sazi
|
Dan, se vam oglašam po dolgem času. Vidim da ste imele kar zapolnjene dneve. Mi tudi. V četrtek zvečer smo šli vsi trije v Dravlje na nuhalno. Pojma nisem imela, pri katerem G sem naročena, pa je bil tam Pušenjak. Od prvega stika z njim, ko sva šla prejšnjič na samoplačniški UZ in se mu je mudilo, nisem bila ravno navdušena, no, zdaj je imel pa časa na pretek in je bilo prav fajn. Lev najprej ni hotel noter, pa je v čakalnici risal, mi pa pri odprtih vratih. Čez nekaj časa ga je le ati prepričal, da se nam je pridružil in potem začel navdušeno ugotavljat, da se dojenček obrača, da ima noge in roke... Rezultat tveganja imam 1:3664, kar je kar dobro (no, glede na to, da nima 25 let amapk "malo" več). Na CD nam je posnel nekaj slikic in 2 filčka (2D in 3D) - seveda so vse dodatno zaračunali, ampak je pa lepo pogledat doma, pa še Lev kar rad pogleda filmček. Potem smo šele nekaj čez 8 zvečer krenili v Bohinj. Prepričani smo bili, da bomo ves čas preživeli v apartmaju, ker je bila napoved tako slaba, pa smo se vseeno uspeli nasprehajati v petek dopoldne in popoldne, vmes, ko smo imeli kosilo, pa je deževalo, pa ponoči tudi. V soboto spet malo sprehajanja ob zelo naraslem jezeru in doooolga vožnja do Maribora, kjer smo se dobili na kosilu za tastov RD, ki ga je imel prejšnji vikend. Pri njih doma smo imeli potem še fajn večerejo, zvečer sem ujela malo luninega mrka, Lev pa je zaspal šele okoli 11ih. Naslednji dan se je zbudil že nekaj čez 6 - jaz čisto uničena - zbudil se je pa zato, ker na strešnih oknih nimajo senčil. Sva jih tastu kupila za RD - seveda napačne. Sem čisto ponorela, ker sem rekla možu zadnjič, da ne grem več tja, dokler ne bo senčil. Sem jih šla kupit po njegovih navodilih (zadeva seveda ni poceni), pa očitno ni vedel, katera okna imata in sva kupila napačne. Za po... Če bi vedela, da ni prepričan, bi poklicala tasta in preverila. No, tako pa je možek v nedeljo zjutraj lepo spal do devetih, meni pa se je od šestih rolalo, ker je bil mali ves naspidiran. Posledično je bil potem čez dan bolj utrujen tudi Lev in je pri plezanju na stol paden na glavo na drugo stran - brez hujših posledic, ampak z veliiiiko joka. No, že v četretek je pri varuški zelo grdo padel s klopce - vzrok isti - utrujenost in neprevidnost. Imej je zelo zatečeno ustnico in na dveh zobkih odkrušena vogalčka . Motilo ga pa ni nič in tudi jamral ni, mene pa je skrbelo, kako bo tako zatečen sploh jedel - brez problema. Včeraj zvečer je bil vesel povratka dobom in se je še kar hotel igrati - kljub pozni uri. Seveda smo ves čas spremljali olimpijske nastope (jaz v nedeljo zjutraj tudi streljanje - vsaj približno), ker so ostali itak spali. Toliko o našel dolgem in pestrem vikendu, med katerim sem se tudi postarala, ampak za praznovanje ni bilo časa. Mogoče ta teden, ali pa drugo leto . Lep dan vsem
|