|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
25.7.2008 23:52:37   
mesecnica
Nč...bo treba it spat...

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.7.2008 23:52:48   
Suzi*
mah, novga mi ni za kupovat...rabim kej pocenskega.

ful lepi prtički. user posted image  slašcic pa zdej ne smem gledat, že tako mam politanke pred sabo. user posted image

tamala se vrti po postli, je vrtiljak prižgala. sem ga šla ugasnt. user posted image  itak že stoka. jo dam na hrbet, pa je takoj na trebuhu. bo treba it zizo dat zgleda. še mal počakam, če si bo dudo vzela. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.7.2008 23:53:23   
mesecnica
Ajde pol pa nočko.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.7.2008 23:54:00   
Suzi*
to sladičko sem pa zadnjič vidla.user posted image

ajdi, nočko. jaz bom tud počas šla.

Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.7.2008 23:54:17   
mesecnica
Sem zdele ugotovila, da morem nujno še ta post napisat, da dobim novo user posted image .
user posted image user posted image user posted image
Zdej pa res: nočko.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.7.2008 0:10:39   
Suzi*
user posted image user posted image user posted image

evo, papanje oz uspavanje uspelo. upam, da za dolgo.

Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.7.2008 5:29:22   
Bajsa
Dobro jutro!

Itak PRVA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.7.2008 5:42:48   
Bajsa
Sej bi se lohk že ob 2 zutri javla, sam pol nebi vedla al sm prva al zadnja user posted image . Men pa res ni usojeno, če že madam kokr tok spi, jaz ne morem user posted image . Me tko roka boli, da se mi bo zmešal, že od 2 zutri sem zbujena, to so pa take bolečine, da se mi bo glih kar utrgal. Roko mam fertik, če jo sam mal premaknem me tko zaštiha, da čutm bolečio do prstov. Ne vem če nam šla po kšno blokado al pa neki. Morm prašat kok časa pol nebi smela dojit. Sam k mi res ni da neham dojituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam kaj ko ne morem več prenašat bolečine, punce to je non stop 24 ur na dan boli, k pomilem kk pol šele mojo mamo boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm čist napsihirana že! Pa da to še nebi blo vse, se je začela bolečin aširt še na lopatico in drugo ramo user posted image user posted image user posted image user posted image . Na desni stranii sploh ne moem dojit, jo poležem kt za na levo in pol ji turim zizo, je že čist razvlečena desanka user posted image . AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kaj nej nardim da neha? Ne pomaga lekadol, ne pomagajo mrzli obkladki, niti topli, niti neko antirevmatično mazilo, nč ne nuca user posted image .
In povrh vsega se dons še dela, pa še moj se ga je včeri nagonu in mi ni pomagu nč, mi je sicer zutri madam dal v pojstlo, da sem jo dojila, ampak je tok hit nazaj zaspal, da mu ni jo blo treba nazaj dat user posted image  in pol sem jo sama in zdej še bl štiha user posted image , se jo prov bojim dvigovat. Mam občutek da je roka čist švoh user posted image  No tko dost jambranja.

Jencili in Taj WB! Upam, da sta uživala, oči zgleda je user posted image . G.Jencili upam, da si predstavlaš, glede na zgoraj napisano, da nas ne bo. Drugič user posted image  No sej itak mamo spet delavce dons, k jih prejšno soboto ni blo, je bil samo moj fotrič. Pa še taka nism za nikamor. Razumete?

Kera je že rekla da bi rada neki iz Ikeje? Bomo šli mi mogoče drug teden, če bo moja roka dobr, pa bi lohk prnesla kar rabite. No ne zdej celga kamiona, sam kšna reč bi se pa dala v passata spravt user posted image .

No zdej grem pa še en sendvič si narest, če že spat ne morem, bom pa jedla user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.7.2008 8:15:58   
Suzi*
druga.user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.7.2008 8:18:48   
Suzi*
jutro.
noč je bla začuda kar ok. žana se je po le 1x zbudila, sem jo dala na hrbet in je nazaj zaspala.user posted image  pol je pa spala do jutra, do pol sedmih.user posted image  sej se bo upam da navadla in bo vsak dan malo bolje.

