Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:30:56
|
|
|
|
bamby
|
A misliš, da se fantkom drugače prilepi kot punčkam? Kako misliš to "gor obrnjena"?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:31:05
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey joooooooooooooooo pa kaj si ti noooor...kaj pa tuš kabina. s turško savno, radijem, ventilatorjem, šobami od strani od zgoraj dol iz strehe, priključek za telefon, cd, temperatura za savno, za eterično olje not dat, aaaaaaaa....sem se že zmenla za en večer. da prideta za pol ure gor tv gledat, da se grema mi2 z lubijem dol tuširat, pa kako joto skuhat ko si boma savno naredla...aaaaaaaaaaaaaaaa NORO!! Kje imaš ti tak luksuz??? Pri tašči??? Kako pa bo to izgledalo, ko si pa nista v najboljših odnosih? Sicer pa tudi midva gledava za en podoben sistem za v našo hišo, enkrat . Pejd probat, pol pa povej, če se splača!!!! (dat tolk everčkov za tako kabino) pri tašči ja, pa lučke ma, pa masažne šobe pa....jaz sem čist paf. ma sej mi smo v dobrih odnosih načeloma, vsake tolko pač pride kaj, pa še te ona misli da je vse ok, tudi če ji povem lepo ali grdo ona pač taka je. zdaj sem malo se oddahnila ker s enimso vidli in sma čist ql. s tem da res še ni naredla nobene bedarije. za v koledar napisat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:32:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Kdaj bosta pa zdaj mogla nalovit lulanje za v laboratorij? Mene tole tudi še čaka. Pa moram it prav zdaj pogledat, kdaj imava datum . kako pa to pri punčkah izgleda..z Nežo imava namreč čez en teden pregled, pa so mi prejšnjič naročili, naj ji tisti dan ritke ne mažem s kremo, ker ji bodo vzeli vodo..pa se mi še sanja ne kako bo to izgledalo.. Tisto vrečko enako kot fantkom okrog spolovila nalimajo in potem čakaš, kdaj se otrok polula . To pa lahko traja..... Saj si brala, kako je bilo pri janey z Jakcem, da je bilo premalo in pa vmes je revež tudi zaspal. Lahko se pa tudi to zgodi, da je katera sestra lahko tudi tako nerodna, da celo polije, ko pretaka urin in si spet na začetu . Jaz sem pogledala datum. Imava drug teden v ponedeljek. midve tud
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:33:20
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. otroc končno spijo, pa še kakšno dobro uro sem sama samcata. sem prej žano pustila tulit, da bi zaspala, pa ni, se mi je ni dalo več poslušat, pa še anžeja je motila in nikakor ni mogel zaspat, sem jo priklopla in je v pol minute mrknila. ajajaj, sej do šole bo že boljš.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:33:22
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby A misliš, da se fantkom drugače prilepi kot punčkam? Kako misliš to "gor obrnjena"? ne vem če se drugače, pomoje ne. to so marushi rekli v bočnici da se večka gor obrne zato ker ko brca se odlepi, če je gor je pa fiksna.meni ni noben povedal, zato sem pa lovila kr z roko pol ko pač ni lulal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:36:05
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. otroc končno spijo, pa še kakšno dobro uro sem sama samcata. sem prej žano pustila tulit, da bi zaspala, pa ni, se mi je ni dalo več poslušat, pa še anžeja je motila in nikakor ni mogel zaspat, sem jo priklopla in je v pol minute mrknila. ajajaj, sej do šole bo že boljš. pa kaj naš nikoli sam ne zaspi...če zaspi na flaši ga dam kar v posteljico če pa ne ga pa tak dolgo lupčkam pa cartam da zaspi.kaj me briga, to je edinih par minut ko se pusti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:36:28
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey pri tašči ja, pa lučke ma, pa masažne šobe pa....jaz sem čist paf. ma sej mi smo v dobrih odnosih načeloma, vsake tolko pač pride kaj, pa še te ona misli da je vse ok, tudi če ji povem lepo ali grdo ona pač taka je. zdaj sem malo se oddahnila ker s enimso vidli in sma čist ql. s tem da res še ni naredla nobene bedarije. za v koledar napisat Pol je pa fajn, če sta si trenutno v boljših odnosih. A so kaj povedali, kje so to zadevščino nabavili in koliko je koštala? Midva sva gledala nekaj podobnega za okrog 1200-1500€, pa nisem sigurna, če je tudi savna noter . Drugo vprašanje pa je, kolikokrat bi se sploh šla savnat . Meni bi verjetno bolj ustrezala kad z zračno masažo, pa nimamo dost velike kopalnice . Vseeno mi je tuš bolj praktičen. Če bi dali pa še kad noter, bi bilo pa precej nagužvano, tako da ne vem, če bi sploh izgledalo kaj podobno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:38:48
