|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.6.2008 16:46:05   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

katee, a ti vidiš pa medvedka?!user posted image SEm se zdaj nasmejala, ker očitno vidimo vsaka drugače.Da morebiti ursalara, kateri je bil namenjen šopek rož ne vidi pa kakšnega striptizerjauser posted image

Sicer pa tako kot pravi mala pikica, naj bo že karkoli je, važen je namen.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Klepetka, kaj bi mi brez tebe user posted image Danes pa so slikice uspele user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.6.2008 18:06:21   
katarinas
Dan!
Smo malo prej prišli domov, smo bili že od zjutraj naokoli  - najprej smo šli na tek na Gorjance, smo navijale za očija in nato še za nečaka, ki je zmagaluser posted image user posted image , smo potem šli še na golaž k Gospodični, se umili z vodo tako, da bomo večno mladi in šli še na dva obiska. Lara je bila pridna kot ponavadi in zdajle spi kot top, jaz pa glih tolk da še gledamuser posted image

Mala pikica super bazenček, se mi zdi da se dno bolj napihne kot pri naši palmici; mi smo tudi dali okoli 9 € (je bila akcija).

TRIŠ madona pa res propagiraš tega Fredijauser posted image user posted image ...ja maš prav, drugo leto bo bolj čofotala v vodi in sem mislila kupit tistega rumenega s hlačkami, ma saj vem da je fredi boljši ker tam lahko plavajo, v unem s hlačkami ne morejo...ok no, mislim da bomo dobili poleg Benija, Palmice, Pepkota zdaj še Fredija (kot bi imela cel kup psov domauser posted image user posted image user posted image )!!

Spanje: pri nas je bilo zdaj dolgo takole: od 18.30 - 19.00 in do 7.00-7.30, zdaj se je "program za spanje" pokvaril in je od 22.00-23.00 in do 8.00-8.30user posted image  Običajno je tako, da jo po hranjenju dam kar v njeno posteljico, dudo, malo navijem vrtiljak in že zapira učke...včasih se premetava po veliki postelji in ko vidim, da že obrača oči, jo dam hitro v malo posteljico...je bilo pa nekajkrat tudi tako, da je tulila in tulila jaz sem jo pa "drencala"... mah težko je pogruntat pravi način, ni recepta, vsak otrok po svojeuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.6.2008 19:07:47   
aurora6
Mi imamo pa prvega zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................sem danes opazila spodaj levo neki belkastega ko sem jo hranila, ker drgač itak nč ne vidim ker je jeziček čez...........in jo dnaes hranim in zagledam zobeka čisto z vrhom je zunaj sploh ne vem kdaj, nč ni blo joka, vročine edino kar je nakazavalo na zobek je bilo kar precejšnje slinjenje...........

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.6.2008 19:16:28   
aurora6
Čestitam vse slavljenčkom za dopolnjenih 6. mesecev pa na Ursalaro sem pozabilauser posted image user posted image

Ursalara vse najboljše in najlepše ti želim

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.6.2008 19:18:16   
mala pikica
aurora user posted image user posted image user posted image za zobka brez bolečin. Pri nas bo tudi kmalu, vsaj mislim, da je današnja vročina zaradi prihajajočega zobka.

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.6.2008 19:38:16   
katee
Lari čestitke za sv. krst!!!

klepetka:
Žan Luka se vama predčasno zahvaljuje za čestitke!! Danes se pa lepo vidijo slikice!!!

Aurora
: čestitke za 1.zobek!!!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 581
29.6.2008 20:13:13   
vaney
čer.

Anže že spi, ker je bil že čisto zmatran, koliko časa bo pa trajalo, bomo pa videli...

Danes je bil večino dneva zunaj, smo imeli še obiske in jih je "izkoriščal"user posted image , ker mamica že pozna njegove fore in ne padam več na njih, drugi pa šeuser posted image  

Se pa je danes dvakrat kopal v bazenčku, gobici in tukaj so dokaziuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moram pa povedat, da je tako veselje gledat user posted image , ko uživajo v vodi, Anžeta je kar z vsemi štirimi razganjalo od navdušenja, samo za slikat ga je pa težko dobit v elementu... v glavnem, nam je gobica všeč, Anžetu pa tudiuser posted image

mala pikica, a mi, prosim, poveš, kako zgleda testiranje na alergije? Mi ga imamo jutri, pa nimam pojma, kako to izgleda? A delajo krvne ali kožne teste ali kaj? Pa takoj zveš rezultat? Ker jaz še vedno močno upam, da ni krivo KM in da bomo lahko šli nazaj na Milumil, ker ga Pregomin ne nasiti in podnevi in ponoči je na 2-3 ure. Problem je v tem, da imamo mi že konkretnega dečkota, Pregomin pa je od rojstva dalje za skoz in ni nadaljevane formule, čisto vodeno je in imamo po moje tudi zaradi tega probleme s spanjem.

