|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
25.6.2008 21:57:29   
TRIŠ
Mala pikica  tole glede torte ni tako enostavno kot se tebi zdiuser posted image .Ko bo kak rojstni dan te bom kar poklicala.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 326
25.6.2008 22:06:46   
katee
je ravno prekinitev tekme na Tv - ni signala - pa sem še malo sem skočila.

Tale vročina tud Žan Luko ubija. Je zelo razdražljiv in veliko več joka, kot je na morju. Res je skrajni čas, da jo uberemo nazaj.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 327
25.6.2008 22:14:03   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,torta je res fenomenalna,kot da bi bila umetna,pa tako je,da sem si jo zdaj dobro ogledala,je zelo gladka in te reči po njej so narejene,kot da bi jih naredil nekdo ki res zna...in vidim da vidva s tvojim res znata.Res sta vložila veliko truda,mislim,da sta bolje opravila kot kakšen izurjen slaščičar.

nana to še je zdaleč od izurjenega slaščičarja user posted image Je pa res, da sem ponosna, kako nama je prvič uspelo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 328
25.6.2008 22:16:18   
mala pikica
Hvala vsem v Gašperjevem imenu za čestitke ob polovičnem rojstnem dnevu user posted image

Torej, velja v petek okrog 10.ure pri treh ribnikih user posted image Sporočim še tistim, ki so bolj malo tukaj. muzika ti pa rezerviraj prostor, v veliiiki in globoki senci user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
25.6.2008 22:24:04   
SuzanaKK
Dober večer!

Se pofočkam, da me slučajno ne vržete iz klubauser posted image . Vam kar po pravici povem, da mi je tako vroče, da se mi enostavno ne da sedet za rač., se raje z Aljažem po tleh valjam (smo mu zdaj uredili kotiček). Drugače pa imamo vedno večje borbe s stekleničko, GH tudi noče, tako da ne vem no, mml a misliš, da se bo moj otrok izstradal ali kaj? Saj se trudim, da se ne bi preveč obremenjevala, ampak mi ne gre najbolje. Zdaj smo v bistvu pristali že na treh obrokih in pol, vsako hranjenje traja tudi do 1 uro. Skratka, zvenim kot pokvarjena plošča. Jaz še vedno kašljam (ampak na pljučih ni nič slišati, zato sem dala kri, za izvid zvem v pon.), mali noče jesti. Verjetno me imate že res poln kuferuser posted image .

Dobra novička pa je, da jutri končno dobim obisk, prideta katee in njen srčekuser posted image user posted image user posted image . Že trikrat je snidenje odpadlo, vedno zaradi neke bolezni, tokrat pa bo, a ne katee? BTW ful lepe slikce.

Ker sem tako pozna, naj čestitam Klemnu in Gašperju za sveti krst. Mala pikica tudi jaz sem komaj čakala, da je takrat dan minil, ker je bilo čisto prevroče, veliko ljudi, Aljažu ni odgovarjalo, pa še mene je takrat v bistvu začelo kuhati. Torta pa itak, fenomenalna.

Nana vi ste bili tut čedni, pa klemen tako uživa v bazenčku. Mi imamo tudi čolniček, glede na vreme ga bom hitro začela uporabljati. Joj, da ne pozabim, iskrene čestitke za opravljene izpite. jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja, v petek definitivno ne morem, ker imava z dragim kar pomemben opravek, za ponedeljek še pa ne vem. Vam pa definitivno javim čez vikend. Kje so Trije ribniki vem, ker sem živela v bistvu dosti blizu, na Gregorčičevi.

vaney pismo no, se mi kar malo smiliš. Upam, da bo Anže kmalu bolje.

Vsem že zobatim otročkom čestitke za pridobitev, pri nas ni še nič videti. No, samo tega mi še manjka, potem pa Aljaž tako ne bi sploh več jedel.

Kje je pa martinca? Jaz sem zelo radovedna, kako je bilo na dekliščini, in če bo objavila kako slikico. Po možnosti s striptizerjem goruser posted image .

Nič, zdaj grem pod tuš in v posteljo, ker sem se danes šla mati samohranilko, ko je šel Aljaž spat, sem pa še po tleh pomivala, ker so belili, jutri dobim pa obisk in more biti vsaj približno čistouser posted image .

klepetka in mml hvala za skrb!user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 330
25.6.2008 22:24:21   
dašabina
Gašper vse naj, naj za 6. mesecev....user posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 331
25.6.2008 22:25:29   
mala pikica
Joj, še nekaj sem pozabila user posted image

nana sem klicala v BC, pa nimajo tega bazenčka niti na Ptuju niti v MAriboru. Imajo samo palmo, ki pa ima mizico na sredi, pa se mi zdi, da bo samo v napoto. Bom zato kar preko interneta naročila user posted image

vaney oprosti, ker ti šele sedaj odgovarjam glede kreme za sončenje. Mi imamo Eucerin faktor 40. Bom pa jutri vprašala P, kako in kaj s tem.

