27.7.2008 21:52:11   
MetiLu
Čer!
Za mano je dolg in naporen dan, je tko hitro minila tale nedelja, mi je kar hudo user posted image  spimo še ne, dopoldan sem šibala v štacuno po še nekaj malenkosti, pa sem spet pustila 55€ v Tušu user posted image  pol sem kuhala k norc, ker sem mela taščo in tasta na južni, pol so še eni obiski prišli, in je bila prec ura sedem, smo papali, se skopali, midva sva mogla stanovanje v red spravit... no tamal je kmal omagal, jaz grem pa zdej tud u mižule user posted image  
Zjutraj morava pa lulanje ulovit,pa ga nest v laboratorij in še kri dat, tko da bo še pester dopoldan. Pol morava kosilo skuhat, pol gre pa mami delat popoldan za 3 urce ...

Za zvečer me pa še 3 oprane žehte od dones čakajo pred likalnikom user posted image  mah, sej se nikol ne neha user posted image  upam, da bo dopust kmal tuki user posted image

nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
27.7.2008 21:56:30   
Februarka08
Ojla, vidim da je zatišje tuki goruser posted image
Nam glih za nazaj brala, upam da ste vsi ok in da vas februarčki ubogajouser posted image
No, mi smo preživeli dobre 3 dni od domauser posted image , je blo kar pestro, tud približno ne tako ˝luštno˝ kot ponavadiuser posted image jah, ni kej, Larisa zahteva svoje... važno, da je bil očka vedno z namauser posted image spala je bolj tako-tako, 2 noči smo bli spet 2 ure pokoncuser posted image , to noč je pa spala v kosu 9 uruser posted image user posted image user posted image ne vem, kdaj se bo to že enkrat ustalilouser posted image dela je blo 2 much, ma ne 3 much... flaške, pa pomivanje z flaširano vodo, non-stop prekuhavanje, futranje.... mah, ni da bi govoru...user posted image se je povsod lepo, ampak doma je res najlepše... je hotu dons oči kuhatuser posted image pa smo mogl na vrat na nos dam pridt na južno, bog ne daj da bi me kam pelovuser posted image matr, a tašča prav voha....user posted image je mela učer god in ajde, pridte na kosilo...user posted image mah..... Sem pa nardila nekaj lepih, srčkanih fotk, bom nardila albumček jutri, če mi bo mala pustila... user posted image

Zdej grem pa počasi v mižule, sem ravno speglala 1 stroj, 1 se še suši, 1 se bo pa še jutri opral... dela polnouser posted image

Še pivičko spijem do konca (moj skrbi, da se mlekec delauser posted image ), potem pa mižule...

Aja, še to - zgleda da res pomaga (saj veste kajuser posted image ), če bolj vrt zalivašuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
27.7.2008 22:06:13   
MetiLu
Še to sem pozabila, plasmon piškotke sem kupila v Dm-u, so brez glutena, za sladkor ne vem user posted image   so pa taki mini, ki so v bistvu za v flaško, da se raztopijo v mlekcu user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
27.7.2008 22:11:33   
kati kati
METI-zakaj pa bosta nesla vodo na analizo?čisto preventivno?

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
27.7.2008 22:25:30   
nizy
pozdravljene ,

mi smo nazaj z dopusta , vidim , da je je že part 4. , se sploh ne spomnim na kateri strani 3. dela sem ostala , sem mela 15dni odvajanja od rr user posted image ,....

imamo že dva  zobka user posted image user posted image user posted image , kaj več več napišem jutri , zanazaj se mi ne ljubi brati user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
27.7.2008 23:09:14   
mesecnica
Buči: tole če ti kaj pomaga (malo pobrskaj, mogoče se pa kaj pametnega najde):
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7687
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12834&besede=rojstni%20dan
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10361&besede=rojstni%20dan
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7356&besede=rojstni%20dan
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3661&besede=rojstni%20dan
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8186&besede=verz
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7000&besede=verz
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3661&besede=verz
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1932656
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1932656&mpage=1&key=&#1932656
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1946264
http://www.naj-verzi.com/component/option,com_mtree/task,listcats/cat_id,48/Itemid,24/
http://www.misli.com/phpbb2/viewforum.php?f=7
http://slo-verzi.com/verzi/verzi-za-rojstni-dan/
http://www.everzi.com/verzi-za-30-rojstni-dan/

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
28.7.2008 0:46:55   
jencili
čer,

no pa sem vas na hitro preletela.

Vidm, da se ni nč kej pretresljivega dogajalo.