upam, da bo Gašperjev zobek kmalu zunajuser posted image

aurora, user posted image  za zobek

klepetka, jaz tudi šele danes vidim prave slikiceuser posted image

katarinas, vi ste pa pravi športnikiuser posted image user posted image  joj, jaz bi tudi rada, da imamo vikende zase in kam gremo, pa nam user posted image  služba ne dopuščauser posted image  na njegovi liniji je zaposlenih 8 vzdrževalcev (električarjev), pa jih je pol na dopustu, 2 na bolniški, tako da samo 2 delata delo za 8 ljudi in prihaja domov čisto izmozganuser posted image  mu nočem niti rečt, da bi kam šli, ker se mi kar smili

katee, a ti si pa že tako zgodaj zjutraj tako pridna?pohvalnouser posted image  lahko prideš še k meniuser posted image  samo ne garantiram, da bo tako hitro gotovo kot pri tebiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.6.2008 20:42:49   
vaney
suzana, evo, še zate obljubljene slikice iz porokeuser posted image ostale ste jih itak že videle...
prva je od "daleč, s pričama", druga od blizu, da se vidi, kako nama je bilo vroče, tretja pa zato, ker, vsakič, ko Grega vidi to sliko, pravi, da se na njej točno vidi, da s pričo (najboljšo kolegico) samo čakava, da narediva kakšno piz....user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 583
29.6.2008 20:49:24   
majra
Lara Larisa, čestitke za Sv. krst.

Vsi slavljenčki vse naj naj!

Mi smo se pa danes potepali, smo bili pri tašči na kosilu, potem smo pa hoteli it na Kolpo, pa je bila ful gužva in ni bilo nič sence na 2 kopališčih user posted image  potem smo se pa odločili za višjo varijanto in smo šli na Mirno goro. Joj, kako je pasal hladnejši zrak. Smo pa razmišljali, da bi šli na Gospodično, pa dobro da nismo šli glede na to, da je bil tek in verjetno gužva.
Katarinas, čestitke nečaku in pa user posted image . Ste pa fajn športna družina user posted image

Jutri grem pa tudi jaz po gobico-bazen, če bo še kakšna user posted image

Lepe slike malih sončkovuser posted image

Grem gledat nogomet, dajmo Nemci

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 584
29.6.2008 20:56:54   
vaney
triš, jutri grem v Nm, med drugim v Millerja, rabiš kaj?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 585
29.6.2008 21:05:03   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

alfabeta, saj roza slinči morajo bit prav lepi.user posted image A si to une kupila v tušu z raznobarvnimi karirastimi robovi? Jaz jih imam tudi, sem jih tud v tušu kupila, pa morem reči, da so to eni najboljših slinčkov v vsej slinčkasti zgodovini.user posted image Drugače pa jaz za pranje  uporabljam tiste listke v rdeči škatlici in se super obnesejo.Nič več obarvanih cunj

Ja, to so tisti. Saj ta roza gre z vsemi skupaj, le z zeleni robom ne narboljuser posted image . Sicer pa tudi jaz uporabljam lovilce barve ampak kaj ko sem pozabila
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Jooo sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image to ziher ne držiuser posted image user posted image user posted image Vem pri treh pupikah

izjeme morajo biti, kajneuser posted image user posted image

Moram povedati kaj se nam je ponoči zgodilo, vendar upam da ne bom izpadla neodgovorna, ker se še sedaj po 14 urah žrem, da je joj.

V glavnem moja deklica ponoči spi v svoji posteljici, razen od 5 ure naprej ko mi je lažje, da jo podojim pri sebi in potem zaspi naprej. Tako kot vedno spi na sredini postelje, jaz na eni strani, mož na drugi. Vendar se je ponoči zbudil sin in je šel mož k njemu, me2 z Ajdo pa sva kraljevale na postelji. Ona še vedno na sredini, jaz pa na robu moževe postelje....Ko me je zbudil najprej top udarec potem pa jok. Ajda je padla na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem hitro skočila in jo dvignila vendar je nikakor nisem mogla pomiriti. Pol ure je jokala s tako kričečim glasom, da tudi pri krčih ni tako jokala. Bila je popolnoma bela v obraz, ker se je očitno zelo ustrašila.Sva jokali obe.  Potem se je pomirila, barva se je začela vračati, ampak nasmejati se pa še vedno ni hotela, pa je en tak velik smeško. Se mi je kar srce trgalo, ker sem vedela da je v šoku. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Potem pa tudi zaspat ni hotela, ko je bil čas za spanje, ker vsakič ko sem jo položila na posteljico se je zbudila in začela vpiti. Zgleda da se je bala.
No, potem pa je le zaspala. Z njo izgleda da je vse ok, le eno buško ima nad desnim ušeskom

