Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:27:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi nočko, ne bit huda, k ti bom pobegnila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:29:54
|
|
|
|
mlavla
|
uf neža se je ravnokar zbudila..sploh nevem kaj ji je..danes??
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:37:45
|
|
|
|
mlavla
|
pa sem se spet mal stiskala k njej in jo polubčkala.pa spi anprej moj mali angelček.. zdej pa res nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:41:11
|
|
|
|
mesecnica
|
Janey - - naša se je prvič, ko smo jo kopali v čebričku tudi notr podelala. In potem kasneje še enkrat . Zdaj pa ne več. Uhhh - tale tuš pa noro dober zgleda. Mlavla - za boljšo plačo. Pa full si pridna z učenjem . Aha - a ti tud za druge šivaš kaj obloge? Mi si bomo morali tudi omisliti eno tako za okoli cele posteljice. Je naša čist preveč aktivna in se bojim, da si bo bučko razbila v posteljici, tam kjer ni obloge . Pa mislim, da je dobra ideja za dve barvi - kot da imaš dve obrobi, a ne? Drugače se pa naša tudi počasi privaja na nošenje v mei tai-ju. Najprej joka, ampak potem, ko ugotovi, da dogaja, pa utihne in samo čekira okoli . V trgovino pa še nismo šle z njim. Pri nas tudi še nismo imeli odvzema vode. Mi ni jasno kako bomo to pri naši spelali, ker ni niti tri sekunde na miru. Na previjalni se mi 10x obrne na trebuh preden mi uspe, da jo zavijem. To bo še veselo . Suzi* - naša pa tako nori po posteljici in tudi ne more zaspat. Itak, če ima pa toliko energije za sprostit in to ravno, ko je treba spat . Sej tudi čez dan ni pri miru, ampak zvečer je pa maraton po posteljci. Dober, da smo jo že dol spustili, ker bi ziher že ven poletela . No po kakšni urci ali pa po pol urce se pa končno utrudi in nekako zaspi. No zdej ko sem do konca prišla z branjem, ste pa že vse pobegnile v mižule . Ajde vsem, ki ste šle ninat, NOČKO.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:44:59
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica, jaz sem še tukej.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:52:22
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, super za parcelo. uredu cena!!! le pejta gledat. midva še ogledujeva, je ful zatišje, nič kaj novega se ne prodaja. se čaka že od pomladi na nove PUPe pri nas v NM. pol pa upam, da bo poplava ponudbe in da bodo tudi cene malo bolj prizanesljive. sem pa zdele ugledala eno hišo kar simpatično, velika krasna parcela, tud cena sicer , ampak je (pre)daleeeč - pri Šenterneju. mesecnica, vasa je prava telovadka. je pa žani zadnjič uspelo, da je pripuzala v rikverc do kavča, se spodaj zagozdila in ko sem jo naslednjič pogledala, je frajerka sedela. se pa zdej postavlja tud v "strehco" na noge in roke, ampak ni ravna kot Luna, ampak ima rit vzdignjeno v luft, kot narobe obrnjen V.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 22:56:00
|
|
|
|
Suzi*
|
ok, vse ste zginle. jaz tud pičim pod tuš. nočko. mlavla, imejte mirno noč.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 23:12:02
|
|
|
|
mesecnica
|
Naša tudi že puza rikverc - oziroma se poriva. Je bla že pod sedežno in pod mizo - je samo glava ven gledala in potem je začela pizdit. Kako pa kaj tista parcela pri vas kaže pri tistem stricu? Meti - res za pogledat parcelca. Ampak cene so res že abnormalne . No vmes ko sem šla našo nahranit - ste pa vse šle. Ajde nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 23:24:28
|
|
|
|
ELMA
|
evo mene ....ne mi zdej vse zbežat ... bamby -gdaj gre Anaja v vrtec ? Moja Elma začne v jasli hodit 1.2.09 pa me zanima gdaj morm jaz odat tiste papirje na občino , a to moram zdej do konc avgusta , ali lohk kasneje, oktobra al novembra ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 23:38:43
|
|
|
|
ELMA
|
janey -kak je ta mali priden , blagor tebi , tko majhen pa že ve da mora v kahlico kakat , sam da je kahlico zamenjal za čebričeek
