|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
28.7.2008 14:01:05   
Suzi*
itata, pojma nimam. mogoče bi res rad jedel GH, samo vseeno mu ponujaj mleko, ker ga morajo še kar precej dobit. sploh če še ne daješ mlečnih izdelkov.

naša še kar spi. čez 15 min. moramo pa že it. ona se je lepo na bušija dala in se sploh ne premakne. polhek moj. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.7.2008 15:36:23   
ella79
februarka ce je Larisa res na tvoje copate padla, pa da se smeje, si se verjetno ti bolj ustrašla kot ona user posted image Mislim pa da morš spremljat, če je bolj mirna...

meti obvaldaš ti tole lovljenje urina user posted image user posted image pri punčki je verjetno mnogo težje user posted image

itata lahko da se želi Jakob sam odstaviti user posted image itak mora biti še na mleku, tako da kar vztrajaj user posted image user posted image

midve sva se tudi že navozičkali user posted image pa nektarino je danes papala, sam ji sadje in zelenjava niti približno ne gre tok v slast kot riževa kašica  user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.7.2008 15:51:22   
Suzi*
evo nas nazaj. naši kolki so super. user posted image  je pa takooo vroče, uhh, sem bla že drugič danes samo za pod tuš. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.7.2008 16:01:27   
ella79
suzi user posted image user posted image user posted image za super kolke. Vroče je pa res k user posted image

pina a se za un stolček mus potrebuje tudi mizica? jaz bi ga kupila za v varstvo, se pravi da bo takrat stara eno leto. A bo to za tok staro še ok stolček?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.7.2008 16:30:09   
itata
sej bom vztrajala. sam ga sumim, da bi se on dojil ponoči, GH pa jedel podnevi.... no sej zdej je normalno spil mleko z joške, ampak za zaspat. kar pomeni, da itak ni čist spraznil joške čist na polno... bo že.
sam dobra stran pa je, da je GH ful lepo in požira k ta velikuser posted image  pa kar tolčke po mizi k hoče šeuser posted image  smešn je.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.7.2008 17:18:06   
Suzi*
ella, mizico rabiš, če se stolček ne da lepo k mizi naštimat. itak pol kmal po 1 letu začnejo sami jest, tako da rabijo mizico. ko so pa dovolj veliki pa itak sedijo že na normalnem stolu. anžej je za mizo mislim da od drugega leta.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.7.2008 18:02:56   
Februarka08
Sem se namatrala in naložila slikice našega mini dopustauser posted image Nekaj mi je štekalo, zato sem mogla narest 2 albumauser posted image ... če katera hoče pošpegatuser posted image

Aja, geslo je pa: miniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.7.2008 18:17:03   
Suzi*
februarka, luštne slikice in super vikend. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.7.2008 19:14:29   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

februarka, luštne slikice in super vikend. user posted image

Hvala.user posted image
Ja, Ella, verjetno se mamice 100x bolj ustrašimo kot našiuser posted image . Ni nič drugačne volje, se smeji in je vse kot je blo prej... vsaj upam...user posted image greva zdej na rižkota, potem pa na večerni ritual...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.7.2008 19:47:00   
MetiLu
No tko, jaz sem iz službe, večerjica v želodčku, zdej pa počasi sledi že večerni ritual...

Februarka, jaz tud mislim, da je z Lariso vse ok user posted image

Punce, ki ste že na GH, koliko obrokov pa imate čez dan, mi smo zdej že kar tadrugega popoldanskega začeli dajat, samo dava mlečno riževo kašico. Dones dopoldan je pa Janez zmazal celga frutka (125 g), a je to preveč naenkrat user posted image
Mi pa obvezno rabimo stolček za hranjenje, ker ga je prov težko hranit v ležalniku na tleh user posted image  pa zmeraj je zraven pri mizi, ko midva jeva in pol revček gleda gor, pa nič ne vidi kaj se dogaja user posted image  tko da je moj reku, da ga greva v petek kupit user posted image  sam zdej ne vem kerga: slexa al polly user posted image

Itata, a Jakob ponoč še vedno noče dude? Ma je pa res pojava user posted image  čez dan dedc, k pridno papa, ponoč pa scrkljanček user posted image  lump mali user posted image  men bi se zmešal, od tega nespanja, jest sem že po enem tednu čist adijo ...

