Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 22:42:19
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Najbrž ste vse pospale ali pa se stiskake k svojim , grem še jaz, da ne bojo na mojmu galebi začeli pristajat! pina, a ste ok v Izoli? Kot so poročali, vas je kar dobro prepihalo! Jaz sem jo včeraj dovbor odnesla z le 2 modricama od toče, avtu k sreči ni bilo nič, sem pa gazila vodo čez gležnje, ko sem šla po Aljaža, on pa srečen, da je poplava pred vrtcem! Glede hrane pa jaz tud ne kompliciram, kuham sama, pa od milupe imamo riževe kašice, včasih mu dam tud kakšen frutek, če je treba na hitro al pa da kam greva in nimam časa kuhat za sabo.. no, do zdej je sam 3 kozarčke pojedu, pa že nekaj časa papava GH pazim pa tud tko kot si rekla, da uvajam mesecem primerno. Čeprav z govejo juho najbrž mal prehitevamo No, v bistvu mu dam korenček iz juhe, pa še ene 3 žlice župce zraven. Je ko zmešan jaz imam skoz v mislih: mi smo preživel, pa sem baje jedla župco že pri 3 mescih No, zdej pa res grem
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 9.8.2008 22:44:29 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 22:58:09
|
|
|
|
buči
|
meti, ne bom več likala nadaljna 2 tedna, saj veš, da se spet malo nabere!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 7:50:13
|
|
|
|
Janey
|
prva?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 7:56:15
|
|
|
|
buči
|
druga!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:00:15
|
|
|
|
Janey
|
pa res juhuhuhu pa mi je le uspelo mali se je zbudo pred 7 in sma se cartala do zdaj ko ga je spet zmanjkalo, zdaj se pa k atiju stiska, bo lahko spet rekel da ga je mel celo jutro. ponoči sma se spet spičla. če se to nebo pomirilo bom jaz znorela. jaz ne prenesem kregarije in napetega odnosa, sploh pa ne morem živet v takem. če je pa taki frajer, pa on vse tak super nardi, pa tooolko nardi...ne vem al sej jaz bedava al on. ker tak ko on govori kolko on za naju nardi tak se mi zdi da je cel čas z nama pa nama streže pri riti pa pr glavi. pa ni. in če bi si v teh 3 dneh odkar se skegama vzel pol ure časa z naju bi blo to mogoče že rešeno. včeraj je prišel ko je jaka že spal, ga sploh ni videl. potem je jaka ponoči ful jokal, e vem kaj je blo ampak res je zverinsko kričal, mi ga je nekaj pipal iz rok celi živčn, da je še mene naredo živčno. sem ga pomirila in ga vzela k sebi. je kr nekaj bento. pa se zbudi proti jutru in je bil lačen, sem ga prosla naj gre za jest nardit, še ga je probal nekaj uspabvat, da se je mali spet razkričal, nakar mi gospod, ki je spočit in naspan od 3 dni nazaj, jaz pa utrujena ko pes, reče naj ga jz nahranim. za jakca mi ni nič težko, ampak če bi lahko on..maa...je reko da je treba še vodo v flaško nalit, če jo bo te jaz pa ga on nahrani. sem rekla da tolko kolko je več spal bi lahko obojeon nardil. in potm je šel na računalnik. mislim ej.. ko pa je prišo v poslo pa je reko lubek kaj si jezna kaj na mene al kaj?ko da steni govorim, mogoče sem nora in njemu govorim ka druga kot si jaz mislim da mu. ne vem več. sem mu samo rekla, da se je moj odnos do njega zelo sprememnil, da je neodgovoren in da se ne zaveda da ma družino. in da dokler nebo kake velike spremembe boma pač mela tak odnos. in ded je jezn. ma sej nima smisla. nekje morem ventile odpret. ni pač to nama v navadi da se ne pogovarjama in pogovoriva. v glavnem grem jest in nekaj cot porihtat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:01:37
|
|
|
|
buči
|
Kako sem slabo spala! Spet me bolijo roke, pa Tilen se je celo noč obračal in praskal po postelji in kar nekaj ustvarjal. Ko smo včeraj govorile o načinu prehranjevanja. Mislim, da je najpomembneje, kakšen vzgled smo otorkom. Jaz npr. od svojih staršev nisem dobila kaj dobre "slike" o hrani in prehranjevalnih navadah. Se trudim, da bom boljši zgled najinima fantoma. Mislim, da vsaka od nas poskuša delati najbolje za svoje, so pa vsake informacije pomembne. Zadnjič sem gledala piškote brez glutena - ampak ne otroške. Imajo 33 % jajc notri, pa skoraj nič sladkorja. S čim kombinirate korenje razen s krompirjem, ker mu tega ne bom dala nekaj časa, ker mu ni všeč.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:02:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči druga! še dobro da nisem prej celega romana spisala kak si bučka??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:04:18
|
|
|
|
Janey
|
buči jaz mu dam korenček s cvetačo, al pa s brokolijem, al pa bučko, al pa kar vse skupaj pa malo mlekeca pa je juhica.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:06:26
|
|
|
|
buči
|
Janey , saj veš, da vedno uredita zadevo! Ti pa verjamem, da te razjezi.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:07:13
|
|
|
|
Janey
|
