|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
26.6.2008 14:28:10   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Samo da se javim, je vroče ko hudič, ni za ven, uživajte....

A res pri nas pa je -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Šala tudi mi smo noter vsak dan med 14-17 ker zunaj ni za dihat.Žan spi mami pa tačas kuha kosilo in zraven smukne malo na RR,Matic gleda tv edino Lana se namaka v bazenu IN SE POGOVARJA Z MAČKOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.6.2008 14:29:27   
vaney
hvala, trišuser posted image  saj sem že sama podobno razmišljala, ampak kaj, ko jaz nekaj vidim, mi user posted image  ne da miruuser posted image  pa sem samo rabila eno izkušeno mamico, da mi pove, naj nehamuser posted image  kaj čem ti zamerit, prej hvala za nasvetuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.6.2008 14:43:26   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

hvala, trišuser posted image  saj sem že sama podobno razmišljala, ampak kaj, ko jaz nekaj vidim, mi user posted image  ne da miruuser posted image  

No saj glede tega sva pa istiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.6.2008 16:37:13   
sani1
No pa sem se prišla malo pofočkat, da ne boste same čvekale...

Res je vroče zunaj ko user posted image . Zjutraj sva bili na sprehodu, zdaj pa lepo doma čepiva in se igrava. Klima laufa tako, da ni panike...

nana- ja ni bilo volje pisat. Prebrala sem vse pol pa nekako nisem bila v filingu za pisat. Sem neke čudne volje zadnje dni. No danes sem že malo boljše ampak še vedno nisem tista prava...  Sem ti hotela povedat, da sem si te čisto drugačno predstavljala. Sicer sem te enkrat že vidla na eni fotki ampak sej veš, da moj emšo ni najboljši in spomin več ne dela tako kot bi moral. Ko te bom enkrat spoznala si te bom sigurno bolj zapomnila...user posted image Ti pa mene ne boš pozabila...user posted image

mala pikica- hvala za razlago glede torte. Jaz sem mislila, da je mogoče marcipan to in sem si mislila, da se to nekako razvalja.  Dobra si ni kaj. Jaz se takšnega podviga definitivno nebi lotila. No nikoli ne veš, ker zdej, ko imam otroka se bom mogla še marsičesa lotit kar se prej nisem...user posted image   Torta je bla pa še enkrat čudovita je kar ne morem pozabit... Pa lušni ste bili vsi. In nič ne komentiraj ti svojih kg, ker jih nimaš nič kaj preveč. Super zgledaš!

mml- kako imaš pa ti pol oblečene svoje otroke no sploh Matica. Ker jaz sem zalaufala klimo in se mi zdi, da je hladno. Bom še zmrznila sredi poletja...user posted image user posted image user posted image

luša- jaz tudi moram iti po slike. Upam, da bodo jutri ali v soboto, da ulovim ta popust.  Pa tudi mene zanima, če to velja takrat ko si oddal ali samo do konca tega tedna?

Bazenček- jaz sem razmišljala, da bi ga na balkonu postavila. Se vam zdi to numno?

Morje- se vse odpravljate na morje ali ga bo katera letos preskočila?

Krema za sončenje- jaz jo namažem če greva na sprehod in je že močno sonce. Sicer se ga izogibama ampak če bi vseeno kje pokukalo jo raje namažem kot pa ne.  Imam pa Bubchen mleko z zaščitnim faktorjem 30 in se mi zdi dobro.

zobki- se vidita ampak preden bosta pokukala na plano bo še kakšen mesec. Se pa slini kot polž in grize spodnjo usnico, da je prav smešna. kot kakšna račka je...user posted image

Škoda, da ste mariborčanke zmenjene ravno v petek, ker bi drugače še midve prišli v Maribor...  Kdaj se bomo pa kaj v Celju dobile? Pred piknikom ali se bomo res na pikniku vse videle... No lepo čvekajte in naredite malo dežja, da se malo poleže ta vročina...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.6.2008 18:01:51   
mala pikica
anchikaa vidim, da si tukaj. Vidve jutri prideta?

urssyy in obrigit sta na morju, tako da ju ne bo. Prav lepo pozdravljata vse user posted image

Vroče je, vroče!!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.6.2008 18:09:46   
mala pikica
sani imaš pijačo v dobre, ko tako lepo praviš, da sem čisto v redu. To ni tako, veš. Včeraj sem slišala, da me kolena bolijo, ker imam preveč kilogramov user posted image Ne vem, zakaj so me začela boleti šele mesec nazaj, ko sem jih v prvih petih kar nekaj izgubila user posted image
Glede bazenčka, seveda ga lahko daš na balkon, zakaj pa ne user posted image Samo ne na sončka.

vaney jaz Gašperja verjetno ne bom kopala v majčkah. Ga bom dala v morje zjutraj in proti večeru, čez dan bo pa v senci v bazenčku.