Ella, za punce pa res ne vem, kako zgleda tole lovljenje lulanja user posted image  jaz sem mu dones sam vrečko na pimpija nalimala, pa čakam, ker ponavad takoj lula, pol sem pa kar vodo v umivalniku odprla, pa se je takoj na polno nalulal user posted image  sva se sam še napokala in letela v laboratorij user posted image  sem pa tud jaz najprej mislila,da bo to cela znanost user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1635
28.7.2008 19:57:07   
Suzi*
na hitro eno ? preden dam tamala2 spat.

tiste, ki ste kupovale za krst oblačilca za punčko...kje ste nabavljale, pa zanima me, če se v HM ali CA dobi kaj takega? Ne bi pa nič preveč fensi ampak pač kakšno lahko poletno oblekico, po možnosti belo ali nežno roza. bomo pa verjetno imeli že to nedeljo krst, tako da bo treba hitro nekaj nabavit.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.7.2008 20:11:01   
Janey
nimam časa brat ker sem itak našopana z delom, prišla sem vam samo povedat da uživajte 100 na uro, čvekajte čvekajte čvekajte. lepo se imjete, ne kregajte se s svojimi in čimveč prespanih noči vam želim. jaz vas bom ful pogrešala in upam se potem res vidimo v celju. babuške moje rada vas mam

čao bao........janey via africa

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
28.7.2008 20:22:18   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čao bao........janey via africa

user posted image user posted image  lepo se imejte!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.7.2008 21:01:11   
jencili
čer,

mi se pa zadnje čase samo potepamo še, tko da se vam sploh nimam časa javljat.
Dons smo urejali ene stvari, pol me pa mami kliče, da je glih v Kranju, pa smo se dobili in bli do zdej skupiuser posted image

Za jutr se je pa user posted image  zmenu, da dobimo testni avto (novo laguno) in gremo mal na izlet v Avstrijo. Mogoče mal v Adidasa pogledat, pa tko pač mal po Celovcuuser posted image

U...sm dala Taja na igralno podlogo, šla do kopalnice, se ene 3 min pogovarjala z user posted image , pridem pa nazaj, pa vidim tamalga sred dnevne sobe. Je kr cele prevale spet delal. Ampak fora je v tem, da ga mam na podlogi obloženega s črvom (un obroč poln zrnc za dojit), pa je kr čez splezaluser posted image

Zdej pa šibam, ker mali spet odhaja na potepuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.7.2008 21:35:19   
ella79
čer user posted image

februarka se vidi da ste uživali na mini dopustu user posted image lepe slikice user posted image

suzi hvala za info glede stolčka user posted image za oblekico pa pojma, nimam. Kolegica jo je kupila  BC za 20 EUR, sam je res čist taka za krst, je ne more user posted image še kasnej nosit, sam je bla pa prava princeska.

meti želim ti eno super izbiro stolčka user posted image

janey uživajte, bomo me tudi na vas mislile user posted image

jencili lepo zapravljajte user posted image upam, da vam Taj ne bo kaml k sosedu pobegnil user posted image user posted image

sem vse pokomentirala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.7.2008 21:42:38   
mesecnica

tiste, ki ste kupovale za krst oblačilca za punčko...kje ste nabavljale, pa zanima me, če se v HM ali CA dobi kaj takega? Ne bi pa nič preveč fensi ampak pač kakšno lahko poletno oblekico, po možnosti belo ali nežno roza. bomo pa verjetno imeli že to nedeljo krst, tako da bo treba hitro nekaj nabavit.

