|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
8.8.2008 22:59:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

sej res, kaj je zdej s slikcami od včerej?
Dolenjka, čvekaš pa čvekaš...cel cajt, ko je pa treba na kej pametnega odgovorit, si pa tih ko r...user posted image
Bajsa je spraševala, če lahko slikce vidmo???

Se morm še neki poment z Bajsiko, pol bomo pa vidl kaj in kako. Kdaj prideš v LJ na kako srečanje, ker jaz sem k tebi v KR že prišla user posted image  gorenjski

tud v hrib grem s tabo, če boš pol tih

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
8.8.2008 23:05:00   
jencili
kje se pa zdej vse skrivate???

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
8.8.2008 23:05:06   
dolenjka

sej res, kaj je zdej s slikcami od včerej?
Dolenjka, čvekaš pa čvekaš...cel cajt, ko je pa treba na kej pametnega odgovorit, si pa tih ko r...user posted image
Bajsa je spraševala, če lahko slikce vidmo???

Se morm še neki poment z Bajsiko, pol bomo pa vidl kaj in kako. Kdaj prideš v LJ na kako srečanje, ker jaz sem k tebi v KR že prišla user posted image  gorenjski

tud v hrib grem s tabo, če boš pol tih

NO prov. Greš v torek z mano v hrib? Pa carico pa Tajsona sabo vzameva? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
8.8.2008 23:06:02   
dolenjka
Aja, sam ta bo pa mal težka, ker vi ob 9h vstanete in to pomeni, da prej kot ob 11h ne morte bit tle, takrat pa že prpeka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.8.2008 23:06:44   
mlavla
jst se tud poslavljam

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.8.2008 23:09:05   
jencili

Aja, sam ta bo pa mal težka, ker vi ob 9h vstanete in to pomeni, da prej kot ob 11h ne morte bit tle, takrat pa že prpeka user posted image

z veseljem bi šla. Tud Tajson je za akcijo.
Ti pa nehi izgovore iskat. Bomo šli pa pač malo kasneje. Al pa izberi dan, ko ni take vročine, pa gremo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.8.2008 23:11:10   
dolenjka

Ti pa nehi izgovore iskat. Bomo šli pa pač malo kasneje. Al pa izberi dan, ko ni take vročine, pa gremo!

Čaki, če si resna kandidatka pol se bomo zmenile, sej če se potrudiš sta lahko mal pred 11 tukaj in po sončku mal pospešimo, v hosti bo pa itak luštn! Predlagam, da se jutri oz v nedeljo naprej dogovarjamo.
Zdej grem našga v spalnico odpeljat, ker očitno ne ve kje se spi user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.8.2008 23:12:38   
dolenjka
No tko, 200tka ni padla, ura še ni 5, pa 9 tut ne, sam jaz grem ajat. Se beremo ju3 user posted image

Nočko, pa kakega fejst sanjajte user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.8.2008 23:14:24   
jencili

Čaki, če si resna kandidatka pol se bomo zmenile, sej če se potrudiš sta lahko mal pred 11 tukaj in po sončku mal pospešimo, v hosti bo pa itak luštn! Predlagam, da se jutri oz v nedeljo naprej dogovarjamo.
Zdej grem našga v spalnico odpeljat, ker očitno ne ve kje se spi user posted image

Seveda sem resna! Vedno!
No velja. Jutri mene mogoče ne bo (odvisno od vremena), tko da predlagam, da se v nedeljo zmenimo kako in kaj.user posted image
Se pa seveda lahko potrudim in pridem tud kako minutko pred 11-to tja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.8.2008 23:16:26   
srečka nosečka
Sem morala še malo po stanovanju pospravit. user posted image
user posted image  že zdaj so Lanine igrače vsepovsod, kaj šele ko jih bo sama začela raznašat naokoli. user posted image

lepe sanje vsem, pa doooolgo ajanje

NOČKO

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.8.2008 23:42:24   
nuka
Čer!

Vas sploh ne dohajam. Preberem samo še vsako 10 stran. Mal se umirte.

Jencili samo da ste dobro poštimal Taja. A ga še kaj ranca moti?

Pina lepo se imej na morju.

Zdaj grem pa še mal za nazaj pogledat.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.8.2008 23:50:48   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Čer!

Vas sploh ne dohajam. Preberem samo še vsako 10 stran. Mal se umirte.

Jencili samo da ste dobro poštimal Taja. A ga še kaj ranca moti?

Pina lepo se imej na morju.

Zdaj grem pa še mal za nazaj pogledat.

samo ko ga previjamo, ker ma gazico gor zalepljeno in ga boli, ko je treba to stran odlepit. Drugače pa ne, HB!!!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
9.8.2008 0:03:30   
nuka
Vidim da ste se mele dobr v Kavalu.
Drugače smo pa tud mi že sprobal antilopa. Je bla tamala prov faca za mizo. Se je kuj ene dve novi trapariji naučila od tavelikih dveh user posted image . No sej zdej mi je še všeč čez kakšen let bom pa penla.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
9.8.2008 0:04:42   
nuka
Jencili sej pol pa ni tolk hudo več. Bo sigurno čez kakšen dan že tolk zaceljen da ne bo več bolel. Kakšna je pa možnost da se ponovi?

