Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:24:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey da vidiš kak je od blizu tudi od tukjaj zgleda dobro - vrhunsko, estetsko, trendovsko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:24:51
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Upam, da se pri nas stanje umiri, da pridem kaj v Celje, da se vidimo. Samo naš pacient je še kar bogi az tudi res drugače mam pa konc avgusta izšit, če sem bom spravla mogoče pokličem za kavo če bom mela varstvo ok?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:25:03
|
|
|
|
buči
|
Ej, aniso luškani. Pa že kar pol leta je mimo. Ne morem verjet!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:26:13
|
|
|
|
buči
|
dejan je itak na bolniški, tako da varstvo v bistvu je, le malo manj mobilen je ... Kar pokliči
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:27:21
|
|
|
|
buči
|
Zdaj moram pa it, ker sicer še danes pridem 5 ***** ! grem malo pospravit, kar sem včeraj zlikala.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:27:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči dejan je itak na bolniški, tako da varstvo v bistvu je, le malo manj mobilen je ... Kar pokliči ne ti varstvo, jaz varstvo bučko ti kar pripelji male razgrajače
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:28:37
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Zdaj moram pa it, ker sicer še danes pridem 5 ***** ! grem malo pospravit, kar sem včeraj zlikala. lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 9:05:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Uf, Janey in Buči, sta mele pa dolg pogovor Jest sem še tak zaspana Larisa se je zbudila 5.15 in ni več spala ob 7h sva obe zadremale za pol urce, to je blo pa tud vse. Očke mi še kar same skup lezejo. No, saj ni bila sitna, je bla skor 1 uro v posteljici in se sama animirala midva sva pa lahko petelinji zajtrk skuhala matr, je sedu pol pa še kavica v posteljo.... zdej sva pa sami, je ravnokar pojedla jutranjo kašico, zdej bi jo pa rada prepričala, če bi bla mal pridna, da grem peglat Kuhat mi ne bo treba, bo pa zato toliko več drugega dela - tast še vedno praznuje 60 let in mamo 30 folka na kosilu men se bo zmešal, že vidm mah... Lepo nedeljo, grem peglo mal lepo pogledat, če bo kej sama shodila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 9:36:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo bli tud bolj zgodnji je tamal zaključil z nočnim spanjem že ob 6.30 spal je v kosu do 3.15, pol ga je pa spet neki sračkal do zjutri... no, sam da mi ni treba več dude na 30 min popravljat Sej zdej je pa nazaj zaspal, ker je bil ob 8.30 že siten ko driska... sem ga kar k atiju na postlo dala, pa skup spita... Jaz sem bila pa tud pridna, sem en stroj oprala in obesila, juhica je na šporget, kašica za Janeza se kuha, kuhinja pospravljena, sam še posesam in H2O mal popeljem, pa bo super Aja, pa še ene mafinčke bom v pečico ruklna dobimo obiske popoldan... uf, pa peglat bo treba Lepo nedeljo še z moje strani
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 10.8.2008 9:38:01 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 9:39:18
|
|
|
|
buči
|
meti, sem hitro brala, pa prebrala, da delaš muffine z rukolo, so se mi že sline cedile ... gremo malo ven.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 11:27:34
|
|
|
|
Februarka08
|
jest mam speglano, Larisa je pa tud ob 11h mrknila vmes sem mogla že dol letet mize pripravit in 28 pogrinjkov zdej pa spet laufam dol... lepo nedeljo
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 12:28:09
|
|
|
|
mlavla
|
