|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
18.8.2008 16:17:09   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: itata

joj ne bi mela tolk dolgih las nikol...

Enako. Men je to grdo.

A si predtsavljate, kako zgleda, ko se odtoki zamašijo ... Moj bi pop****! Saj bi jih cel dan ven vlekel! user posted image user posted image user posted image

Tako dolge bi po mojem mogla že v kakšni reki ali pa jezeru prat user posted image . Tako bi takoj rešila problem z odtoki user posted image !

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
18.8.2008 16:22:24   
tamala_82
bamby, js ful mešam zelenjavo. Samo korenček je jedu samega. Ostalo pa vse v kombinaciji še s čim (že uvedenim). Npr. krompir+korenček, krompir+bučke, .... mah, ta krompir mu povsod uturim, ker ga ima rad user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
18.8.2008 16:25:53   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Mesecnica a je tebi zadnjič šefica povedala znake mastitisa? Eni je, pa ne vem kateri, pa ne najdem.
Sem čist preč. Vročine na hitro 39, vse me boli, desna ziza ma ful boleče točke ampak ni trda user posted image , sem pa kot zombi, tak filing kot bi imela gripo user posted image  Pa ne vem a je za it k zdravniku ? Če je mastitis je treba, za virozo pa itak nič ne dobiš...user posted image

js sem imela ,mastitise trikrat(nazadnjega pred 3 tedni)..ponavadi rdeč flek boleč in vročina...tako je blo pr men-nenormalna bolečina

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
18.8.2008 16:27:21   
Marusah
Uh, vidim, da bom res mogla bolj pogosto se javlat. Vas končno pridem mal počekirat, pa vidim, da me mate na sumu, da sem že drugič user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mene lahka kr črtate iz seznama. Jaz ziher nisem!!! Sicer stara sem res 25, ampak Lovro ma pa še vedno lulčka user posted image user posted image user posted image

Punce ne se hecat, meni se zmeša, da bi mela zdele še engauser posted image   Res si ne predstavljam... komaj sem malo začela ponoči spatuser posted image   pri nas bomo še počakal par let.

< Sporočilo je popravil Marusah -- 18.8.2008 16:28:59 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
18.8.2008 16:28:24   
kati kati

Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana user posted image .

aha tud pri nas razmetava s hranouser posted image user posted image user posted image user posted image kak so posrečeni

Neposredna povezava do sporočila: 4630
18.8.2008 16:32:22   
Marusah
Pa čestitki naši nosečki, kdorkoli že je user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
18.8.2008 18:11:11   
kati kati
pr nas pa zajuser posted image user posted image internet-siol...pa direkt znoriš...nč ne morešuser posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
18.8.2008 18:28:09   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: nizy
jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni

Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša ni stara 25 let .

Jaz pa mislim , da je naša 25 let , pa sumim na eno gorenjko user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
18.8.2008 19:25:46   
kati kati
kaj pa eni ko skoz objlubljajo carja???

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
18.8.2008 19:53:24   
nizy

misli , da carja še ni na vidiku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
18.8.2008 19:54:54   
nizy
Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša ni stara 25 let .

saj vem , da sta dve user posted image ,..... saj bo kmalu vse jasno user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
18.8.2008 20:16:17   
larisa
Evo me user posted image  Bila pri zdravniku. Nekaj se kuha pa ne vejo kaj je. Počakat moram 3 dni, pol pa nazaj user posted image user posted image user posted image  Vročine pa že kar 40 stopinj user posted image  Boli vse tko, da se mi meša.....spet samo o tem razmišljam kako je fajn bit zdrav...

Moram še tole pokomentirat o user posted image . Naša je stara trenutno 24 ampak bo kmalu 25, pa ni pod nickom anonimna ampak pod nickom Anonimen user posted image  Men se zdi da ni nobena od naštetih user posted image ... Sicer pa rajš nehajmo drezat, ker ji lahko samo težave naredimo, če še noben ne ve...boji ''tisti'', ki jo  poznajo prehitro pogruntal user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
18.8.2008 20:19:27   
kati kati

Evo me user posted image  Bila pri zdravniku. Nekaj se kuha pa ne vejo kaj je. Počakat moram 3 dni, pol pa nazaj user posted image user posted image user posted image  Vročine pa že kar 40 stopinj user posted image  Boli vse tko, da se mi meša.....spet samo o tem razmišljam kako je fajn bit zdrav...

