Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:56:05
|
|
|
|
jer.za.
|
jst bi se tudi. mojih dveh fantov ne zamenjam za nič na svetu, To je res tako lepo slišat. Ko jaz poslušam ženske okoli mene, imajo po enih 10-lih samo slabe stvari za povedat. Res redkokdaj slišim kakšno ženo, ki ji ni težko povalit svojega moža.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:56:06
|
|
|
|
Eviii
|
še sazi je tle... kako si?
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:56:58
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ja Lipica je dobra ideja, pa Velika planina me mika. Uf moram naredit plan, itak moj mož nima nikoli kakšne ideje kam bi šli. Se vidi, kdo nosi hlače pri hiši.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:58:18
|
|
|
|
Eviii
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. jst bi se tudi. mojih dveh fantov ne zamenjam za nič na svetu, To je res tako lepo slišat. Ko jaz poslušam ženske okoli mene, imajo po enih 10-lih samo slabe stvari za povedat. Res redkokdaj slišim kakšno ženo, ki ji ni težko povalit svojega moža. ja, sej delamo vsi napake. po eni strani imam to nesrečo, da je možek dosti naokoli. zdej bo spet kr precej po turnirjih jeseni. ga učenci kr vabijo. in ker vem, da je to njegov užitek (in tudi vir dohodka), mu nič ne odrekam. sej včasih grem še jst zraven.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:59:31
|
|
|
|
Eviii
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Ja Lipica je dobra ideja, pa Velika planina me mika. Uf moram naredit plan, itak moj mož nima nikoli kakšne ideje kam bi šli. Se vidi, kdo nosi hlače pri hiši. ja, placov imaš kr precej na izbiro. lahko se tudi do obale zapeljete, pa se kej dobimo. pr nas je itak še zelo toplo te dni (beri 32 stopinj čez dan).
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 21:59:32
|
|
|
|
tinkatonka
|
To je res tako lepo slišat. Ko jaz poslušam ženske okoli mene, imajo po enih 10-lih samo slabe stvari za povedat. Res redkokdaj slišim kakšno ženo, ki ji ni težko povalit svojega moža. Jah jaz tud dostikrat več pojamram, kot hvalim, , pa ne v smislu da mi je kaj hudo bit z možem al podobno, samo ko ti je kaj hudo pa ti ni fajn, je lažje povedat, da s kom deliš problem, pa mogoče slišiš kak nasvet. itak je pa logično, da tud jaz ne zamenjam mojih dveh fantov za nič na svetu.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:00:17
|
|
|
|
jer.za.
|
možek dosti naokoli Tega ti pa prav nič ne zavidam. Midva v skoraj sedmih letih nisva bila še dneva narazen, razen ko sem bila jaz v porodnišnici, pa še takrat sem ga vsak dan videla za tri urce. Samo pri njem sem res takoj vedela, da je to to.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:01:21
|
|
|
|
Eviii
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka To je res tako lepo slišat. Ko jaz poslušam ženske okoli mene, imajo po enih 10-lih samo slabe stvari za povedat. Res redkokdaj slišim kakšno ženo, ki ji ni težko povalit svojega moža. Jah jaz tud dostikrat več pojamram, kot hvalim, , pa ne v smislu da mi je kaj hudo bit z možem al podobno, samo ko ti je kaj hudo pa ti ni fajn, je lažje povedat, da s kom deliš problem, pa mogoče slišiš kak nasvet. itak je pa logično, da tud jaz ne zamenjam mojih dveh fantov za nič na svetu. meni se zdi, da je blo moje življenje prazno, preden sem srečala možeka in rodila. res... čeprou mi na momente manjkajo tisti trenutki, da bi se malo spočila, ampak mi je v užitek gledat dejana in bit z njim. in to mi odpravi vse črne misli. malokomu to uspe.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:02:19
|
|
|
|
jer.za.
|
Eviii, sedaj si mi pa lušte naredila s toplim vremeno. Mene še tako mika kak vikend na morju, ampak kaj ko še ne smem namakti mojega prsta preveč . Ko ga bom pa lahko, bo pa že premrzlo.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:02:49
|
|
|
|
Eviii
|
grem zdej malo pred tv, pogledat, če je kej. če ni nič pametnega, se oglasim. drugače vam pa želim lahko noč in lep vikend .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:03:08
|
|
|
|
tinkatonka
|
Punce jaz šibam počasi na kavč, da vidim če je kaj pametnega, potem pa spat Ne počutim se dobro. Me nekaj spet ščitnica matra. Lahko noč vsem, pa hvala za čvek. Lp Tina
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:03:45
|
|
|
|
tinkatonka
|
grem zdej malo pred tv, pogledat, če je kej. če ni nič pametnega, se oglasim. drugače vam pa želim lahko noč in lep vikend . hihihi, sva pa uskaljeni
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:03:50
|
|
|
|
Eviii
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Eviii, sedaj si mi pa lušte naredila s toplim vremeno. Mene še tako mika kak vikend na morju, ampak kaj ko še ne smem namakti mojega prsta preveč . Ko ga bom pa lahko, bo pa že premrzlo. pa sej greš v vodo in samo malo zaplavaš. al pa se namakaš bolj v nižini in roko vn moliš .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:03:57
|
|
|
|
tinkatonka
|
Lahko noč!
