Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 20:53:37
|
|
|
|
Eviii
|
evo mene, jer.za, za en vičirni čvek ... že zadnič sem napisala en post in mi ga je zbrisalo . v glavnem, tudi mi se pospešeno pripravljamo na uvajanje v vrtec. začnemo v pondeljek ob devetih. sicer bom mogla it delat v ljubljano, tako da bo dejana uvajala moja mama. moj možek je pa danes šou za dva dni v lignano (pri benetkah) na en turnir. v nedeljo ima pa 3 dni turnirja v arboretumu... drugače je pa pri meni situacija v službi neznosna. ne morem več. sem kar odvetnici rekla, da lahko ona nastopa namesto mene. in sem imela včiraj razgovor (mi hočejo dat krivdno odpoved, samo vem, da nisem nič nardila in to bom tudi dokazala). in zdej se je vse zaostrilo. vsak dan me izsiljujejo, ker hočejo, da dam sama odpoved. in se valda vsemu odrečem. niti na zavodu ne bi nič dobila. zdej iščem službe, samo sem čisto povsod prekvalificirana . ne vem, kako bomo to speljali. kot veste, možek nima službe in ima sp. pa bomo že. glavno, da smo zdravi in se imamo radi. v glavnem, pritiski so hudi, ampak sem vseeno zelo vesela, ker res ne morem več. in pritiski se ne izvajajo samo name, ampak na vse zaposlene. ta mesec grejo stran trije (jst bom četrta), tako da so do zdej odpustili že ene 10 delavcev. in sprejeli ene 3 študente... ampak ne bom morila več o tem. sem čisto skulirana in dobre volje. in to samo zaradi moje odvetnice . res je super punca. enkratno me je zastopala včiraj. berem, da vaši otročki pridno rastejo in napredujejo. to je prou. sicer so vmes tudi kaki bolančki, katerim želim, da se hitro pozdravijo in lahko spet začnejo nagajat mamicam in tatijem . zdej grem pa se stuširat in pol počivat. pa še neki. tudi jst sem se prejšni petek postarala. kolegice so mi obljuble telefon za darilo (moj je počasi za na odpad, službenega bom pa mogla vrnit) in sem si ga šla danes iskat .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:10:46
|
|
|
|
jer.za.
|
Eviii, vse najboljše . Žal mi je za težave v službi, vendar nekih pametnih nasvetov nimam, ker sem jaz v podobnem "dreku". Mi je taka muka, samo da slišim besedo služba, tolažim se, da samo še 3 mesece, potem pa konec. Upam da se bo začelo potem eno novo, prijetnejše obdobje, z malo manj stresa. Tebi seveda želim enako. Da čimprej najdeš službo, v kateri bodo odnosi v redu. Ostalo potem že gre. Kako pa kaj Dejan? Ste imeli že kakšen sestanek, uvajanje v vrtcu ali še nič?
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:28:22
|
|
|
|
jer.za.
|
No kje ste zdej vse? Ste pobegnile? Tinkatonka je bla tut prijavljena, pa Eviii? Če ne bom kr v posteljo pobegnila.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:38:05
|
|
|
|
Eviii
|
evo mene . jer.za, sem brala, da imaš tudi ti probleme v službi. se mi zdi, da je to full en splošen problem v tem trenutku. vsi okoli mene menjavajo službe in so skrajno nezadovoljni . dejan je drugače super. zdej je sicer malo bolj tečen, ker mu tri petke vn rinejo (ima že po eno koničko al pa dve zunaj). drugače je pa priden jedec. samo spanje nam dela malo probleme. glihkar mi ga je prpeljala mama - uspavanega . drugače se z njim borim tudi do enajstih zvičir, da zaspi. uvajanja še nismo nič imeli. v pondeljek ob devetih. me prou zanima, kako bo sprejel.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:39:27
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej! evo tudi mene...
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:40:26
|
|
|
|
tinkatonka
|
no moj mož ni šel nikamor, ker je moj oče pozabil, da ima danes zvečer gledališče Pa najbolj hec je v tem, da sva jima karte midva kupila za 30. obletnico poroke Pa drugič so rekli, najbrž bodo šli septembra.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:40:30
|
|
|
|
Eviii
|
jer.za, kako pa kej ti? in tvoje punce? seveda tudi tebi želim, da bi se ti situacija v službi čimprej uredila.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:41:06
|
|
|
|
Eviii
|
gužva danes zvičir
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:42:02
|
|
|
|
tinkatonka
|
služba....jah povsod je drek. Dokler vse klapa je vredu, ko pa kaj škripne, pa namesto, da bi se vsedli pa rešli problem, naredijo celo štalo, odnosi se skrhajo, vglavnem ful bedno. Tud pri nas imajo dobre in slabe dneve. Upam, da se tako tebi eviii kot tebi jer.za stvari čimprej pošlihtajo.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:43:27
|
|
|
|
Eviii
|
kako pa ti tinkatonka? vse v redu?
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:45:21
|
|
|
|
tinkatonka
|
eviii...upam,da bodo šli zobki čimprje ven. Jaz sem hvala bogu že rešena tega, saj imamo že nekaj časa vseh 20 zob danes...smo bili spet v Brunarici Bizovik. Katjaandraž, pa tananejka (marčici), pa urša_p je še potem prišla. Vglavnem luštno je bilo. Anej je doživel en napak vpitja spet, pa ga je dokaj hitro minilo, ko sem ga odignorirala.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:45:48
|
|
|
|
jer.za.
|
drugače se z njim borim tudi do enajstih zvičir, da zaspi. Tukaj pa imam jaz kar precej veliko srečo. Ob osmih je pri nas vse mirno. Danes sem Zali dovolila, da malo dlje pogleda Tv, ji je bila ena risanka ful zanimiva, ampak je pet čez osem že omagala na kavču .
