|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
9.8.2008 22:42:19   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Najbrž ste vse pospale ali pa se stiskake  k svojim user posted image user posted image , grem še jaz, da ne bojo na mojmu galebi začeli pristajat!

pina, a ste ok v Izoli? Kot so poročali, vas je kar dobro prepihalo! Jaz sem jo včeraj dovbor odnesla z le 2 modricama od toče, avtu k sreči ni bilo nič, sem pa gazila vodo čez gležnje, ko sem šla po Aljaža, on pa srečen, da je poplava pred vrtcem! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede hrane pa jaz tud ne kompliciram, kuham sama, pa od milupe imamo riževe kašice, včasih mu dam tud kakšen frutek, če je treba na hitro al pa da kam greva in nimam časa kuhat za sabo.. no, do zdej je sam 3 kozarčke pojedu, pa že nekaj časa papava GH user posted image  pazim pa tud tko kot si rekla, da uvajam mesecem primerno. Čeprav z govejo juho najbrž mal prehitevamo user posted image  No, v bistvu mu dam korenček iz juhe, pa še ene 3 žlice župce zraven. Je ko zmešan user posted image  jaz imam skoz v mislih: mi smo preživel, pa sem baje jedla župco že pri 3 mescih user posted image

No, zdej pa res grem user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 9.8.2008 22:44:29 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.8.2008 22:58:09   
buči
meti, ne bom več likala nadaljna 2 tedna, saj veš, da se spet malo nabere! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.8.2008 7:50:13   
Janey
prva?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.8.2008 7:56:15   
buči
druga!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.8.2008 8:00:15   
Janey
pa res

juhuhuhu pa mi je le uspelouser posted image user posted image user posted image
mali se je zbudo pred 7 in sma se cartala do zdaj ko ga je spet zmanjkalo, zdaj se pa k atiju stiska, bo lahko spet rekel da ga je mel celo jutro. ponoči sma se spet spičla. če se to nebo pomirilo bom jaz znorela. jaz ne prenesem kregarije in napetega odnosa, sploh pa ne morem živet v takem. če je pa taki frajer, pa on vse tak super nardi, pa tooolko nardi...ne vem al sej jaz bedava al on. ker tak ko on govori kolko on za naju nardi tak se mi zdi da je cel čas z nama pa nama streže pri riti pa pr glavi. pa ni. in če bi si v teh 3 dneh odkar se skegama vzel pol ure časa z naju bi blo to mogoče že rešeno. včeraj je prišel ko je jaka že spal, ga sploh ni videl. potem je jaka ponoči ful jokal, e vem kaj je blo ampak res je zverinsko kričal, mi ga je nekaj pipal iz rok celi živčn, da je še mene naredo živčno. sem ga pomirila in ga vzela k sebi. je kr nekaj bento. pa se zbudi proti jutru in je bil lačen, sem ga prosla naj gre za jest nardit, še ga je probal nekaj uspabvat, da se je mali spet razkričal, nakar mi gospod, ki je spočit in naspan od 3 dni nazaj, jaz pa utrujena ko pes, reče naj ga jz nahranim. za jakca mi ni nič težko, ampak če bi lahko on..maa...je reko da je treba še vodo v flaško nalit, če jo bo te jaz pa ga on nahrani. sem rekla da tolko kolko je več spal bi lahko obojeon nardil. in potm je šel na računalnik. mislim ej.. ko pa je prišo v poslo pa je reko lubek kaj si jezna kaj na mene al kaj?ko da steni govorim, mogoče sem nora in njemu govorim ka druga kot si jaz mislim da mu. ne vem več. sem mu samo rekla, da se je moj odnos do njega zelo sprememnil, da je neodgovoren in da se ne zaveda da ma družino. in da dokler nebo kake velike spremembe boma pač mela tak odnos. in ded je jezn. ma sej nima smisla. nekje morem ventile odpret. ni pač to nama v navadi da se ne pogovarjama in pogovoriva.

v glavnem grem jest in nekaj cot porihtat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.8.2008 8:01:37   
buči
Kako sem slabo spala! Spet me bolijo roke, pa Tilen se je celo noč obračal in praskal po postelji in kar nekaj ustvarjal.

Ko smo včeraj govorile o načinu prehranjevanja. Mislim, da je najpomembneje, kakšen vzgled smo otorkom. Jaz npr. od svojih staršev nisem dobila kaj dobre "slike" o hrani in prehranjevalnih navadah. Se trudim, da bom boljši zgled najinima fantoma. Mislim, da vsaka od nas poskuša delati najbolje za svoje, so pa vsake informacije pomembne.

Zadnjič sem gledala piškote brez glutena - ampak ne otroške. Imajo 33 % jajc notri, pa skoraj nič sladkorja.

S čim kombinirate korenje razen s krompirjem, ker mu tega ne bom dala nekaj časa, ker mu ni všeč.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.8.2008 8:02:59   
Janey

druga!

še dobro da nisem prej celega romana spisalauser posted image user posted image

kak si bučka??

