|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
25.8.2008 7:38:26   
tinkatonka
sazi....ojej bogi Lev. Upam, da bo hitro okreval, pa da se vidva še ne nalezeta česa podobnega. user posted image user posted image user posted image

jer.za...uspešno uvajanje v vrtec

petra81....daj deli z nami kakšno slikico vaše Tami, da vidmo kako velika je že tvoja princeska.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.8.2008 8:36:49   
jer.za.
Jutro!
Sazi, me je kar pretresla tale tvoja novica. Naj se Lev čimprej pozdravi, pa želim, da se ne bi še ti kaj nalezla. Ko boš pa utegnila, pa malo sporoči kako ste.

Jaz grem pa zdajle z Zalo v vrtec. Danes bo tam dve uri. Če sem odkrita, me kar malo črviči. Se javim kasneje.

Papa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
25.8.2008 14:00:08   
petra81
Pozdravljene!

Tinkatonka, si bom te dni vzela kej časa in uredila slike tudi na računalniku, pa bom potem dala še kakšno lepo v album! Bom sporočila ko bo narejeno!

jer.za upam, oz sem skoraj prepričana, da Zala ne bo imela nobenih problemov pri uvajanju!! Se mi zdi tako razumna punčka!! Pa srečno!

Tami ima trenutno na obisku sestrično in uživata zunaj na zraku, jaz pa malo pospravljam in nekaj sem še na rač delala in sem vas prišla čez dan malo pošpegat!! Popoldan gremo še mi na obisk k mojim domov in bo dan tik tak mimo!!

Uživajte v teh zadnjih (po moje) poletnih dnevih!!

Petra

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 353
25.8.2008 14:18:01   
jer.za.
Spet jazuser posted image !

V vrtcu je bilo super, brez problemov. Zala je bila pridna, le držala se je še bolj zase.
Jutri gre spet za dve uri.
Jerca je pa danes doma jokala, ker ona ni smela v vrtec, tako da sta šli z mamo na sprehod, da ni naju vidla, ko sva šli od doma. Upam, da jo bo to navdušenje držalo do ponedelka in še naprej.

Grem si skuhat kosilo. Od danes naprej sva z možem na eni dieti, upam da nama uspe.

Papa

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 354
25.8.2008 20:28:51   
sazi
Čer,
hvala vsem za lepe želje. Lev je bolje, pije, je ampak drisko ima pa še tako, da raje ne razlagam, kakšno sem imela danes kopalnico, ko se je 8x "pokakal" v pičlih 5ih minutah in vsakič zatrjeval, da ne pride ven več nič. Menjavala sem plenice kot zmešana, enkrat pa me je prehitel - kattastrofa!!! Res je bogi. No, načeloma je prav dobro in nasmejan, pa veliko komandira, ampak ko ga pa zvije, je pa nekaj minut precej bogi, dokler se ne pokaka, potem pa spet veselo dalje.
Jaz na veliko vse razkužujem in upam, da se ne okužim. Očitno sem se prvih nekaj dni uspešno izogibala virusu, ker do zdaj še nisem zbolela in upam, da sme bila ostale dni tudi dovolj uspešna in previdna.

Malo me panika grabi zaradi moje naloge, ki jo še ogromno manjka, meni pa tedni kar letijo in spet je tu teden, ko se naloge niti dotaknila ne bom. Sicer bi zdajle zvečer lahko delala, ampak sem lačna, moram jestm, še kaj postoriti, potem pa hitro spat, ker nimamo mirnih noči.

No, pa še kakšna lepša novička: znanec in Nizozemske, ki je poročen s Španko (2 gradbenika, ki sem ju spoznala v času študija) po žalostni zgodbi, ko sta v preteklosti v 8. mesecu nosečnosti izgulia otroka v prihodnjih dneh pričakujeta dvojčke.

Lepo bodite, zdravi ostanite, pa se beremo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.8.2008 8:11:56   
tinkatonka
sazi.....Upam da se bo Levu driska hitro ustavila. A si poskusila s kakšnimi bobi palčkami? Če jih ima rad seveda. To svetujejo takrat, ko ima otrok drisko, ker gosti blato. Sol na palčkah nadomeša izgubljeno z drisko, pa še bolj žejen bo in bo posledično več pil.

