SuzanaKK
|
Dober večer! Se pofočkam, da me slučajno ne vržete iz kluba . Vam kar po pravici povem, da mi je tako vroče, da se mi enostavno ne da sedet za rač., se raje z Aljažem po tleh valjam (smo mu zdaj uredili kotiček). Drugače pa imamo vedno večje borbe s stekleničko, GH tudi noče, tako da ne vem no, mml a misliš, da se bo moj otrok izstradal ali kaj? Saj se trudim, da se ne bi preveč obremenjevala, ampak mi ne gre najbolje. Zdaj smo v bistvu pristali že na treh obrokih in pol, vsako hranjenje traja tudi do 1 uro. Skratka, zvenim kot pokvarjena plošča. Jaz še vedno kašljam (ampak na pljučih ni nič slišati, zato sem dala kri, za izvid zvem v pon.), mali noče jesti. Verjetno me imate že res poln kufer . Dobra novička pa je, da jutri končno dobim obisk, prideta katee in njen srček . Že trikrat je snidenje odpadlo, vedno zaradi neke bolezni, tokrat pa bo, a ne katee? BTW ful lepe slikce. Ker sem tako pozna, naj čestitam Klemnu in Gašperju za sveti krst. Mala pikica tudi jaz sem komaj čakala, da je takrat dan minil, ker je bilo čisto prevroče, veliko ljudi, Aljažu ni odgovarjalo, pa še mene je takrat v bistvu začelo kuhati. Torta pa itak, fenomenalna. Nana vi ste bili tut čedni, pa klemen tako uživa v bazenčku. Mi imamo tudi čolniček, glede na vreme ga bom hitro začela uporabljati. Joj, da ne pozabim, iskrene čestitke za opravljene izpite. jupi Glede srečanja, v petek definitivno ne morem, ker imava z dragim kar pomemben opravek, za ponedeljek še pa ne vem. Vam pa definitivno javim čez vikend. Kje so Trije ribniki vem, ker sem živela v bistvu dosti blizu, na Gregorčičevi. vaney pismo no, se mi kar malo smiliš. Upam, da bo Anže kmalu bolje. Vsem že zobatim otročkom čestitke za pridobitev, pri nas ni še nič videti. No, samo tega mi še manjka, potem pa Aljaž tako ne bi sploh več jedel. Kje je pa martinca? Jaz sem zelo radovedna, kako je bilo na dekliščini, in če bo objavila kako slikico. Po možnosti s striptizerjem gor . Nič, zdaj grem pod tuš in v posteljo, ker sem se danes šla mati samohranilko, ko je šel Aljaž spat, sem pa še po tleh pomivala, ker so belili, jutri dobim pa obisk in more biti vsaj približno čisto . klepetka in mml hvala za skrb!