Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 9:27:29
|
|
|
|
mlavla
|
skripto mam..a si se ti po njej učila..al so dovolj kaki zapiski.. kaj pa statistika..si jo naredila? a se vidiva septembra?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 9:29:22
|
|
|
|
Janey
|
učila sem se gabi po skripti in mojih kratkih zapiskih. tisto kar je napisano na roko, sje boš videla. statis se vidima septembra.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 9:41:33
|
|
|
|
mala_pikica
|
Punce samo, da vas pozdravim! Mi smo doma, imeli smo se super. Vreme je bilo lepo, otroci pridni, nam je zelo hitro minilo. Jaz bi bila še kar na morju. Upam, da ste vse fajn, da so zdravi in pridni. lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 9:53:13
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro ...Mi že dva-tri dni sploh ponoći ne spimo . Groza , dlesni je tko srbijo dami se prov smili ,calgel nam nič ne pomaga in mi je včeri ena stara soseda povedala, da ji dlesni namažem z vinom , sem se smejala ampak je pomagal .Čist mal sam 2x namočila prst v vino in ji namazala. in je blo bolš, je revica zaspala .Al je zaspala ker ji je blo bolš ,al je bla pijana .Bogi so naši . mlavla upam da bo vse vredi z Nežo nizy a si preživela žurko? mala-pikica lepo da ste že nazaj , , kak hiter mine dopust ,a ne ?
< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 9:56:50 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 9:56:54
|
|
|
|
Janey
|
pikica dobrodošli nazaj. zdaj se pa hitro javite na kaki kavici
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 9:58:21
|
|
|
|
Janey
|
elma jaz nebi mazala z vinom. seveda je to odločitev vsake mamice, ampak alkohol, četudi v zelo mali količini lahko nardi veliko škodo dojenčku...to je moje mnenje. ne zamerit.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 10:04:15
|
|
|
|
ELMA
|
janey... se je meni tudi čudn blo , ko mi je rekla da so one pre tko delale svojom , glih zaradi tega ker je alkohol !!!! Seveda da nebom več z vinom mazala , samo sem mogla to napisat ....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 10:09:59
|
|
|
|
mlavla
|
naša soseda je tud svojim otrokom dlesni mazala z vinom..pa je rekla,da je bilo takoj dobro.. jst tega ne bi počela.. pri nas pa je na vidiku (vsaj zdi se mi) nov zobek..zgornja enka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 10:10:11
|
|
|
|
Janey
|
elma sej ni panike, sej skoraj vsak malo dudo kam na moči al pa kaj, pač za foro meni je to bolano. aja jaz sem pa zadnjil poskusila tisti kvas da bolše spijo. veš ki..najpej sem mislila da bo bruhal, potem pa je spal pol ure in se je ze zbudil...tak da....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 10:43:26
|
|
|
|
jencili
|
bajsa je neki časa nazaj grozila s pivom....dolenjka s piknikom.... PA NIČ OD TEGA.... čakam.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 10:52:02
|
|
|
|
mlavla
|
ella je danes organizirala ekskurzijo po ljubljani...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 10:59:43
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey elma sej ni panike, sej skoraj vsak malo dudo kam na moči al pa kaj, pač za foro meni je to bolano. aja jaz sem pa zadnjil poskusila tisti kvas da bolše spijo. veš ki..najpej sem mislila da bo bruhal, potem pa je spal pol ure in se je ze zbudil...tak da.... Kakšen kvas ???kjesi to slišala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 11:04:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella je danes organizirala ekskurzijo po ljubljani... One pa uživajo , jaz pa tko mal časa imam za sebe , da bom enkrat vse u piz**poslala ,al sem jih tko navadila da imajo v hiši vse pospravljeno pa pri roki, in da sem doma ko priplazijo , al kaj ?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 11:15:39
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella je danes organizirala ekskurzijo po ljubljani... One pa uživajo , jaz pa tko mal časa imam za sebe , da bom enkrat vse u piz**poslala ,al sem jih tko navadila da imajo v hiši vse pospravljeno pa pri roki, in da sem doma ko priplazijo , al kaj ? ti si svoje navadila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 12:17:42
|
|
|
|
ELMA
|
A ti , kaj ...ti svoje nisi navadila .... Še z mano nimaš časa it na kavico
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 12:35:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Noč je bla super, je zaspala včer 20.50 in se zbudila 5.25, pojedla in drnjohala dalje sva se valjale po pojstli spet do 20 čez 8 . Pol sva na hit popacale, očiju kavico nardile, in šle na sprehod. Je ful pridna in ne zaspi več v vozičku gleda naokol, itak je vse zanimivo... tako da jo dajem zdej okol 12h spat, spi ene 2 urce, potem mora pa še popoldan it spat za kakšne pol urce, zvečer je pa ob 20.30 že čist koma. Tako sem jo sedaj navadila, upam da bo veljalo še naprej. Ji pa kuham zdele cvetačo+krompir, itak ne mara ampak bom probala dons razredčit mal z AM če bo kaj bolje Je pa učer dobila spet lepe nove cunjice od moje mami k ji itak skoz nekaj nosi evo, da vam pokažem, kako bo lepa na morju : Tako, zdej grem pa peglat...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 12:47:17
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA A ti , kaj ...ti svoje nisi navadila .... Še z mano nimaš časa it na kavico saj sem te vabila na kavico , pa si ti zatajila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 13:23:41
|
|
|
|
ELMA
|
nizy imaš ZS .... Ali sam jaz zatajila -al se ti nisi hotla oglasit ko sem ta klicala
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 13:27:22
|
|
|
|
ELMA
|
februarka mi mamo tudi takšno oblekco sam da je roza barva pri nas , ful lepe cunjice .... Moja mami tudi zna lepe stvari kupit , sej v bistvu za punćke dobiš vse sorte , za fantke mislim da ni bog ve kakšne izbire ...vsaj pre ni blo ko sem jaz rabila ... Kako te slikice zalimate gor , to še nisem probala ?A te slikce moraš zmanjšat , ali kako ?
< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 13:28:58 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 13:44:17
|
|
|
|
Janey
|
elma o kvasu je ena enkrat link tu gor pripopala. mi2 sma pri mami, sma bla prej malo po trgovinah in če mi zdaj da nekdo 200 eur jih nesem v zaro...kakeee cotike...adijooo...vse bi mela za zimo...joj...take trenerke, pa mikice, pa jopce, hlače, majčke....da za punčke sploh ne govorim, štraplčke, oblekce, ude hlače...aaaaaa se mi kr trga grem na kosilo...je ata naredu pasulj punce kaj zdaj s celjem??????????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 14:07:49
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, Elma, samo zate : Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi. Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico Pritisnio gumbek shrani Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo. Jeeeeej, Larisa je celo 80 ml kašice pojedla cvetača+krompir, pa mal sem ji razredčla z AM ne morm verjet... sicer se je pačla, ampak tud zelenjavo je treba jest!Uf, kolk je že ura, grem do konca kosilo narest za naju
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 14:30:40
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo še živi, sam bolj malo časa mam za RR Janez zdele spi že 2 ure in pol čakam da se zbudi in greva na potep... Mesečnica, jaz imam kašice od Milupe, ki se mešajo samo z vodo Buči, jaz ponavadi skuham zelenjavno mineštro za 2x, pa jo imam še za naslednji dan v hladilniku. Pogrejem jo pa kar tako, kot bi jo kuhala, dam v posodico, dodam malo vode, ker je ponavadu pregosto in pogrejem Janey, jaz sem tud kvas probala, s tem da sem ga jaz tud pojedla pa ga je pojedu brez težav, pomagalo ni pa nič se je pa naš fant popravil, tako da zdej spet par noči spi do 3.00 v kosu, tko da smo po počutju malo boljš edino jutranje bujenje je prestavil na 6.30 -7.00 Glede mazanja dlesni z vinom, jaz še nisem probala, ker ni bilo potrebe, vem pa da so jih meni mazalo, ko sem bila mejhna, pa sem se baje ful kremžila zraven no, pa tud nimam nekih trajnih posledic Vidim, da sem spet en abonma zamudila ja tko je, če pa na šiht hodim Pridne bodite!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 14:33:11
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Glede mazanja dlesni z vinom, jaz še nisem probala, ker ni bilo potrebe, vem pa da so jih meni mazalo, ko sem bila mejhna, pa sem se baje ful kremžila zraven no, pa tud nimam nekih trajnih posledic moram se mal pohecat....si ziher, da jih nimaš ?????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 14:33:49
|
|
|
|
misar
|
no mi smo pa zdele spal eno uro in pošteno godimo v posteljici...gremo...sirena zove
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 11.8.2008 14:45:51
|
|
|
|
larisa
|
Dan pester vikend je za nami in tako nimam časa za RR Smo bili tud mi v Bohinju, kot je napisla naša Misar in smo se srečali, ampak je skoraj nisem prepoznala, ko pa je postala temnolaska . Imeli smo se lepo... Včeraj pa je bil Nejc povabljen na roj. dan in tako sta bila na roj. dnevu tud mami in oči v paketu Mi že lepo jemo sadne kašice, da o Hipp-ovih in Frutkovih ne govorim. Te bi jedel kolkor bi mu dala , ampak če smo doma, potem jemo domače Za zelenjavo pa niti ust ne odpre , ampak ni hudir, da bomo tud to enkrat osvojili Danes imam pospravljalni dan, kaj čem, če pa za vikend skos okol skačemo Nejc pa danes noče nič kaj dost spat. Je spal enkrat pol ure in enkrat 45 min, to je pa vse Misar, a pol drugo leto ne bova tekli okol Bohinjskega jezera skupaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?