jer.za.
|
Hojla! Evo, mali sta vrtcu-Jerca je sicer spet jokala, ampak joka ene tri minute, potem je pa vse lepo. Se bomo že navadili, ali mi joka, ali pa ona brez joka. Meni je sicer še vedno malo hudo, ampak moramo dati to fazo skozi, tako ali drugače. Drug teden pa jih začne vozit mož, jaz bom pa hodila ponje ob 15.00. Bom začenjala kar ob 6.00 delat v službi, da bom do treh že doma iz LJ. Drugače sem pa kar v redu. Včeraj sva z možem zaključila najino strogo dieto, ker je mene od vseh jajc in mesa in črne kave brez vsega že začel boleti želodec. Sva za nekaj dni prenikila, potem bova videla kako naprej. Zaenkrat se bova vzdržala večerij, in bo že to veliko. JAz sedajle pijem kavico z mlekom in nesladkano. Je prav super. Potem grem pa delat muffine, sem jih obljubila možu za malico, da bo jedel še tople ko pride domov-pride še katera? Ob desetih šibam k moji sestri na en čvek, pol še malo domov na kavč, potem bo pa treba že po mali. Drugače je pa prde mano spet pestro obdobje.Jutri imamo pa piknik. Za naše rojstne dneve, 2. del. Začnemo ob 12.00, pa vse do pozno v noč. Otroci bodo do večera z nami,potem jih bodo pa čuvale babice. Jih bo kar 15, starih od 1 meseca do 4,5 let-pestro, a ne? Bi lahko že skoraj en privat vrtec odprli . Naslednji petek imamo fantovščino in dekliščino skupaj, 27.9. pa še poroko, s tem da jaz 28. cel dan delam na Šmarni Gori-kako bom gor prišla, me raje ne sprašujte. Če bo šla katera gor takrat, bodite pozorne na breg navzdol, če se bom kje kam zvalila . Ampak bom že preživela. Glavno, da se bomo imeli fletno. Aja, potem 29. imam pa še pregled v MB, kariotip.Bova takrat še z možem malo čez v Ikeo skočila. Včeraj me je pa prav prijetno presenetil svak, Je rekel da sva že skoraj na vrsti za gips plate, in da bo do konca septembra končal tudi nama . Z možem pa sva se tudi dokončno odločila, da Zala začne hodit v torek v plesno šolo, v Urško. Zala se že zelo veseli. Jerco pa zaenkrat ne bomo še nikamor vpisovali, da se privadi vrtca. Mogoče potem, ko bo zima. Grem počasi poiskati en dober recept za muffine, ter jih spečt, Vmes pa seveda Beverly Hills.
|