Upam da si boš vseeno lahko vzela čas in napisala do konca tvojo nalogo. Naj ti bo motiv, da to res dokončaš pred drugim user posted image

Napišem kaj več kasneje.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.8.2008 8:35:49   
jer.za.
Samo na hitro:
Jerca se je danes prvič sama oblekla(edino pri puloverčku sem ji malo pomagala) user posted image user posted image user posted image . Resa da je trajalo skoraj pol ure, ampak uspelo ji jeuser posted image .

Več napišem kasneje, sedajle peljem Zalo v vrtec, potem pa šibam v Lj na pregled.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 357
26.8.2008 8:44:07   
marty5
Jutro user posted image

Vas na hitrco malo pozdravim. Tudi mi se počasi pripravljamo na vrtec, ta teden imamo še razgovor z vzgojiteljico potem pa 1.9. gre zares. Moram priznat, da imam jaz večjo krizo kot Jernej, ker ga bom prvič prepustila "tujim" ljudem. Sicer imam o vrtcu zelo dobro mnenje in sem tudi sama izredno rada hodila tam. Jernej tudi veselo razlaga, kaj bo vse tam delal ipd., ampak nisem čisto prepričana, če razume, da je to za stalno in ne samo kak dan.
Jer_za: veselo uvajanje tudi vama z Zalo user posted image

Kot sem razumela, so spet na vrsti vesele novičke:

Bagsi: user posted image user posted image user posted image  za user posted image  user posted image user posted image user posted image . Lepo in zdravo nosečnost!

Sazi: z zamudo, ampak vse najboljše user posted image

Glede driske - mi smo že eksperti na tem področju, žal. Jernej je nazadnje driskal vodo, ki se ni in ni hotela ustaviti. Pomaga pa mu čaj iz pravih borovnic - to ga hitro zapre, nazadnje smo pa uporabili tudi oglje. Za rehidracijo in predvsem za vnos elektrolitov, ki jih tako zgublja, pa se da dobit v lekarni napitek  - Obalne lekarne ga imajo pod ime Rehidral. Res pomaga, da telo pride prej k sebi in se potem poveča tudi apetit in hitreje okrevaš. user posted image user posted image user posted image  za Leva.

Upam, da nisem kaj pozabila - imam zadnje čase spomin od zlate ribice user posted image . V album bom dodala par slikic, geslo je isto kot za vse moje albume.

Lepo se imejte in kot pravi petra81 - uživajte še te zadnje poletne dni user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 358
26.8.2008 13:56:37   
jer.za.
Evo, jaz sem doma.
Stanje:  Sicer se prst celi OK, sedaj lahko že normalno vse delam, tudi z vodouser posted image .  Imam pa še en teden bolniške. Kar mi prav paše, če sem odkrita. Mi bo pa več dopusta ostalo, oz. takorekoč še cel, saj sem do sedaj porabila le 6 dni dopusta, poleg tega pa imam še 70 ur plusa. Tako da računam, glede na to da mi pogodba poteče 31.12, da bom nekje od sredine novembra že doma, da vse pokoristim.

Sazi, svetujem ti, da poskusiš z bobi palčkami, ali pa tako kot ti je svetovala Marty. Mi smo pri Jerci zaustavili z bobi palčaki, ter s prepečencem. Pa še nekaj user posted image user posted image user posted image za srečo, da Lev čimprej ozdravi.

Marty: tudi mene čaka v ponedeljek uvajanje z Jerco. Imamo pa še v petek spoznavni sestanek, nekako upam da večjih težav ne bo. Danes je bila namreč spet kriza, ker je Zala šla, ona pa ne.
No, Zala pa uživa v vrtcu. Danes je imela že prvo manjšo nezgodo, padla je z gugalnice(doma je navajena na tisto z naslonjalom), ampak ni bilo hujšega. Itak vem da so padci nekaj vsakdanjega, tako da se ne sekiram preveč. Vesela sem nad odkritostjo vzgojiteljice, da pove, kaj je bilo.

Grem sedaj skuhat kosilo, potem pa ven na zrak.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.8.2008 17:28:52   
tinkatonka
jer.za....a si dobila moj ZS?? Dva sem ti že poslala?

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 360
27.8.2008 0:00:07   
nuka
Čer!