Bajsa user posted image user posted image user posted image   čimprej se mi pocajtaj, da nadoknadimo izgubljeno soboto...user posted image . Mi vas še kar čakamo. Ko boste redi povejteuser posted image

Drugač pa tud jst rajši ne bi o naših nočeh. Zbujamo se zdej že 5-to noč na 2 uri. Pojma nimam zakaj, še vedno ne. Po nasvetu patronažne sm dala Taj-u zdej že 3 večere riževo kašico (poje je nekje 80ml), seveda po dojenju, pa se mi še vedno zbuja. Očitno le ni vzrok moje mleko za slabo spanje.
Ne vem al so zobje al kaj je to, ampak kr neki res. Dons je šel spat ob 21.30 ob 23.30 pa budnica. Po pol ure na rokah je šele revček zaspal. Med tem pa sam jok na jokuser posted image user posted image

Drugač pa kot je Ella napisala, smo se malo potepali učer in dons. Je blo tko luštno...user posted image user posted image user posted image

Ve pa verjetno že vse spite ne?...pol grem pa še jst za to švoh urco do naslednjega bujenjauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
28.7.2008 5:41:19   
itata
jutro,
mi se tud zbujamo. danes po dolgem času clo vstali ob 5h... sam kaj naj. ponavadi pa "samo" na 3 ure. pa mu tud dajem večerjo riževe kosmičke z zelenjavo pa nič ne pomaga... sam upam, da bo kmal prerastel tole fazo in opustil nočno dojenje. čeprav ga imam itak na sumu, da sploh ni lačen, ampak se samo crklja. me ima pač tko rad tud ponočiuser posted image
sej še za petek nisem povedala, da sem pustila malčka doma mojim in šla na služben piknik - so začeli s kolektivnim in je bila fešta zadnji dan. sem šla zase, da mal poklepetam (itak šele ob 21h, ko je bil mali že ready za spat dat) pa kao da grem mojga iskat, ker je blo daleč od doma in da ne bo pijan okol skakal. sam da moj ob polnoči, ko sem mogla it nazaj jaz, ni hotu z mano, ker je žur še potekal. še dobr da sem flegma sorte in da ne hodi preveč ven pa sem ga pač tam pustila. pol me pa kliče model ob 4h zjutri, da će ga lahk sam v lj pridem iskat, ker do tja je mel prevoz... sej pravim: še dobr, da je tole parkrat na leto. pol sva bila v soboto čez dan pri taščici. ona ful raztura s tamalim drugač, sam očitno je bila preveč intenzivna in glasna tokrat, ker se je mali vedno jokat začel, ko ga je ene 20 min mela... kaj vem zakaj.
včeraj smo šli pa na kosilo lepo v gostilno. nekaj časa smo vsi trije sedel - naš že v stolčku sediuser posted image  pol sva se pa mal menjala. smo hotl it še v kamniško bistrico, ampak je mali omagal in smo šli pač domov spat. pa drugičuser posted image  je blo pa fino. po spanju popoldanskem, sva pa pred bajto mal harala. zdej gre spat naš nekako okol 10h za kako urco pa pol popoldne od cca 14h do 16:30. pol pa redko kdaj še kej... tko da se je že nekako naštelal. zvečer pa mrkne okol 21h in se zbudi okol 7:30/8h. danes je po dolgem času spet mu uspel se prej zbudit. sej včasih se okol 6h, sam to je pač za male otroke značilno, da se eni ful zgodaj zbujajo. pridne bodite. se čitamo še mal kasnej!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
28.7.2008 8:15:33   
Februarka08
Dobro jutro.

Zame nič kaj dobrouser posted image . Spali smo sicer spet v redu, zjutraj pa je tamala padla s posteljeuser posted image . Na srečo je vsaj z glavico padla na moje gumjaste copate, tako da se udarila ni... ko sem jo pomirila, se mi je takoj smejala, buške ni... jo bo še moj potipal, ko pride domovuser posted image . Na kaj moram biti sedaj pozorna? Na bruhanje? ... Matr, spale sva, kar naenkrat je blo že bumuser posted image mah, sem slabe voljeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
28.7.2008 8:22:42   
Suzi*
jutro.

mi smo ok spali oz še vedno spimo.user posted image  je zaspala ob pol desetih, jedla ob pol polnoči in ob pol šestih. je pa tadolgi del prespala v svoji veliki postli. pa kake dela po postli...ma ne morem verjet. pleza, se obrača,... vsakič jo najdem nekje drugje v postli.  je pa začela puzat. user posted image user posted image  si da kolena čist pod trebuščka in se potem po nosu rine naprej. user posted image user posted image user posted image  ma prisežem da zgleda ko en polž. user posted image user posted image  včasih ji rata se dat na vse 4....to zdej non-stop trenira. pa takooo jamra zraven. user posted image

mi imamo pa danes popoldne UZ kolkov. končno smo dočakali. ko se pa zbudi pa šibamo na sprehod.

