Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 22:59:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej res, kaj je zdej s slikcami od včerej? Dolenjka, čvekaš pa čvekaš...cel cajt, ko je pa treba na kej pametnega odgovorit, si pa tih ko r... Bajsa je spraševala, če lahko slikce vidmo??? Se morm še neki poment z Bajsiko, pol bomo pa vidl kaj in kako. Kdaj prideš v LJ na kako srečanje, ker jaz sem k tebi v KR že prišla gorenjski tud v hrib grem s tabo, če boš pol tih
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:05:00
|
|
|
|
jencili
|
kje se pa zdej vse skrivate???
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:05:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej res, kaj je zdej s slikcami od včerej? Dolenjka, čvekaš pa čvekaš...cel cajt, ko je pa treba na kej pametnega odgovorit, si pa tih ko r... Bajsa je spraševala, če lahko slikce vidmo??? Se morm še neki poment z Bajsiko, pol bomo pa vidl kaj in kako. Kdaj prideš v LJ na kako srečanje, ker jaz sem k tebi v KR že prišla gorenjski tud v hrib grem s tabo, če boš pol tih NO prov. Greš v torek z mano v hrib? Pa carico pa Tajsona sabo vzameva?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:06:02
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, sam ta bo pa mal težka, ker vi ob 9h vstanete in to pomeni, da prej kot ob 11h ne morte bit tle, takrat pa že prpeka
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:06:44
|
|
|
|
mlavla
|
jst se tud poslavljam nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:09:05
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, sam ta bo pa mal težka, ker vi ob 9h vstanete in to pomeni, da prej kot ob 11h ne morte bit tle, takrat pa že prpeka z veseljem bi šla. Tud Tajson je za akcijo. Ti pa nehi izgovore iskat. Bomo šli pa pač malo kasneje. Al pa izberi dan, ko ni take vročine, pa gremo!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:11:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, sam ta bo pa mal težka, ker vi ob 9h vstanete in to pomeni, da prej kot ob 11h ne morte bit tle, takrat pa že prpeka z veseljem bi šla. Tud Tajson je za akcijo. Ti pa nehi izgovore iskat. Bomo šli pa pač malo kasneje. Al pa izberi dan, ko ni take vročine, pa gremo! Čaki, če si resna kandidatka pol se bomo zmenile, sej če se potrudiš sta lahko mal pred 11 tukaj in po sončku mal pospešimo, v hosti bo pa itak luštn! Predlagam, da se jutri oz v nedeljo naprej dogovarjamo. Zdej grem našga v spalnico odpeljat, ker očitno ne ve kje se spi
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:12:38
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, 200tka ni padla, ura še ni 5, pa 9 tut ne, sam jaz grem ajat. Se beremo ju3 Nočko, pa kakega fejst sanjajte
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:14:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja, sam ta bo pa mal težka, ker vi ob 9h vstanete in to pomeni, da prej kot ob 11h ne morte bit tle, takrat pa že prpeka z veseljem bi šla. Tud Tajson je za akcijo. Ti pa nehi izgovore iskat. Bomo šli pa pač malo kasneje. Al pa izberi dan, ko ni take vročine, pa gremo! Čaki, če si resna kandidatka pol se bomo zmenile, sej če se potrudiš sta lahko mal pred 11 tukaj in po sončku mal pospešimo, v hosti bo pa itak luštn! Predlagam, da se jutri oz v nedeljo naprej dogovarjamo. Zdej grem našga v spalnico odpeljat, ker očitno ne ve kje se spi Seveda sem resna! Vedno! No velja. Jutri mene mogoče ne bo (odvisno od vremena), tko da predlagam, da se v nedeljo zmenimo kako in kaj. Se pa seveda lahko potrudim in pridem tud kako minutko pred 11-to tja.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:16:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sem morala še malo po stanovanju pospravit. že zdaj so Lanine igrače vsepovsod, kaj šele ko jih bo sama začela raznašat naokoli. lepe sanje vsem, pa doooolgo ajanje NOČKO
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:42:24
|
|
|
|
nuka
|
Čer! Vas sploh ne dohajam. Preberem samo še vsako 10 stran. Mal se umirte. Jencili samo da ste dobro poštimal Taja. A ga še kaj ranca moti? Pina lepo se imej na morju. Zdaj grem pa še mal za nazaj pogledat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 8.8.2008 23:50:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Vas sploh ne dohajam. Preberem samo še vsako 10 stran. Mal se umirte. Jencili samo da ste dobro poštimal Taja. A ga še kaj ranca moti? Pina lepo se imej na morju. Zdaj grem pa še mal za nazaj pogledat. samo ko ga previjamo, ker ma gazico gor zalepljeno in ga boli, ko je treba to stran odlepit. Drugače pa ne, HB!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 0:03:30
|
|
|
|
nuka
|
Vidim da ste se mele dobr v Kavalu. Drugače smo pa tud mi že sprobal antilopa. Je bla tamala prov faca za mizo. Se je kuj ene dve novi trapariji naučila od tavelikih dveh . No sej zdej mi je še všeč čez kakšen let bom pa penla.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 0:04:42
