Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:35:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati! čer No no, mogoče mi pa ne po treba celga kavča povalat a ga bo stipe pol dobr maš ti to zrihtan
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:36:18
|
|
|
|
ella79
|
kako men rata, da tok velikokrat pridem na novo stran
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:38:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati! čer No no, mogoče mi pa ne po treba celga kavča povalat a ga bo stipe pol dobr maš ti to zrihtan ne, ne, on je specializiran za valjanje fotelja pa temelji so njegovi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:47:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:49:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:49:33
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka sam da vse špila kot je treba madona je bla naša zdele že zaspana, mal zize pozizala, jo odložim v posteljico, čez minuto sem jo šla pogledat je že spala na trebuščku, čist pri ograji, ena roka dol visela sem jo kar popravla na hrbet in na sredo dala, da ne bo panika k se bo zbudila. ima pa zadnje dni ene take čudne fore al hoče bit ful na zizi al pa ni šans da jo priklopim danes pet ur ni jedla, pa je potem sam eno mal načela... da o GH sploh ne govorim, kake pojedine sem ji danes pripravljala, pa tudi ust ni hotla odpret. Očitno res ni nič men podobna
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:51:18
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala jest sem si jo pa glih umila in nadišavla pa ti? upam da ne bo kaj pripihalo iz stiškega konca
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:51:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša je pa danes, ko jo je babi gledala tko usta za jabolko odpirala da je blo veselje! Sem rekla mami, da naj zdaj kar vsak dan pride
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:52:18
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:52:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala jest sem si jo pa glih umila in nadišavla pa ti? upam da ne bo kaj pripihalo iz stiškega konca ne bo nobene potrebe, je še urejena, ne samo nadišavljena
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:53:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava UUU na čem si pa ti danes Sem tole februarki napisala, mišljena je bila oa "ona" stvar, ker pri njih je stalno nek ekšn
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:53:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala jest sem si jo pa glih umila in nadišavla pa ti? upam da ne bo kaj pripihalo iz stiškega konca ne bo nobene potrebe, je še urejena, ne samo nadišavljena dobr zate
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:54:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava prav, me že ni
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:55:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava UUU na čem si pa ti danes Sem tole februarki napisala, mišljena je bila oa "ona" stvar, ker pri njih je stalno nek ekšn ni blo ekšna spljoh 14 dni, je treba mal nadoknadit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:55:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava prav, me že ni itak, ziher se greš po vašmu valat, nama pa tle užaljeno gospodinjo špilaš
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:56:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava UUU na čem si pa ti danes Sem tole februarki napisala, mišljena je bila oa "ona" stvar, ker pri njih je stalno nek ekšn ni blo ekšna spljoh 14 dni, je treba mal nadoknadit kako ni blo ekšna 14 dnič če pa stalno neki nabijaš o tem kako vaju je tamala zmotila, pa la lalalalalalaaa Kaj pa ste pol delal? Rožce sadil?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:57:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava prav, me že ni itak, ziher se greš po vašmu valat, nama pa tle užaljeno gospodinjo špilaš naš je zmatran, pomoje mu je to zdele zadnja misel
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:58:36
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava UUU na čem si pa ti danes Sem tole februarki napisala, mišljena je bila oa "ona" stvar, ker pri njih je stalno nek ekšn ni blo ekšna spljoh 14 dni, je treba mal nadoknadit kako ni blo ekšna 14 dnič če pa stalno neki nabijaš o tem kako vaju je tamala zmotila, pa la lalalalalalaaa Kaj pa ste pol delal? Rožce sadil? to je zdele 2 dni... prej je bla pa itak na obisku sej, zdej pa spet nau kakšen teden - se je treba za morje šparat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:00:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava UUU na čem si pa ti danes Sem tole februarki napisala, mišljena je bila oa "ona" stvar, ker pri njih je stalno nek ekšn ni blo ekšna spljoh 14 dni, je treba mal nadoknadit kako ni blo ekšna 14 dnič če pa stalno neki nabijaš o tem kako vaju je tamala zmotila, pa la lalalalalalaaa Kaj pa ste pol delal? Rožce sadil? to je zdele 2 dni... prej je bla pa itak na obisku sej, zdej pa spet nau kakšen teden - se je treba za morje šparat šparat? a da boste pol lahko 3x na dan al kako? Pa sej ni panike...nije sapun, da se iztroši
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:00:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Jest grem spat, se mi ne da več citirat Dec že pomoje drva žaga, jest se mu bom pa sam še pridružla vidve me kar po zobeh vlačta, vama dovolm Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:00:16
|
|
|
|
ella79
|
zdej pa takole naša si je jutri zaželela ogled prestolnice, pa sem ji obljubila da ji to željo pred morjem tudi izpolnim bi pa bila zelo vesela fajn družbe pogoj da imate čas od devetih do štirih, do takrat namreč traja jutrišnji abonma se pravi zbor jutri ob cca 10:00, Grudnovo nabrežje (za ljubljanico, picerija Trta..), za hrano in jedačo poskrebljeno, obvezno oprema dobra volja in februarčki zaključek ob cca 16:00. Vse vljudno vabljene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:01:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jest grem spat, se mi ne da več citirat Dec že pomoje drva žaga, jest se mu bom pa sam še pridružla vidve me kar po zobeh vlačta, vama dovolm Nočko izdajalka! In pol še pesek v oči meče z žago........ ne ti men tralalalalalala, pol je pa Larisa kriva, da ne spiš in si vsa zmatrana
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:01:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vidim, da bo spet čvek zalaufal ta glavni sta že v akciji aha, in kje si se ti do zdaj potepala Upam, da nisi spet tiste **** kje obdelovala točno to, moj jih je zdej še 'domov' pelu jaz pa fajn izgovor, da morm domov zojo spat dat februarka kaj se mešaš potem, če midve čvelava UUU na čem si pa ti danes Sem tole februarki napisala, mišljena je bila oa "ona" stvar, ker pri njih je stalno nek ekšn ni blo ekšna spljoh 14 dni, je treba mal nadoknadit kako ni blo ekšna 14 dnič če pa stalno neki nabijaš o tem kako vaju je tamala zmotila, pa la lalalalalalaaa Kaj pa ste pol delal? Rožce sadil? to je zdele 2 dni... prej je bla pa itak na obisku sej, zdej pa spet nau kakšen teden - se je treba za morje šparat šparat? a da boste pol lahko 3x na dan al kako? Pa sej ni panike...nije sapun, da se iztroši
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:02:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej pa takole naša si je jutri zaželela ogled prestolnice, pa sem ji obljubila da ji to željo pred morjem tudi izpolnim bi pa bila zelo vesela fajn družbe pogoj da imate čas od devetih do štirih, do takrat namreč traja jutrišnji abonma se pravi zbor jutri ob cca 10:00, Grudnovo nabrežje (za ljubljanico, picerija Trta..), za hrano in jedačo poskrebljeno, obvezno oprema dobra volja in februarčki zaključek ob cca 16:00. Vse vljudno vabljene UUU, tole si pa tko lepo spesnla da še dobr, da ima varuška ju3 že zaseden termin, drugač bi ziher prišla Nič hudega, bova pa s carico sami uleteli, a nama težko.....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 22:04:06
|
|
|
|
ella79
|
februarka vidim, da si ti tvojga dobr navadla vrtnarit a pride jutri katera
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?