MetiLu
|
Čer! Uh, HB ni velik za brat Mi smo se dones tud uspešno potepali in šopingirali... za še en vozek(marelo) se nismo odločili, smo pa kar nekaj € zapravili za našga fanta, ima nove žabice, jopico, kapico, copatke, bodi, pižamico, slinčke, termo torbico, potem pa še plenice, nekaj frutkov, ena nova kašica od hippa za lahkonoč, pa da vidmo, če bo res lahka ... če bo tok dobra kot prejšnja, smo zmagal zdele mi ga je spet uspelo deportirat v postlo brez dude, upam, da se ne zbudi... Mami je dones izvisela iz šopinga, ko sem končno najdla ene črne, hlače, ki so mi ble prav, je moj reku, da sem ko en dahovc, ma sem bla res čist shirana v njih, pa sem jih rajš kar u štacun pustila Pa še ati je dones kosilo častil, sem si privoščla enga dunajca, je pasal po dolgem cajtu. Zdele sva pa sama, je šel ati na eno fantovščino Jutri pa tud mene čaka še en stroj, pol pa vsi trije za speglat kok ste ene pridne Februarka, kadar tebe berem, ti skoz s cuno po stanovanju letaš mejdun si pridna no, sej za mano je padones tud en fajn del, sem uspela skrinjo odtajat in spucat, se zdej predali tko lepo odpirajo Grem pogledat, če je kej užitnega v hladilniku Janey si se tole zorganizirala za kopanje. Jest moram tud naslednji teden en dan it s tamalim na bazen, smo mislil že ta teden, pa je v vodo padl