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:47:18
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jah nasplošno sem kr ok, mal me sicer počutje zaj......, ampak drugač pa kar ok. Se že nekaj cajta zdej spravljam na dieto. Pa sem tam nekej do 17h ful pridna, pol pa zvečer naredim največjo napako in se nafilam z sami "sranjem". Nujno rabim spravt dol vsaj 5 kg. Oh ja kje je moja volja.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:47:48
|
|
|
|
Eviii
|
ja, tej napadi dretja so tudi pri dejanu aktualni. ko začne, ga je zelo težko ustavit. niti z ignoriranjem. ima pa zadnje časa mama fazo. me ne spusti izpred oči niti 5 minut. in se me non-stop oklepa. komaj ga spravimo ven na kak sprehod, da lahko v miru kej nardim za službo. no, možek ga tudi uspe pomirit... po mojem čuti, da gre v vrtec .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:48:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz imam jutri po dolgčem času spet doma moža, pa bi šli nekam na izlet. Ima katera kakšno idejo???? Da ni ravno preveč vožnje, pa da se imamo vseeno lahko lepo.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:48:40
|
|
|
|
jer.za.
|
jer.za, kako pa kej ti? in tvoje punce? Jaz sem kar ok. Sicer me moje zdravje še vedno mori, ampak upam da mi bo počasi uspelo se pobrati nazaj, tja kjer sem bila pol leta nazaj. Dodatno pa seveda vse skupaj otežuje še služba. Ampak se pa vsa dan sproti zahvalim za moji princeski, ter za prečudovitega moža. Ravno zadnjič je bila ena debata, v krogu starejših ljudi, pa sem rekla da bi se takoj še enkrat poročila, seveda z istim človekom. In je ena gospa rekla, da je to tako lepo poedano .
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:50:01
|
|
|
|
Eviii
|
no, jst sem bla tudi poleti spet na ločevalni. in sem v par tednih šla lepo dol - 3 kilce. in sem bla vsa ponosna. pa me je seveda tašča nazaj zredila . pol sem si pa rekla, ok neham. in zdej sem od živčkov spet na istih kilah, kot preden sem šla na švedsko. in mi hrana niti ne diši kej preveč. pojem bolj malo. upam, da spravim dol še vsaj 5 kilc .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:50:14
|
|
|
|
jer.za.
|
Se že nekaj cajta zdej spravljam na dieto. Midva z možem sva pa kar pridna ta teden. Mi je šlo ta teden dva kg dol . Samo kaj ko je pri meni volja kratkotrajna.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:51:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
ima pa zadnje časa mama fazo. me ne spusti izpred oči niti 5 minut. in se me non-stop oklepa. komaj ga spravimo ven na kak sprehod, da lahko v miru kej nardim za službo. no, možek ga tudi uspe pomirit... po mojem čuti, da gre v vrtec Joj pri nas tud. Ampak fora je v tem, ker je začel zavračat še očita. Oči ne sme zobkov umit, oči ne sme z njim spat, oči ne sme majčke dol dat, oči ne sme.....Ampak to je zdaj 3 dni tako stanje. Ne vem kaj ga je pičilo.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:52:08
|
|
|
|
jer.za.
|
tej napadi dretja so tudi pri dejanu aktualni Tudi pri nas je zadnjih 14 dni zelo zelo pestro. Če kaj ni po Jerčino, se začne tako dret in cvilit, da je groza. Sem jih danes v vrtcu o tem obvestila, pa me je vzgojiteljica takoj pomirila, da je to nekaj normalnega za to starost. Aja, prvi vtis vzgojiteljic: fenomenalen. Mladi, prijazni, čustveni .
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:53:44
|
|
|
|
tinkatonka
|
Aja, prvi vtis vzgojiteljic: fenomenalen. Mladi, prijazni, čustveni No super. To je ful pomembno, da jima zaupaš.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:53:48
|
|
|
|
Eviii
|
jer.za, res si lepo povedala, da bi se še enkrat poročila z istim fantom . jst bi se tudi. mojih dveh fantov ne zamenjam za nič na svetu, tudi če mi včasih delata sive lase. ampak res lažje premagujem življenjske krize, ko sem z njima. dejan mi itak ne dovoli, da bi se preveč sikirala ... tinkatonka, ideja za izlet. mogoče v lipico? meni je tam izredno všeč. pa še ob sobotah si greste lahko šou s konji ogledat. mislim, da je okoli treh. drugače se pa ob sobotah konji zunaj sprehajajo. pa muziko imajo v živo celo popoldne in na žaru pečejo (tam pri golf recepciji). za sprehod je itak to fantastičen plac.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:53:50
|
|
|
|
jer.za.
|
Ima katera kakšno idejo???? Mi se že kar nekaj časa odpravljamo na izlet z vlakom do Mosta na Soči, tam sprehod, kosilo, potem pa nazaj. Ali pa obala, kopanje-vreme bo res lepo, morje je še dovolj toplo. Ali pa sprehod po Pokljuki, potem pa kosilo.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:54:46
|
|
|
|
jer.za.
|
Tinkatonka, če ne drugega pa lahko k nam na kavo pridete .
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:55:32
|
|
|
|
Eviii
|
ja, jst sem tudi vzgojitelci vse o dejanu povedala. da bo cel vrtec nauču švedsko ... smo se prou nasmejale. prvi vtis je bil ok, ampak poglejmo, kako bo v vrtcu z dejanom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?