|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
9.8.2008 13:34:34   
buči
Da ne boste mislile, da sem že zlikala! NE ŠE NISEM! Samo vas tako pogrešam, pa še malo sem v dilemi, a naj se vpišem na pef, kjer imajo izpopolnjevani program za predšolsko vzgojo, a ne. Ma, ne vem, bi si morala prej za sigurno dobit mesto v kakšnem vrtcu, da ne vržem 740 evrov stran ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.8.2008 15:23:06   
Februarka08
Buči, jest tuš še nism vse podelalauser posted image pa se mi prav ne ljubi večuser posted image mam še kopalnico, potem pa najbolj da peglat začnemuser posted image 1 stroj bom pustila za jutri da se opere, danes se mi ne ljubi več, pa tud obešat več nimam kam placa...
Nobene čveke ni goruser posted image se vidi da vse uživajo s svojimi... jest bi  tud....user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.8.2008 15:59:44   
nizy
Nobene čveke ni gor se vidi da vse uživajo s svojimi... jest bi tud....

jaz prov nič ne uživam , glih tko perem , mam generalko v stanovanju .  Naši Adni praznujemo jutri  3. roj. dan user posted image , ker bomo doma , mora bit vse spedenan v nulo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.8.2008 16:07:37   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Nobene čveke ni gor se vidi da vse uživajo s svojimi... jest bi tud....

jaz prov nič ne uživam , glih tko perem , mam generalko v stanovanju .  Naši Adni praznujemo jutri  3. roj. dan user posted image , ker bomo doma , mora bit vse spedenan v nulo user posted image

Uf, še ena takauser posted image prav, pol ti pa nič ne zavidamuser posted image
Jest pa upam da Larisa še mal zaspi zdele, pol mam pa jest tud spedenan v nulouser posted image sam še pol urce miru rabim... gremo probatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.8.2008 17:16:53   
Februarka08
Še kar nikjer nobeneuser posted image zgleda si poste nabiramuser posted image
No, končno je za mano in se šajnauser posted image prejle sem mislila, da me bo kap zadela - Larisa itak spi in je vse tih, brišem še zadnje finese, se zamislim v eno stvar, kar naenkrat se je pa pametni kuža oglasu - modro uhouser posted image user posted image stopila sem mu na uho in sem mislila da me bo koncuser posted image tko sem se ustrašla da sem se skor usr*** zravnuser posted image

Larisa pančka glih 1 urco, zdele se bo vsak čas zbudila, jest sem mela pa celo cajt si glavo umit in posušit, mojmu sem mogla na travnik nest ene izvijače in eno orodjeuser posted image mi je tumpal kaj nej mu prinesem, jest pa blageuser posted image ja, tapravi je govoru kater ključ in izvijač in ne vem kaj še... no, mu prinesem, se je pa zaj**** in mi napačno št. kluča povedaluser posted image hit nazaj v avto in spet dam, spet k njemu laufamuser posted image user posted image groza... skrbi za moje kalorije, ni kajuser posted image

Dost mate mojga nakladanja, itak sam jest čeblam že cel danuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.8.2008 17:23:10   
srečka nosečka
fabruarka - da ne boš samo ti danes pisala, kako si pridna user posted image , grem še jaz zdaj v akcijo s cunjo in metlo user posted image . Pa da vidim, koliko mi bo uspelo popucat. user posted image  Če ne bom preveč F5 stiskala.
Moja dva lumpa sta šla na sprehod - jaz pa hitro Fato špilat. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.8.2008 18:48:24   
nizy
mi smo danes  stari 6m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ,  

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
9.8.2008 20:23:28   
Janey
čer
nizy vse naj naj za polovičkouser posted image user posted image

mi2 sma nazaj, jaka je pa pojedel in padel v posteljouser posted image user posted image ga je zelo izmučla vodic, ampak je tak užival. plava ko vlki v tem frediju, je tak hiter da se moram fejst pogajnat za njim da mi ne pobegne, pol se valda celi pošprica in se reži ko nor. ko je pa utrujen pa sirenauser posted image user posted image je enkrat vmes za 20 min čmokno med palčke ampak pol je hitro bil spehehet za akcijo in spet dirke po bazenu. babi pa dedi pa sta se mu tudi tak smejala. je celo dedi karte plačaluser posted image hehe sem malo prišparala. ati naš pa ga spet serje nekaj...bi se on kar z motorjem zdaj šel vozit, pa naju cel dan ni vido. ampak sej se bom navadla na to. meni je itak važno da sem s pokecom cel dan. kolko bo pa z nama pa bo...sej je on priktajšan za take super trenutke.
jutri pa bi se jaz šla v lipnico kopat je neki ful porihtan baze baje...upam da nima kaj v planu, če ne bom pa že koga našla da gre z nama.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.8.2008 20:32:57   
Janey
kje pa ste vse??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
9.8.2008 20:46:53   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mi smo danes  stari 6m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ,  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše za mini RD ...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
9.8.2008 20:53:15   
ELMA
Naša  Elma , je dones tko tečna in sitna kot user posted image ...

