Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:34:42
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IRNO SPOROČILO: larisa Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam Jaz jih pa ene 5 sumim . jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. Aha Jencili ima fanta...
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 18.8.2008 14:35:27 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:34:55
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Suzi jaz sem glih pomislila da si ti spet , pa ne vem zakaj , ne me spraševat No ja,jaz pa ne bi bla nič proti, če bi bla spet .To zase govorim,da ne bo pomote Suzi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:40:23
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: nizy IRNO SPOROČILO: larisa Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam Jaz jih pa ene 5 sumim . jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. Aha Jencili ima fanta... Zelo , zelo blizo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:41:22
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: nizy IRNO SPOROČILO: larisa Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam Jaz jih pa ene 5 sumim . jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. Aha Jencili ima fanta... Zelo , zelo blizo Si že mislim katera, če je ena izmed teh...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:43:06
|
|
|
|
ELMA
|
Se kasneje oglasim , moj pride iz službe , grem pogledat če se je kosilo samo skuhalo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:44:04
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica, korenček in kolerabica in bučke so šle kar ok, pol pa konc luštnga. tud jabolko ni šlo. pa cvetača danes tudi ne. mogoče bo pa jutri boljše. kako gre pa vam?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:47:56
|
|
|
|
larisa
|
Mesecnica a je tebi zadnjič šefica povedala znake mastitisa? Eni je, pa ne vem kateri, pa ne najdem. Sem čist preč. Vročine na hitro 39, vse me boli, desna ziza ma ful boleče točke ampak ni trda , sem pa kot zombi, tak filing kot bi imela gripo Pa ne vem a je za it k zdravniku ? Če je mastitis je treba, za virozo pa itak nič ne dobiš...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:48:53
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, korenček in kolerabica in bučke so šle kar ok, pol pa konc luštnga. tud jabolko ni šlo. pa cvetača danes tudi ne. mogoče bo pa jutri boljše. kako gre pa vam? Slabo. Probali smo korenček 3 dni, bučke 5 dni, krompir sedaj 4 dni. Vsak poje ene 2 do 3 res mini žličke. Mah ne vem... Se tolažim, da enkrat bo že začela. Še vsi so . Sem pa kupila riževo kašico in jo bom tudi enkrat probala. Bom pa probala še kakšen dan vztrajat na zelenjavi. Kje si dobila kolerabico?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:52:44
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA bamby ...a to za Anajo rihtaš papirje za vrtec . Ne, zdaj rihtam za Tima, januarja bom pa za Anajo, vmes pa še enkrat za Tima . IZVIRNO SPOROČILO: nizy jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša ni stara 25 let . vrtnica, res ni lepo od tebe, da nas tako zanemarjaš . Ima tvoja Tamara čist prav, da te opozori, da z nami nič več ne klepetaš!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:57:11
|
|
|
|
bamby
|
mesečnica, suzi, glede na to, da vajini malčici ne marata preveč jesti zelenjave, sta mogoče poizkusili jo redčit z mlekom, tistim, ki ga običajno jesta (če je to vajino, pol si ga nekaj stisnita)? Anaja namreč tudi ni preveč navdušena nad zelenjavo, ko pa sem ji začela z mlekom redčit, je pa precej raje jedla. No, zdaj ji redčim tudi z juhico, v kateri se je zelenjava kuhala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:58:24
|
|
|
|
Suzi*
|
bamby, maš prav glede .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:58:55
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: nizy jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša ni stara 25 let . Mah...pol pa ne vem...jaz tudi vidim, da je stara 25.let .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 14:59:43
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby mesečnica, suzi, glede na to, da vajini malčici ne marata preveč jesti zelenjave, sta mogoče poizkusili jo redčit z mlekom, tistim, ki ga običajno jesta (če je to vajino, pol si ga nekaj stisnita)? Anaja namreč tudi ni preveč navdušena nad zelenjavo, ko pa sem ji začela z mlekom redčit, je pa precej raje jedla. No, zdaj ji redčim tudi z juhico, v kateri se je zelenjava kuhala. Tudi noče...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:02:12
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby vrtnica, res ni lepo od tebe, da nas tako zanemarjaš . Ima tvoja Tamara čist prav, da te opozori, da z nami nič več ne klepetaš! Veš bamby,je res ,če se človek toliko potepa, da potem zmanjka časa za RR .Zdej,ko bo kmalu spet šola bo pa tale računalnik spet bolj v mojih krempljih .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:04:46