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:04:50
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii RR še sazi je tle... kako si? Ja, sem tukaj, pa vas komaj dohajam . Hvala, smo dobro. Lev je danes 5x kakal - za vse 3 dni nazaj. Je pa kar naporen. Izkoriščvelaski, ukozovalen, takej potem in pa prej pa tak sonček, da sploh ne vem, kaj naj. No, bomo že. Mama "faz" pri nas traja že od začetka in je ni konec. SLužbe - želim, da se vama stvari uredijo - Eviii in Jer.za. Drugače pa EViii, pri nas v "familiji" smo imeli en primer, ko so nekoga na precej visokem položaju krivdno odpustili. Jih je iztožil - ful. AMpak je trajalo, je stalo živcev in denarja, bil je pol leta brez službe, potmjih pa iztožil za nazaj za plače, za odpust, za mesece izgubljenega dela, pa še v službo na isto delovno mesto bi g morali vzeti (če bi seveda hotel, pa ni - zakaj le). Držim pesti, da ti uspe vse porihtat. Izleti - kaj je že to? Kaj še? Zdaj gledamo pohištvo za Leva, pa mi je ful všeč eno od ALplesa. Tinkatonka, mi zaupaš, koliko ste vi plačli mizarju - tako za primerjavo? Bizovik - ko se spet kaj dobite, pokličete še naju z Levom? Zdaj bo spet zdrav in bi z veseljem kdaj prišla.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:04:57
|
|
|
|
Eviii
|
noč tudi z moje strani. res prijeten čvek danes .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:05:04
|
|
|
|
jer.za.
|
meni se zdi, da je blo moje življenje prazno, preden sem srečala možeka in rodila. Kot bi jaz govorila. Samo moj predragi je bil še tako dober, da pri mojih 17-ih letih, ko sem mu bila že všeč, me je pustil pri miru, ker sem imela takrat "svoje obdobje norenja", ko sem se pa umirila je pa prišel " iz zasede". Na srečo. Ker vem da če bi bilo že prej kaj, ne vem kako bi se končalo, mislim da sem prav potrebovala tisto leto za znoret se.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:06:08
|
|
|
|
jer.za.
|
roko vn moliš Pa da se mi cela plaža smeji . Preveč rada plavam, da bi bila pri miru v morju.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:06:55
|
|
|
|
Eviii
|
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. roko vn moliš Pa da se mi cela plaža smeji . Preveč rada plavam, da bi bila pri miru v morju.
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:08:30
|
|
|
|
Eviii
|
SLužbe - želim, da se vama stvari uredijo - Eviii in Jer.za. Drugače pa EViii, pri nas v "familiji" smo imeli en primer, ko so nekoga na precej visokem položaju krivdno odpustili. Jih je iztožil - ful. AMpak je trajalo, je stalo živcev in denarja, bil je pol leta brez službe, potmjih pa iztožil za nazaj za plače, za odpust, za mesece izgubljenega dela, pa še v službo na isto delovno mesto bi g morali vzeti (če bi seveda hotel, pa ni - zakaj le). Držim pesti, da ti uspe vse porihtat. sazi, hvala za nasvet. bom vidla, kaj bo pri meni. vam bom poročala, ko se bo kej premaknilo na tem področju. zaenkrat sem še kr zaposlena, čeprou zelo slabo ravnajo z mano .