Sva pa imela danes posvetovalnico. S težo sva v zlati sredini, pri višini pa ravno na spodnji meji.Pa ne gre drugače, ko pa sva z mojim ljubim med manjšimi. Sem vprašala glede uvajanja hrane. Je P rekel, da lahko polletni otrok je praktično vse, razen jajc in svinjskega. Mislim, da bom kar začela meso kuhat user posted image Kreme za sončenje... pravi boljše kemija kot pa fizika. Je hotel povedati, da boljše krema s faktorjem kot pa opečen otrok. Ah, človek sploh ne ve, kako bi delal. Vsak reče drugače. Bom verjetno kupila kremo z manjšim faktorjem.

Moram pa pohvalit Gašperja. Je bil cepljen in kri so mu je jemali, pa ni nič jokal. Priden Gašper user posted image Sestri se je celo smejal, ko mu je kri jemala. No, pa še urinsko vrečko nama je uspelo napolniti user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.6.2008 20:57:55   
Anchikaa
Čer čvekice.

Ja ju3 pridema z Dašo na kafe.Sem bila prej prijavljena,pa sem pozabila izklopit pa sem šla malo počivat.

Aja,če bom kje lutala pa me bote vidle (z zelenim vozičkom se samo zaderite)user posted image user posted image

Pa Martinca veš kaj sem študirala,kaj če bi se mi2 skupaj peljali,ko sma že tak blizu doma.Nimam potem namena nikamor drugam hodit,tak da...povej kak misliš?Pa pridema mi2 po vaju pa šibamo.

Se še javim kaj.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.6.2008 21:06:45   
katee
Vaney: moje mnenje glede bazena je podobno od Triš. Tako, da ga jaz tudi ne bi kupovala. Vem, da je odgovor pozen.

Midve s Suzano sva se pa končno uspeli spoznati! Pri nama je šlo v četrto! Res sva se imeli lepo, samo čas je tako hitro minil. Žan Luka je bil tako utrujen, ko sva prišla domov, da je samo v posteljico padel.

Jaz grem pa drugo polfinalno tekmo pogledat. Navijam za Ruse!

Lep večer vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.6.2008 21:41:32   
vaney
čer.

punce, hvala za nasveteuser posted image  saj ne vem, kaj mi je bilo, da sem sploh pomislila na to, da bi otrok spal v bazenuuser posted image  ampak so tako lepo vse prikazali, jaz, smotanka, sem pa takoj zagrizlauser posted image ja, no, saj enkrat me bo srečala pametuser posted image  no, kolegici sem potem rekla še za kakšen drug bazenček ali čoln, pa je vse razprodanouser posted image  edino tiste ultrazvočno napravo za komarje je dobila, ker so danes dobili pošiljko, ostalega pa ničuser posted image  sem šla potem popoldne v BC in sem kupila tale bazenček user posted image , se mi je prav dopadel, sprobali ga bomo pa jutri, če bo vreme. Nimajo pa več nič za v bazenček, niti 1 same igračeuser posted image  ne vem, kaj je to...

no, Anže po dolgem joku in po 30ml mleka spi, jaz pa grem tudi pod tuš

mala pikica, user posted image  za pogumnega Gašperja

lepo spite

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.6.2008 21:45:31   
SuzanaKK
Dober večer!

Ja punce, danes je bil pa res super dan. katee samo veš kaj, jaffa kekse sem ti pozabila dati!!!!! Presneti emšo in vse skupaj. No, jih dobiš drugič. Obljubimuser posted image .  In še nekaj fotk današnjega dne:

user posted image

Prijatelja za vednouser posted image !

user posted image

Mami in Žan Luka prvič v mei tai-u. Aljaž je medtem spal kot polhek.

user posted image

In še ena skupinska.

