|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
26.7.2008 18:27:59   
Janey
 aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FERTIIIIK seeeem

jeeeiiiiii kak sem pa zdaj vesela, zdaj pa hitro letim dol po pokija, je bil zdaj 2 ure doli ker je še ati pomagal...posesat, prej ga je pa ati imel. sem tak vesela

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
26.7.2008 19:48:48   
Bajsa
Čeeeer!

Madam že spi, kok časa pa bo, je pa drugo vprašanje user posted image . Ja valda, če je pa frajerka šla sam eno rundo spat user posted image , od pol enih, pa do dveh, pol se je pa še kr v pojstlci mal igrala (pol ure) in če nebi jaz pogledat pršla če še spi, bi bil zih še mal mir.
Kaj sm nardila jaz, zadnjič sem ji dala 30 ml mleka iz tetrapaka (trajno mleko) in 30 ml vode , sm ji za zvečer še piko na I naštimala. Reakcije nič, tko da zgleda da ni panike, ji bom lohk tako mleko tud že kdaj dala user posted image . No sej drug teden v tork pride patronažna, pa bomo vidl kaj bo rekla, v sredo mamo pa posvetovalnico, pa lulanje morm do takrat ulovit in nest.
Ella, Pina in Mlavla ni panike za Ikeo, vse kar bo šlo poleg vozička notr bomo prpelal. Mi gremo itak sam za kuhno gledat, ne bomo še nč kupoval verjetn.
Zakaj je tako mrvilo na RR zadnje dni??? Men je ful dolgčas user posted image .
No mi mamo zdej že vse razpotegnjeno za štrom, sam še kabli pol notr pridejo in luči + vtičnice in štekrji se namontirajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hitr se morm spravt ploščice naročit, pa kuhno izbrat, pol pa čakat in čakat, da bo estrih dost suh, da bi šel notr lohk parket. A je kera pred kratkim kupovala pralni, sušilni, pomivalni stroj? Kakšna ideja kaj kupit, nasvet na kaj morem bit pozorna, kaj se res rabi od 100-tih bz funkcij in kaj je sam nateg?
No bom dodala še kšno slikco zdele gor, boste lohk pogledale kako so mejhne sobceuser posted image , ja j*** ga, drgač ne gre.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
26.7.2008 19:55:26   
Bajsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bom znorela!!! Mt butasta se dere po stanvanju in mi valda tamalo zbudi! K.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
26.7.2008 20:53:42   
Bajsa
No HB spet spi, ne HB, hala zizi user posted image . Grem zdej en jamb odšpilat, k ste dolgočasne, pa še čokolado bo sedla po sendvičih user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
26.7.2008 21:14:32   
MetiLu
Jest pa še talar juhice popapcam in grem spat. Janez se sicer še neki matra da bi zaspal, sam ven s postle ziher ne gre! ma da zaspi... je prej spal do sedmih, pa še to sem ga zbudila, da sva pojedla eno zizo, pol sem šla jaz pod tuš, pol sva se skopala, pa pojedla 40 ml riževe kašice in košček plasmon piškotka (brez glutena, sem dones kupila user posted image ), no čez je pa še eno zizo dobil, pa še 40 ml vode za žejo user posted image   ma da mi da vsaj 4 ure spanca v kosu dones, pa smo zmagal user posted image

Grem župco pohladit ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
26.7.2008 21:19:26   
MetiLu
no, pa mu je le uspelo zaspat... nam je spt uspavanka crknila, bo treba baterije zamenjat user posted image  

mater, zdej bom pa to vrelo župo hladila celo večnost, namest da bi šla prec spat user posted image user posted image user posted image

Sam tlele pa res kar nekaj čvekic pogrešam zadnje čase user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
26.7.2008 22:14:26   
mary_lou
METI a plasmon ma piskotke brez glutena? 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
26.7.2008 22:27:25   
ella79
jencili user posted image user posted image user posted image za Taja, da obvlada dve novi vrlini, sam da še spanje mal bolj osvoji pa bo user posted image

janey user posted image user posted image user posted image to pa si bila danes pridna in vse porihtala. Kdaj greste na dopust?

