mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: itata joj ne bi mela tolk dolgih las nikol... Enako. Men je to grdo. A si predtsavljate, kako zgleda, ko se odtoki zamašijo ... Moj bi pop****! Saj bi jih cel dan ven vlekel! Naš tud. IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana . Tudi to smo že probali . Jah, en je to, če ti otrok na nobeno finto noče jest. Mesečnica, pa si ti potem kuhala zelenjavo dlje časa? Ker mora bit res fajn mehko kuhana, da jo pol "še" radi jejo. Si pol zadnjič našpisala, da ne smeš mešat. Kaj pa tisto zelenjavo, ki sta jo že sprobali, da bi malo med sabo pomešala? A sadja pa nista še nič probali? Morda bi vama šlo s sadjem lažje, ker je sladko. Ja sedaj bom začela kar to zelenjavo, ki smo jo že, med sabo mešat. Pa da vidimo... Sadja zaenkrat še nisva. Sem se pa že ene 5x odločila, da bom šla na sadje, potem pa kar nekako vztrajam na zelenjavi . Bo treba probat kakšen jabolk ja... IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Uh, vidim, da bom res mogla bolj pogosto se javlat. Vas končno pridem mal počekirat, pa vidim, da me mate na sumu, da sem že drugič Mene lahka kr črtate iz seznama. Jaz ziher nisem!!! Sicer stara sem res 25, ampak Lovro ma pa še vedno lulčka Punce ne se hecat, meni se zmeša, da bi mela zdele še enga Res si ne predstavljam... komaj sem malo začela ponoči spat pri nas bomo še počakal par let. - OK - ena manj IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: nizy jah kera bo 25 stara , pa da ma , še ne 6m staro. meti , pravi , da ona ni Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša ni stara 25 let . Jaz pa mislim , da je naša 25 let , pa sumim na eno gorenjko Enako . IZVIRNO SPOROČILO: kati kati kaj pa eni ko skoz objlubljajo carja??? Hmmm...kaj pa vem... Tud možno . Sam ne vem, če bi ona čakala, da bi komu prej povedala . IZVIRNO SPOROČILO: larisa Evo me Bila pri zdravniku. Nekaj se kuha pa ne vejo kaj je. Počakat moram 3 dni, pol pa nazaj Vročine pa že kar 40 stopinj Boli vse tko, da se mi meša.....spet samo o tem razmišljam kako je fajn bit zdrav... Moram še tole pokomentirat o . Naša je stara trenutno 24 ampak bo kmalu 25, pa ni pod nickom anonimna ampak pod nickom Anonimen Men se zdi da ni nobena od naštetih ... Sicer pa rajš nehajmo drezat, ker ji lahko samo težave naredimo, če še noben ne ve...boji ''tisti'', ki jo poznajo prehitro pogruntal Maš prov...pustimo se presenetit... Pa Larisa - želim ti, da se čim prej pocajtaš .