aja, jaz bom enkrat ta teden prišla v LJ (verjetno sr, čet, pe)....če bi bla katera za kofi in čvek mogoče??? v supernovi al pa v Kavalu?? še sporočim datum, samo da se doma uskladimo.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 28.7.2008 8:28:44 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
28.7.2008 8:28:02   
Suzi*
februarka, nimaš kej. se zgodi. user posted image  če bo Larisa taka kot ponavadi, nimaš kaj skrbet.

nizy, user posted image user posted image  za zobka.

naš oči je pa včeraj prišel iz BiH, je kar zadovoljen, da je šel, je ful videl, zvedel ...baje zanimivo. in ful dobr je jedel. je pa rekel da je dol 70% žensk in da se ful rihtajo in je pravi boj za moške. mah sej so ene reve. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
28.7.2008 8:45:45   
pina-1
jutro.

najprej se globoko opravičujem za zanemajanje. Je bil vikend kar naporen. V soboto smo meli rojstni dan od bratranca in smo jedli in pili....
včeri smo pa Mio peljali k mojim v Črvar na morje. Ves smo se pa še okopali in Ana je norela v vodiuser posted image user posted image user posted image

spali smo kar v redu. Zdej se bova pa počasi odpravili v Koper po eno darilce in pol je na vrsti kidanje stanovanja. Moram izkoristit sedaj ko MIe ni.

Bajsa, jaz bi te iz ikee prosila sao mizico za antilopa. Stol je moj zmontiral, tako da Ella, najbolje da si novega naročiš.

suzi bravo za Žanko za spanje v veliki postelji. Pa škoda da se ne bomo vidli. Mi ne bo uspelo pridet v lj pred dopusti.

gem se moja mišika oglaša iz posteljice.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
28.7.2008 8:52:32   
Suzi*
pina, kdaj greste že vi na dopust??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
28.7.2008 9:43:12   
ella79
jutro user posted image
sem skoz neki po malem brala, pa sploh ne vem kaj je za pokomentirat user posted image
user posted image user posted image user posted image za še en zobek
suzi vaša Žana pa potem že res obvlada tole plazenje user posted image user posted image user posted image

jencili mogoče pa na splošno čez cel dan premalo poje user posted image a da bi mu pa obe zizi ponudila, pa noče user posted image mi tudi sedaj pred kopanjem par dni dajemo riževo kašico, potem pa po kopanju še obe zizi, pa mi spi od 20:30 do 5:30, pa potem do 8:30 user posted image mislim, da bomo kmal prešli na stari ritem spanja 12 ur v kosu.

No, kateri dan se zmenimo za vozičkanje okrog Brda? Pogoj, da ste v formi, k je to 10 km user posted image user posted image no, sej verjetno prvič ne bomo šle obrok, ampak sam do ene klopce in nazaj user posted image bajsa, ti si pomoje še najbolj zasedena, povej kako si z časom ta teden? mogoče jutri? katera bi še prišla v naš konc? nuka mislim, da je rekla da sam danes ne more user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
28.7.2008 9:55:11   
misar
lep pozdrav

budni smo že od 7:30. no zdaj spet že 20min drgnemo 2. kiticouser posted image user posted image .

noč spet user posted image . budnica ob 1:30, 3:15, pa še enkrat- ne vem ureuser posted image , ko sem jo vzela v svojo posteljo in sva nagnali atija na kavč. ubogi izgnanec user posted image user posted image user posted image . no pol pa je mali vragec spala do 7:30 user posted image user posted image .

no saj prvo rundo je spala ful dolgo, od 20:30, 5ur, sam kaj ko jaz ne grem takrat spatuser posted image

grem zdaj mal pospravit, pol greva pa s tamalo slikce za potni list naredit, pa na UE, pa pol še na kavico, pa še kaj se bo našlouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 28.7.2008 9:56:00 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
28.7.2008 11:16:09   
MetiLu
DAn!
Midva sva v laboratoriju ful hitro zrihtala, zjutraj nama je čist na izi uspelo ulovit lulanje, pol sva se pa hitro napokala in odvozičkala do ZD, ker sva ga oddala in še par kapljic krvi iz prstka. Janez čist priden, nič jokal user posted image
Kati, naju je zdravnica čist preventivno dala, ker imava v četrtek 3. cepljenje in baje paše tale pregled krvi in urina zraven user posted image  pa sva šla že dones, da bodo v četrtek izvidi že v ordinaciji user posted image

No, pol sva pa prišla domov, se malo podojila in zaspala, jaz sem nahitro pomacala, zdele grem pa še tamalmu neki skuhat, da bo papal, ko se zbudi. Čeprav me tko vleče k njemu zraven v postlo, mi kar oči skup vleče, ker spimo še vedno NE SPLOH user posted image
Mogoče si bom pa dones poenostavila, pa bova prvič enega frutka probala user posted image  pol moram pa še neki za kosilo narest, ker moj pride s šihta, jaz bom šla pa za 3 urce na šiht user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
28.7.2008 12:25:59   
mesecnica
Suzi - bravo Žanauser posted image user posted image user posted image . Naša se niti pod razno še ne bo plazila. Njo najbolj igračke zanimajo in leži ter se z njimi igra. Pa full rada se na trebuh obračauser posted image .
A boš šla sama v Ljubljano? Brez user posted image ?

