Bajsa
|
Sej bi se lohk že ob 2 zutri javla, sam pol nebi vedla al sm prva al zadnja . Men pa res ni usojeno, če že madam kokr tok spi, jaz ne morem . Me tko roka boli, da se mi bo zmešal, že od 2 zutri sem zbujena, to so pa take bolečine, da se mi bo glih kar utrgal. Roko mam fertik, če jo sam mal premaknem me tko zaštiha, da čutm bolečio do prstov. Ne vem če nam šla po kšno blokado al pa neki. Morm prašat kok časa pol nebi smela dojit. Sam k mi res ni da neham dojit . Sam kaj ko ne morem več prenašat bolečine, punce to je non stop 24 ur na dan boli, k pomilem kk pol šele mojo mamo boli . Sm čist napsihirana že! Pa da to še nebi blo vse, se je začela bolečin aširt še na lopatico in drugo ramo . Na desni stranii sploh ne moem dojit, jo poležem kt za na levo in pol ji turim zizo, je že čist razvlečena desanka . AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kaj nej nardim da neha? Ne pomaga lekadol, ne pomagajo mrzli obkladki, niti topli, niti neko antirevmatično mazilo, nč ne nuca . In povrh vsega se dons še dela, pa še moj se ga je včeri nagonu in mi ni pomagu nč, mi je sicer zutri madam dal v pojstlo, da sem jo dojila, ampak je tok hit nazaj zaspal, da mu ni jo blo treba nazaj dat in pol sem jo sama in zdej še bl štiha , se jo prov bojim dvigovat. Mam občutek da je roka čist švoh No tko dost jambranja. Jencili in Taj WB! Upam, da sta uživala, oči zgleda je . G.Jencili upam, da si predstavlaš, glede na zgoraj napisano, da nas ne bo. Drugič No sej itak mamo spet delavce dons, k jih prejšno soboto ni blo, je bil samo moj fotrič. Pa še taka nism za nikamor. Razumete? Kera je že rekla da bi rada neki iz Ikeje? Bomo šli mi mogoče drug teden, če bo moja roka dobr, pa bi lohk prnesla kar rabite. No ne zdej celga kamiona, sam kšna reč bi se pa dala v passata spravt . No zdej grem pa še en sendvič si narest, če že spat ne morem, bom pa jedla