Sploh nemorem si vzeti čas za sebe ,  a so mogoće zobki , mal je vidit utrujena nič na je ,
ceu dan ? pa tudi ko ji dlesni namažem semi zdi da ji paše ????
AH upam da ne bo takšna čez noć ....
user posted image user posted image user posted image user posted image Za februarčke ki pridno spijo po noći user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
9.8.2008 21:04:14   
srečka nosečka
čer, user posted image

mi pa imamo novo stanovanje. user posted image  Sem uspela vse spucat, razen kuhinje. user posted image  To sem si pustila za en drug dan. Mala pa se je atiju tako drla na prehodu, je ni mogel potolažit in sta bila čez eno uro že doma. user posted image  A je mogoče, da že mene pogreša, ko me ni na blizu nje??? user posted image user posted image user posted image  Skoraj ne morem verjet, ko pa je ati res veliko z njo. Morda pa spet ena faza v razvoju. Ali pa so zobki, ki se veselo trudijo priti ven. user posted image
Zdaj pa se trudita, da mala zaspi. user posted image

janey - lepo izkoriščen dan user posted image . Pa Jakec plavalec - enega velikega lupčka od Lane zanj user posted image

nizy - user posted image za mini RD user posted image

Ko mala zaspi, pa si z atijem privoščiva kavico na balkonu, zame je ledena kava. user posted image  Hvala ati za postrežbo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
9.8.2008 21:27:57   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, za nami je kar uspešen dan, saj smo se kar do 14 po LJ potepali. KO smo hoteli domov je carica spet zaspala, tako da smo malo produžili user posted image
Smo pa nakupili pleničke in ostale malenkosti za na morčita, pa nekaj hrane za prve dni in seveda sladole za mami, ker sem ga že cel teden sanjala user posted image
Carica je šla v mižule že ob 20h, jaz sem pa skoraj 1h dremala na kavču, ker imam tako močno ovulacijo, da me tudi prvi popadki niso tako boleli user posted image  user posted image  user posted image
Prej skoraj nikoli nisem čutila ovulacije, od kar sem pa po porodu menstruacijo dobila, so pa ovulacije user posted image  boleče user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
9.8.2008 21:45:35   
Februarka08
Nizy user posted image user posted image za mini roj. dan
Dolenjka user posted image upam da čimprej mine bolečina.user posted image Mene tud prej ni nikol bolela ovulacija, bomo ta mesec videliuser posted image če hočeta carja narest, hop v posteljouser posted image
Jest sem pa Larisi ravno uredila dojenčkov album kar še ni bilo, sem čist not padlauser posted image zdej grem pa pod tuška pa spat... jutri bo naporen danuser posted image
Janey super da je Jakec tak plavalecuser posted image Mi obroča še sploh nismo sprobaluser posted image itak še nikamor nismo šliuser posted image kolkrat sem mu že rekla naj se gremo kam kopat, da vidiva če tamala uživa, pa ni nič ne slišiuser posted image user posted image
Elma, upam da ni več sitka malauser posted image Naša je bla tud prejle... zaspana, pa ne zaspatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
9.8.2008 21:53:05   
Janey
lana jaka vrača lupčkauser posted image pomoje je zdaj sanjal o njem se tak smehljauser posted image user posted image

jaz grem pančat ker sem tak utruena od vode

Neposredna povezava do sporočila: 3790
9.8.2008 21:58:48   
MetiLu
Čer!
Uh, HB ni velik za brat user posted image

Mi smo se dones tud uspešno potepali in šopingirali... za še en vozek(marelo) se nismo odločili, smo pa kar nekaj € zapravili za našga fanta, ima nove žabice, jopico, kapico, copatke, bodi, pižamico, slinčke, termo torbico, potem pa še plenice, nekaj frutkov, ena nova kašica od hippa za lahkonoč, pa da vidmo, če bo res lahka user posted image  ... če bo tok dobra kot prejšnja, smo zmagal user posted image  zdele mi ga je spet uspelo deportirat v postlo brez dude, upam, da se ne zbudi...

Mami je dones izvisela iz šopinga, ko sem končno najdla ene črne, hlače, ki so mi ble prav, je moj reku, da sem ko en dahovc, ma sem bla res čist shirana v njih, pa sem jih rajš kar u štacun pustila user posted image  Pa še ati je dones kosilo častil, sem si privoščla enga dunajca, je pasal po dolgem cajtu.