aja še to...meti ne ne bo ga pobralo, sej ni nič narobe, mi vsi jemo sladkor in smo ok. nebi o tem tu, kaj vse nardi, pa ne sam sladkor telesu. in pač jaz bom malemu to prihranla dokler bom lahko. ziher pa če bo nejc jedo čokolado pa jo bo mali htel s temi očkami jo bo dobil za poskusit. nič nebom komplicirala, ampak dala sama od sebe mu pa ziher nebom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:08:03
|
|
|
|
buči
|
Janey, našemu zelenjava nekako ne gre najbolje. Tudi cvetače ne mara. Mu pa nočem silit v usta, če ne mara. Bom še brokoli probala. Zadnjič sem ga zasrala, sem mu dala korenje z rižem, pa je 3 dni kakal res na trdo. Ampak samo sadja pa ne more jest.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:09:30
|
|
|
|
Janey
|
poskusi še z jabolko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:10:47
|
|
|
|
buči
|
Janey, ko govoriš o sladkorju. Zelo nevarna je kombinacija z dudo oz stekleničko. Jaz sem pri Aljažu uspela, da je pri 7 mesecih pil po kozarčku oz. livčku in nič več po steklenički, pa itak ima rad vodo, čaj (mi ga zdaj sladkamo z malo medu) ali pa jabolčni sok z vodo. Pa ima ful lepe zobe. Saj debel pa ta otrok itak ne bo nikoli.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:14:38
|
|
|
|
Janey
|
jaka tut pije samo vodo HB. to da bo debel je še najmaj. ona pupa ko sem jo jaz čuvala pije samo v odo in ko je imela pri 3 sistematskega ji je zobozdranik rekel da ima neverjetno lepe i zdrave zobe, da se vidi da pije vodo
< Sporočilo je popravil Janey -- 10.8.2008 8:15:31 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:14:50
|
|
|
|
buči
|
Janey, šele zdajle mi je uspelo pogledat slike iz Tunizije. Kako je Jaka zrasel! Ful ima lepe očke! Pa tista črtasta kapa mi je ful všeč. Kje si jo nabavila? Ste uživali?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:16:56
|
|
|
|
buči
|
Vidim, da danes same debatirava ... Da se ti pohvalim, da je imel Aljaž pred 3 tedni spet pregled na pediatrični in da je imel prvič po rojstvu hemoglobina več kot 100 (celo 106)! Se ful trudim, ampak je kar težko, ker ne je nič sadja ... Se ga ne da niti podkupiti.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:17:30
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey, šele zdajle mi je uspelo pogledat slike iz Tunizije. Kako je Jaka zrasel! Ful ima lepe očke! Pa tista črtasta kapa mi je ful všeč. Kje si jo nabavila? Ste uživali? a se delaš norca??? to je zvezan bodi. smo kapo pozabli v sobi pa se nam ni lublo it gor. ja noro smo uživali res. zato pa sploh ne vem kaj je atiju zdaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:18:10
|
|
|
|
buči
|
Aljaža tudi vsakih pohvalijo, akako ima lepe zobe. Sem kar malo ponosna, ker sicer samo poslušava, da je suh, da ima slabo kri, da ...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:19:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Vidim, da danes same debatirava ... Da se ti pohvalim, da je imel Aljaž pred 3 tedni spet pregled na pediatrični in da je imel prvič po rojstvu hemoglobina več kot 100 (celo 106)! Se ful trudim, ampak je kar težko, ker ne je nič sadja ... Se ga ne da niti podkupiti. sem pa res vesela. kaj pa kako suho sadje? fige, slive, to je sladko. in ima največ železa. drugače pa probaj s kakšno lečo, čičeriko (vse lahko pokneš v zelčenjavno juho in spasiraš) al pa ta žita kamut, kuskus jih daš samo malo k rižu. to vse ima dost železa.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:20:03
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey, šele zdajle mi je uspelo pogledat slike iz Tunizije. Kako je Jaka zrasel! Ful ima lepe očke! Pa tista črtasta kapa mi je ful všeč. Kje si jo nabavila? Ste uživali? a se delaš norca??? to je zvezan bodi. smo kapo pozabli v sobi pa se nam ni lublo it gor. ja noro smo uživali res. zato pa sploh ne vem kaj je atiju zdaj. Jaz pa gledam sistem, pa mi je bilo ful všeč, ker zgleda, da se zapne na gumbek, pa ušesa so cela pokrita. super ideja! Upam, da se ati hitro nakulira!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:21:14
|
|
|
|
Janey
|
hehehe buči fora ne mi2 sma se mu tak režala ker je bil tak smešn da dol padeš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:22:25
|
|
|
|
buči
|
nikakšno sadje, nikjer. Nobene marmelade, nobenega sadnega sadja. Zdaj smo poskusili z ribezovim sokom, nekako gre. Problem je, da mu organizem razgrajuje eritrocite, in je posledično slabši prenos kisika in zato tudi HG in železa. Baje mu dobro dene, če je ful na zraku, da dobi telo več kisika. Sem že razmišljala o kakšni kisikovi terapiji, amo ne vem, če ni premajhen.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:22:37
|
|
|
|
Janey
|
da vidiš kak je od blizu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:23:22
|
|
|
|
buči
|
Upam, da se pri nas stanje umiri, da pridem kaj v Celje, da se vidimo. Samo naš pacient je še kar bogi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 10.8.2008 8:24:01
|
|
|
|
Janey
|
kaj pa frejar včeraj z najkicami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?