Potem sem jaz skuhala kosilo in vam povem, okoli 12 ure sem mislila, da bom doživela živčni zlom. Se mi je začelo nabirati, imela sem ljudi povabljene, zjutraj se je to zgodilo, v meni je kar vrelo. Tresla sem se kot ....., ni veliko manjkalo da nisem šla po Persen. Še vedno se grizem kako neki je to ratalo, če se ne obrača še, ob strani je imela odejo,... Ni mi jasnouser posted image user posted image user posted image

Upam, da me ne boste preveč .... Mah, saj je vseeno. Se itak že sama tako slabo počutim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 586
29.6.2008 21:05:57   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Katarinas, čestitke nečaku in pa user posted image . Ste pa fajn športna družina user posted image

Hvala hvala, nismo od nekdaj športni, smo pa to postali...no bolje rečeno SO postali, jaz še postajam pooočasiuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 587
29.6.2008 21:06:34   
ursalara
no majra ne bodi taka jaz bi raje videla da zmagajo španci

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.6.2008 21:10:38   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Moram povedati kaj se nam je ponoči zgodilo, vendar upam da ne bom izpadla neodgovorna, ker se še sedaj po 14 urah žrem, da je joj.

V glavnem moja deklica ponoči spi v svoji posteljici, razen od 5 ure naprej ko mi je lažje, da jo podojim pri sebi in potem zaspi naprej. Tako kot vedno spi na sredini postelje, jaz na eni strani, mož na drugi. Vendar se je ponoči zbudil sin in je šel mož k njemu, me2 z Ajdo pa sva kraljevale na postelji. Ona še vedno na sredini, jaz pa na robu moževe postelje....Ko me je zbudil najprej top udarec potem pa jok. Ajda je padla na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem hitro skočila in jo dvignila vendar je nikakor nisem mogla pomiriti. Pol ure je jokala s tako kričečim glasom, da tudi pri krčih ni tako jokala. Bila je popolnoma bela v obraz, ker se je očitno zelo ustrašila.Sva jokali obe.  Potem se je pomirila, barva se je začela vračati, ampak nasmejati se pa še vedno ni hotela, pa je en tak velik smeško. Se mi je kar srce trgalo, ker sem vedela da je v šoku. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Potem pa tudi zaspat ni hotela, ko je bil čas za spanje, ker vsakič ko sem jo položila na posteljico se je zbudila in začela vpiti. Zgleda da se je bala.
No, potem pa je le zaspala. Z njo izgleda da je vse ok, le eno buško ima nad desnim ušeskom

Potem sem jaz skuhala kosilo in vam povem, okoli 12 ure sem mislila, da bom doživela živčni zlom. Se mi je začelo nabirati, imela sem ljudi povabljene, zjutraj se je to zgodilo, v meni je kar vrelo. Tresla sem se kot ....., ni veliko manjkalo da nisem šla po Persen. Še vedno se grizem kako neki je to ratalo, če se ne obrača še, ob strani je imela odejo,... Ni mi jasnouser posted image user posted image user posted image

Upam, da me ne boste preveč .... Mah, saj je vseeno. Se itak že sama tako slabo počutim.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  joj tudi meni gre na user posted image  ob tem kar sem prebrala....pa itak da te ne bomo zdaj še me žrle....uboga Ajda - saj najbrž se je bolj prestrašila kot pa da jo je bolelo - sreča, da se ni kaj hujšega zgodilo. In zdaj se spet lahko zamislim, da previdnost ni nikoli odveč. Jaz Laro tudi še pustim na postelji založeno z vsemi mogočimi povštri...user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.6.2008 21:15:37   
majra
Alfabeta user posted image user posted image
Vsakemu se lahko zgodi, ne sekiraj se. Z Ajdo je vse v redu, torej se je brez veze žret. Verjamem pa da si se ustrašila in, da so ti bili obiski čisto odveč.
Evo, še en user posted image , pa da te ne berem več, da naj bi bila ti neodgovorna mamica

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.6.2008 21:19:55   
Alfabeta

Vsakemu se lahko zgodi, ne sekiraj se. Z Ajdo je vse v redu, torej se je brez veze žret. Verjamem pa da si se ustrašila in, da so ti bili obiski čisto odveč.
Evo, še en user posted image , pa da te ne berem več, da naj bi bila ti neodgovorna mamica

evo spet user posted image user posted image . Jaz, da ne bo pomote

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 29.6.2008 21:20:12 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.6.2008 21:30:19   
vaney
alfabeta, ne sekiraj se toliko, glavno, da je vse v redu z Ajdouser posted image  in da si zaradi tega slaba mamica? da ne berem tega več....to se lahko zgodi vsaki, pa zato nismo nič slabše mamice.user posted image  zate in probaj čimprej ta dogodek pustit za sabo. 

