|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
20.8.2008 13:01:16   
ursa_p
Ja, madonca, sej sem vas komej nasla. user posted image

Spet takole upadam, ampak vam moram pokazati nasega sportnika kaskaderja Gala ... po novem se vozimo s kolesom brez kolesckov in to sam (sicer se ze nekej casa vozi, le da tega kolesa prej ni mogel poganjati in smo ga porivali) ... tudi na koncu ulice obrne in gre nazaj .. edino toliko mu je prevelik, da ne more ne gor ne dol sam ... Gal je res faca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS: Kolo je sposojeno od Andraza (Katjandraz), ker je Galov malenkost prevelik in ne doseze do pedal.

Pa si ga oglejte:
http://www.youtube.com/watch?v=7LomDAOyIxQ

Lep dan, Ursa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.8.2008 13:04:01   
sazi
Živo ursa_p in bravo za Galauser posted image user posted image . Meni čisto nepredstavljivo.
Pa še fajn rekreacijo imaš. Jaz bi v teh nekaj 10 metrih izdihnilauser posted image .

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 327
21.8.2008 10:34:15   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Kako ste kaj? Mi smo kar vredu. Anej je danes spal celo noč, kar pomeni, da sva seveda tudi midva bolj spočita.

Danes gre Anej takoj po vrtcu skupaj z dedijem v Kočevje k moji teti. Jaz pa imam frej (hihihihihihi). Trikrat lahko ugibate kaj bom počela……………ja šoping itak. user posted image  Moram si it v Merkur pogledat ekonom lonce, pa po nepalske oreščke za pranje, ki so baje super, je treba probat, pa še kakšno trgovino s cunjicami pogledat, pa po kakšen material za ustvarjanje za Aneja. Vglavnem planov polno v glavi, upam da bo šoping uspešen. Komaj čakam.

No tako šibam zdaj spet delat. Zdaj sem v drugi pisarni, ker imam v svoji pokvarjen računalnik, no in tukaj imam »družbo« (beri: tukaj zraven je še sodelavka, ampak je super punca) pa sem ful bolj pridna.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 328
21.8.2008 13:40:58   
jer.za.
Hoj, hoj!
Bravo Gal,user posted image user posted image user posted image user posted image . Res si faca, da se voziš kar brez koleščkovuser posted image user posted image user posted image . Če bo šlo tako naprej, se mi zdi da bomo čez 16 let navijali za Gala na olimpijskih igrahuser posted image . In sicer navijaška skupina Februarčiceuser posted image user posted image .
Jaz sem bila danes v službi dve urci, sedaj pa že uživam doma. Sva bili prejel z Zalo v knjižnici, pa na kavici, pa eno knjigico sva že prebrali.
Sedaj pa gleda risanko, Jerca spi, jaz pa tule na RR. Se danes tako zelo slabo počutim, že cel dan mi je slabo, kljub temu da sem normalno spala, jedla,...user posted image
No če bom bolje, mi je mož obljubil da me bo danes nekam peljal, ker sva brez malih(gresta k moji mami in sestri danes po kosilu, pa do jutri). Tako da bom jutri zjutraj lahko spalaaaaaaaaaa do onemoglostiuser posted image .
Tinkatonka, kakšni pa so tisti nepalski oreščki? A to jih daš v stroj in kako lepše opere?

Šibam, me Jerca že kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 329
21.8.2008 15:24:51   
tinkatonka
Tinkatonka, kakšni pa so tisti nepalski oreščki? A to jih daš v stroj in kako lepše opere?