Jaz sem jih pred 2 mesecema ali malo več videla tudi v C&A, ampak so, tako kot je rekla Ella, tudi čisto "krstne". Zdaj pa ne vem, ali jih imajo še.user posted image  Nisem bila pozorna...
Kako ste se pa tako hitro lahko zmenili za krst? Kje ga boste pa imeli?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
28.7.2008 21:44:48   
jencili
ce nam taj pobegne k sosedu je to edino v Italijo, kjer eventuelno lahko obleče le rdeče-črni dres AC Milanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
28.7.2008 21:49:07   
larisa
Čer user posted image

no pa smo spet doma user posted image . Je blo super fino user posted image user posted image user posted image  Mali užival 100/h, spal vsako noč od 20h do 6h, pa pol do 8.30 user posted image  Kako bi blo fino, če bi blo doma tud tako.
Sem mu iz firbca probala dat jabučka, pa je revež najprej ene 3krat naredu tako faco, kot da ga bo konc,pa vsakič ko je mal na okus prišel, se je cel stresel, pol je pa v loku bruhal, tko da res ne vem kako bomo mi to s hrano začel user posted image user posted image user posted image  Pa sem bla tko ziher, da bo on pa vse jedel, ker je tak jedec, pa bajsi. No pa sem se zgleda uštela user posted image Obiskali smo tud šefico, carico in Stipeta, ki so super fajn user posted image  No sej ne vem, če se je že kaj javila, ker je tud danes priromala domov user posted image  

Nazaj ne bom brala, ker nimam dopusta, sem na porodniški in ni cajta user posted image user posted image  
Kako ste vse? Kaj je kej novega?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.7.2008 22:01:52   
Februarka08
Ojla...

Jest se počasi odpravljam v mižule mažule, še pod tuš morm skočt... pa se mi dons ne da nič večuser posted image sem prejle šele peglo izklopla in sem zmatranauser posted image
Larisa, user posted image user posted image samo da ste uživali.

Lepo nočko vsem, tukaj je noro zatišje... user posted image se vidi da vse uživajo na dopustih ali pa domauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.7.2008 22:20:10   
buči
Čer. Imam čisto premalo časa za vse. Danes smo dobili klimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noro, pa tako sem bila proti. Ampak zdajle vseeno sediva pri odprtem oknu! user posted image

mesečnica, hvala za pomoč!

janey, uživajte.

itata, a za četrtek drži? Organiziraš torej novo srečanje?

Grem zdaj pod tuš, jutri pa naprej delat. Tale obletnica me bo pokopala!

Nočka vse ostalim, upam, da se v čettek vidimo.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.7.2008 22:21:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Jaz sem jih pred 2 mesecema ali malo več videla tudi v C&A, ampak so, tako kot je rekla Ella, tudi čisto "krstne". Zdaj pa ne vem, ali jih imajo še.user posted image  Nisem bila pozorna...

sem zvedla, da jih imajo na Kapitlju vsako 1. nedeljo v mesecu, pa ker nas naslednji mesec ne bo, pol pa botra že skor rodi, smo se kar na hitro odločili. pa sej ni neke panike...gostilno za kosilo rezervirat, na dopustu ni ravno nihče, eno oblekco kupit za žano, pa je to to. na kapitelj pa itak prideš samo v petek pred krstom na "kao priprave" in to je vse.
v četrtek verjetno itak uletim v LJ, tako da bom pogledala še za oblekce.
ella, hvala tudi tebi za info.

mož je šel pa po kebab zdele....hujšam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.7.2008 22:25:16   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

sem zvedla, da jih imajo na Kapitlju vsako 1. nedeljo v mesecu, pa ker nas naslednji mesec ne bo, pol pa botra že skor rodi, smo se kar na hitro odločili. pa sej ni neke panike...gostilno za kosilo rezervirat, na dopustu ni ravno nihče, eno oblekco kupit za žano, pa je to to. na kapitelj pa itak prideš samo v petek pred krstom na "kao priprave" in to je vse.
v četrtek verjetno itak uletim v LJ, tako da bom pogledala še za oblekce.
ella, hvala tudi tebi za info.

mož je šel pa po kebab zdele....hujšam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AAAAA????? To je res vse???? Pa nič ne komplicirajo???

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.7.2008 22:26:25   
mesecnica
Suzi - pa ste se že kaj dogovarjali z župnikom? Kam boste šli pa na kosilo?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.7.2008 22:35:00   
Suzi*
mesecnica, to je vse, ravno danes sem se z župnikom menila. user posted image  no, rabiš neka dovoljenja, ker je v drugi fari krst, ampak to je vse. za kosilo se pa še nisva odločila. kakšne predlog??

Neposredna povezava do sporočila: 1649
28.7.2008 22:36:11   
Suzi*
grem na kebab. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.