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.6.2008 21:32:36   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

evo spet user posted image user posted image . Jaz, da ne bo pomote

živemu človeku se marsikaj zgodi, saj bo, ne sekiraj se več tako, da ne boš ob mlekecauser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.6.2008 21:34:13   
TRIŠ
LARA LARISA ČESTITKE OB SV.KRSTUuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako mi smo šele sedaj iz piknika na Kolpi.Žan se je spet kopal in užival kot mala ribica potem pa je utrujen v čolnu zaspaluser posted image .

Aurorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1 zobčekuser posted image

Vaney
prav lepe slikice in bila si krasna nevesticauser posted image

Majra kje si pa bila na Kolpiuser posted image Mi smo bili na Primostku in je prav ogromno senčke tako da smo zaparkirali še avto zraven in lepo imeli vklopljeno hladilno torbo da smo imeli ves dan hladno pijačkouser posted image

Vaney
smo že nabavili pleničke vseeno pa hvalauser posted image user posted image user posted image

Alfabetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrjemi da te jaz popolnoma razumem niti približno pa nisi neodgovorna.To se zgodi tako hitro.Uboga Ajdica in mamica

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.6.2008 21:34:41   
dašabina
Vse najboljše slavljenčkomuser posted image user posted image user posted image
Dan je bil vroč, smo ga preživeli v senci in na rd, jutri pa grem končno po aparat in po delovne zvezke za punce. Fredovega obroča in jurčka bazenčka pa ne bom jemala, ker imam podobne zadeve...Uživajte...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.6.2008 21:36:43   
Alfabeta
Hvala punce, vračam user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.6.2008 21:37:45   
mala pikica
alfabeta user posted image user posted image user posted image Če ni Ajda nič bruhala, je sigurno vse v redu. Bušk pa bo še zelo veliko. In prepričana sem, da bo še kak sonček pristal na tleh. To se mimogrede zgodi, čeprav poskušamo vsako sekundo paziti na njih. In za to nismo slabe mamice!!!

Gašper je imel zdaj zvečer že 39 vročine, v ritki. Sem mu dala panadol baby in upam, da bo čez noč boljše. Na srečo mi lepo spi cel dan in zdaj tudi. 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.6.2008 21:52:19   
TRIŠ
Mala pikica upam da ne bo kaj hujšega in da je samo kak zobekuser posted image

TAKOLE PA ZASPIM PO NAPORNEM KOPANJUuser posted image
user posted image

ATI PRIPRAVLJA KOSILOuser posted image
user posted image

MATIC JE UŽIVAL NA MOTORJU Z POROČNO PRIČO OD ATIJAuser posted image
user posted image

LANA JE DELALA POTIČKE V PESKOVNIKUuser posted image
user posted image

MAMI JE IGRALA BARBINTONuser posted image
user posted image

TOLE PA JE ŽANOV ZABAVNI IGRALNI CENTER NA KOLPI DOKLER JUTRI NE GREMO PO GOBICOuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
29.6.2008 21:59:08   
dašabina
Bravo Triš popolna foto dokumentacija, zelo ste luškani, ampak oprosti, se mi zdi, da ne rabiš še gobice, raje porabi tud kaj  zase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.6.2008 21:59:12   
vaney
user posted image user posted image user posted image  za Ajdo in Gašperja ter obe mamici. Se mi zdi, da smo mamice včasih še bolj boge, ko se bojimo za naše sončke kot pa otročki sami. Je pa veliko lažje bolečino prenašat in prebolet, če imaš ob sebi koga, ki te razume in ti pošlje kakšen objemček ter spodbudno besedo, pa čeprav virtualnouser posted image  

Alfabeta, me nismo tukaj za kritizirat in katerikoli govorit, da je slaba mamica, ampak da si povemo, kaj se nam je lepega zgodilo, pa tudi slabi dnevi spadajo zraven, seveda. In sem se pride po tolažbo in objemčke, ne pa obtoževanje.  Tako da, upam, da se počutiš že kaj boljše, ker se mi prav smilišuser posted image  Jaz sem pa danes itak spet čisto čustvena in user posted image  za vsako sapico...jutri bo nov dan, za vse. Drži seuser posted image

triš, saj slikice od poroke sem že enkrat prej dala gor, samo jih suzana ni videla, pa me je prosila, da dam še 1x - da ne bo katera mislila, da se zdaj 2x hvalimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?