http://www.biosi.si/product_info.php?products_id=357

Jaz sem hotla bit pa danes pridna in it od pol štirih iz službe, pa nič ne bo user posted image user posted image . Je tok dela priletelo kar naenkrat. Joj ta državni sistem. Katastrofa. Dobiš pošto z dnem zamude, ker mora čez celo proceduro odpiranja, skeniranja, knjiženja,.... gor pa rok pripravi v dveh dneh, kar pomeni da moram pripraviti do konca današnjega delovnega dne. user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sem šla na RR za minutko, da se mal "spucam"....in že šibam delat.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 21.8.2008 15:25:15 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.8.2008 16:58:20   
sazi
Da samo malo pozdravim. Sem še v službi, se počasi odpravljam domov.
Včeraj smo bili na obisku pri eni družinici in spoznali njihovo 2 tedna staro hčerkico - joj, sem čisto pozabila, da so bili tako majhni. Pa vse to rokovanje s tako majhnimi dojenčki... Sem vprašala prijateljico, kako ji gre, pa je rekla, da se spet vse uči znova (njen starejši je toliko star kot naši). No, bomo že. Je pa tako lušna mala štručka.
No, bodite fajn

Neposredna povezava do sporočila: 331
21.8.2008 22:31:06   
Bonnie_RR
Helou, punce!

Js sem polno zaposlena (kot je verjetno opaziti...user posted image ). Služba je fajn, mine mi ful hitro, dnevi letijo, sem pa tud precej utrujena, ker se zraven še nekaj trudim študirat,ampak mi bolj slabo ratuje...user posted image
Dragi me za 5 dni zapušča, ker se začne sejem, Nik je vredu, psička tud.

Prijateljica, ki jo nadomeščam, je včeraj zvečer, 3 tedne pred PDP-jem, rodila fantka Maksa user posted image in tako smo bili danes v službi še posebej dobre volje.user posted image

Sazi, vse najboljše za RD!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa fajn, da je bila nuhalna ok.user posted image

Ursa_p... Gal je pa res spreten fant!user posted image

BaGSi... Čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image Želim ti, da bi bilo vse fajn in da bi se vaša družinica čez nekaj mesecev povečala za zdravega user posted image !user posted image

Tinkatonka in jer.za... Upam, da vaju slabo počutje hitro mine...user posted image

Eviii... Super, da Dejan že tako veliko stvari obvlada. user posted image
Nik že kar dolgo pozna vse barve, riše tud že lepe kroge in črte, na morju mu je postala všeč angl. beseda "thank you" (razume pomen), šteje do 10, obleče in sleče se bolj tako (če mu paše vse zna, če mu ne, pa nič ne znauser posted image ), kolesa, rolarjev in podobnih zadev pa ne zna še uporabljati.

ustvarjanje... Mi smo pa zadnje čase bolj malo ustvarjalni...user posted image Plastelina že zelo dolgo časa nismo potegnili na plano, prstne barve tud že dolgo časa niso bile uporabljene... Velikokrat kaj nariše z barvicami ali voščenkami, drugače pa so zdaj bolj "in" lego kocke, žebljički in podobne "mini zadeve".
Moja mami je namreč doma delala čistilno akcijo in Nik je med dugim prišel tudi do teh stvari in zdej zanj sploh ni ovir.user posted image
Drugače pa smo zdej cele popoldneve (no, od 16h naprej) večinoma zunaj, kjer je najbolj popularno: kosilnica, motor, avto, hiška, "preganjanje" z Lexy in guncanje.
Skoraj vsak večer zamudimo risanko (ker smo predolgo zunaj), pravljico pa obvezno prebereva.

No, zdej pa še Lexy ven peljem, potem pa vodoravno...user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.8.2008 22:37:36 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 332
22.8.2008 13:08:26   
jer.za.
Hojla!