Zdaj pa res grem! Nočko vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
25.6.2008 22:32:13   
majra
Dober večer in lahko noč user posted image

Gašper in ostali slavljenčki preteklih dni, vse nan naj!

Bolančki, pozdravite seuser posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 25.6.2008 22:33:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 333
25.6.2008 22:41:50   
baby_08
oj mamice!!
uuuf kako je še vroče,... jaz bi tudi klimo melauser posted image
Moja princeska že pridno spančka, mamica pa bi morala pisati diplomo- pa si ji ne ljubiuser posted image . Naš ati je pa spet na službeni poti.
Nana35- čestitam za opravljene izpiteuser posted image user posted image , Klemnu pa za prijeti Sv. Krstuser posted image user posted image
Mala pikica- torta res fenomenalna, res sta se full potrudila- vse pohvaleuser posted image user posted image , Gašper vse najboljše za polovičko letauser posted image
Vaney-user posted image za Anžeta
SuzanaKK- Upam, da bo Aljaž kmalu začel pridno papcati.

Mariborčanke- upam, da še velja povabilo na srečanje  za mene in mojo Lano. Z veseljem se bi vam pridružili pri čveku v petekuser posted image .

< Sporočilo je popravil baby_08 -- 25.6.2008 22:42:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 334
25.6.2008 22:43:19   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana to še je zdaleč od izurjenega slaščičarja user posted image Je pa res, da sem ponosna, kako nama je prvič uspelo.

Ne bodi skromna,ker na sliki zgleda res fantastična.Kakšna je bila v resnici,pa veš sama.Meni se zdi prekrasna.

Suzana,poglej tako.Mislim,da otročki zaradi te vročine sploh manj jedo,tako da se ne sekiraj preveč.Saj otrok je,ko je lačen.Klemen to naredi zvečer v spanju(po nasvetu male pikice) in ponoči,če se zbudi.
A si živela v Mariboru?No,potem pa zate sploh ne bo problema najti kaj tukaj pri  nas.
Martinca pa dekliščine še ni imela,ker jaz bom tam...user posted image v objemu s striptizerjemuser posted image  user posted image ,če verjameš.user posted image

mala pikica,meni je pediatrinja priporočala kremo za sončenje s faktorjem 25,ker pravi,da je višji faktor sama kemija.Ji rada verjamem,pred tem pa sem kupila v lekarni kremo od Vichy,faktor 50 (sem mislila,več je,boljše je) in kar veliko dala zanjo,zdaj pa leži v omari,ker je nočem uporabljati.Imam pa iz Dm-a kar Niveino otroško mleko s faktorjem 25.

A vidite,da sem se vrnila??user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 25.6.2008 22:50:15 >

:))

Neposredna povezava do sporočila: 335
25.6.2008 22:44:47   
nana35
baby,seveda si vabljena na čvek s tvojo princesko!!!Vedno!Se vidimo ob 10h v petek!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 336
25.6.2008 22:46:18   
katarinas

katarinas jaz sem tudi najprej palmo gledala, pa se mi zdi, da nam bo tista mizica napoti user posted image Ste ga že poskusili? Kako se tebi zdi?

Hmmm, ne vem če smo potem gledale isto palmo, ker naša nima mizice na srediniuser posted image , izgleda pa takole (stolček na sredini pa je Beniuser posted image , ki ga imamo tudi mi za zunaj kot nana in ne samo za banjo in je user posted image )....no pa še slikce:
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 337
25.6.2008 22:51:27   
katarinas
mala pikica men se zdi tale recept za torto nekam zakompliciranuser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 338
25.6.2008 23:02:22   
muzika
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Od oklepajev pa quote vse pustiš pri miru in samo natipkaj na koncu, od zaklepajev in quote naprej. Ko boš osvojila, pa lahko vmes brišeš kar ti ne paše, ampak ne tisto, kjer piše izvorno sporočilo

res ne!!!!!