|
|
|
|
nuka
|
Jencili sej pol pa ni tolk hudo več. Bo sigurno čez kakšen dan že tolk zaceljen da ne bo več bolel. Kakšna je pa možnost da se ponovi?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 0:15:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Jencili sej pol pa ni tolk hudo več. Bo sigurno čez kakšen dan že tolk zaceljen da ne bo več bolel. Kakšna je pa možnost da se ponovi? ne, kr super je. Baje tud zgleda ful lepo. Jah lahko se, lahko pa ne. Lahko se pa kjerkoli po telesu, pač se zamaši lojnica in proti temu ne moreš nič. Baje se to pogosto pojavlja od vročine - p k res nismo glih na vročini praktično nč, pa še preveč očitno
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 0:16:59
|
|
|
|
jencili
|
no, drugače pa sem si jo ravno ofrišala. Sej če ne bi izdajalke vse spale, bi ta dišeč vonj še kej občutile, tko pa je brez pomena
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 0:46:42
|
|
|
|
jencili
|
nč, jst grem počasi spat. Eno rudno smo že pojedli, tko da bo za kako urco, dve, tri spet mir nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 8:06:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Prva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 8:08:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Očitno res No evo, pa smo spet dobr pančkal. Zbudila se je samo 1x, ob 3.30, pojedla in potem do 7.15, ker meni čisto odgovarja Zdaj pa z očijem pokofetkava in se odpokamo v prestolnico Danes bo fajn dan, ker ne bo sopare. Je tko lepo "čisto" zunaj, tko da bomo mi verjetn cel dan zunaj
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 8:50:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Jutro! Mi, no Janez , je danes spet fenomenalno spal, v kosu od 21.45 do 4.30 potem pa še do 7.30 No, sej jest tud nisem tko švoh spala, sam so me zize že ob 2.30 zbudile, pol sem jih šla pa ob 4.00 mal stisnt, ker bi me skor raznesl No, da bi se naš poba le navadil takole spat je pa spet spal brez dude zvečer ga je zmanjkalo na zizi, pa sem ga sam v postlo dala in je mirno spal Dolenjka in SN, sej lahko Taro in Lano pustita na trebuščku spat A ne pravijo tako, da ko se lahko otrok sam obrača, si sam izbere spalni položaj, ki mu najbolj odgovarja Naš spi že skoz na trebuhu mu tako najbolj paše. Tud zdej če ga dam na hrbet, se sam obrne na trebuh in spi naprej Zdele pa mami čakam, da mi prinese župco (ja, spet jo je nakuhala ), pol moram skrinjo odtajat, pa en stroj se že pere, drug še čaka, pa še v šoping bom mojga dones zvlekla, bomo šli mal za tamalga nabavt za na morje, če bo slučajno kej hladno , pa še za marelo bomo šli pogledat, ... Pester dan
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 9:46:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Sem videla da ste me neki po zobeh vlačile včer ja, tud za tiste 2 minute se je splačalo No, pa da dons še mal pohvalim našga desca (če sem ga učer grajala) - sem zjutraj dobila kapučino v posteljo, pol mi je pa naredu po njegovih besedah amerikan brekfst - pečena jajčka s pečeno hrenovko nič se nam pritoževala Larisa pa kot po navadi - spala je do 6.15 , čeprav se je itak učer glih zbudila sred pogovora in sem jo mogla na zizo priklopit. No, pol je blo pa mir. Zdej gresta pa celo na sprehod, da mam jest mal miru za pospravljanje. Ne morš verjet.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 10:02:48
|
|
|
|
Janey
|
jutro moj je že šel ribe lovit mi2 se grema pa popoldan kopat mu je kar malo hudo blo ko je vidu da sem pakirala za bazen grema mi2 malo okoli lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 10:02:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Janez in Tara za super spanje. Jest sem samaaaaaaaaaaaaaa zdej pa muzika na ful in cunja v roke....
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 10:43:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, midve sva spale do 8.00. Potem sva se pa kar vstale. Od 9.15 pa je že spet pri palčkih. Dela atiju družbo v spalnici. meti - za spanje. Vidiš, kako Janez že obvlada. februarka - priden tvoj . No, se je le izkazal. Ti pa ne sedaj samo s cunjo laufat, malo si še časa zase vzami. janey - ni nama bilo usojeno danes . Uživajta z Jakcem na bazenu. Mi pa gremo k mojim staršem na kosilo, mi ni treba kuhat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 9.8.2008 10:57:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem prišla mal F5 stisnt Mojedva sta že doma, Larisa pančka v vozičku zunaj, jest pa šibam po stanvan kot da bi bla mal odpulena sam sem že velik nardila kok se pozna da mam mir... zdej pa hit še prah pobrišem povsod in kopalnico v red dam (če mi bo usojen ) pol pa že bo neki... za kosilo pa pojma nimam kaj nej delam, res ne srečka jest bi bla tud nekam povablena bravo zate pomoje bom kar makarone v tunini omaki nardila, to je še najhitrejš pa najbolj simpl... čao, prah me kliče
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?