Midve sva bile danes že na sprehodu. Je že vroče za znoret. Zdele pa krompir kuham, bom svaljke naredila za kosilo. user posted image  pa spi. Še ene 10 minut bo verjetno.
Potem moram pa kakšen pameten recept za piškote najt (brez jajc in mleka seveda). Da se bom malo posladkala user posted image .

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 28.7.2008 12:26:45 >

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
28.7.2008 12:40:24   
itata
dan,
suzi: jaz sem itak že predlagala, da se dobimo konec tedna... tko da povej kdaj pridešuser posted image

a je možno, da moj otrok že zavrača joško in bi raje jedel navadno hrano? zdej mu dajem dop sadje - zdej poje že celo (kuhano) nektarino zmešano z 1/3 banane... to je že en obrok, tko da se takrat ne doji. popoldne oz zvečer pa zelenjavo z riževimi kosmiči, joško pa pred spanjem za zaspat. skratka. že včeri popoldne ni hotu z joške kej preveč jest. je kar jokal. pol sem mu dala mal kasnej zelenjavo s kosmiči je bil pa čist hepi. sam sem mislila, da je blo pač mu vroče al pa ni bil tolk lačen. danes dop ista zgodba. dojil se je ob 6h. pol spal do 9h, pa sem ga dala ob ene 9:30 na joško pa ni hotu jest. sem šla v trgovino in je bil že čist siten. pa sem mu dala ob 11h banano je pa skor crknu od sreče. joška je bla sam za se uspavat dobra poluser posted image  mal čudn je tole vse skupi mi... sej men je načeloma ok, če bi gospod raj na polno jedel GH, sam kako bom moje mlekarne umirila k ponoč visi pa strogo na 3 ure gor in sem čez dan "polna mleka" k pa on ne bi jedeluser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
28.7.2008 13:19:18   
pina-1
midve sva tudi že s potepanja. sem že začela malo stvari skupi za dopust dajat.user posted image  komi čakam da gremo.
Suzi mi gremo komi 8. avgustauser posted image .

meti, mi pa fruteke že ka pridno jemo. Sploh se ne sekiram jaz preveč s tem sadjem. Sem ji sier en dan skuhala jabolko nektarino in hruško, pa je pridno pojedla, samo kaj ko mi ostane za še en obrok. KAj naj pa s tistim????? user posted image Jaz sicer kupim frutke v italiji. So boljšega okusa in večji delež sadja majo. Dokler smo doma ji bom še kaj skuhala, samo na dopust bom pa kar frutke s sabo vzela. Se mi ne bo dalo tolkokrat zanji posebi kuhat.

zdej pa ančka spi in jaz gre likat, ker me zopet ena gora preila čaka. Pa še kruhek bom prej spekla. Ma en fant danes 198 let, pa mu bom 18 iz kruha nardilauser posted image user posted image user posted image

šibam

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
28.7.2008 13:27:37   
Suzi*
oj.

me smo tud vozičkale, ampak je vroče za umret. zdej se je pa pooblačilo, me smo malo zakinkale skupej, žana še spi, ajz na hitro pojem široke rezance z drobtincami in meseka, pol pa gremo na UZ kolkov. ja, šeleee. smo ful dolgo čakali. upam, da ne bo dežja, ker gremo z vozičkom.

mesecnica v LJ gremo skupaj, malo bomo šli v šoping, moj bo šel pol mal delat, tako da bom frej, pol pa skup domov.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
28.7.2008 13:30:53   
Februarka08
Suzi, hvala vsaj tebi za odgovor.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
28.7.2008 13:43:41   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Sploh se ne sekiram jaz preveč s tem sadjem. Sem ji sier en dan skuhala jabolko nektarino in hruško, pa je pridno pojedla, samo kaj ko mi ostane za še en obrok. KAj naj pa s tistim????? user posted image

v knjigi mi piše, da kašice lahko stojijo v hladilniku 24 ur. mogoče ji naslednji dan ponudiš?? sploh kakšno čežano bi lahko po mojem mnenju.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.