Zdele sva pa sama, je šel ati na eno fantovščino user posted image  

Jutri pa tud mene čaka še en stroj, pol pa vsi trije za speglat user posted image  kok ste ene pridne user posted image  Februarka, kadar tebe berem, ti skoz s cuno po stanovanju letaš user posted image  mejdun si pridna user posted image  no, sej za mano je padones tud en fajn del, sem uspela skrinjo odtajat in spucat, se zdej predali tko lepo odpirajo user posted image

Grem pogledat, če je kej užitnega v hladilniku user posted image

Janey user posted image  si se tole zorganizirala za kopanje. Jest moram tud naslednji teden en dan it s tamalim na bazen, smo mislil že ta teden, pa je v vodo padl user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
9.8.2008 22:03:12   
Janey
meti v teh hipovih kašah za lahko noč je sladkor, če te ne moti ok, samo povem...jaz sem jo kupla in hvala bogu prebrala. sem se odločila da nič sladkega dokler nebo sam htel in vedel kaj je to. ma jaz sem malo mahjena na zdravo prehrano in vem kaj vse nardijo določene sestavine telesu pa raje malemu ne dam nič takega dokler še imam vpliv na to. pa tudi potem, max ena sladica na dan. grozna mami vemuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa res grem

lahko noč

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
9.8.2008 22:26:29   
Februarka08
Meti, nič ne letam s cunouser posted image 1x na teden, pa še to bolj težkouser posted image In bravo za šopinguser posted image to bo Janez lepuser posted image itak je tak kerlc, da je kejuser posted image

Jest grem tud spat, sem utrujena, cune me čakajo za peglat, ma nej me kar čakajouser posted image Aja, sem pa danes nardila Larisi novo kašico - korenje+jabolko+hruška in je ful zmazala (120 mluser posted image ) - dam idejo za kašico, če je še niste probaleuser posted image zgleda ji je bla dobra... sem jo pa tolk nardila, da jo mam fino še za jutri v hladilnikuuser posted image

Nič, zdej grem pa pančat, lepo nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
9.8.2008 22:27:12   
buči
Čer, sem SPEGLALA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
9.8.2008 22:31:24   
buči
Jaz sem pri Aljažu ful pazila, kaj bo jedel, pa da bo domače, pa zdravo, pa čim manj sladkorja - zdaj pa komplicira s hrano, je bolj melo, sladkega ne mara, le čokolado in sladoled - ampak seveda ne sadnega, nič sadja, nič surove zelenjave. Ne vem, a sem naredila napako, ali pa ne, ampak pri Tilni ne bom ponovila tega, se bom pa definitivno držala "urnika" uvajanja hrane po mesecih, ostalo pa, kar bo jedel bo pač jedel, tudi kaj umetnega iz lončka.

user posted image  vsem za dobre nakupe, pa pospravljene hiše!

nizi, vse naj naj user posted image user posted image . Mi tudi danes praznujemo mini rd, je dobil v trajno last daljinca od radia, ki ga ne uporabljamo in je totalno fasciniran! user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
9.8.2008 22:33:57   
buči
Najbrž ste vse pospale ali pa se stiskake  k svojim user posted image user posted image , grem še jaz, da ne bojo na mojmu galebi začeli pristajat!

pina, a ste ok v Izoli? Kot so poročali, vas je kar dobro prepihalo! Jaz sem jo včeraj dovbor odnesla z le 2 modricama od toče, avtu k sreči ni bilo nič, sem pa gazila vodo čez gležnje, ko sem šla po Aljaža, on pa srečen, da je poplava pred vrtcem! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
9.8.2008 22:34:19   
buči
Imam samogovore ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
9.8.2008 22:34:37   
buči
Kje pa ste?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
9.8.2008 22:34:56   
buči
Pa grem! Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
9.8.2008 22:35:51   
MetiLu
Buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa še k men prid, k si že lih ogreta user posted image  Za šolo ti bomo pa težko svetovale, sam če pogledaš nataliteto zadnjih let, bo potreba po vrtcih kar velika, s tem pa pomojem tud po vzgojiteljicah user posted image  No, to je moje "blond" razmišljanje user posted image

Janey, tenks za info, sem bolj gledala, da ni glutena notr user posted image  Mah pomojem ga ne bo pobral, če bo tole kašico jedu user posted image  Če bo po temle dobr spal, pol jo bomo najbrž kar jedli user posted image  (no, poleg domače kuhe user posted image , ki je Janezu še zmeraj zakon user posted image )

Zdej grem pa spat user posted image

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?