Sem vas spet prišla malo pogledat. Mi smo prišli z dopusta. Je blo prav fino. Na začetku se je Nejc bal morja no na koncu nam je ušel notri oblečen user posted image .

Jutri moram klicati v vrtec če imajo še prosto mesto za našga falota. Če bodo držali obljubo začne z vrtcem 1.1.2009.
Drugače me pa že malo stiska, ker začnem v ponedeljek delat. Sem bila sedaj 3 leta doma. Saj se že veselim samo ne vem kako bojo otroc sprejel da me čez dan ne bo. No na začetku bo verjetno hudo za vse.

Ursi tvoj Gal je rojen kolesar. Mi Nejca še vedno pregovarjamo, da mora dati noge na pedala.

Vidim da je kar nekaj novih nosečk. Sazi rok imaš tako kot sem ga imela jaz pri Nini.

Lp

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 361
27.8.2008 6:41:01   
jer.za.

Sem dobila, samo se enostavno nimam časa za več kot za pet minut vsest za računalnik. Včeraj zvečer pa je bil mož na računalniku, jaz sem pa vmes zaspala. Danes tekom dneva odgovorim, obljubim.

Kaj več kasneje.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 362
27.8.2008 7:56:14   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Sem dobila, samo se enostavno nimam časa za več kot za pet minut vsest za računalnik. Včeraj zvečer pa je bil mož na računalniku, jaz sem pa vmes zaspala. Danes tekom dneva odgovorim, obljubim.

Kaj več kasneje.

Lp

jer.za....saj ni panike. Samo nisem vedla ali si jih prejela, ali ne.  Ti si kar vzemi čas.

LP tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.8.2008 8:01:26   
tinkatonka
Zivjo punce!

Mi smo danes za spremembo spali. To je na vsakih 5 noči pravi čudež. Očitno je Anej tudi preutrujen, po 5 dneh nočnega prebujanja, poleg tega, pa je še podnevi tako aktiven, da me res čudi, da vsako noč ni tako. No vglavnem sem kolikor toliko naspana. Ampak namesto, da bi šla z  user posted image spat, sva dolgo rogovilila po postelji user posted image . Tak da dolgega spanca itak ni bilo.

Dela v službi imam spet polno. V septembru sem v 1 dan v Rimu, 2 dni v Bukarešti, pa upam, da še kaj ne pade vmes. Ampak kakšen čudež, aktivnosti je polno do volitev, potem pa .................................Jah se veste, akcija potem mirovanje, potem pa spet akcija.

Šibam.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 364
27.8.2008 12:12:17   
jer.za.
Pozdravček še od mene!

Danes mi gre vse narobe. Najprej je bila Zala zjutraj čisto čudna, da sva bili že pri pediatriji. Na srečo ni nič, samo rahlo pordelo grlo, pa otečene bezgavke. Viroza. No v vrtec ta teden ne gre več.

Jerca je že celo dopoldne sitna kot ne vem kaj. Upam, da je to zaradi bližajoče lune. Sedajle sem jo dala spat.
Jaz sem imela namen malo pospraviti po stanovanju(predvesm kopalnico in kuhinjo), pa nam je vode zmanjkalouser posted image user posted image , in bo spet kopalnica ostala v razsulu. Z Zalo sva hotele spečt otroške pice za kosilo, pa tudi zamesit ne morem, ker potrebujem vodouser posted image .

Iz službe je pricurljala ena negativna novica, in me še to ubija.

Res upam, da bo danajšnji dan čimprej za mano.

Nuka, pozdravček. Lepo da se malo oglasiš. Pa občudujem te, ker greš že v službo. Kdo pa ti bo malo Nino pazil? Ali boš lahko delala od doma? Veliko uspehov ti želimuser posted image .

Sazi, kako kaj Lev? Je že kaj bolje? Kaj pa trebušček, a pridno raste? Sedaj se mora že kar malo poznati, če se ne motim.

Lepo se imejte, če bom pri volji pa še kasneje kaj sem pokukam.