sem vas uspela celo mal prebrat.. JAney...je zdele moj hodu tle mimo PC..pa je vidu sliko od Jaka..pa je rekel,da bi bil čist taprav za NEžo..da neki takega iščemo... ma res je fleten Ej a se ti da slučajno poslat za Gabi zapiske??Se bom mogla počas začet učit.. Kaj pa tvoja statistika..si jo takrat anredila?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 13:28:05
|
|
|
|
buči
|
Še eno vprašanje. Ene pripravite malo več hrane, pa jo shranite. Ker nimam mikrovalovke (iz različnih vzrokov sem jo vrgla iz hiše po 2 mesecih ), me zanima, kako kašico, ki je že itak gosta, pogrejete. Na vodni kopeli?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 15:02:33
|
|
|
|
mesecnica
|
Dan! Nizy in Buči - z zamudo: za mini RD. Janey - tvoj Jaka je pa res model, da se tako rad kopa v vodi. Mi tudi še nismo uspeli sprobati Fredovega obroča. Moramo it še kaj na morje . Pa želim ti, da bi se tvoj kaj spremenil in se vama več posvečal . Februarka - ampak ti si pa res pridna s pospravljanjem in za albumček od Larise. Jaz se še nisem spravila urejat albumčka. Pa bi tud morala. Meti - za šoping za Janeza. To boset lepi. Pa še neki bi te vprašala glede GH. Si omenila Milupino kašico - a imaš tisto, ki se meša z vodo ali z mlekom? Drugače pa je pri nas katastrofa z uvajanjem GH . Tri dni smo uvajali korenček. Prvi dan je zbruhala, drugi dan so notri ostale mogoče 3 mini žličke, tretji dan tudi nekje. Pa se mi je zdelo, da ima ponoči full težave s trebuščkom od tega korenčka. Skoz jo neki napenja in prdi, pa seveda vsakič ko se zbudi tudi joka na moč. Tako, da jo moram priklopit na zizo, da se pomiri . Danes sem se tako odločila, da namesto korenčka dam bučko. Bilo je še slabše . Se mi zdi, da tudi ena žlička ni šla notri. Potem sem ji probala full razredit, tako, da je bilo kar tekoče. Pa tudi nič. Zdej sem pa res v dilemi kaj narest... Sploh ne vem ali naj nadaljujem z zelenjavo ali naj probam s sadjem . Kakšen nasvet ????
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 15:03:37
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Še eno vprašanje. Ene pripravite malo več hrane, pa jo shranite. Ker nimam mikrovalovke (iz različnih vzrokov sem jo vrgla iz hiše po 2 mesecih ), me zanima, kako kašico, ki je že itak gosta, pogrejete. Na vodni kopeli? Buči - jaz sem dala dva dni nazaj korenček zamrznit v kocke. Pa ga bom drugič ven vzela in dala v lonček in v toplo vodo. Pa se bo pogrelo.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 19:12:22
|
|
|
|
Janey
|
čer mlavla jutri pošljem ok?ma skoz pozabim, jaz sem taka buča mesečnica poskusi s sadjem, mogoče ji ni všeč okus zelenjave, sadje je bolj sladko. pa še sicer samo moj nasvet, sej vem da pravijo kak je fajn svoje delat in kuhat in ne vem kaj, tile fruteki in hippi so dost manj močni al kak naj rečem, manj napenja po njih. jaz sicer ful kuham domače, ker imamo vse na vrtu, ampak mi ni blema tut dat kakšne kupljne kašice. mlavla ar predstavite vašo punčko mi smo pa lep popoldan z atijem preživeli. čeprav on še vedno misli, da je dovolj zz nama in je vse to samo v moji glavi, ker iščem nekaj da se lahko prepiram, pa sem vse skupaj danes pozabla in uživala. res smo se meli lepo in tudi zdaj so ga klicali za skejtanje in je najprej nekaj mencal pol se je pa odločil da ostane z nama. jaka je pa v komi že, smo se tut skopali že, zdaj pa z atijem jesta in že spi. upam da je to nočno, ker če ne se čez kako uro zbudi in imamo pol par ur fešto upam da bo atija zdaj kaj izučilo, ker sem mu res na lep način danes povedala, pa mu poskusila dopovedat da ni dobro za nas da tolko stvari sam počne. se pa zdaj bliža neko tekmovanje v skejtanju in je reko da bi rad tkmoval in če bo moral vsak dan skejtat....ampak to razumem. pa to sma se naprej zmenla. mah...v tem