|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
10.8.2008 8:24:09   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image

da vidiš kak je od blizu

tudi od tukjaj zgleda dobro - vrhunsko, estetsko, trendovsko user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
10.8.2008 8:24:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Upam, da se pri nas stanje umiri, da pridem kaj v Celje, da se vidimo. Samo naš pacient je še kar bogi

az tudi res

drugače mam pa konc avgusta izšit, če sem bom spravla mogoče pokličem za kavo če bom mela varstvo

ok?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
10.8.2008 8:25:03   
buči
Ej, aniso luškani. Pa že kar pol leta je mimo. Ne morem verjet!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
10.8.2008 8:26:13   
buči
dejan je itak na bolniški, tako da varstvo v bistvu je, le malo manj mobilen je  ...user posted image  Kar pokliči

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
10.8.2008 8:27:21   
buči
Zdaj moram pa it, ker sicer še danes pridem 5 *****user posted image ! grem malo pospravit, kar sem včeraj zlikala.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
10.8.2008 8:27:32   
Janey

dejan je itak na bolniški, tako da varstvo v bistvu je, le malo manj mobilen je  ...user posted image  Kar pokliči

ne ti varstvo, jaz varstvo bučkouser posted image user posted image ti kar pripelji male razgrajače

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
10.8.2008 8:28:37   
Janey

Zdaj moram pa it, ker sicer še danes pridem 5 *****user posted image ! grem malo pospravit, kar sem včeraj zlikala.

lep dan vam želim

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
10.8.2008 9:05:08   
Februarka08
Jutro.

Uf, Janey in Buči, sta mele pa dolg pogovoruser posted image
Jest sem še tak zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larisa se je zbudila 5.15 in ni več spalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob 7h sva obe zadremale za pol urce, to je blo pa tud vse. Očke mi še kar same skup lezejo. No, saj ni bila sitna, je bla skor 1 uro v posteljici in se sama animiralauser posted image midva sva pa lahko petelinji zajtrk skuhalauser posted image matr, je seduuser posted image pol pa še kavica v posteljo....user posted image zdej sva pa sami, je ravnokar pojedla jutranjo kašico, zdej bi jo pa rada prepričala, če bi bla mal pridna, da grem peglatuser posted image user posted image
Kuhat mi ne bo treba, bo pa zato toliko več drugega dela - tast še vedno praznuje 60 let in mamo 30 folka na kosiluuser posted image user posted image men se bo zmešal, že vidmuser posted image mah...

Lepo nedeljo, grem peglo mal lepo pogledat, če bo kej sama shodilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
10.8.2008 9:36:10   
MetiLu
Dan!
Mi smo bli tud bolj zgodnji user posted image  je tamal zaključil z nočnim spanjem že ob 6.30 user posted image  spal je v kosu do 3.15, pol ga je pa spet neki sračkal do zjutri... no, sam da mi ni treba več dude na 30 min popravljat user posted image

Sej zdej je pa nazaj zaspal, ker je bil ob 8.30 že siten ko driska... sem ga kar k atiju na postlo dala, pa skup spita...

Jaz sem bila pa tud pridna, sem en stroj oprala in obesila, juhica je na šporget, kašica za Janeza se kuha, kuhinja pospravljena, sam še posesam in H2O mal popeljem, pa bo super user posted image  Aja, pa še ene mafinčke bom v pečico ruklna user posted image  dobimo obiske popoldan...
uf, pa peglat bo treba user posted image

Lepo nedeljo še z moje strani user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 10.8.2008 9:38:01 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
10.8.2008 9:39:18   
buči
meti, sem hitro brala, pa prebrala, da delaš muffine z rukolo, so se mi že sline cedile ... user posted image

gremo malo ven.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.8.2008 11:27:34   
Februarka08
user posted image user posted image jest mam speglano, Larisa je pa tud ob 11h mrknilauser posted image vmes sem mogla že dol letet mize pripravit in 28 pogrinjkovuser posted image zdej pa spet laufam dol...

lepo nedeljouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.8.2008 12:28:09   
mlavla
sem vas uspela celo mal prebrat..