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.8.2008 8:04:18   
Janey
buči jaz mu dam korenček s cvetačo, al pa s brokolijem, al pa bučko, al pa kar vse skupaj pa malo mlekeca pa je juhica.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
10.8.2008 8:06:26   
buči
Janey user posted image user posted image user posted image , saj veš, da vedno uredita zadevo! Ti pa verjamem, da te razjezi.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.8.2008 8:07:13   
Janey
aja še to...meti ne ne bo ga pobralo, sej ni nič narobe, mi vsi jemo sladkor in smo ok. nebi o tem tu, kaj vse nardi, pa ne sam sladkor telesu. in pač jaz bom malemu to prihranla dokler bom lahko. ziher pa če bo nejc jedo čokolado pa jo bo mali htel s temi očkami jo bo dobil za poskusit. nič nebom komplicirala, ampak dala sama od sebe mu pa ziher nebom

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.8.2008 8:08:03   
buči
Janey, našemu zelenjava nekako ne gre najbolje. Tudi cvetače ne mara. Mu pa nočem silit v usta, če ne mara. Bom še brokoli probala. Zadnjič sem ga zasrala, sem mu dala korenje z rižem, pa je 3 dni kakal res na trdo. Ampak samo sadja pa ne more jest.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.8.2008 8:09:30   
Janey
poskusi še z jabolko

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.8.2008 8:10:47   
buči
Janey, ko govoriš o sladkorju. Zelo nevarna je kombinacija z dudo oz stekleničko. Jaz sem pri Aljažu uspela, da je pri 7 mesecih pil po kozarčku oz. livčku in nič več po steklenički, pa itak ima rad vodo, čaj (mi ga zdaj sladkamo z malo medu) ali pa jabolčni sok z vodo. Pa ima ful lepe zobe. Saj debel pa ta otrok itak ne bo nikoli.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
10.8.2008 8:14:38   
Janey
jaka tut pije samo vodo HB.
to da bo debel je še najmaj.
ona pupa ko sem jo jaz čuvala pije samo v odo in ko je imela pri 3 sistematskega ji je zobozdranik rekel da ima neverjetno lepe i zdrave zobe, da se vidi da pije vodo

< Sporočilo je popravil Janey -- 10.8.2008 8:15:31 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.8.2008 8:14:50   
buči
Janey, šele zdajle mi je uspelo pogledat slike iz Tunizije. Kako je Jaka zrasel! Ful ima lepe očke! Pa tista črtasta kapa mi je ful všeč. Kje si jo nabavila? Ste uživali?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.8.2008 8:16:56   
buči
Vidim, da danes same debatirava ... user posted image  Da se ti pohvalim, da je imel Aljaž pred 3 tedni spet pregled na pediatrični in da je imel prvič po rojstvu hemoglobina več kot 100 (celo 106)! Se ful trudim, ampak je kar težko, ker ne je nič sadja ... Se ga ne da niti podkupiti.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.8.2008 8:17:30   
Janey

Janey, šele zdajle mi je uspelo pogledat slike iz Tunizije. Kako je Jaka zrasel! Ful ima lepe očke! Pa tista črtasta kapa mi je ful všeč. Kje si jo nabavila? Ste uživali?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a se delaš norca???

to je zvezan bodi. smo kapo pozabli v sobi pa se nam ni lublo it gor.user posted image user posted image user posted image

ja noro smo uživali res. zato pa sploh ne vem kaj je atiju zdaj.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.8.2008 8:18:10   
buči
Aljaža tudi vsakih pohvalijo, akako ima lepe zobe. Sem kar malo ponosna, ker sicer samo poslušava, da je suh, da ima slabo kri, da ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.8.2008 8:19:23   
Janey

Vidim, da danes same debatirava ... user posted image  Da se ti pohvalim, da je imel Aljaž pred 3 tedni spet pregled na pediatrični in da je imel prvič po rojstvu hemoglobina več kot 100 (celo 106)! Se ful trudim, ampak je kar težko, ker ne je nič sadja ... Se ga ne da niti podkupiti.

user posted image user posted image user posted image sem pa res vesela. kaj pa kako suho sadje? fige, slive, to je sladko. in ima največ železa. drugače pa probaj s kakšno lečo, čičeriko (vse lahko pokneš v zelčenjavno juho in spasiraš) al pa ta žita kamut, kuskus jih daš samo malo k rižu. to vse ima dost železa.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.8.2008 8:20:03   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a se delaš norca???

to je zvezan bodi. smo kapo pozabli v sobi pa se nam ni lublo it gor.user posted image user posted image user posted image

ja noro smo uživali res. zato pa sploh ne vem kaj je atiju zdaj.

user posted image user posted image  Jaz pa gledam sistem, pa mi je bilo ful všeč, ker zgleda, da se zapne na gumbek, pa ušesa so cela pokrita. user posted image  super ideja! Upam, da se ati hitro nakulira!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.8.2008 8:21:14   
Janey
hehehe buči fora neuser posted image user posted image user posted image mi2 sma se mu tak režala ker je bil tak smešn da dol padeš

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
10.8.2008 8:22:25   
buči
nikakšno sadje, nikjer. Nobene marmelade, nobenega sadnega sadja. Zdaj smo poskusili z ribezovim sokom, nekako gre. Problem je, da mu organizem razgrajuje eritrocite, in je posledično slabši prenos kisika in zato tudi HG in železa. Baje mu dobro dene, če je ful na zraku, da dobi telo več kisika. Sem že razmišljala o kakšni kisikovi terapiji, amo ne vem, če ni premajhen.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
10.8.2008 8:22:37   
Janey
user posted image

da vidiš kak je od blizu

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
10.8.2008 8:23:22   
buči
Upam, da se pri nas stanje umiri, da pridem kaj v Celje, da se vidimo. Samo naš pacient je še kar bogi

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.8.2008 8:24:01   
Janey
kaj pa frejar včeraj z najkicamiuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?