nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 nana- ja ni bilo volje pisat. Prebrala sem vse pol pa nekako nisem bila v filingu za pisat. Sem neke čudne volje zadnje dni. No danes sem že malo boljše ampak še vedno nisem tista prava... Sem ti hotela povedat, da sem si te čisto drugačno predstavljala. Sicer sem te enkrat že vidla na eni fotki ampak sej veš, da moj emšo ni najboljši in spomin več ne dela tako kot bi moral. Ko te bom enkrat spoznala si te bom sigurno bolj zapomnila... Ti pa mene ne boš pozabila... Se mi je zdelo,da te nič ni na RR oz.da nič ne pišeš.In kako si se me ti predstavljala???Jaz si tebe debelo,ker si rekla da si ,pa ne zameri,to sem morala napisat,ker vedno pišeš,da imaš debelo rit. Seveda,če se bova videli,te nikoli ne bom pozabila ,imam dober spomin za obraze. Glede bazenčka na balkonu-zakaj pa ne?Če te ne ovira in nimaš kam drugam postaviti,ga pa daj na balkon,jaz bi ga že,če zunaj ne bi imeli prostora. mala pikica,kakšne umetnije sva midva zadnjič počela s to vrečko za lulanje.Sem mu dala gor doma,da bi šla in bi bila polna do laboratorija,pa je vmes zaspal in se posračkal,tako da je bila vsa posračkana in adijo vrečka. Potem sem najprej stopila do moje P in mi je sestra dala novo potem pa v lab.,ki je k sreči zraven moje posvetovalnice in sem mu jo tam namestila, medtem mu je vzela kri iz prstka,ki se mu ni in ni hotela kasneje ustaviti,tako da sem mu gazico prilepila na prst.Jokal ni nič,sploh ni vedel,da ga je pičila v prstek.Medtem pa je lepo lulal in sva po 15 min.šla domov. katee,občudujem te s tem fuzbalom,jaz tega ne morem niti videt.Veš,moj bivši mož je bil nogometaš in sem videla nešteto tekem,pa non stop nogomet na TV. Igral je pa pri Mariboru v 1.ligi,potem pa šel raje v 3.ligo v Avstrijo k Feldbachu,ker je bila plača boljša kot tukaj v 1.ligi.In nogomet mi preseda,mi še iz ušes visi! Rusi so izgubili... A klupice na sliki na vozičku so zaradi senčnika??Jaz jih tudi nosim s sabo . Suzana,res lepe slike,sploh ta skupinska je dobra. muzika,jaz dam Klemnu v voziček pleničko ali pa brisačo,ne dam ga kar tako v voziček. klepetka,sploh nisem krhka,to je za crknit,sem kar široka,pa ne tako široka,ampak ramena in noge...Nisem suhcena.Mogoče je na slikah res tako videt,pa ni res.Moje kosti so težke kot .Verjemi.In št.40 me prav dobro nosi po svetu,da imam kaj ravnotežja,ker št.37 dvomim,da bi držala mojih 172cm.Že bolj paše večja noga zraven .Sem pa res princeska,samo ne vem kako to da se žaba ni spremenila v princa ,ampak v navadnega moškega brez krone. Okvirčke pa dobim na programu Photoscape. Grem tudi jaz malo likat,mi še ni uspelo.Sploh mi ni,ker je tako vroče....