vaney
|
čer. Anže že spi, ker je bil že čisto zmatran, koliko časa bo pa trajalo, bomo pa videli... Danes je bil večino dneva zunaj, smo imeli še obiske in jih je "izkoriščal" , ker mamica že pozna njegove fore in ne padam več na njih, drugi pa še Se pa je danes dvakrat kopal v bazenčku, gobici in tukaj so dokazi Moram pa povedat, da je tako veselje gledat , ko uživajo v vodi, Anžeta je kar z vsemi štirimi razganjalo od navdušenja, samo za slikat ga je pa težko dobit v elementu... v glavnem, nam je gobica všeč, Anžetu pa tudi mala pikica, a mi, prosim, poveš, kako zgleda testiranje na alergije? Mi ga imamo jutri, pa nimam pojma, kako to izgleda? A delajo krvne ali kožne teste ali kaj? Pa takoj zveš rezultat? Ker jaz še vedno močno upam, da ni krivo KM in da bomo lahko šli nazaj na Milumil, ker ga Pregomin ne nasiti in podnevi in ponoči je na 2-3 ure. Problem je v tem, da imamo mi že konkretnega dečkota, Pregomin pa je od rojstva dalje za skoz in ni nadaljevane formule, čisto vodeno je in imamo po moje tudi zaradi tega probleme s spanjem. upam, da bo Gašperjev zobek kmalu zunaj aurora, za zobek klepetka, jaz tudi šele danes vidim prave slikice katarinas, vi ste pa pravi športniki joj, jaz bi tudi rada, da imamo vikende zase in kam gremo, pa nam služba ne dopušča na njegovi liniji je zaposlenih 8 vzdrževalcev (električarjev), pa jih je pol na dopustu, 2 na bolniški, tako da samo 2 delata delo za 8 ljudi in prihaja domov čisto izmozgan mu nočem niti rečt, da bi kam šli, ker se mi kar smili katee, a ti si pa že tako zgodaj zjutraj tako pridna?pohvalno lahko prideš še k meni samo ne garantiram, da bo tako hitro gotovo kot pri tebi