Neposredna povezava do sporočila: 365
27.8.2008 12:46:48   
tinkatonka

jer.za.....Upam da Zala ne zboli. Najbrž je pokasirala kaj v vrtcu. Jah žal je tako, da ko se srečajo z "neznanimi virusi", da hitro podležejo sploh na začetku uvajanja. No upam, da bo hitro mimo. Sicer pa hvala bogu vsaj ni na antibiotikih. Super tudi da je tvoj prst vredu. Ti pa "pomanjkanje vode" izkoristi" za počitek. Prižgi si svečko in se malo umiri. Glede službe pa verjamem, da te skrbi, samo probaj odmislit, če veš da si naredila vse tako kot je treba imaš čisto vest in naj te ne skrbi preveč. Čeprav vem da je to lažje reči kot pa dejansko narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.8.2008 13:32:33   
jer.za.
Najbrž je pokasirala kaj v vrtcu

Jaz pa mislim da je bilo to doma. Je bila v nedeljo več kot eno uro v banji, in mislim da se je tam kaj izcimilo. Ker v vrtcu je res malo otrok. Ampak glavno da ni kaj hujšega, in da ni AB.

Sem pa ravno sedajle zvedela, da moram v petek zjutraj nujno v službo, na en sestanek, kjer ne smem manjkati. No upam da bo čimprej za menoj, pa da se vsaj tam kaj vzpodbudnega zmenimo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 367
27.8.2008 13:34:06   
jer.za.
imaš čisto vest

Vest imam 100% čisto, samo kaj ko so pristiski ostalih močnejši. Bom danes res rekla možu, da bova šla zvečer na en daljši sprehod, da me malo potolaži in razvedri.

Neposredna povezava do sporočila: 368
27.8.2008 22:20:19   
sazi
Čer,
bom bolj kratka, ker se mi mudi v posteljo (no, imam še nekaj opravkov prej).
Hvala, lev je precej bolje. Od včeraj ni kakal, tako da sklepam, da je driska mimo. Hvala vsem za nasvete, kako se boriti z drisko, pa žal za nasšega izbirčneža niso kaj dosti uporabni (brez zamere, prosim). Pije izključno in samo vodo (torej borovničev časj odpade), palč ne je takorekoč nobenih (včasih je še kaj pojedel, zdaj pa sploh ne več), no, pa ne vem, kaj ste še vse svetovale, ampak je zdaj že mimo. Je pa imel že pred letom in pol še večjo krizo, pa je takrat pil samo mleko - ni čudno, da je diska trajala v nedogled. Aja, kakšne banane in podobno - ni šans. Se je še dotakne ne - začne kar pljuvat in si jezik z roko "umivat"user posted image
Rehidracija vem, da je pomembna, ampak so že v bolnici ugotavljali, da mu ničesar ne manjka, tako da mu kakšnih posebnih stvari nisem dodajala, razen glukoze, ker je bil res čisto uničen. Pa se mi zdi, da je kar pomagalo.

Vsem, ki otroke uvajate v vrtec želim čim mehkejši prehod in nič bolezni. Zali želim, da se čimprej pozdravi.
Mene so tudi klicali iz vrtca Črnuče, če še potrebujemo vrtec (sicer še nismo 1. v vrsti, ampak mogoče pa), pa se ne morem odločit, ker je v oddaljeni enoti... No, menda pa v željeni enoti mogoče decembra (če bo dovolj interesa) odprejo nov oddelek - za to semjim pa rekla, da sem takoj ZA. Sploh, ker se nameravamo (če bo vse po sreči) ravno okoli novega leta selit in bi bilo glede lokacije res super, pa še na porodniški bi otem lahko peš z vozičkom hodila po Leva.

Nuka, lepo je brati tudi kaj od tebe. Želim, da se gladko vklopiš v službo in da se cela družina uspe čim lažje prilagoditi novemu sistemu. PDP pa imam takrat in upam, da ne bom imela takih težav kot prvič in mi ne bodo poroda sprožali prej. Če bo potrebno, potem pa ni kaj. Bomo že.

Tinkatonka - čimmanj stresne službene poti in čim več prespanih noči želim.

Jer.za - tebi pa še naprej dobro okrevanje prsta, produktivne dogovore v službi in zdravje doma.

Moj trebušček? Ja, seveda, se mi pozna. Se mi pa v prvo v tem času še ni skoraj nič. Zdaj so mišice čisto ohlapne, sem brez kondicije, brez mišic, z dvema kilama več kot prvič. Pač športno neaktivna mama - upam, da nekaj mesecev po porodu vse to skupaj malo spremenim in da bom ugodno izkoriščala naravne danosti v Črnučah (Rašica skoraj takoj za hišo).