Moram še tole pokomentirat o user posted image . Naša je stara trenutno 24 ampak bo kmalu 25, pa ni pod nickom anonimna ampak pod nickom Anonimen user posted image  Men se zdi da ni nobena od naštetih user posted image ... Sicer pa rajš nehajmo drezat, ker ji lahko samo težave naredimo, če še noben ne ve...boji ''tisti'', ki jo  poznajo prehitro pogruntal user posted image

bolj kot se meša drek bolj smrdi...pustimo času čas

aja pa ni bila samo ena  ki je omenjala carja!!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
18.8.2008 20:21:55   
bamby

misli , da carja še ni na vidiku user posted image user posted image user posted image

... al pa ga še ni bilo user posted image

maruša, ti nam ga pa tudi serješ zadnje čase, saj si nas dala čisto na čevelj user posted image . Verjetno boš v jesensko -zimskem času več doma, ker te bo v tazadnjo zeblo, pa boš več z nami čvekala user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
18.8.2008 20:55:54   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: itata

joj ne bi mela tolk dolgih las nikol...

Enako. Men je to grdo.

A si predtsavljate, kako zgleda, ko se odtoki zamašijo ... Moj bi pop****! Saj bi jih cel dan ven vlekel! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Naš tud.

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana user posted image .

Tudi to smo že probali user posted image .

Jah, en user posted image  je to, če ti otrok na nobeno finto noče jest.
Mesečnica, pa si ti potem kuhala zelenjavo dlje časa? Ker mora bit res fajn mehko kuhana, da jo pol "še" radi jejo. Si pol zadnjič našpisala, da ne smeš mešat. Kaj pa tisto zelenjavo, ki sta jo že sprobali, da bi malo med sabo pomešala? A sadja pa nista še nič probali? Morda bi vama šlo s sadjem lažje, ker je sladko.

Ja sedaj bom začela kar to zelenjavo, ki smo jo že, med sabo mešat. Pa da vidimo... Sadja zaenkrat še nisva. Sem se pa že ene 5x odločila, da bom šla na sadje, potem pa kar nekako vztrajam na zelenjavi user posted image . Bo treba probat kakšen jabolk ja...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Uh, vidim, da bom res mogla bolj pogosto se javlat. Vas končno pridem mal počekirat, pa vidim, da me mate na sumu, da sem že drugič user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mene lahka kr črtate iz seznama. Jaz ziher nisem!!! Sicer stara sem res 25, ampak Lovro ma pa še vedno lulčka user posted image user posted image user posted image

Punce ne se hecat, meni se zmeša, da bi mela zdele še engauser posted image   Res si ne predstavljam... komaj sem malo začela ponoči spatuser posted image   pri nas bomo še počakal par let.

user posted image user posted image user posted image  - OK - ena manj user posted image user posted image user posted image

jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni

Jaz pa mislim , da je naša 25 let , pa sumim na eno gorenjko user posted image

Enako user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

Hmmm...kaj pa vem...user posted image
Tud možno user posted image . Sam ne vem, če bi ona čakala, da bi komu prej povedala user posted image .

Maš prov...pustimo se presenetit...

Pa Larisa - želim ti, da se čim prej pocajtaš user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
18.8.2008 21:08:05   
Janey
čeer

kk sem se zdaj nasmejala...jaka se je posračkal v čebričkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dalje nebom pisala kak je blo, ampak sem se tak narežala do solz, mali pa z mano. škoda da ni lubeka doma, ker on bi pa itak pokno od smeha. toti naš mali..joj oj joj.

dans je bil taki dan...najprej sma šla v laboratorij in seveda ni blo dovolj v vrečki, sma dobila novo vrečko šla z marusho in lovrotom (kaki cuker je) na kavo in nazaj in speeet ni blo dovolj v vrečki. pol sem pa rekla da bom počakala da lula in ujela v vrečko in sem čakala in čakala, da so laboratorij zaprli, jaka je pa zaspal nagec na previjalni v zdravstvenem domu, polulal se pa tak ni. mah...kaj češ. pol sem šla kupit meseka in nesla atiju da je speku na vrtu..njamiiiiiuser posted image user posted image pol pa malo v šoping, sem prišla celo do mullerja in nabavla tolko da sem bla pol ko mula, zdaj vem zakaj se reče mulleruser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa še na hitrco v h&m po eno trenerkico, eno majčko in bodije za velikega fanta, ker ima še vse bodije z dolimi št. 62 in jih komaj že zapremuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zdaj kar 80 kupla pa bo spet za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa domov, pa ribica nalovit za našega božota (veliko ribo ko je male) in pol spet domov malega spokat. pisat dan res ni kajuser posted image user posted image vruhenc je bil pa tak eki beki v čebričku.