Kako ste kaj? Jaz kar v redu. No, kot sem že pisala sta šli mali včeraj ko našim. In sva potem popoldan z dragim za dve uri zaspala na kavčuuser posted image . Sploh ne morem povedati kako je pasaloooooooooo. Potem sem šla pa za eno urco ven k sosedi na čvek( ima 14 dni starega fantka), no zvečer me je pa dragi peljal na večerjo. Danes pa sem tudi spala do pol devetih( no zbudil me je telefon, so me nekaj klicali iz službeuser posted image ). Potem mi je pa še mož prinesel kavo in zajtrk v posteljouser posted image user posted image (ga je šef zvečer klical, da je lahko danes še doma, v ponedelejk pa začne na polno delati). Do sedajle sem pospravljala, čez kakšno urco grem pa po mali.
Jutri popoldan gremo  vsi štirje v Soro na Pomežik Luni. Bi še katera prišla? Linka prilagam, da si lahko pogledate spored :
http://www.sdsora.com/page.php?id=55.
Upam, samo, da ne bo dež zagodel.

Bonnie_: user posted image  da uživaš v službi. Pa super za tvojo prijateljico. Pa naj ti hitro mine teh pet dni, ko boš brez dragega.

Grem sedaj še malo vodoravno.  Se še zvečer oglasim.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 333
22.8.2008 21:19:52   
tinkatonka
Hejla!

Vidim, da je jer.za gor user posted image  

Kje maš pa moža? Je na pivu??

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 334
22.8.2008 21:33:39   
jer.za.

Ja, šel je na tenis pa na pivo. Jaz pa seveda na RR visim(kje pauser posted image ), pa svečke mam zraven prižgane, pa še en mjuzikel na A kanalu gledam. Mi prav paše en takle večer.
Kje maš pa ti tvojega? Na kavču?

Neposredna povezava do sporočila: 335
22.8.2008 21:34:43   
jer.za.
O Hojla!
A se bo malo čvekalo danes, upamuser posted image

Ja dragi je na tenisu, sledi pivo, jaz pa tukaj na RR, pa svečeke imam prižgane zraven, pa še en film gledam. Skratka uživam.

Neposredna povezava do sporočila: 336
22.8.2008 21:35:36   
jer.za.
No evo,, najprej je prvi post kazal error, sedaj je pa oba objavilo. Nič hudega, bom pa prej do 4 zvezdic prišlauser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 337
22.8.2008 21:35:51   
tinkatonka
no moj je pa ravni prišel notri. Sem mu dala ražnjiče, pa je šel ven peč še večerjo za svojga fotra, ki je brez žene (je v toplicah).

Sem pa neki huda že cel dan nanj, tak da.......user posted image

Sicer pa šibam spat. Sem crknjena.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 338
22.8.2008 21:37:00   
tinkatonka
uf bi čvekala, samo res nujno rabim spanec.

Drugič, OK?

Mogoče se vam jutri pridružimo na Čukih, še ne vem user posted image .

te pokličem, OK???

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 339
22.8.2008 21:43:57   
jer.za.
Mogoče se vam jutri pridružimo na Čukih, še ne vem

Glede na vremensko napoved mislim da ne bo ničuser posted image . Pa Zala se je že tako veselila.

Ja pol pa nič, najbolj da grem jaz še mal meditirat med moje svečke, pol pa spat. Tinkatonka, prespi, jutri pa se pogovori z njim in spet bo vse v najlepšem redu, vem da bo.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 340
22.8.2008 21:49:06   
jer.za.
Pa še en zanimiv link, če katero kaj zanima:
http://www.everyhit.com/dates/index.html

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.8.2008 22:16:19   
ursa_p
Ej, Bonnie ... na katerem sejmu pa bo tvoj dragi? Gornja radgona mogoce???

Sem prebrala, da ste omenjale kaj risejo vasi ... nas Galci je ze pred slabe pol leta narisam mamico glavonozca ... imam spravljeno slikico ... zadnje case pa smo samo zunaj in notri ne delamo nic ... samo spat gremo. user posted image

Gal je vceraj prvic prespal NE doma ... in to brez naju ... PRVIC ... Gal cestitke ... in je celo uspelo ... sem mislila, da bom ob kakih 2-eh dobila telefon, da ga pridem iskat, ker ne gre ... no, pa je slo. Je bil vceraj z mojo mami na morju in sta sla nazaj pozno zvecer, potem ga je pa doma samo se iz avta v posteljo prenesla in je lepo spal naprej do pol desetih zjutraj. Priden je bil ... edino, ko sem ga poklicala po telefonu je po minuti zacel jokat ... "mami, mami, mami, ... " ampak se je kmalu pomiril. Vazno, da je uspelo!