trenutku spet razmišlja če bi pa daes šel skejtat. eh... ni mu rešitve pa sej danes je res bil cel dan z nama. grem perilo pobrat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 19:14:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Še eno vprašanje. Ene pripravite malo več hrane, pa jo shranite. Ker nimam mikrovalovke (iz različnih vzrokov sem jo vrgla iz hiše po 2 mesecih ), me zanima, kako kašico, ki je že itak gosta, pogrejete. Na vodni kopeli? ja pisker v pisker, al pa samo v plasično šalčko in v toplo vodo in se segreje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 19:19:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jest sem preživela slavje komaj sej ne vem, a sem zdele 4. ali 3. pomivalni stroj polnila nisem več štela... sem pa totalno izmučena Larisa je pa takoooooooooooo sitna dons, da jo kar podarim eni ne, sej ne, bom prežvela zgleda jo muči, ker ni dost spala ponoči al so zobki, al je kej drugega, ne vem... v glavnem, takole že ni bla sitna......ma ne pomnem cel dan sam neki jokca in jokca, sem jo dala 2x spat, pa je bla pol urce dobre volje in se je smejala na ful, potem pa spet... mah... upam da bo noč kaj boljša od pretekle... Zdej se greva pa kopat, potem pa upam da bo še kej od večera... mojga tud glih slišim, da je dam pršu, je tud cel dan kelnaru, vmes pa na travnik hodu travo obračat bogi pa sam tašča nej kej reče sem ji 3x v nulo kuhno pospravla pa še tamala se mi je drla več pa ne morm... ko je spala, sem pospravlala, ko je bla budna, sem jo cincala in animirala... v glavnem, dons bom dol padla... Sem se mogla mal spucat, zdej greva pa čofat pol pa zgleda spet jest sam jedla bi dons, ne vem kaj ji je
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 19:21:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, Janey, si me spomnila... tud jest mam perilo še za pobrat, pa najbolj da spet peglo zalaufam
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 19:59:11
|
|
|
|
nizy
|
punce hvala za čestitkde za mini rd buči z zamudo čestitke tudi vama Za mano je danes naporen dan , smo sfolgal Adnin rojstni dan , je kar nekaj € padlo od dedija in babice , pa mojega brata in sestre
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 20:28:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Se vidi da je vikend, ker je tako zatišje No, carica je šla pred 15 minutami k prijateljčkom, jaz se bom pa mal stegnila, če z vami ne bo nič Mi smo bili cel dan na kmetih, je prišla moja mami in smo bili za hišo, potem smo šli pa na hrib in kar tam kosilali, potem smo pa zunaj sedeli in je blo prav luštno. Tamala je šla z mami 1 krog po vasi, jaz sem pa bajto posesala, pa 1 žehto speglala in lase umila, včerajšnjo posodo iz stroja pospravila in zdaj sem kar zadovoljna, ker je "vse" narejeno, ura pa "šele" 20.30 Čvek z vami bi se mi prilegel, če pa ne boste za stvar, se bom pa po kacčku valjala Aja, pa vse naj naj vsem februarčkom za njihove mini RDje Raje ne naštevam, da ne bom koga izpustila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 20:51:15
|
|
|
|
buči
|
Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:09:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:20:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati! čer
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 21:30:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo da se oglasim, grem spat, ker me nekaj po jajčnikih trga,. Ne vem, alimirenca štrajka. grem pod tuš, jutri pa sinova pelejm v zoo, da vidijo naše prednike. Najraje imam šimpanze, so taki cukri, kot bi nas gledal, le malo bolj kosmati! čer No no, mogoče mi pa ne po treba celga kavča povalat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?