misar
|
dobro jutro ufff naporen vikend za nami. v soboto smo vstal že ob 5:30, ker je dragi mel tek okoli Bohinjskega jezera, smo šli z enimi kolegi, ki imajo deklico 2 leti staro. no dedca sta tekala me 4 smo pa mal špancirale...blo je super popoldan smo šli na morje, smo po Portorožu španciral do 22h...tamala itak, da ni spala, ker ji je na polno dogajalo. Po moje je kdo že bil mal na meji da socilano pokliče, ko so me v Alayi ob 22h vidli v levi roki z otrokom, v desni pa s koktejlom . no saj je bil sam eden , sej več niti ne bi, ker je koštal en koktejl 8€ . no doma (men seše zmer zdi, kot da imam dva doma ) se je pa žurka nadaljevala. tamala ni in ni hotla zaspat do 1h ponoč , valjda je bila preutrujena, pa tud pol ko je zaspala se je zbujala celo noč . zjutraj sem bla ko zombi. včeraj smo se dopoldan mal kopal, pa voda ni bla tko fino topla, kot prejšnji vikend, sam naša tamla ni nič piskala, prav uživala je notri. je pa res, da smo jo mel v vodi sam slabih 10min, ker je bla res mal prehladna. je spala pol včer celo pot domov, doma smo jo sam skopal, pa je šla kar prostovoljno spet med palčke. je spala do 3h neprekinjeno , pa potem do 6h, pa zdaj še kar spi. no jaz pa sem se kar naspala. nisem več vajena spat več kot 3 ure v kosu, danes sem pa cele 4,5 ure spala od enkrat ...sem menda kar prenaspana grem zdele en stroj cot zalaufat, pa neki pojest, pol bo ma menda naša prinčipesa tud vstala, da greva mal povozičkat
< Sporočilo je popravil misar -- 11.8.2008 8:20:45 >