sirena...šibam

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.7.2008 8:23:35   
misar
tretja?! user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.7.2008 8:28:48   
misar
suzi, še enkrat hvala za paparico

naša noč je bila kar ok, je meti dobr čarala. smo jedli sam ob 1h, pa pol šele ob 4:30huser posted image user posted image user posted image . sicer sem jo mogla okoli enih še dvakrat neki cartat, ker očitno smo bili naspani al kaj. je popoldne spala 3,5 ure v enem kosu user posted image . to se še ni zgodilo.je blo pa fajn, ker popoldan pa že dolg nismo jotice kuhaluser posted image user posted image user posted image user posted image
zdele pa že cunje perem, dragec pa s tamalo kvihta user posted image user posted image user posted image user posted image dobesedno user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.7.2008 8:33:55   
Suzi*
jst pa sama, pa že vidim, da mi bo tamal ta vikend živce kravžlal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.7.2008 9:23:17   
ella79
jutro user posted image

bajsa to imaš verjetno vnetje kakega živca user posted image pejt do zdravnika, upam da ti bo kaj več dal kot le lekadol user posted image si pa predstavljam, da te je strah tvojo miško dvigovat; bodi pazljiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bi res eno malenkost iz ikeje, če boš tok dobra oz. če boste imel prostor.
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00069725

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.7.2008 9:53:07   
pina-1
jutro. mi smo se končno naspali. ana je spaka 12 ur v kosu bez zbujanja. user posted image user posted image user posted image . pa celo noč je spala z dudiko v ustih. sem ji včeri kupila nove dude od mam. ta večje in je boljše kot z malimi. suzi probi.

aja pa mia je na počitnicah za eno noč in je blo res super spat. malo miruuser posted image user posted image user posted image

bajsa, jaz bi mela rdečega antilopa. Sam če ella hoče mojga belega. Ella a bi menjala?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
26.7.2008 10:00:08   
ella79
pina kamot zamenjava, če bajsa pripelje rdečega. Kok je to velika škatla? No, sej v roku pol leta, k ga bomo mi rabil, se pa ja bomo kej vidl. Če ne drugega, se enkrat na obali zmenimo, k mi bomo jesen dost dol user posted image
zdej pa šibam na zbilje...

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
26.7.2008 10:02:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
jutro. mi smo se končno naspali. ana je spaka 12 ur v kosu bez zbujanja. user posted image user posted image user posted image . pa celo noč je spala z dudiko v ustih. sem ji včeri kupila nove dude od mam. ta večje in je boljše kot z malimi. suzi probi.

važička. user posted image user posted image
mah, ne kupujem več dud. jih imam 6 doma, pa nobena oblika niti material ne pali. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
26.7.2008 10:34:56   
mami28
Da vas spet mal pozdravim.
Sem dodala nekaj slikc, da lahk vidte, kak rastemo user posted image
Prejšni teden sva imeli pregled, tako da smo težki 6300g in dolgi 62cm. Pa drugo pikico je dobila, pa se je potem cel dan pritoževala.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
26.7.2008 10:46:00   
jencili
dobro jutrouser posted image

no, pa sem se le končno spravila tud za comp. Sm doma že dva dni, pa se skoz neki dogaja in sploh nisem uspela nč napisat.
Skratka, naše noči so ratale katastrofalne. Zbujamo se na cca 2 uri. Jst pojma nimam zakaj. Učer sm Taj-u po nasvetu patronažne dala pred spanjem dala riževo kašico v upanju, da bo kej boljš, pa ni blo kej dost razlike. No eno rudno je spal 3 ure, ostalo pa kr tle tleuser posted image user posted image
Bom vidla, bom še kak dan probala, če pa ne bo razlike, pol pa ne vemuser posted image

Smo pa v dveh dneh osvojili dve novi vrliniuser posted image .
Obračanje iz trebuha na hrbet - tko da zdej pa absolutno ne more bit tud za trenutek več sam, ker mi dela cele obrate in to tko brez ustavljanjauser posted image . Druga vrlina je pa kolena pokrčit, trebuh gor in gremo. Rokice in nogice sicer še niso najbolj usklajene, samo smo v prvi fazi plazenjauser posted image .
To sicer baje pomeni, da prej ko se plazi, kasneje shodi, ampak meni je fajn.user posted image

Sva bla pa učer z atijem tud mal uzun. Mamo Kranjsko noč in sva šla za par urc zluftat glave, medtem pa je babi čuvala Taja. Blo je ful fajn, pa tud Taj je dons (seveda s presledki) spal do 10-ihuser posted image

No, tok na hitro, zdej vas grem pa še mal prebrat...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1569
26.7.2008 10:49:16   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jencili in Taj WB! Upam, da sta uživala, oči zgleda je user posted image . G.Jencili upam, da si predstavlaš, glede na zgoraj napisano, da nas ne bo. Drugič user posted image  No sej itak mamo spet delavce dons, k jih prejšno soboto ni blo, je bil samo moj fotrič. Pa še taka nism za nikamor. Razumete?

