sazi
|
Čer, bom bolj kratka, ker se mi mudi v posteljo (no, imam še nekaj opravkov prej). Hvala, lev je precej bolje. Od včeraj ni kakal, tako da sklepam, da je driska mimo. Hvala vsem za nasvete, kako se boriti z drisko, pa žal za nasšega izbirčneža niso kaj dosti uporabni (brez zamere, prosim). Pije izključno in samo vodo (torej borovničev časj odpade), palč ne je takorekoč nobenih (včasih je še kaj pojedel, zdaj pa sploh ne več), no, pa ne vem, kaj ste še vse svetovale, ampak je zdaj že mimo. Je pa imel že pred letom in pol še večjo krizo, pa je takrat pil samo mleko - ni čudno, da je diska trajala v nedogled. Aja, kakšne banane in podobno - ni šans. Se je še dotakne ne - začne kar pljuvat in si jezik z roko "umivat" Rehidracija vem, da je pomembna, ampak so že v bolnici ugotavljali, da mu ničesar ne manjka, tako da mu kakšnih posebnih stvari nisem dodajala, razen glukoze, ker je bil res čisto uničen. Pa se mi zdi, da je kar pomagalo. Vsem, ki otroke uvajate v vrtec želim čim mehkejši prehod in nič bolezni. Zali želim, da se čimprej pozdravi. Mene so tudi klicali iz vrtca Črnuče, če še potrebujemo vrtec (sicer še nismo 1. v vrsti, ampak mogoče pa), pa se ne morem odločit, ker je v oddaljeni enoti... No, menda pa v željeni enoti mogoče decembra (če bo dovolj interesa) odprejo nov oddelek - za to semjim pa rekla, da sem takoj ZA. Sploh, ker se nameravamo (če bo vse po sreči) ravno okoli novega leta selit in bi bilo glede lokacije res super, pa še na porodniški bi otem lahko peš z vozičkom hodila po Leva. Nuka, lepo je brati tudi kaj od tebe. Želim, da se gladko vklopiš v službo in da se cela družina uspe čim lažje prilagoditi novemu sistemu. PDP pa imam takrat in upam, da ne bom imela takih težav kot prvič in mi ne bodo poroda sprožali prej. Če bo potrebno, potem pa ni kaj. Bomo že. Tinkatonka - čimmanj stresne službene poti in čim več prespanih noči želim. Jer.za - tebi pa še naprej dobro okrevanje prsta, produktivne dogovore v službi in zdravje doma. Moj trebušček? Ja, seveda, se mi pozna. Se mi pa v prvo v tem času še ni skoraj nič. Zdaj so mišice čisto ohlapne, sem brez kondicije, brez mišic, z dvema kilama več kot prvič. Pač športno neaktivna mama - upam, da nekaj mesecev po porodu vse to skupaj malo spremenim in da bom ugodno izkoriščala naravne danosti v Črnučah (Rašica skoraj takoj za hišo). No, lepo bodite, pa se kaj beremo.
|