|
|
|
|
MetiLu
|
Uf ste se pa razživele Maruška in Vrtnica WB, pa kej se potepata babnce Mlavla za boljšo plačko. Janey za super dan in za abonma v savni Suzika, ti pa tud neki štrajkaš tle gor Drgač mam pa jest zdej prjatlco, in ziher nisem , pa postarala se bom tud kmal za 1 leto, tko da jih bom od septembra štela 26 ma ste lušne, k tko, katera je sam se strinjam z Lariso, nič drezat, da je ne boste potunkale. Jaz sem čist tih!!! No, jaz pa spet tle visim, namesto da bi se možeku posvečala Si grem vsaj gresek skuhat, sem lačna ... Pridem nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:39:43
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey pa kaj naš nikoli sam ne zaspi...če zaspi na flaši ga dam kar v posteljico če pa ne ga pa tak dolgo lupčkam pa cartam da zaspi.kaj me briga, to je edinih par minut ko se pusti Le daj ga, saj bo še prehitro zrasel, pa se ne bo hotel več!! mlavla, pol bova pa midve v ponedeljek na istem . Nama se je kar zavleklo, ker so imeli zdaj dopuste, zato bova stari že skoraj 7 mesecev in ne 6, ko se delajo tile pregledi. Kaj hočemo, tako je. Samo da jo bodo pregledali!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:39:52
|
|
|
|
mlavla
|
nevem kaj je to..neža se mi je že trikrat zbudila od kar sem jo dala spat..kar nekaj gode..pol se pa mal stisnem k njej, jo polupčkam, pobožam..pa spet mrkne..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:41:41
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Uf ste se pa razživele Maruška in Vrtnica WB, pa kej se potepata babnce Mlavla za boljšo plačko. Janey za super dan in za abonma v savni Suzika, ti pa tud neki štrajkaš tle gor Drgač mam pa jest zdej prjatlco, in ziher nisem , pa postarala se bom tud kmal za 1 leto, tko da jih bom od septembra štela 26 ma ste lušne, k tko, katera je sam se strinjam z Lariso, nič drezat, da je ne boste potunkale. Jaz sem čist tih!!! No, jaz pa spet tle visim, namesto da bi se možeku posvečala Si grem vsaj gresek skuhat, sem lačna ... Pridem nazaj tebe pa res občudujem..tolk skoz neki ješ..pa te ni nikjer nič..recept prosim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:41:57
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nevem kaj je to..neža se mi je že trikrat zbudila od kar sem jo dala spat..kar nekaj gode..pol se pa mal stisnem k njej, jo polupčkam, pobožam..pa spet mrkne.. Morda ji manjka tvoja bližina , ali pa če je morda čez dan več spala, pa zdaj ne more.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:43:57
|
|
|
|
Janey
|
bamby nimam pojma, ampak pomoje sta dala tut tu nekje...nebi rekla da več. je pa res nora stvar za videt, sprobat še danes ne moremo ker še ni ne vem kaj bom dala par slik iz šoderjame gor...geslo bo jaka...kot vedno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:44:07
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nevem kaj je to..neža se mi je že trikrat zbudila od kar sem jo dala spat..kar nekaj gode..pol se pa mal stisnem k njej, jo polupčkam, pobožam..pa spet mrkne.. Morda ji manjka tvoja bližina , ali pa če je morda čez dan več spala, pa zdaj ne more. ma mam mal na sumu zobke..mah kaj pa vem..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:45:58
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma mam mal na sumu zobke..mah kaj pa vem.. Bi tudi bili lahko, čeprav bi potem verjetno jokala in se ne samo oglašala. Morda bo pa zdaj vseeno trdno zaspala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:46:12
|
|
|
|
mlavla
|
suzi..za oblogo za posteljico..sem pa bajsi naročila en blago iz ikee..pa upam,da bo dobro izpadlo..le še filc za notr moram it nabavit..pa je kolegica, ki mi je to rihtala itak zdej na morju bom poiskala link od blaga..men je namreč tako kjut..