Pojma nimam še, za kaj gre, ampak sm dojela, da si neki boga in ja, seveda razumemo. Ti samo poskrbi zase, se pocajtaj, tisto pivo bomo pa itak še meli priliko not prnestuser posted image .
No, zdej grem pa res mal prebrat...user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
26.7.2008 10:50:40   
Suzi*
Mami, Zala je tolk luštna. user posted image user posted image
jencili, user posted image  za okrobacije. naša se je včerej prvič dvignila na vse 4, ampak samo za sekundo, pol se je pa na bok prekucnila.user posted image  se pa ful dviguje....al rit v luft pa noge pod trebuh, al pa čist na roke. user posted image  je pa šlo pri anžeju čist drugač. on je pri 6m sedel, plazil pa šele pri 7, 8ih mesecih. žana se bo pa zgleda prej plazila.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
26.7.2008 17:42:56   
MetiLu
Dan!
Jaz nisem spet nič spala ponoč user posted image  sicer smo se pa z mami cel dan potepali po lj, zapravili čist preveč user posted image , prišli domov 2 min pred dežjem user posted image , tamal je prvič zaspal šele ob petih popoldanuser posted image  mu je čist preveč dogajalo. Jaz pa zdele župco kuham user posted image  pa janez je po 3 dneh prejle končno kakal in to tko, da ko je fajn prtisnu, sem komaj klobaso ujela, da je nisem po majci fasala user posted image user posted image user posted image  mejdun, se je res nasračkal za tri dni nazaj. sem mu pa dones dala jabolčni sokec od frutka in ga zmešala z vodo in je pil po flaši BP user posted image

Evo, poročilo na kratko user posted image  dones moram sam še postle preoblečt, prali bomo pa jutri... Ati je pa itak na šihtu... aja, pa glavo oprat user posted image

Pina, a pol praviš, da bi večjo dudo kupila user posted image  mater, da bom res probala user posted image  ker sem tik pred tem, da ga k kvasom nafilam user posted image

Bajsa, ti si pa res bogica user posted image  

Ma da še jaz mal pojambram, men bo kmal hrbtenica ven skočila, ker tole nočno vstajanje in dojenje me čist jebe... sem vsa zlomljena, k v leže dojim, pol pa tamal zraven zaspi, pa moram merkat da dol ne pade al pa da ge ne bi ker od naju butnil in pol "spim" k en potlačen nudl user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
26.7.2008 17:53:29   
Janey
dan
sem prišla samo malo pokukat. danes sem pa res pridna. pegla je bla na razgovoru 3 ure, sem speglala vse in nimamo več kupa. omare so spet v uporabiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem sem pa pospravila spalnico, privlekla en predlanik v jakčevo sobo in v spalnico tja fotel, preoblekla vse postelje, oprala še 3 stroje(hvala lepemu vremenuuser posted image user posted image ), pospravila jakčevo sobo, ki čaka na njega ko pridemo z morja se seli, pospravila dnevno vnulo, z brisanem praha in vsem vred. zdaj me čaka pa samo še kuhna, ki pa je itak v normalnem stanju, ker skoz čuvam na njo. in moram rečt da je stanovanje tako lepo in krasno, da se prav dobro počutnim. sem bom veselila prit domovuser posted image user posted image

zdaj pa na kuuuhnoo

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
26.7.2008 18:20:08   
MetiLu
Joj Janey si pridna user posted image  prid še k men user posted image  ma vsaj prah zbriat, pa speglat, sej ni velik user posted image  user posted image

Jest sem pa tud kar en stroj zalaufala, pa postle sem preoblekla, moj žanček pa še kar spi user posted image  sej bi si šla zdele glavo oprat, pa se bo pomojem lih zbudil ko se bom našamponirala user posted image

Goveja župca bo pa še kakšno urco na šporgetu, da bo res dobra, pol jo pa zvečer sam še v skrinjo pospravim user posted image

Rabim masažo ...

Pina, kolk številko dudice si pa kupila, a dvojko?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
26.7.2008 18:21:24   
MetiLu
jeeeeeeeeeeee, že 8 postov imam 5* user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.