Bonnie_RR
|
Helou, punce! Js sem polno zaposlena (kot je verjetno opaziti... ). Služba je fajn, mine mi ful hitro, dnevi letijo, sem pa tud precej utrujena, ker se zraven še nekaj trudim študirat,ampak mi bolj slabo ratuje... Dragi me za 5 dni zapušča, ker se začne sejem, Nik je vredu, psička tud. Prijateljica, ki jo nadomeščam, je včeraj zvečer, 3 tedne pred PDP-jem, rodila fantka Maksa in tako smo bili danes v službi še posebej dobre volje. Sazi, vse najboljše za RD! Pa fajn, da je bila nuhalna ok. Ursa_p... Gal je pa res spreten fant! BaGSi... Čestitke za ! Želim ti, da bi bilo vse fajn in da bi se vaša družinica čez nekaj mesecev povečala za zdravega ! Tinkatonka in jer.za... Upam, da vaju slabo počutje hitro mine... Eviii... Super, da Dejan že tako veliko stvari obvlada. Nik že kar dolgo pozna vse barve, riše tud že lepe kroge in črte, na morju mu je postala všeč angl. beseda "thank you" (razume pomen), šteje do 10, obleče in sleče se bolj tako (če mu paše vse zna, če mu ne, pa nič ne zna ), kolesa, rolarjev in podobnih zadev pa ne zna še uporabljati. ustvarjanje... Mi smo pa zadnje čase bolj malo ustvarjalni... Plastelina že zelo dolgo časa nismo potegnili na plano, prstne barve tud že dolgo časa niso bile uporabljene... Velikokrat kaj nariše z barvicami ali voščenkami, drugače pa so zdaj bolj "in" lego kocke, žebljički in podobne "mini zadeve". Moja mami je namreč doma delala čistilno akcijo in Nik je med dugim prišel tudi do teh stvari in zdej zanj sploh ni ovir. Drugače pa smo zdej cele popoldneve (no, od 16h naprej) večinoma zunaj, kjer je najbolj popularno: kosilnica, motor, avto, hiška, "preganjanje" z Lexy in guncanje. Skoraj vsak večer zamudimo risanko (ker smo predolgo zunaj), pravljico pa obvezno prebereva. No, zdej pa še Lexy ven peljem, potem pa vodoravno... Lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.8.2008 22:37:36 >