Drugače pa punce uživajte jutri, mi je zelo žal, da se z Aljažem ne moreva pridružiti. Pa drugič in upam, da še pred piknikom.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.6.2008 21:56:58   
mala pikica
vaney jaz sem ravno včeraj napisala, da sem tak bazenček naročila user posted image user posted image user posted image Upam, da ga v soboto dobimo.

katee in suzana tako ste luškani vsi user posted image katee, kako se obnese mei-tai? Jaz imam doma štorkljo, pa se nikakor ne znava z Gašperjem naštimat user posted image

Punce, najprej smo za jutri iskale globoko senco, zdaj pa lahko upamo, da ne bomo iskale strehe nad glavo. Mislim pa, da nas bo osem user posted image Največ do sedaj user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.6.2008 21:58:58   
mala pikica
nadja prideš še ti???? Sem se zdaj spomnila, da si ti tudi z naših koncev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 387
26.6.2008 22:08:38   
klepetka
čer ,
samo pozdravim vas, ekr sem  moj napisani post  označila namesto z ctrl, pa z caps lock in je šlo vse napisano v tri krasneuser posted image .
Zdalje pa nimam niti volje niti časa , da ponovim.Se vrnem kasneje , ko bom speglala.

Neposredna povezava do sporočila: 388
26.6.2008 22:09:26   
sani1
mala pikica- te držim za besedo. Ja sigurno te ravno zato kolena bolijo in zato, ker imam jaz preveliko rit mi je počla trtica. Me to razjezi ko user posted image .  Si gledala trenja? Ravno debata o tem.  Jaz pa pravim, da je najpomembnejše da je človek zdrav in nasmejan pa sploh ni važno a je debel ali suh...  Kar pa po slikah sodeč si ti vedno in to je najvažnejše. Vsaj pri meni to šteje...

katee in suzana- Pa sta se končno spoznali. Super. In super ste vsi...

Danes pa vse fuzbal gledate...  Jaz sem vmes malo sem skočila. Španci vodijo...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 389
26.6.2008 22:13:55   
sani1
klepetka- si pridna. No jaz sem danes tudi speglala vse cote. Sem jih imela kar nekaj.Pol se pa le oglasi kaj in povej kaj počnete pri vas kaj. Ja tam na tvojem koncu so ti cigani se opravičujem romi čist zmešani. Taborijo že cel teden pred občino.user posted image   No sej vem brez komentarja...user posted image  

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.6.2008 22:22:24   
ursalara
Samo na hitro da vas pozdravim enostavno nimam časa živeti kaj šele da sem za računalnikom priprave za krst v soboto so v polnem teku in je treba kar pridno delat da bo vse uspelo kot smo si zadali!
Več pokomentiram ko bom imela vsaj malo časa da vas sploh preberem za nazaj!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.6.2008 22:33:52   
muzika
Bravo Gašper, pravi junakuser posted image

Katee, kakšen trak imaš to za nošenje user posted image

Pa še nekaj me zanima: ste mogoče videle kje kakšne bombažne prevleke za v voziček? Ti materiali v vozičku niso nič kaj prijazni otroški koži, sploh ne zdaj v tej vročini.user posted image

Srečanje - ja tam je senca, pa tudi streha nad glavo, tako da se ne ustrašit kakšne kaplje.

Neposredna povezava do sporočila: 392
26.6.2008 22:35:18   
klepetka
sem nazaj, za spoznanje boljše voljeuser posted image

na kratko;
Mi smo po starem.LAna vročino kar dobro prenaša;jaz jo težje.user posted image
Mislim pa, da ima zobek.Sicer se še ne občuti dosti, pokazat pa nočeuser posted image
GH je kar lep osprejela , vsaj to  kar smo uvedl ido sedaj.UPam da vsaj približno tako tud ostane.
DRugače je pa šole konec in smo malo zadihali.Sicer ta teden je imela Maruša še vsakodnevne mažoretne nastope, ker imajo jutri zaključni nastop.

mml, drug teden pridem v Ljublano, ja.Sicer še ne vem kateri dan.Enkart ko bodo temperature znosne, kar pa predvidevam da v drugi polovci tedna.TAko da računam na kakšno kavico+ čvekuser posted image
MOje uho je pa čisto vredu oz. sem bila že dan ali dva po AB kot nova.

nana, ne vem če sem ti že čestitala za opravljene izpite.SIcer pa boljše dvakrat kot nobenkrat.user posted image  Čestitke mojstricauser posted image

Kje dobiš tiste okvirčke za slikce?

takšne velikosti  čevljev ti ne bi prisodila, ker mi deluješ taka krhka, kot princeska, ki bi ji prisodila največ 37 št.user posted image user posted image

vaney, ful lep bazenček si kupilla.Res mi je všeč.