Sazi ... ja ISKRENE CESTITKE ... se dobro, da pridem takole malo na forum.user posted image user posted image user posted image user posted image
Iskrene cestitke tudi tebi Bagsi ... spet bojo otrocki ... hehe.user posted image user posted image user posted image

Moram pa se napisat, da pri nas doma nismo v najboljsih odnosih ... imava probleme z Maticem, potem pa se je v vse skupaj vmesala se njegova mama. Ah, ce bi zelela se kaj vec napisat, bi bila tu gor vsaj se uro, dve.

Sam toliko bom napisala, ker se mi ne da vec pisat. Grem pocivat.

PS: Kje tocno pa je ta Pomezik Luni ... nic ne pise!?

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.8.2008 14:26:45   
jer.za.
Hojla!
Kje tocno pa je ta Pomezik Luni ... nic ne pise

Pomežik Luni bo pred hišo kulinarike Jezeršek, imajo šotor. Čeprav glede na vreme ne vem kaj bo iz tega. Pri nas je bilo pred pol ure noro, no na srečo smo jo odnesli le z nekaj polomjljenimi rožami.
Urša_P: user posted image  da se še kaj javiš sem in tja. Če slučajno prideš danes, mislim da mojo tel. imaš? Kar pokliči. Pa želim ti, da se stvari z Maticem čimprej uredijo, tako da bo za vaju prav. Vem pa, da je vmešavanje drugih nekaj naslabšega, iz takih stvari potem ratajo še večji problemi. Vso srečo!

Jaz sem bila danes že ultra pridna. Zjutraj smo bili že ob osmih zunaj, sem naredila z malima en velik krog s kolesom. Bilo je super, pa tudi brez padca ni šlo-Zala je kar naenkrat rekla mamiiiiiii, jo pogledam in je že ležala na njivi s krompirjemuser posted image ( z glavo naprej, jo je čelada rešila pred kakšno prasko). Na srečo sem stvar takoj obrnila, tako da sem ji rekla če krompir išče, in tudi solz ni bilouser posted image . No ko smo prišle domov, sem jih pa prepustila možu, jaz sem pa vse polikala, pa njuno omaro s cunjami sem uredila-stvari za vrtec na eno stran, druge na drugo stran, premajhne ven, že dovolj velike notri. Pa čevlje sem jima vse na roke oprala-ta poletne. Sem prav dobre volje sedajle, ko vem da imam eno veliko delo opravljeno. In hvalabogu, da sem se lotila omare, ker sem ugotovila da ima Jerca samo eno trenerko za v vrtec. Grem v torek v nakupe.
Sedalje pa Zala barva, Jerca pa leži na postelji in posluša otroške pesmice.

Grem še po ene cunje v sušilca.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.8.2008 19:10:33   
Bonnie_RR
Hoj!

Pri nas je tako vreme, da ni za nikamor.user posted image Prej popoldne smo imeli tud točo (na srečo ne prehudo), še vedno pa fajn dežuje in grmi...

Js sem včeraj mojo sestro k nam vzela, da je malo družbo delala.user posted image
Danes smo se pa spravlili lešnike obirat in smo imeli ful srečo, da smo končali kakšnih 5 min preden se je ulilo. Pa smo se spravili pod nadstrešek, lepo pojedli kosilo in se spravili še oluščit malo lešnikov.
Nik je bil cel dan neverjetno priden. V hrib in nazaj je šel (na lastno iniciativo) najmanj 5x, pomagal je nabirati, po spanju pa še luščiti. Si je prav svoj ajmrček iz hiške prinesel in potem sva ga skupaj napolnila z oluščenimi lešniki. Je bil ful ponosen.user posted image