meti user posted image user posted image user posted image za 5 user posted image . Jaz menjam točno na dva meseca baterije v vertiljaku, pa obvezno morajo biti ene na razervi user posted image user posted image no, sej ne da bi ga tok porajtala, sam čez dan ga je pa čist vesela če špila user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image kok ste pridni in stanovanje noro hitro napreduje. Važno, da bodo imeli user posted image svojo sobico, pa četudi bolj majhno. Sej zoja tudi nima dost večje, no sej velike v majhnem stanovanju sploh imet ne more user posted image user posted image za stroje pa mal po netu poglej, sej veš kje user posted image user posted image jaz tudi ne maram preveč funkcij, k potem še prat ne znam dat user posted image user posted image user posted image pa še enektronka hitreje zataji. Aja, mi2 sva gorenjev pralni stroj v avstriji kupila, ker je bil pri nas enkrat dražji user posted image

jencili sporoča, da so se šli potepat za čez vikend, sej pomoje mi je sam zato sms poslala, da vam povem user posted image user posted image user posted image

je pa res zatišje user posted image jaz skoz neki tuki gor strašim user posted image user posted image mah, jaz priznam, komi čakam, da stičanka pride user posted image user posted image user posted image

še kej mogoče user posted image

morm prav našo šefico pohvalt, pa bla danes tok pridna, da sem jo sam polupčkala zdele user posted image cel dan smo se potepal, pa zdele smo bili še na eni taki bolj fensi večerji, pa je sam pridno sedela in gledala, čeprav je bila že ura za spanje user posted image je vedla da mora biti pridna, da me v zadrego ne spravi. Pa sem mislila zdej da ne bo hotla zaspat, k je bla že cel popoldan budna, pa je mal pozizala, se še neki smejala, v postlo sem jo dala, si je uspavanko prtisnila in zaspančkala user posted image zdej grem pa pod tuš, pa počasi v mižule
nočkouser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
26.7.2008 22:38:10   
Suzi*
ooo, ful dogaja kle gor. user posted image user posted image user posted image  
matr, jaz tud dolenjči komaj čakam. bo zihr bolj živo kle.

no, naša 2 user posted image  sta slabo uro že lepo v svoji sobici in drnjohata. ne morem pa drugač naredit, kokr da tamalo v spalnici uspavam in pustim tam spat, ko pa anžej zaspi, jo pa prenesem v sobo. drugač bi jo budil, ker ni glih tiho, ko gre spat. ko se bosta pa navadla en druzga, pa ko bo žana sama znala zaspat, bosta pa skupej dobila pravljico in šla k palčkom. upam, da bo to kmal. user posted image  

mi smo bli na pikniku, otroc pridni, smo veliko jedli, pol je pa dež scal in se je fuuul ohladilo. dobr da pol omare nosim s sabo za oblečt, drugač bi mi zmrznla oba. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
26.7.2008 22:50:28   
Janey
čer

ella v torek zjutraj letimo, samo bo treba še pakirat in nebi rada vse zadnji dan, ko je itak panika, četudi je vse v kufrihuser posted image user posted image

meti a so ti piškoti tudi brez cukra?kje se juih pa dobi?

