Bajsa
|
Čeeeer! Madam že spi, kok časa pa bo, je pa drugo vprašanje . Ja valda, če je pa frajerka šla sam eno rundo spat , od pol enih, pa do dveh, pol se je pa še kr v pojstlci mal igrala (pol ure) in če nebi jaz pogledat pršla če še spi, bi bil zih še mal mir. Kaj sm nardila jaz, zadnjič sem ji dala 30 ml mleka iz tetrapaka (trajno mleko) in 30 ml vode , sm ji za zvečer še piko na I naštimala. Reakcije nič, tko da zgleda da ni panike, ji bom lohk tako mleko tud že kdaj dala . No sej drug teden v tork pride patronažna, pa bomo vidl kaj bo rekla, v sredo mamo pa posvetovalnico, pa lulanje morm do takrat ulovit in nest. Ella, Pina in Mlavla ni panike za Ikeo, vse kar bo šlo poleg vozička notr bomo prpelal. Mi gremo itak sam za kuhno gledat, ne bomo še nč kupoval verjetn. Zakaj je tako mrvilo na RR zadnje dni??? Men je ful dolgčas . No mi mamo zdej že vse razpotegnjeno za štrom, sam še kabli pol notr pridejo in luči + vtičnice in štekrji se namontirajo Hitr se morm spravt ploščice naročit, pa kuhno izbrat, pol pa čakat in čakat, da bo estrih dost suh, da bi šel notr lohk parket. A je kera pred kratkim kupovala pralni, sušilni, pomivalni stroj? Kakšna ideja kaj kupit, nasvet na kaj morem bit pozorna, kaj se res rabi od 100-tih bz funkcij in kaj je sam nateg? No bom dodala še kšno slikco zdele gor, boste lohk pogledale kako so mejhne sobce , ja j*** ga, drgač ne gre.