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Mesecnica a je tebi zadnjič šefica povedala znake mastitisa? Eni je, pa ne vem kateri, pa ne najdem. Sem čist preč. Vročine na hitro 39, vse me boli, desna ziza ma ful boleče točke ampak ni trda , sem pa kot zombi, tak filing kot bi imela gripo Pa ne vem a je za it k zdravniku ? Če je mastitis je treba, za virozo pa itak nič ne dobiš... Sorry - nisem videla prej. Ja meni je povedala. Vročina, slabo počutje, boleča prsa... Mah - jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku. Jaz nisem imela vročine, ne slabo se nisem počutila. Sem se stuširala z vrpočo vodo in malo zmasirala zizo potem pa malo priklopila, da je pomalicala. Pa je bilo naslednji dan OK. Lahko tudi to probaš še prej... Upam, da ni mastitis .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:04:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: bamby mesečnica, suzi, glede na to, da vajini malčici ne marata preveč jesti zelenjave, sta mogoče poizkusili jo redčit z mlekom, tistim, ki ga običajno jesta (če je to vajino, pol si ga nekaj stisnita)? Anaja namreč tudi ni preveč navdušena nad zelenjavo, ko pa sem ji začela z mlekom redčit, je pa precej raje jedla. No, zdaj ji redčim tudi z juhico, v kateri se je zelenjava kuhala. Tudi noče... mi je jedla kolerabo na to finto. bom probala jutri pri cvetači. mesecnica, kolerabo sem kupila v Tušu.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:07:25
|
|
|
|
mesecnica
|
Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:13:58
|
|
|
|
vrtnica76
|
Glede hrane je pri našem Janezu čisto odvisno od dneva.Včasih precej poje,drugič pa le nekaj žličk.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:16:22
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Glede hrane je pri našem Janezu čisto odvisno od dneva.Včasih precej poje,drugič pa le nekaj žličk. Vi ste že zamenjali kakšen obrok mleka z GH?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:17:58
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana . Takšno idejo o pljuvanju je tudi naš imel,pa sem mu začela hitro govorit njaminjami,pa je pozabil na to.K sreči se pri njemu da pozornost hitro preusmerit.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:23:41
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ja.Popoldanski obrok.Itak sva pa zdele čez poletje čisto brez reda .Kakšen dan kar naprej teži mmmmm,drugič pa sploh ne vem kdaj naj mu dam za jest.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:43:52
|
|
|
|
tamala_82
|
Dan K se glih o GH pogovarjate, pa bom malo vskočila Mi tut ne maramo zelenjave sadje pa fuuuul (smo nadomestili obrok). Danes sem pa pogruntala v čem je finta, da ne mara zelenjave - preveč na grobo zmixano. Ker Frutek ful papca - in tisto je čist spasirano, ni niti najmanjšega koščka not. Sem še jaz zmiksala do amena in je pojedu druga finta, ki bo mogoče palila tudi pri vaših - 1 žlička frutka, 2 žlički domače kašice včasih ga nahecam, da pogoltne, če dam pol žličke domače kašice in čisto malo frutka. Se pravi - na žličko najprej kašico in pol na vrh pikico frutka, tako da ko proba z jezičkom, misli, da je frutek in odpre usta ko se nakremži, hitro še malo frutka tako mi2 pojeva 2/3 obroka priznam, bom verjetno kar diplomirala iz tega uvajanja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 15:49:59
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82 Dan K se glih o GH pogovarjate, pa bom malo vskočila Mi tut ne maramo zelenjave sadje pa fuuuul (smo nadomestili obrok). Danes sem pa pogruntala v čem je finta, da ne mara zelenjave - preveč na grobo zmixano. Ker Frutek ful papca - in tisto je čist spasirano, ni niti najmanjšega koščka not. Sem še jaz zmiksala do amena in je pojedu druga finta, ki bo mogoče palila tudi pri vaših - 1 žlička frutka, 2 žlički domače kašice včasih ga nahecam, da pogoltne, če dam pol žličke domače kašice in čisto malo frutka. Se pravi - na žličko najprej kašico in pol na vrh pikico frutka, tako da ko proba z jezičkom, misli, da je frutek in odpre usta ko se nakremži, hitro še malo frutka tako mi2 pojeva 2/3 obroka priznam, bom verjetno kar diplomirala iz tega uvajanja O tamala_82 - vi ste že full pridni glede GH . Jaz vso hrano s paličnim zmiksam in se mi zdi, da ni notri več nič koščkov. Tudi ko probam ni nič čutit. Pa še kar ne gre...
< Sporočilo je popravil mesecnica -- 18.8.2008 15:50:47 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 16:14:06
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: itata joj ne bi mela tolk dolgih las nikol... Enako. Men je to grdo. A si predtsavljate, kako zgleda, ko se odtoki zamašijo ... Moj bi pop****! Saj bi jih cel dan ven vlekel!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 16:15:32
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana . Tudi to smo že probali . Jah, en je to, če ti otrok na nobeno finto noče jest. Mesečnica, pa si ti potem kuhala zelenjavo dlje časa? Ker mora bit res fajn mehko kuhana, da jo pol "še" radi jejo. Si pol zadnjič našpisala, da ne smeš mešat. Kaj pa tisto zelenjavo, ki sta jo že sprobali, da bi malo med sabo pomešala? A sadja pa nista še nič probali? Morda bi vama šlo s sadjem lažje, ker je sladko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!