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:46:12
|
|
|
|
Suzi*
|
naša ponavad mrkne že na 1. zizi, pa pol čez kakšno uro še drugo pohrusta. danes se pa pozna, ker je moji mami ob pol sedmih na rokah zaspala in itak ni bla ob osmih še zaspana. je obe pojedla v šusu, pol se pa premetavala, jo je zgleda tiščalo. ko sem jo parkrat dvignila, je ful kupčkov podrla, pol pa mrknila. zdej jo grem pa prenest v njeno postlo, je tud anžej zaspal.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:48:23
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla suzi..za oblogo za posteljico..sem pa bajsi naročila en blago iz ikee..pa upam,da bo dobro izpadlo..le še filc za notr moram it nabavit..pa je kolegica, ki mi je to rihtala itak zdej na morju bom poiskala link od blaga..men je namreč tako kjut.. a imajo v ikei tud blago??? no, da vidim kaj majo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:48:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma mam mal na sumu zobke..mah kaj pa vem.. Bi tudi bili lahko, čeprav bi potem verjetno jokala in se ne samo oglašala. Morda bo pa zdaj vseeno trdno zaspala sej zdej je pa videt,da se je umirila..danes sem ji tud prvič ponudila ninico..enega luštnega zajčka s tako mehko "dekico" okrog..pa se je sploh ne morem nagledat, ker ga tako luštno k sebi tišči..ma prov fletna je...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:49:50
|
|
|
|
bamby
|
Punce, jaz grem! Tima moram spravt spat, pa se mu nikamor ne mudi, jaz pa itak tle visim, pa revež ne more . Je včeraj takoj zaspal, ker sva šla kolesarit, saj sva naredila blizu 20 km. Bravo jaz ! Ajd, nočko!
< Sporočilo je popravil bamby -- 18.8.2008 21:50:31 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:51:21
|
|
|
|
mlavla
|
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90119410 no to je omenjeni link..vendar imajo skoraj že vse razprodano..meni je bajsa prinesla le tretjega v prvi vrsti in drugega v drugi vrsti..vendar imam enega premalo za celotno oblogo..zato bom najbrž kar kombinirala...tako,da bo na eni strani rdeča, na drugi pa zelena.. so pa gor taki luštni hipoti.. aja pa full se mi zdi poceni ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:51:49
|
|
|
|
Janey
|
evo slike so jaz sem se najedla, zdaj sem pa pripopaa na f5
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:52:26
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Punce, jaz grem! Tima moram spravt spat, pa se mu nikamor ne mudi, jaz pa itak tle visim, pa revež ne more . Je včeraj takoj zaspal, ker sva šla kolesarit, saj sva naredila blizu 20 km. Bravo jaz ! Ajd, nočko! bravo za rekreacijo...kako pa tvoje hujšanje napreduje..če seveda smem vprašat?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:54:53
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem tud na f5 obvisela...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 21:55:23
|
|
|
|
mlavla
|
suzi..kako se pa kaj mei tai obnese??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Fantovsko imeEvaa1Katero ime za fantka bi izbrali?Ernest (
0%)
Jonatan (
17%)
Nik (
30%)
Leonard (
13%)
Hugo (
0%)
Nejc (
39%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!