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
9.8.2008 0:15:22   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Jencili sej pol pa ni tolk hudo več. Bo sigurno čez kakšen dan že tolk zaceljen da ne bo več bolel. Kakšna je pa možnost da se ponovi?

ne, kr super je. Baje tud zgleda ful lepo.
Jah lahko se, lahko pa ne. Lahko se pa kjerkoli po telesu, pač se zamaši lojnica in proti temu ne moreš nič. Baje se to pogosto pojavlja od vročineuser posted image  - p k res nismo glih na vročini praktično nč, pa še preveč očitnouser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
9.8.2008 0:16:59   
jencili
no, drugače pa sem si jo ravno ofrišala. Sej če ne bi izdajalke user posted image  vse spale, bi ta dišeč vonj še kej občutile, tko pa je brez pomenauser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
9.8.2008 0:46:42   
jencili
nč, jst grem počasi spat. Eno rudno smo že pojedli, tko da bo za kako urco, dve, tri spet miruser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
9.8.2008 8:06:06   
dolenjka
Prva user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
9.8.2008 8:08:06   
dolenjka
Očitno res user posted image

No evo, pa smo spet dobr pančkal. Zbudila se je samo 1x, ob 3.30, pojedla in potem do 7.15, ker meni čisto odgovarja user posted image
Zdaj pa z očijem pokofetkava in se odpokamo v prestolnico user posted image  

Danes bo fajn dan, ker ne bo sopare. Je tko lepo "čisto" zunaj, tko da bomo mi verjetn cel dan zunaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
9.8.2008 8:50:18   
MetiLu
Jutro!
Mi, no Janez user posted image , je danes spet fenomenalno spal, v kosu od 21.45 do 4.30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  potem pa še do 7.30 user posted image user posted image  No, sej jest tud nisem tko švoh spala, sam so me zize že ob 2.30 zbudile, pol sem jih šla pa ob 4.00 mal stisnt, ker bi me skor raznesl user posted image
No, da bi se naš poba le navadil takole spat user posted image  je pa spet spal brez dude user posted image  zvečer ga je zmanjkalo na zizi, pa sem ga sam v postlo dala in je mirno spal user posted image

Dolenjka in SN, sej lahko Taro in Lano pustita na trebuščku spat user posted image  A ne pravijo tako, da ko se lahko otrok sam obrača, si sam izbere spalni položaj, ki mu najbolj odgovarja user posted image  Naš spi že skoz na trebuhu user posted image  mu tako najbolj paše. Tud zdej če ga dam na hrbet, se sam obrne na trebuh in spi naprej user posted image

Zdele pa mami čakam, da mi prinese župco (ja, spet jo je nakuhala user posted image ), pol moram skrinjo odtajat, pa en stroj se že pere, drug še čaka, pa še v šoping bom mojga dones zvlekla, bomo šli mal za tamalga nabavt za na morje, če bo slučajno kej hladno user posted image , pa še za marelo bomo šli pogledat, ...

Pester dan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
9.8.2008 9:46:11   
Februarka08
Jutro.

Sem videla da ste me neki po zobeh vlačile včeruser posted image ja, tud za tiste 2 minute se je splačalouser posted image No, pa da dons še mal pohvalim našga desca (če sem ga učer grajala) - sem zjutraj dobila kapučino v posteljo, pol mi je pa naredu po njegovih besedah amerikan brekfstuser posted image - pečena jajčka s pečeno hrenovkouser posted image nič se nam pritoževalauser posted image
Larisa pa kot po navadi - spala je do 6.15user posted image , čeprav se je itak učer glih zbudila sred pogovorauser posted image in sem jo mogla na zizo priklopit. No, pol je blo pa mir.user posted image

Zdej gresta pa celo na sprehod, da mam jest mal miru za pospravljanje.user posted image Ne morš verjet.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
9.8.2008 10:02:48   
Janey
jutro

moj je že šel ribe lovit user posted image user posted image mi2 se grema pa popoldan kopatuser posted image user posted image mu je kar malo hudo blo ko je vidu da sem pakirala za bazenuser posted image user posted image
grema mi2 malo okoli

lepo se mejte

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
9.8.2008 10:02:56   
Februarka08
user posted image user posted image Janez in Tara za super spanje.user posted image user posted image

Jest sem samaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image zdej pa muzika na ful in cunja v roke....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3773
9.8.2008 10:43:06   
srečka nosečka
dobro jutro, user posted image

midve sva spale do 8.00. user posted image  Potem sva se pa kar vstale. Od 9.15 pa je že spet pri palčkih. Dela atiju družbo v spalnici. user posted image

meti - user posted image  za spanje. Vidiš, kako Janez že obvlada. user posted image

februarka - priden tvoj user posted image . No, se je le izkazal. Ti pa ne sedaj samo s cunjo laufat, malo si še časa zase vzami. user posted image

janey - ni nama bilo usojeno danes user posted image . Uživajta z Jakcem na bazenu. user posted image

Mi pa gremo k mojim staršem na kosilo, user posted image  mi ni treba kuhat. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3774
9.8.2008 10:57:39   
Februarka08
Sem prišla mal F5 stisntuser posted image Mojedva sta že doma, Larisa pančka v vozičku zunaj, jest pa šibam po stanvan kot da bi bla mal odpulenauser posted image sam sem že velik nardilauser posted image kok se pozna da mam mir... zdej pa hit še prah pobrišem povsod in kopalnico v red dam (če mi bo usojenuser posted image ) pol pa že bo neki... za kosilo pa pojma nimam kaj nej delam, res neuser posted image user posted image srečka jest bi bla tud nekam povablenauser posted image bravo zateuser posted image user posted image pomoje bom kar makarone v tunini omaki nardila, to je še najhitrejš pa najbolj simpl...user posted image

čao, prah me kličeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?