mala pikica , tudi ursyy in obrigit vračam lepe pozdrave user posted image .Pa bravo Gašper , da je tako junaško prenesel cepljenje.user posted image Kolk pa je velik in težak?
suzana in katee, končno sta  se spoznaliuser posted image .SEm še jaz vesela, da vama je tokrat ratalo.In super zgledata.DA pa ste uživali vsi 4-je- s princema na čelu-, pa sploh ni dvoma, kar je tud razvidno iz slikic.PA še obe sta taki fejst punci.user posted image

sani, ja romi....ti so prav posebni, veš.Zdaj nujno rabijo vodo(v kar ne dvomim) oz.denar, ker s 700 € na mesec pa njihova 4 članska družina že ne more preživeti.
NAvaden delavec v bližnji tovarni pa s 500€ mora.PA še vse položnice mora plačat, pa družino preživet.Ah, brez veze.
Me pa res zanima ,ako se bo tole razpletlo,ke rje romov iz dneva v dan več pred občino.

zdaj pa se mi je likalnik že dovolj segrel, tako da odhajam. PO moje se bom kmalu vrnila.user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 26.6.2008 22:50:06 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.6.2008 22:51:37   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- ja ni bilo volje pisat. Prebrala sem vse pol pa nekako nisem bila v filingu za pisat. Sem neke čudne volje zadnje dni. No danes sem že malo boljše ampak še vedno nisem tista prava...  Sem ti hotela povedat, da sem si te čisto drugačno predstavljala. Sicer sem te enkrat že vidla na eni fotki ampak sej veš, da moj emšo ni najboljši in spomin več ne dela tako kot bi moral. Ko te bom enkrat spoznala si te bom sigurno bolj zapomnila...user posted image Ti pa mene ne boš pozabila...user posted image

Se mi je zdelo,da te nič ni na RR oz.da nič ne pišeš.In kako si se me ti predstavljala???Jaz si tebe debelo,ker si rekla da siuser posted image user posted image ,pa ne zameri,to sem morala napisat,ker vedno pišeš,da imaš debelo rit.user posted image

Seveda,če se bova videli,te nikoli ne bom pozabilauser posted image ,imam dober spomin za obraze.
Glede bazenčka na balkonu-zakaj pa ne?Če te ne ovira in nimaš kam drugam postaviti,ga pa daj na balkon,jaz bi ga že,če zunaj ne bi imeli prostora.

mala pikica,kakšne umetnije sva midva zadnjič počela s to vrečko za lulanje.Sem mu dala gor doma,da bi šla in bi bila polna do laboratorija,pa je vmes zaspal in se posračkal,tako da je bila vsa posračkana in adijo vrečka. Potem sem najprej stopila do moje P in mi je sestra dala novo potem pa v lab.,ki je k sreči zraven moje posvetovalnice in sem mu jo tam namestila, medtem mu je vzela kri iz prstka,ki se mu ni in ni hotela kasneje ustaviti,tako da sem mu gazico prilepila na prst.Jokal ni nič,sploh ni vedel,da ga je pičila v prstek.Medtem pa je lepo lulal in sva po 15 min.šla domov.

katee,občudujem te s tem fuzbalom,jaz tega ne morem niti videt.Veš,moj bivši mož je bil nogometaš in sem videla nešteto tekem,pa non stop nogomet na TV. Igral je pa pri Mariboru v 1.ligi,potem pa šel raje v 3.ligo v Avstrijo k Feldbachu,ker je bila plača boljša kot tukaj v 1.ligi.In nogomet mi preseda,mi še iz ušes visi!
Rusi so izgubili...
A klupice na sliki na vozičku so zaradi senčnika??Jaz jih tudi nosim s sabouser posted image .

Suzana,res lepe slike,sploh ta skupinska je dobra.

muzika,jaz dam Klemnu v voziček pleničko ali pa brisačo,ne dam ga kar tako v voziček.

klepetka,sploh nisem krhka,to je za crknit,sem kar široka,pa ne tako široka,ampak ramena in noge...Nisem suhcena.Mogoče je na slikah res tako videt,pa ni res.Moje kosti so težke kot user posted image .Verjemi.In št.40 me prav dobro nosi po svetu,da imam kaj ravnotežja,ker št.37 dvomim,da bi držala mojih 172cm.Že bolj paše večja noga zravenuser posted image .Sem pa res princeska,samo ne vem kako to da se žaba ni spremenila v princauser posted image ,ampak v navadnega moškega brez krone.
Okvirčke pa dobim na programu Photoscape.

Grem tudi jaz malo likat,mi še ni uspelo.Sploh mi ni,ker je tako vroče....

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
27.6.2008 7:12:36   
mala pikica
Jutro!
Pa kaj še vse spite? Naš Gašper je že tretjo noč spal od osmih do šestih zjutraj user posted image Če še bo tako par dni, potem gre počasi v svojo luknjo user posted image

nana zdaj si me prav nasmejala s temi odgovori klepetki user posted image

klepetka Gašper ima 7400 g in niti 66 cm.

muzika jaz tudi dam Gašperju kar pleničko v voziček in v jajčko tudi.