Ursa_p... Ja, dragi je na radgonskem sejmu. Kdo od tvojih tud?

plastelin... Ravno zadnjič sem rekla, da ga že dolgo časa nismo privlekli na plano. No, Nik se ravno zdajle igra z njim. Ga je kar sam prinesel, si vzel reklamo za podlago in zdej ustvarja...user posted image

Jer.za... Ti si pa res ful pridna!user posted image Meni pa ful dela ostaja, skoz sem nekaj v zaostanku... No, pa sej se ravno ne sekiram...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.8.2008 7:47:08   
jer.za.
Jutro!

Mi smo potem včeraj šli na Čuke. Ampak je bilo super, mali sta uživali, se naplesali, pogovarjlai s Čuki, edino ena stvar je zagrenila vse skupaj in sicer bi morali Čuki začet igrati ob 19.00, so pa začeli šele ob 20.30user posted image . Ampak ne po njihovi krivdi, ampak po krivdi organizatorja. No mi smo bili potem tam do 21.30, potem smo šli pa domov, saj sta bili mali že kar precej utrujeni. Sicer je ves čas deževalo, ampak so imeli pokrito, tako da ni bilo problema. No na srečo pa smo imeli s seboj jakne, ki pa so nam prišle zelo prav. Kljub pozni uri pa zjutraj nista spali nič dlje kot običajnouser posted image
Z možem pa sva ugotovila, da ima Zala izjemen posluh za takt, tako da sedaj razmišljava ali jo bova dala samo v vrtec na plese, ali morda kar v Urško ali Plesno šolo M. Se morava odločit, malo še ponudbe pogledat, pa bova videla.

Bonnie_: tudi pri nas je bilo včeraj karv pestro vreme. Jaz sem še sanjala ponoči, da pada toča debela kot jajce, in sem res vstala in šla pogledat, pa na srečo ni bilo nič.
Kar se pa dela tiče, sem pa tip ki imam rada pospravljeno. Tudi znotraj omar. Tako da se trudim, da stvari kolikor toliko sproti podelam.

Me mož že kliče, grem v dnevno na kavico.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.8.2008 17:49:40   
tinkatonka
Hoj punce!

Kje ste vse? Najbrž ste naokoli.

Tudi mi smo se danes potepali. Smo bili dopoldne v Žužemberku, ob reki Krki, pa na Žužemberksem gradu. Smo račke hranili, cel žur za Aneja, pa ribiče pri muharjenju gledali. No potem je moj predragi možek zaklenil ključe v avtu (ne me spraševat kako je to zgledalouser posted image ), smo klicali 112 (beri: moje staršeuser posted image user posted image ), da so prebrskali naše stanovanje (rezervni ključi niso bili na svojem mestu po zaslugi mojega predragega moža), pa potem so pripeljali ključe, sva častila kosilo user posted image  za zahvalo, pol smo šli pa domov. Luštn izlet a ne user posted image user posted image . "ni hudga" pravi Anej user posted image user posted image user posted image

Ko sva spečega Aneja prestavila v svojo posteljo, sva na t2 - videoteka pogledala en film, se nato prestavila z migreno v posteljo (beri: jaz migreno, mož je hotel akcijo)user posted image  in že je kričal Anej iz sobe - "mami Anej kakal". Ne oči, ampak mami!!!!!! user posted image user posted image  No zrihtal, ga je pa oči. user posted image user posted image user posted image

Vglavnem fanta sta zunaj, jaz imam pa pol ure zase (beri za cajtanje migrene).  user posted image  Zdaj sem že kul in grem ven tekat za Anejem. Čeprav priznam prav paše mal tišine.