bajsauser posted image user posted image user posted image ful ste pridni na bajti. kak bi jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

danes sem razmišlala da ko pridemo domov začnem ful stanovanja gledat(dokler se lubi ne zaposli bi pač šli v najemniško, ker sicer ima lepo plačo, ampak kaj pa če zboli in dopusti in to..ni nič plače, ko dela prek študenta), pa sem danes že malo pokukala in me je vrglo na rit. enosobna stanovanja do tam 300 eur najemnine+stroški. moj bi šel rad vsaj v dvosobno. meni je vseeno, če sem v sobici samo da mam svoj mir. res je da mamo tu vsaj 80 kvadratov če ne ki več, se pravi 3 velike sobe, kuhno, 2 ful velika balkona in moj pač noče z luksuza, samo za ljubi mir sem jaz raje v malem stanovanjecu pa tam bo ziher lepše. upam da najdemo kaj poceni pa kolko tolko vredu. no ja...nebom vas s temuser posted image user posted image

eno nujno vprašanje: kako si menstruacijo prestavim s tabletkami? a kar dalje jemljem in pojem vseh 21 in imam šele potem 7 dni brez? na tabletah tak čudno piše da prej nehaš jemat, ampak jaz sem danes zadnjo pojedlauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
26.7.2008 22:55:20   
Bajsa
No punce zdej grem pa jaz tud spat, za vsak slučaj dons mal bolj zgodi, če mi spet sledi nespanje od 2 naprej. Ej sm jambrala k me je madam zbujala za podojit se, mater rajš jo vsako noč 3 krat dojim, kokr pa da pol noči prečukam, ker me tok boli.
Ella user posted image user posted image user posted image  za pridno Zojo, pa sej si itak vedla, da je vaša princess najbolj priden otrok v vesolju user posted image .
Ja Suzi vam pa želim, da se hitr malčka navadta en na druzga, da bosta kmal oba v isti sobici zaspala.
Jaz mam tud ponavad en kup cunj sabo, se mi je pa že zgodil, da sem tetra plenico pozabla user posted image . AL jih mam enih 6 vse povsod, al pa nobene user posted image .
Jaz mam pa nove rolerje user posted image user posted image user posted image , se bom rolala, sam da se nam pobila user posted image
No zdej pa res grem...

Sladke sanje, mirno nočko, naj februarčki in februarčice pridno in dolgo spijo!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
26.7.2008 22:55:33   
Suzi*
Janey, lahko bi jih nehala 1 teden nazaj jest, pa bi zdej ta teden že dobila user posted image . če si jih pa kar do konca zmazala, jih pa še 1 teden jemlji iz nove ploščice, ko bo pa dopust končan, pa nehaš in dobiš user posted image . ne vem pa če lahko kar še eno celo tablico poješ dokonca. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
26.7.2008 22:57:00   
Suzi*
joj, Janeyuser posted image , še k nam pridi mal red naredit. jaz večinoma samo še površinsko pospravljam. user posted image  no, razen zadnjič sem kuhno mal bolj. sploh ne vem kje naj se lotim generalne, ampak bi mogla vse omare zrihtat, pa stvari ki jih ne nosimo stran zmetat al pa kam odpeljat...ker pa ne vem kaj naj z njimi pa v omarah ležijo in gužvo delajo. user posted image user posted image  moram se res lotit enkrat vse te pi******e. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.7.2008 22:57:39   
Bajsa
Janey s tabletki ti ne znam pomagat, jih že tok dolg nisem jedla user posted image . Men se zdi, da tiste k sm jih mela jaz so se prej nehala, ene k jih je mela pa kolegica, so se pa naprej jemale user posted image .
Zdej pa morem it, madam se oglaša user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
27.7.2008 0:10:58   
Suzi*
ja, hud tale čvek danes.user posted image user posted image

samo sporočam, da malčka palčka še kar lepo pančata. jaz grem pa zdej počas v svojo rezidenco. mi je kr čudno, ker sem sama v sobi. user posted image user posted image  
sej zjutrej pa vsi 3je pristanemo v postli za pocrklat. user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
27.7.2008 8:19:09   
misar
dobro jutro

prva??user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
27.7.2008 8:28:46   
misar
najprej janey...tabletke lahko ješ sam en teden dlje al pa celo tablico, kot ti paše (so besede moje ginekologinje, tabletke sem pa jedla 7 let). sem enkrat šla na potovanje, pa da nisem imelauser posted image mi je predlagala, da lahko tabletke kar jem. da ne povzroča nobenih negativnih posledicuser posted image