Jaz že pridno kuham, če hočem iti potem na babji čvek user posted image Danes bo Gašper prvič jedel vso zelenjavo iz domačega vrta, korenček, bučke in fižolček user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 395
27.6.2008 7:23:40   
martinca
dobro jutro!

včeraj pa niste dosti naklepetale.
sani, mi bomo po vsej verjetnosti morje letos preskočili. nam finančno ne bo zneslo. user posted image zakaj že?user posted image
ali pa da bomo po poroki šli za dva tri dni malo, toliko da Patrik, pa tudi midva morje malo vidimo. zakaj bi bilo neumno postavit bazen na balkon. če druge možnosti nimaš, samo da bo tvoja pupa uživala. user posted image

zobki, mi jih še tudi nimamo. pa še lahko kar nekaj časa počakajo.user posted image bodo potem lepši in bolj zdravi.

anchikaa, to je super ideja. samo jaz sem mislila še potem it v Pikapolonico Patriku po bazen in obroč za kopat. drugam pa nisem misla it. če bi se ti dalo še potem tja zapeljat. drugače pa grem z svojim avtom. aja pa še to, kam pa misliš moj voziček dat?user posted image a prideš s karavanom?

katee in suzana, lepo da sta se končno spozanli. kako pa je bil Žan Luki všeč mai-tei?
pa kak razlika je med njima v debelini nogic.user posted image kot da bi se Klemen in Patrik skupaj slikala.

mala pikica, jaz že bedim. se že tudi pripravljam na babji čvek. user posted image kar skuhaj kosilo, da se ti potem ne bo mudilo domov.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.6.2008 7:30:28   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

anchikaa, to je super ideja. samo jaz sem mislila še potem it v Pikapolonico Patriku po bazen in obroč za kopat. drugam pa nisem misla it. če bi se ti dalo še potem tja zapeljat. drugače pa grem z svojim avtom. aja pa še to, kam pa misliš moj voziček dat?user posted image a prideš s karavanom?

Jutro.
Jaz sem tudi že budna,ker me je s postelje vrgla ob pol sedmih,ona pa še spi,mislim vsaj.

Martinca ni problema,jaz lahko mojga dam spodaj zadaj,pod lupinici,ker se da tak zložit,ti pa ga v kuferam daš.Problem rešen.Ja lahko grema še do pike poke,misliš v Qulandijo,ne?Pa če bojo meli kaj pametnega pa še jaz bazenček kupim.Samo povej kam se morem pripelat....a tam ko je križišče pri cerkvi,pelam desno mimo gasilskega v breg al kam?

Jaz pa ne bom zdaj nič kuhala,ker bom pol,al pa bo tašča.

Grem počasi rihtat kaj bom za malo s sabo vzela.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.6.2008 7:34:49   
martinca
sem mislila na Tabor. tam ko je baumax. no potem pa sva zmenjene. kdaj pa prideta z Dašo? ti na ZS pošljem številko mobitela, da se zmeniva za pot.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.6.2008 7:38:51   
nana35
Dobro jutro,mi smo tudi že auf,bi rekli pri nasuser posted image !

mala pikica,jaz se skuhala že včeraj za danes,pa solato sem si že tudi natrebilauser posted image .Tako da lahko grem mirne duše na klepet.Samo moj user posted image je pozabil zjutraj,da grem in mi odpeljal večji avto v službo,tako da nekako se moram zriniti z vozičkom v tega golfauser posted image .Ah,bom že nekako.

martinca,potem pa lahko greva skupaj v Pikapolonico,jaz bi šla v Baby center pogledat,ker sem dobila kup bonov in bi tudi kupila kak odganjalec komarjev,pa mogoče stabilen bazenček.Sem pa mislila v Pikapolonico gori na Titovi,.blizu BC,kjer grem mimo,ko grem domov.No,boš videla,če boš šla z Anchikoo.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 399
27.6.2008 7:51:19   
Anchikaa
Ja zdaj še čakam da se mala mis zbudi.Mislim da se bo vsak čas.

Mislila sem it tam okrog devetih od doma ker morem še it mojo julo natankat,ker se mi včeraj ni dalo.Pridema,vaju pobašema pa gremo smer MB.user posted image Ja ni blema kam,kero pika poko.Saj so vse iste.user posted image

Te pokličem ko boma na poti,se najboljše zmenim tak da se vozim.Važi?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?