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 29.8.2008 22:08:45
|
|
|
|
jer.za.
|
Vidim da počasi odhajate. No tudi jaz bom šla počasi "rjuhe likat" . Mi učke že malo skupaj lezejo-to je tudi od pomanjkanja kave, ki je zaradi diete ne smem(lahko samo črno brez, ampak mi je bljakkkkk. Za nujo ja, za nacejat se pa ne.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 31.8.2008 8:22:01
|
|
|
|
jer.za.
|
Jutro! NAm je bilo včeraj vsem očitno tako lepo, da sploh nismo imele časa za RR . Mi smo včeraj preživeli res en lep dan. Z Zalo sva šli dopoldan malo kolesarit (uro in pol), potem sva doma malo pospravili, mož je skuhal kosilo, potem smo šli pa v Kranj po trgovinah. Popoldan sem si pa jaz privoščila dve uri čisto zase v kopalnici( depilacija, pedikura, maikura,...). Zvečer smo pa vsi skupaj zaspali ob 20.30, pa danes do 8.00, se pravi skoraj 12 ur . Je bil prav super tale spanec. Jerca je še vedno pri moji sestri-čakam klic, da grem ponjo. Imata se super, uživata, hodita na sprehode, mala lepo spi, tako da je sestra že rekla da bosta kmalu to ponovile . Meni je pa tudi prav, da še Jerca kdaj malo prespi pri mojih, do sedaj je v glavnem Zala. In tudi zato je bila Jerca zelo zelo navezana name. Precej bolj kot Zala. Danes popoldan nas čaka en RD. Najbrž bomo šle punce kar same, ker je mož zbolel-slabo se počuti, močno ga boli grlo, kašlja . Je bilo v planu, da bomo šli še na Dolenjsko, pa pomojem ne bo nič iz tega. Eno lepo nedeljo vsem, jutri pa poročam kako smo preživeli prvi dan v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 1.9.2008 7:59:07
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro punce! Uf nam je dogajal ta vikend. Res ni bilo časa za RR, samo dvakrat sem se priklopila gor, da sem pogledala poleg RR še vreme, potem pa hitro spet naokoli. No v soboto dopoldne smo šli na izlet v Lipico - Eviii hvala za predlog. Super je bilo. Anej obožuje konje, ampak po ogledu Lipice je pa konj itak sveta žival za njega. Čisto slučajno smo naleteli še na tekmovanje v preskakovanju ovir in smo si ga malo ogledali. Ma meni je bilo ful dobro. Jaz sem tako in tako navdušena jahalka v srcu, v resnici sem dala pa samo 1× 10 urni tečaj jahanja pred leti skozi, pa me ful mika, da bi še šla. Popoldne smo šli še na en obisk, potem pa Anej k babici in dekdu. Je bil kr mal žalosten, ko sva šla domov, ampak se ga je dalo zamotiti in tudi spali so odlično. No midva sva šla pa lepo oba prvo pod tuš, potem pred kavč, pogledat en dober film, potem pa ...ja fajn je bilo ni kej. In spala sva do pol devetih ne vem kdaj se je nazadnje to zgodilo. Mogoče pred 3 leti. No nedelja je bila pa itak super. Popoldne okrogo 10h sem šla po Aneja, potem pa je Anej večino časa bil z očitom, kar je obema ful pasalo. Sta bila na bagerju, sta presajala zemljo, pa s traktorjem sta se vozila, pa Anej je pomagat zidat žar pri sosedu. 3× lahko ugibate kaj sem vmes počela jaz......pospravljala . Potem smo pa kidnili na Dolenjsko na krst in je bilo super Na poti domov smo pa naleteli na tako gnečo, da namesto, da bi se vozili 1h urco smo vozili dve. Groza!! Vrhunec večerja je bil pa ogled predstave Jamski človek. Tako sva se narežala, da so mi solze tekle po licu. Pa s kakšnimi forami je tako zadel mojega moža, da sem mislila, da bom od smeha pod stol zlezla. In ve punce, ste uživale? Jaz sem spet polna energije in ko gledam seznam pred sabo, kaj vse moram danes narediti, me vsa energija čudežno mine. Lp Tina
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 1.9.2008 8:01:06
|
|
|
|
jer.za.
|
Jutro! Jaz sem pa oddala mojo ta veliko punco v vrtec . Pri njej solzic ni bilo, priznam pa, da jih je bilo pri meni nekaj, ko sem se peljala z avtom domov. Čez pol ure me pa čaka še druga punčica. Sedajle še malo gleda risanke, in me vsake pet minut sprašuje kdaj greva v vrtec. Včeraj smo spet preživeli eno lepo nedeljo. Ker je bil mož tekom dopoldneva že boljši, smo šli na Dolenjsko, popoldan pa še na RD. In tako je bila kot bi mognil ura osem zvečer, dan pa naokoli. Šibam še Jerco uredit. Vsem, ki danes stopate prvič v vrtec, SREČNO , in čimmanj solzic!
|
|
|
|
RE: Februarčki in februarčice 2006-II del 1.9.2008 8:03:29
|
|
|
|
tinkatonka
|
jer.za......Upam da bo vstop v vrtec za tvoji punčki čimanj stresen! Pa tudi zate seveda . Kako pa kej tašča? Ji je dolgčas, ko jih ni doma?? Lp Tina
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?