JAney...je zdele moj hodu tle mimo PC..pa je vidu sliko od Jaka..pa je rekel,da bi bil čist taprav za NEžo..da neki takega iščemo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma res je fletenuser posted image
Ej a se ti da slučajno poslat za Gabi zapiske??Se bom mogla počas začet učit..
Kaj pa tvoja statistika..si jo takrat anredila?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3837
10.8.2008 13:28:05   
buči
Še eno vprašanje. Ene pripravite malo več hrane, pa jo shranite. Ker nimam mikrovalovke (iz različnih vzrokov sem jo vrgla iz hiše po 2 mesecih user posted image ), me zanima, kako kašico, ki je že itak gosta, pogrejete. Na vodni kopeli?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
10.8.2008 15:02:33   
mesecnica
Dan!

Nizy in Buči - z zamudo: user posted image  za mini RD.

Janey - tvoj Jaka je pa res model, da se tako rad kopa v vodi. user posted image  Mi tudi še nismo uspeli sprobati Fredovega obroča. Moramo it še kaj na morje user posted image . Pa želim ti, da bi se tvoj user posted image  kaj spremenil in se vama več posvečal user posted image .

Februarka - ampak ti si pa res pridna s pospravljanjem user posted image  in user posted image  za albumček od Larise. Jaz se še nisem spravila urejat albumčka. Pa bi tud morala.

Meti - user posted image  za šoping za Janeza. To boset lepi. Pa še neki bi te vprašala glede GH. Si omenila Milupino kašico - a imaš tisto, ki se meša z vodo ali z mlekom?

Drugače pa je pri nas katastrofa z uvajanjem GH user posted image . Tri dni smo uvajali korenček. Prvi dan je zbruhala, drugi dan so notri ostale mogoče 3 mini žličke, tretji dan tudi nekje. Pa se mi je zdelo, da ima ponoči full težave s trebuščkom od tega korenčka. Skoz jo neki napenja in prdi, pa seveda vsakič ko se zbudi tudi joka na moč. Tako, da jo moram priklopit na zizo, da se pomiri user posted image . Danes sem se tako odločila, da namesto korenčka dam bučko. Bilo je še slabše user posted image . Se mi zdi, da tudi ena žlička ni šla notri. Potem sem ji probala full razredit, tako, da je bilo kar tekoče. Pa tudi nič. Zdej sem pa res v dilemi kaj narest... Sploh ne vem ali naj nadaljujem z zelenjavo ali naj probam s sadjem user posted image . Kakšen nasvet ????

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
10.8.2008 15:03:37   
mesecnica

Še eno vprašanje. Ene pripravite malo več hrane, pa jo shranite. Ker nimam mikrovalovke (iz različnih vzrokov sem jo vrgla iz hiše po 2 mesecih user posted image ), me zanima, kako kašico, ki je že itak gosta, pogrejete. Na vodni kopeli?

Buči - jaz sem dala dva dni nazaj korenček zamrznit v kocke. Pa ga bom drugič ven vzela in dala v lonček in v toplo vodo. Pa se bo pogrelo.

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
10.8.2008 19:12:22   
Janey
čer
mlavla jutri pošljem ok?ma skoz pozabim, jaz sem taka buča

mesečnica poskusi s sadjem, mogoče ji ni všeč okus zelenjave, sadje je bolj sladko. pa še sicer samo moj nasvet, sej vem da pravijo kak je fajn svoje delat in kuhat in ne vem kaj, tile fruteki in hippi so dost manj močni al kak naj rečem, manj napenja po njih. jaz sicer ful kuham domače, ker imamo vse na vrtu, ampak mi ni blema tut dat kakšne kupljne kašice.

mlavla ar predstavite vašo punčkouser posted image user posted image

mi smo pa lep popoldan z atijem preživeli. čeprav on še vedno misli, da je dovolj zz nama in je vse to samo v moji glavi, ker iščem nekaj da se lahko prepiram, pa sem vse skupaj danes pozabla in uživala. res smo se meli lepo in tudi zdaj so ga klicali za skejtanje in je najprej nekaj mencal pol se je pa odločil da ostane z nama.