grem dol k tašči gledat majo neko vesoljsko tuškabino...pa nekaj za jest si naredim pa pridem nazaj, upam da bo kera tu, ker danes kraljujem za kompom, ko ni mojgauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4641
18.8.2008 21:17:12   
bamby
Joj, janey, kako sem se zdaj nasmejala tvojemu postu. Sta pa z Jakcem imela danes res hude user posted image . Pa dobra mi je tale, zkaj se Mullerju reče tako user posted image user posted image user posted image .
Kdaj bosta pa zdaj mogla nalovit lulanje za v laboratorij? Mene tole tudi še čaka. Pa moram it prav zdaj pogledat, kdaj imava datum user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
18.8.2008 21:18:52   
mlavla
čer

spet se mi je cel dan na polno dogajalo..in sicer sem bila dopoldne v LJ...šoping..ma zdele avgusta in septembra..mamo same slavljence..pa še septembra sva vabljena na 5!!!porok..sploh nevem kako se bo to izšlo...
pa danes je moj dobil prvo plačo v tanovi službi..pa sva kar zadovoljna..ne neki uvav..ampak je pa bolje kot v prejšnji..
popoldne pa sem imela na obisku setrično, ki ima dva otročka..tko,da nam sploh ni bilo dolgčas..smo vozičkali, se gugali, kosili travo..itd..skratka v plno preživljali današnji dan..

jutri me pa spet vabijo knjige..saj se september nevzdržno približuje...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
18.8.2008 21:20:36   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Joj, janey, kako sem se zdaj nasmejala tvojemu postu. Sta pa z Jakcem imela danes res hude user posted image . Pa dobra mi je tale, zkaj se Mullerju reče tako user posted image user posted image user posted image .
Kdaj bosta pa zdaj mogla nalovit lulanje za v laboratorij? Mene tole tudi še čaka. Pa moram it prav zdaj pogledat, kdaj imava datum user posted image .

kako pa to pri punčkah izgleda..z Nežo imava namreč čez en teden pregled, pa so mi prejšnjič naročili, naj ji tisti dan ritke ne mažem s kremo, ker ji bodo vzeli vodo..pa se mi še sanja ne kako bo to izgledalo..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
18.8.2008 21:22:48   
Janey
joooooooooooooooo pa kaj si ti noooor...kaj pa tuš kabina. s turško savno, radijem, ventilatorjem, šobami od strani od zgoraj dol iz strehe, priključek za telefon, cd, temperatura za savno, za eterično olje not dat, aaaaaaaa....sem se že zmenla za en večer. da prideta za pol ure gor tv gledat, da se grema mi2 z lubijem dol tuširat, pa kako joto skuhat ko si boma savno naredla...aaaaaaaaaaaaaaaa NORO!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
18.8.2008 21:24:13   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

joooooooooooooooo pa kaj si ti noooor...kaj pa tuš kabina. s turško savno, radijem, ventilatorjem, šobami od strani od zgoraj dol iz strehe, priključek za telefon, cd, temperatura za savno, za eterično olje not dat, aaaaaaaa....sem se že zmenla za en večer. da prideta za pol ure gor tv gledat, da se grema mi2 z lubijem dol tuširat, pa kako joto skuhat ko si boma savno naredla...aaaaaaaaaaaaaaaa NORO!!

ja fajn se tle sliš...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
18.8.2008 21:25:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

kako pa to pri punčkah izgleda..z Nežo imava namreč čez en teden pregled, pa so mi prejšnjič naročili, naj ji tisti dan ritke ne mažem s kremo, ker ji bodo vzeli vodo..pa se mi še sanja ne kako bo to izgledalo..

Tisto vrečko enako kot fantkom okrog spolovila nalimajo in potem čakaš, kdaj se otrok polula user posted image . To pa lahko traja..... Saj si brala, kako je bilo pri janey z Jakcem, da je bilo premalo in pa vmes je revež tudi zaspal. Lahko se pa tudi to zgodi, da je katera sestra lahko tudi tako nerodna, da celo polije, ko pretaka urin in si spet na začetu user posted image .

Jaz sem pogledala datum. Imava drug teden v ponedeljek.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
18.8.2008 21:25:53   
Janey
user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
18.8.2008 21:28:00   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Kje imaš ti tak luksuz??? Pri tašči??? Kako pa bo to izgledalo, ko si pa nista v najboljših odnosih? Sicer pa tudi midva gledava za en podoben sistem za v našo hišo, enkrat user posted image .

Pejd probat, pol pa povej, če se splača!!!! (dat tolk everčkov za tako kabino)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
18.8.2008 21:29:14   
Janey
bamby sej je blo dovolj za urin, ni pa blo za sediment, pa če se bo dr. zdelo potrebno mi bo napisala še eno napotnicouser posted image

mlavla kot je bamby povedala, pa sej če ti bo sestra gor naštimala tak ni panike one majo to v nulo, jaz sem pa sama in seveda nisem prav. mora bit gor obrnjen tista vreča ker drugač se odlepi

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

VZGOJITELJICE/UČITELJICE
nataly33

Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 127

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!