včeraj čez dan smo ful pohajkali. dopoldan smo bli v mestu s kolegi, ki imajo deklico staro skoraj 2 leti, popoldan pa so bili na obisku sosedi, ki imajo deklico staro leto in pol. madona bo mela naša Lana kompanije user posted image user posted image user posted image
v glavnem mali je tako dogajalo, da je čez dan spala celo eno uro user posted image ...sem rekla, ja pol bo pa ziher ponoč ful dobr spala. ja malo sutrauser posted image user posted image . je bla budnica že ob 12:30h, pa ob 2h, pa ob 3:30h, pol je bila pa cela razbujena sem jo pa kar med naju vturila.
mene pa tamala nič ne moti, če med nama spi. zdaj je pa že tolk velika, da je ziher ne bi pomečkala brez njenega pritoževanja, sem prepričana. bolj naju mlati v spanju ona. ker se vedno počez med naju da (da ne govorim, da imava posteljo sam od 140cm) in potem z rokami in nogami mlati po naju user posted image user posted image user posted image . pa tud še niti enkrat se ni zgodilo, da bi se kdo od naju v spanju zvalil nanjo, tako, da verjamem, da je čist nagonsko, da ne pomečkaš svojega mladička. saj je pri živalih isto. zgledajo tako okorne, pa še nikoli nisem videla (doma smo imeli kmetijo), da bi kobila, krava al pa koza pomendrala svojega malega. ful primerjava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem, da neham neumnosti kvasit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte..če se bo kaj lep dan naredil, greva midva danes mal na motor, pa taščo za kako urco vprežemo, da nam tamalo pomerka. user posted image user posted image babji živi čez cesto pa sam vsake 2 meseca tamalo pomerka, pa še to se je menda sam 2x sama ponudlauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
27.7.2008 8:58:58   
buči
Punce, jutro!

Help: kolega ima 40 let, pa mu moral jaz pripravit nekaj za na žurki - kao neko presenečenje, s programom. Ej, brez idej sem, nič se mi ne rima, nič ne najdem. A ima katera kaj doma, če ste praznovali kaj okroglega? Vsaj eno malo daljšo pesem ....

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
27.7.2008 9:26:46   
Suzi*
tretja. user posted image

mi smo pa spali do petih v kosu, je jedla in spala še do pol osmih. user posted image  

zdele pa že spi 1. rundo. se je prej ful napokala, ker  je bla levanka čiiist polna. user posted image

sem pozabla povedat, da smo včerej probale jabolčni sokec, najprej se je ful pačla, pol je pa kr roko grabla in skor ni žlice spustila iz ust. user posted image  pa tud kar lepo je goltala. danes bomo spet pile, če mi ne bo hotel anžej vsega sokca spit. user posted image

grem mal kidat po stanovanju.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
27.7.2008 10:34:55   
Janey
jutro

se samo oglasim da pozdravim. šibamo na sončka, pa po kufer pol pa pakiratuser posted image user posted image sem že tak nestrpna

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
27.7.2008 14:51:56   
Februarka08
Dan, danuser posted image

A je vse pod kontrolo?user posted image
Uf, sem vas pogrešalauser posted image , gremo na kosilo, se javim ko spakiramo vse nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
27.7.2008 16:04:31   
buči
dan - vse mirno ... user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
27.7.2008 16:16:02   
Suzi*
buci, danes ful dogaja, a ne??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
27.7.2008 18:48:11   
Janey
kje ste vse?prav zalostna sem ko pridem pokukat in nič novegauser posted image mam novo čupouser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
27.7.2008 20:15:48   
Janey
babikeuser posted image user posted image kje ste??

evo jackson spančka, vse je pospravljeno, zdaj pa samo še ati pride in prinese sladoled. si ga bom danes privoščilauser posted image evo gauser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.