No, lepo bodite, pa se kaj beremo.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.8.2008 23:22:05   
nuka
Jer.za pač finančno ne gre najbolje (minimalna porodniške in ne pokrije niti najemnine). Sem dobila čisto nepričakovano za nedoločen čas, s tako plačo kot sem želela in to takošno delo kot sem ga vedno želela opravljati. Delovnik imam od 7.30 - 15.30, sobote proste. Tako da nisem preveč premišljevala.  Na porodniško bo šel moj, malo bosta vskočila še moja starša. Saj če po pravici povem me malo stiska.

Sazi samo da je driska mimo in da ni dehidriov. Mi bomo zvedli za vrtec v ponedeljek. Sicer imamo oblubljeno mesto s 1.1. ampak hočem da mi še enkrat potrdijo. Vidim da tamal res rabi družbo svojih vrstnikov. Čist preveč obožuje svojo starejšo sestro. Sedaj mi je začel še govorit na punčko. On bo pila, jedla user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.8.2008 7:43:16   
Bonnie_RR
Helou!

Samo na hitro vas pozdravim. Sem že ene 20 min v službi, ker sva morala z Nikom prej v vrtec zaradi njegovega zajčka. Včeraj ga ob odhodu domov namreč niso našli (se nekaj selijo po igralnicah sem in tja, ker jim okna menjavajo) in sva šla danes malo prej, da se ga poišče. No, js upam, da ga najdejo, ker bo drugače KRIZA!user posted image

No, zdej pa hitro šibam k sodelavkam na eno kavo, potem pa veselo na delo!user posted image

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.8.2008 8:02:36   
jer.za.
Jutro. No že skoraj dan, saj že od pol šestih "strašim" po hiši. Smo imeli zelo slabo noč. Zali se je nos v glavnem poštimal (Stedimar je zakonuser posted image ), no je pa zjutraj začela kašljati, in se kašelj kar ni ustavil. Tudi po sirupu ne. Je tako revco sililo na kašelj, da je na koncu še bruhala. Je pa kašelj suh (sedajle že skoraj uro in pol ni zakašljala), tako da me Zala v bistvu ne skrbi več.
Me pa skrbi Jerca. POležava, vročine na srečo ni(trkammmmmmm), ima pa tudi ona že izcedek iz nosu. In jo prosim, naj pihne ven, ona pa še bolj notri potegneuser posted image . Smo tudi njej dali kar Stedimar, čeprav je zanjo še precej neprijetno, tako da jo mož drži, jaz pa špricnem. Upam, da bo do ponedeljka dobra. Imamo sicer že jutri v vrtcu uvodno srečanje, vendar če bo precej smrkava, bo kar doma, in bom šla jaz sama se zmenit. Če pa bo jutri bolje, gre pa zraven.
Res ne bi rada, da bi že prvi vrtčevski dan manjkali, ampak če bo treba pa bomo, samo da mi čisto ozdravita.

Jaz sem pa tudi fizično precej slab. Tale dieta mi ne paše prav preveč(manjka kruha in krompirjauser posted image ), ampak nekako vztrajam. Tudi zaradi moža, ker je on zelo priden. Še celo vodo pije, čeprav ga pomojem do sedaj v sedmih letih še nisem videla, da bi pil vodo iz pipe. Bravo možuser posted image .

Sazi, super za Leva da je bolje. Za vrtec se pa odloči, tako da bo najbolj prav.

Nuka, tukaj te pa čisto podpiram, če se je odprla možnost zaposlitve, sploh za nedoločen časuser posted image . Verjamem, da bo tudi mož zelo užival z malo Nino doma. Drugače je bila pa tudi moja Zala stara tri mesece, ko sem jaz začela opravljati redne vaje na faksu. Takrat se mi je noror paralo srce, ampak vem da če tega ne bi takrat naredila, potem bi bil najbrž pred mano še cel tretji letnik.

Bonnie_: ste našli zajčka? V našem vrtcui je tako, da igrač ne smejo nosit s seboj, razen ob petkih lahko. In mi čisto ustreza da je tako.

Grem Jerci sok nalit.

Lp

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 372
28.8.2008 8:38:59   
tinkatonka
Hej punce!

