nana35
|
Klemen švica pri hranjenju non stop,kot pravi triš,pozimi in poleti. Se je pa danes spet kopal in to na trebuščku,mu dam ponavadi kopalno pleničko,da se ne pokaka v vodi,danes pa sem kar pustila normalno pleničko,pa se je tako napihnila,tako da naši otročki ne rabijo obroča za plavanje,jih kar plenica drži na vodi. katee,Klemen ima v bazenčku Benija ,malo heca.Ima tak sedež kot je Fliper za v kad,pa sem kupila v Leclercu nekaj podobnega,mi smo ga poimenovali Beni in lepo notri sedi.Se lahko prevrne,razen če imaš tak poden v bazenčku kjer se ta Beni prime,ker ima take 4 seske spodaj,da se vakumsko primejo.V bistvu je narejen za kad,ampak jaz ga tudi zunaj uporabljam.V Leclercu stane 10€,zdaj res več ne vem točno,mislim,da je nekaj takega. Gašper vse najboljše za 6.mesecev!!To je pa res že mali rojstni dan! sani,seveda smo te pogrešale,celo sem videla,da si na RR,le napisala nisi ne bele ne črne. vaney,upam,da si uspela priti do P in da si uredila stvari,pa da ni nič hujšega. katee,slikice sem pogledala,super so,jaz pa že komaj čakam da namočim Klemnu ritko v morje... mala pikica,upam da ste uspeli porihtati to z neurjem in da večje škode ni. Bazenček je lep,a ga ni mogoče dobiti v BC v trgovini?Jaz imam bone pa bi lahko kakšnega večjega kupili tam. mml,klima bo!!Mi se bomo tudi hladili,saj sem že prej napisala,pa sem tako vesela,da pišem še 1x. Dobra si,ti kar lepo treniraj s kolesom,sploh navzgor(fuj),jaz bi tudi,pa sem prelena...saj vem,da ni ravno za pohvalit,ampak se bom trudila,da postanem bolj vestna.Meni je vsak napor odveč. Neurje je bilo pa tudi pri nas,pihalo je,lilo kot iz škafa,shladilo se sicer je,ampak ne za dolgo.Danes je spet vročina,kakor pri vseh,kajne? dašabina,čevlji so mi pa premajhni ,živim na veliki nogi,imam št.40.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 25.6.2008 16:28:21 >