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 18.8.2008 23:42:05
|
|
|
|
ELMA
|
Upam vsaj da se nizy kaj oglasi , da bomo vsaj eno stran naklofale
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:23:13
|
|
|
|
nizy
|
Upam vsaj da se nizy kaj oglasi , da bomo vsaj eno stran naklofale tukaj sem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:24:37
|
|
|
|
ELMA
|
hehehehe , pa sem te dočakala ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:32:40
|
|
|
|
nizy
|
Mi smo bili na ogledu enga stanovanja , pa se meni zdi predrago , glede na to , da ima samo okna menjana , parket na vhodu v sobe čisto zguljen , stare stene , o vratih , da ne govorim , čeprov je 30let star blok . Sicer je razpored , aja pa pa čist na vrhu je , tko , da se nisva odločila za nakup
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:34:54
|
|
|
|
nizy
|
moje pupe so šele pol ure nazaj dodobra zaspale , se jim pa dogaja , pa glih ponoč , ko je treba počivati
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:36:43
|
|
|
|
ELMA
|
Pa je not tudi lift?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:38:31
|
|
|
|
nizy
|
ne , to je 3 nadstropni blok
< Sporočilo je popravil nizy -- 19.8.2008 0:40:49 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:38:40
|
|
|
|
ELMA
|
Ne vem ,no...meni ne dišijo stanovanja na visini , ker imam slabe iskušnje , moja mami ima na 5 štuku in še po vrh je bez lifta
< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.8.2008 0:46:33 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 0:42:55
|
|
|
|
ELMA
|
jaz sem čist na tleh , sam da je pod mano še rudnik , in ponoći ko je taka tišina se sliši kot v kaki grozljivki : tup,tup,tup (delavci ko delaju v noćni izmeni )no v bistvu se je pre bolj slišal kot zdaj , zdaj ga počasi zapirajo pa se ne sliši . In ko to slišim samo se spomnem potresa ,in nemorm zaspat
< Sporočilo je popravil ELMA -- 19.8.2008 0:47:21 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 7:12:57
|
|
|
|
itata
|
prva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 7:20:47
|
|
|
|
itata
|
tole spanje se bi danes težko (vsaj zame) reklo spanje. se je premetaval celo noč- nimam pojma kaj ga matra. mogoče ga pa zebe zdej??? mah jaz ne vem. bom ga danes oblekla v žabice in pokrila pa da vidmo. non stop se je zbujal. beri vsako uro... katastrofa. sem čist fuč. pa še avto se mi je včeri neki pokvaril, tko da ga moram zdejle na servis peljat... beda. pa še preveč ne morem zdejle klepetat, ker se je mali tamle pri igračkah tako podelal v pleničko, da ga do kavča voham pridem nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 9:10:37
|
|
|
|
itata
|
evo evo avto je pri mehaniku, mali je šel pa že na dopoldansko dremanje, jaz grem pa zraven. sem čist fertik danes.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 9:50:02
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Moja Elma začne v jasli hodit 1.2.09 pa me zanima gdaj morm jaz odat tiste papirje na občino , a to moram zdej do konc avgusta , ali lohk kasneje, oktobra al novembra ? Jaz sem vse oddal že 20 februarja, pa bo šel v vretec šele septembra 2009. Mah, pri nas je itak panika z vrtci!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 9:50:34
|
|
|
|
buči
|
itata, a so že copati? Kaj je za petek?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 19.8.2008 10:14:50
|
|
|
|
itata
|
buči: copatkov še ni... kr neki... niti mi niso nič potrdil al pa trgal iz kartice . bomo vidl kako in kaj. kar se mene tiče petek velja. pa upam, da bom mela avto tudi že takrat... je rekel majstr, da jutr. sem "prisilno" doma
|
Vodene športne aktivnostiMichonne RRKdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?Pri 1 letu (
17%)
Pri 2-3 letih (
17%)
Pri 4-5 letih (
31%)
Ob vstopu v šolo (
34%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!