jer.za.
|
Hej! Sem že zjutraj precej napisala, pa me je vrglo ven in je šlo vse nekam... . Kako ste kaj? Vse čisto dopustniške, temu primerno tudi čvek na RR. Sazi, , priznam, da sem ti močno "fouš" za tale tvoj morski oddih. Jaz bi tuuuuuuuudddddddiiiiiii, prav manjka mi že en morski oddih. Zadnje dni samo še odštevam in živim za morje, morje, morje..... No, če bo vse prav(vreme je edini pogoj še), gremo v soboto pa do ponedeljka na en kratek oddih, potem pa naslednjo soboto spet na en malo daljši šestdnevni oddih (greva sami s Tinkotonko in otroci ). Po tem pa sledi še glavni dopust (s Tinkotonkino familijo). Drugače pa....po starem. Mali sta od danes naprej na počitnicah. Se pa moram pohvalit, da sem ponosna, ponosna, še kako ponosna na Zalo, bila je namreč izbrana za najboljšo učenko v razredu Za nagrado je prejela tudi knjigo s posvetilom. Lepo je začela, upam da jo strast do šole ne mine. In za nagrado sva ju včeraj z možem popeljala na izlet(že dolgo časa sta želeli jahat konje), in smo šli v Bohinj jahat islandske konje. Seveda mali noro noro navdušeni in veseli presenečenja. Smo po dolgem času preživeli spet en prelep, sproščen, vesel in nasmejan družinski dan, brez gledanja na uro in hitenja sem in tja. No, da je bil pa začetek vikenda v petek le malo pokvarjen, ker seveda nikoli ne more biti vse bp, se je kolega zaletel na parkirišču v najin avto . Upava, da je le odbijač...ga je sedajle mož odpeljal k majstru. In bo spet en kup letanja sem in tja, bi pa rada to zrihtala preden gremo na morje. No, pa danes smo se dokončno zmenili da v sredo postavimo bazen..smo čakali na lepo vreme, pa ga očitno ne bomo dočakali(v petek spet dež in ohladitve, ampak bo že, glavno da stoji, pa da se vsaj po ene dvakrat na teden malo namočimo). Mi pa prav paše ko sta obe mali doma, ko ju zvečer ni treba klicat notri da je treba spat(sva se zmenila da jima ne bova težila, ampak naj hodita spat ko želita-itak tja do pol desete obe zaspita). Pa zjutraj ni treba nikogar priganjat, pa se kregat naj pohiti. Smo pa s puncama, da jima slučajno ne bo dolgčas poleti, danes naredile seznam dnevnih opravil, ki jih morata opravljati vsakodnevno. In sta čisto navdušeni, če je pa vse lepo opravljeno, pa vsak večer dobita eno nalepko. Bom poročala, kako stvar teče. No tudi na faks vmes malo mislim, v petek sem oddala dve prošnji v dekanat, če mi to odobrijo mi ostane le še en izpit in 14 dni vaj . Tako da če bo šlo vse po maslu, bom lahko že pozno pozimi/zgodaj spomladi diplomirala. Srečanje... bolj ko gledam koledar, ne vem če mi bo uspelo. Ve se kar zmenite, če bo čas se vam pridružim z malima, drugače ne(imam tudi v službi skorajda vsak dan drug urnik, ker so dopusti v polnem teku, pa še nekaj bolniških je. Punce dajte se kaj javit, da ne bo tale naša tema čisto, čisto zamrla. Pozdravčke do nadaljnega!
|