Jaz sem zadnje par dni totalno brez energije. No ampak bo že. Tablete pridno jemljem, spim bolj tako tako, ampak upam, da se bom vsaj čez vikend naspala.

Jutri popoldne gre baje moj mož na kredarico user posted image . Ne vem kaj ga je pičilo, če sem iskrena, ker je bil mogoče 3× v življenju v hribih, pa pohajkoval je sicer kar dosti po gozdovih tu pri nas v bližini, ko je iskal gobe, ampak Triglav, OK no pač hoče bi tak kot jaz user posted image , ki sem bila še 2× gor. Gre pa z mojim očetom, tako da sva jaz in moja mami potem sami doma in sva rekli, da se bomo šli z Anejem potepat. Še ne vem kam, ampak zihr nam bo luštno. No potem v soboto zvečer, pa bo Anej prvič spal pri babici in pri dedku, midva z J. pa bova sama doma. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pomojem si bova sposodila kak dober film, ga v miru pogledala, se mal crklala user posted image user posted image  in dolgo spala. Upam, da se v nedeljo zjutraj zbudim spočita, brez da bi me ena mala nabrita glavca zbudila že pred 7h. No sej itak ga bom ful pogrešala, ampak tudi spanec mi bo več kot dobro del. user posted image  Potem bova šla z J. na kavo k mojim starpšem in po Aneja, popoldne pa šibamo na en krst, kjer bo prav luštno. Vreme čez vikend bo baje OK, sončno in toplo.

No grem delat...imam res tako gnečo, ampak tale RR je prav balzam zame., da si mal spočijem od 10001 dopisov, in paprjrev, ki jih imam pred sabo.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.8.2008 7:06:32   
jer.za.
Hoj, hoj.
Sem nas našla sredi druge straniuser posted image
Mi smo bolj tako tako. Sedaj še meni in možu teče iz nosu, tako da vsi za seboj nosimo robčkeuser posted image . Mali malo pokašljujeta, malo teče iz nosu, ampak vročine na srečo ni. Glede na to da je Jerca danes bolje kot včeraj, bo šla najbrž na srečanje v vrtec, saj imamo individualne razgovore(sem ves čas mislila da je skupinsko, pa ni).
Danes bi mogla Jerca tudi k moji sestri do nedelje, no pa bomo popoldan videli kakšno bo stanje.
Tinkatonka, poročaj kako uspeva možu. Držim pesti, da osvoji Triglav. Jaz potihem priznam, da na Triglavu še nisem bila, prav tako ne mož(za lani se malo tepe po glavi, ko bi lahko šel gor s helikopterjem, dol pa peš pa je odkolnil). Imava pa oba namen izpeljat ta podvig, samo malo kondicije še potrebujeva.
Jutri pa uživajta v miru, tišini, veselouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa naspita se!

Jaz pa sedajle šibam pod tuš, potem pa v službo na en sestanek. Se mi prav nič ne da, ampak moram.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 374
29.8.2008 19:56:16   
jer.za.
Čer. Danes nobenega posta, razen mojuser posted image  
Mi smo imeli danes sestanek v vrtcu z Jerco. Na začetku je bila zelo zadržana, potem pa se je zaigrala. Prvi vtis je bil kar OK. Začneva v ponedeljek ob pol devetih, za naprej bomo videli kako bo potekalo uvajanje, odvisno kako bo sprejela vse skupaj. Je pa v skupini Metuljčki. Tako da, sedaj me pa že resno črviči tale vrtec, še dva dni imamo pred seboj, potem gre pa zares.
Sva pa sedajle sami doma z Zalo. Mož je šel na tenis, Jerca pa je pri moji sestri na mini počitnicah do jutri oz. do nedelje-kakor bo želela. Naši noski so bolje.

Za jutri zaenkrat nimam posebnih planov. Najbrž bova z Zalo še pospravili kar nama je ostalo, potem pa šli na kakšen potem, ali pa se preprosto samo crkljali. Mož pa jutri dela.

Se mi pa nasplošno zdi, da je danes en tak precej pester dan, tale mlaj je očitno zelo močen. Jaz sem sitna, tašča še boljuser posted image , da ne govorim o otrocih( bratranec in mali), sosedje so se skregali, polno nesreč, .....pestro.

Grem še malo k Zali na kavč, potem pa pridem pogledat če je katera tukaj za kakšen čvek.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?