jaka je pa v komi že, smo se tut skopali že, zdaj pa z atijem jesta in že spi. upam da je to nočno, ker če ne se čez kako uro zbudi in imamo pol par ur feštouser posted image user posted image

upam da bo atija zdaj kaj izučilo, ker sem mu res na lep način danes povedala, pa mu poskusila dopovedat da ni dobro za nas da tolko stvari sam počne. se pa zdaj bliža neko tekmovanje v skejtanju in je reko  da bi rad tkmoval in če bo moral vsak dan  skejtat....ampak to razumem. pa to sma se naprej zmenla.

mah...v tem trenutku spet razmišlja če bi pa daes šel skejtat. eh... ni mu rešitveuser posted image user posted image

pa sej danes je res bil cel dan z nama.

grem perilo pobrat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
10.8.2008 19:14:32   
Janey

ja pisker v pisker, al pa samo v plasično šalčko in v toplo vodo in se segreje

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
10.8.2008 19:19:06   
Februarka08
Evo, jest sem preživela slavjeuser posted image komajuser posted image sej ne vem, a sem zdele 4. ali 3. pomivalni stroj polnilauser posted image nisem več štela... sem pa totalno izmučenauser posted image Larisa je pa takoooooooooooo sitna dons, da jo kar podarim eniuser posted image ne, sej ne, bom prežvelauser posted image zgleda jo muči, ker ni dost spala ponočiuser posted image al so zobki, al je kej drugega, ne vem... v glavnem, takole že ni bla sitna......ma ne pomnemuser posted image cel dan sam neki jokca in jokca, sem jo dala 2x spat, pa je bla pol urce dobre volje in se je smejala na ful, potem pa spet...user posted image mah... upam da bo noč kaj boljša od pretekle...

Zdej se greva pa kopat, potem pa upam da bo še kej od večera... mojga tud glih slišim, da je dam pršu, je tud cel dan kelnaru, vmes pa na travnik hodu travo obračatuser posted image bogiuser posted image pa sam tašča nej kej rečeuser posted image sem ji 3x v nulo kuhno pospravlauser posted image pa še tamala se mi je drlauser posted image več pa ne morm... ko je spala, sem pospravlala, ko je bla budna, sem jo cincala in animirala... v glavnem, dons bom dol padla...

Sem se mogla mal spucat, zdej greva pa čofatuser posted image pol pa zgleda spet jestuser posted image sam jedla bi dons, ne vem kaj ji jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
10.8.2008 19:21:06   
Februarka08
Uf, Janey, si me spomnila... tud jest mam perilo še za pobrat, pa najbolj da spet peglo zalaufamuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3844
10.8.2008 19:59:11   
nizy
punce hvala za čestitkde za mini rduser posted image

buči z zamudo čestitke tudi vama user posted image user posted image

Za mano je danes naporen dan , smo sfolgal Adnin rojstni dan , je kar nekaj € padlo od dedija in babice ,  pa mojega brata in sestre  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3845
10.8.2008 20:28:13   
dolenjka
Čer user posted image

Se vidi da je vikend, ker je tako zatišje user posted image

No, carica je šla pred 15 minutami k prijateljčkom, jaz se bom pa mal stegnila, če z vami ne bo nič user posted image  user posted image
Mi smo bili cel dan na kmetih, je prišla moja mami in smo bili za hišo, potem smo šli pa na hrib in kar tam kosilali, potem smo pa zunaj sedeli in je blo prav luštno. Tamala je šla z mami 1 krog po vasi, jaz sem pa bajto posesala, pa 1 žehto speglala in lase umila, včerajšnjo posodo iz stroja pospravila in zdaj sem kar zadovoljna, ker je "vse" narejeno, ura pa "šele" 20.30 user posted image

Čvek z vami bi se mi prilegel, če pa ne boste za stvar, se bom pa po kacčku valjala user posted image

Aja, pa vse naj naj vsem februarčkom za njihove mini RDje user posted image  Raje ne naštevam, da ne bom koga izpustila user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
10.8.2008 20:51:15   
buči
Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati! user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
10.8.2008 21:09:28   
dolenjka

Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
10.8.2008 21:20:56   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čer user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
10.8.2008 21:30:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čer user posted image

No no, mogoče mi pa ne po treba celga kavča povalat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?