Lej, zgoraj kjer ti jaz nekaj napišem, piše citiraj. to pritisni in dobiš okvirček, v njem pa ti spiše kar sem napisala. Vse pusti pri miru in klikni potrdi, pa da vidimo

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 339
25.6.2008 23:02:57   
muzika
Samo vadim citiranje.

mml, pa ti si neverjetna. Tudi jaz rada kolesarim, ampak v tej vročini.... ali pa tako zgodaj zjutraj.... Kapo dol!user posted image

Gašper, vse najnajuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 340
25.6.2008 23:11:27   
muzika
Srečanje - tiste, ki ste bolj na tekočem. za koliko oseb pa naj rezerviram?

Krema za sončenje: jaz sem kupila kremo dr. Hauscka, ker ima popolnoma naravne sestavine, najvišji faktor pa je 30. Popolnoma naravna je tudi Weledina kozmetika, imajo pa kremo za sončenje z  največ 20 faktorjem(kolikor jaz vem). Te kreme so malo dražje od navadnih, ampak za naše štrudleke nam ne sme biti žal denarja, ko gre za njihovo zdravje.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.6.2008 23:12:07   
muzika
Pa kaj že vse spite ali kaj? Se 1. sama s sabo pogovarjam. Ni fajnuser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
25.6.2008 23:24:27   
baby_08
hoj muzika, jaz še ne spimuser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
26.6.2008 6:57:51   
mala pikica
Jutro!

nana mi imamo kremo od Eucerina zaradi kože, na žalost pa eucerin nima otroške kreme z manjšim faktorjem user posted image Nisem še ga mazala, bom pa danes še enkrat vprašala P. Pa mi tudi dobimo klimo user posted image

muzika če sem prav štela, potem pridemo nana, martinca, koala, baby, lusa, pa ti in jaz, tudi anchikaa je nekaj obljubljala, za urssyy in obrigit pa še ne vem. Če sem še katero pozabila, se naj hitro javi user posted image

baby seveda vaju bomo zelo vesele user posted image

katarinas
pa res nisva mislili enake palme, jaz sem o tej govorila:

user posted image

Zdaj pa greva z GAšperjem na sprehod, še ni prevroče.

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 344
26.6.2008 7:17:08   
nana35

Jutro!

nana mi imamo kremo od Eucerina zaradi kože, na žalost pa eucerin nima otroške kreme z manjšim faktorjem user posted image Nisem še ga mazala, bom pa danes še enkrat vprašala P. Pa mi tudi dobimo klimo user posted image

Saj vem,da imate to kremo zaradi kože,verjetno bo kar vredu,seveda ti bo tvoja P ztnala najbolj svetovati.
user posted image user posted image za klimo!!!Pa bo tudi vam hladneje.

Neposredna povezava do sporočila: 345
26.6.2008 7:51:30   
katee

na žalost pa eucerin nima otroške kreme z manjšim faktorjem

Jaz sem zadnjič kupila mleko za sončenje od Eucerina za otročke s faktorjem 25. Je rekla v lekarni, da je to za dojenčka dovolj visok faktor, ker ga itak ne smeš izpostavljati soncu.

< Sporočilo je popravil katee -- 26.6.2008 7:52:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 346
26.6.2008 7:53:21   
majra
Jutro

nana mi imamo kremo od Eucerina zaradi kože, na žalost pa eucerin nima otroške kreme z manjšim faktorjem user posted image

Eucerin ima otroško kremo za sončenje ZF 25 . Sem jo kupila v lekarni. Razen če rabiš ti za Gašperja kako posebno zaradi kožice.

Neposredna povezava do sporočila: 347
26.6.2008 8:19:23   
katee
sunny: je bil uspešen nakup včeraj???

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.6.2008 8:22:45   
TRIŠ
Jutrooooooooooooooooooo.
No tudi jaz se pridružujem v klub nespanja ponoči.Že dve noči se zbuja na vsako uro po 2xuser posted image .
Danes pa ni sončka in bomo lažje dihaleuser posted image
Mala pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image za klimico

Katarinas
lepe slikiceuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.6.2008 8:30:57   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Jaz sem zadnjič kupila mleko za sončenje od Eucerina za otročke s faktorjem 25. Je rekla v lekarni, da je to za dojenčka dovolj visok faktor, ker ga itak ne smeš izpostavljati soncu.

Potem bom pa še enkrat preverila. Mogoče ravno takrat niso imeli.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Danes pa ni sončka in bomo lažje dihale

Kje ga pa ni? Pri nas je že tako vroče, da sva vsa prepotena prišla iz sprehoda. Se nič lažje ne diha user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 26.6.2008 8:31:19 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?