Lp

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.8.2008 20:17:56   
jer.za.
Čer!
Za nami je kar pester dan. Dopoldan smo šli v Ljubljano, Zala in mož gledat Pando v Koloseja, midve z Jerco pa malo po nakupih . No dobile nisva nič, nekaj zanimivega je bilo v HM-u, samo je bil tak dren da sva se raje obrnile. Potem sva šle pa še malo na igrala v Koloseja(počakat moža in Zalo), in tam so bile tri familije(6 fantov, 1 punčka). Fantje so tako delali, da ni za povedat. Starši pa nič. Je šla Jerca v hišico, in so ji vrata prekrili z blazinamiuser posted image user posted image . Seveda je začela jokat, in potem se ni šla igrat dokler niso odšli. No, fantje so bili stari okoli 10 let, ampak obnašanje pa tako, da groza. Tukaj bi jaz straše poslala na prevzojo, ne morem drugega rečt. sploh jih ni brigalo kaj delajo otroci, kaj šele, da bi jima kaj rekli. Oni so bili lepo v svojem nedeljskem čvekuuser posted image .
Popoldan smo šli pa na en dolg sprehod, potem smo pa obiske dobili, in smo čvekali. Ravno preden smo šli notri, je pa Jerca uprizorila še en trmasti izpad-je seveda spet od vsega joka bruhalauser posted image . Pomojem so jo slišali po celi vasi, in to zaradi ene brezvezne stvari. Je pa res da čez dan skoraj ni spala, in je bilo verjetno tudi malo zaradi utrujenosti.
Jaz sem pa jutri doma. Še na bolniški. Se pa tako čudno počutim spet včeraj in danes, imam glavobole, slabosti, pa vse zavoham-diši mi kvas iz kruha, pečena v krušni peči(iz omare ven sem v spalnico), pa sosedovo grozdje mi je danes prav dišalo,...user posted image  Čudno je tole.
Tinkatonka,ste imeli pa pestro danes, ni kajuser posted image . Si me prav nasmejala s ključi, čeprav po drugi strani sem se pa kar malo zamislila, kako bi jaz odreagirala v takem trenutku. No če ne drugega, imava vsaj rezervne ključe vedno na enem mestu.

Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 347
24.8.2008 20:19:51   
jer.za.
Čeprav priznam prav paše mal tišine

S tem se še kako strinjam. Jaz včasim rečem, da bom kar nekam pobegnila za dva dni. Saaaaammmmmmmaaaaaaaaaa.

Sedaj pa res nočko, grem na kavč k možu, se mi malo sumljivo prilizuje že cel popoldan....user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 348
24.8.2008 21:46:26   
sazi

Samo na kratko, pa mogoče kdaj drugič kaj več, če se mi bo dalo...
Kje ste vse?

Z Levom sva se danes vrnila s tridnevnega "počitnikovanja" na infekcijski kliniki. Je nekje staknil rotavirus, v četrek celo noč bruhal, sredi noči smo leteli na Metelkovo, v petek zjutraj pa na infekcijsko, 3 flaše infuzije, se je pobral, potem pa čez 39 vročine in driska, ki še traja, Jesti noče, je čisto hin, že tako suhec zdaj še shujšan...
Že 3 noči (in seveda dni) nisem spala in imam občutek, da tudi današnja noč ne bo mirna - če ne drugega, bom vsaj v svoji postelji, brez nešteto nočnih obiskov (sicer prijaznih) medicinskih sester, glasov in podob iz drugih sob (sobe so super steklene, vsa okna pa ne tesnijo ne zvoka, ne ničesar... No, vsekakor pa je luksuz v primerjavi s pediatrično, kjer sva bila nekaj mesecev nazaj.
Nekaj dni bova še doma in ne vem, koliko s ebom lahko kaj oglašala.
Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 349
24.8.2008 22:44:14   
petra81
Čer!!

Joj, Sazi, upam, da se Lev čimprej pozdravi in prosim, ne oglašaj se več s takimi novicami, ker zgleda da samo še tebi odpisujem!!

Jer.za Tami je fajn, midva tudi! Bom res kak dan kaj več napisala!! Hvala ker si vprašala!!

Lahko nočko

Petra

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?