Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 8:44:24
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee sunny: je bil uspešen nakup včeraj??? Je bilo zakon, samo malo prevroče. Sem bila pa zvečer kar zmatrana in sem samo pala v posteljo. Bom kasneje kaj več napisala, ker z Nejo letiva v Mesto dokler se sonce ne odloči, da posije močneje. Kaj je zdaj z dolenjsko-belokranjskim čvekom? Bo jutri kaj ali nič?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 9:03:11
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Danes pa ni sončka in bomo lažje dihale Kje ga pa ni? Pri nas je že tako vroče, da sva vsa prepotena prišla iz sprehoda. Se nič lažje ne diha Ja pri nas ga ni, ampak sem bila zunaj pa je soparno, da se pa res ne da dihat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 9:05:11
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Kaj je zdaj z dolenjsko-belokranjskim čvekom? Bo jutri kaj ali nič? Mene vrjetno ne bo, ker ima Lana zaključek vrtca
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 9:26:56
|
|
|
|
mala pikica
|
mariborske punce kaj bo katera hodila kaj okoli Muellerja?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 10:15:09
|
|
|
|
katarinas
|
Dan! Pri nas je tudi že vroče, menda bo spet do 33 stopinj, že zdaj smo čist limasti IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica katarinas pa res nisva mislili enake palme, jaz sem o tej govorila: No tale je bolj orenk palma , ima dosti sence samo tista mizica na sredini je pa res brezveze - za naše otročke, za večje je verjetno pa ful dobr.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 10:17:08
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Kaj je zdaj z dolenjsko-belokranjskim čvekom? Bo jutri kaj ali nič? Ja ne vem a bo kej? Če ne bova pa samo jaz pa ti
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 10:31:01
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Kaj je zdaj z dolenjsko-belokranjskim čvekom? Bo jutri kaj ali nič? Ja ne vem a bo kej? Če ne bova pa samo jaz pa ti Nas ne bo. Se moram učit Vi pa maksimalno uživajte
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 11:38:39
|
|
|
|
muzika
|
Ojla Štajerke. Ravnokar rezervirala za 10 oseb. Katera prva pride, rezervacija je na Suzana. Zdaj pa grem v to pasjo vročino po hrano, ker dobim goste in moram kuhat kosilo. Pa v tej hici se mi tako ne da . To na smešku niso solze, ampak pot, ki ga bom potila.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 11:52:41
|
|
|
|
Lusa
|
..oj.samo toliko ,da se pofočkam in povem ,da jutri pridemo me3...sve že bile z lušo eno rundo v bazenu ,daša pa je lepo poleg v vozičku spala...zdaj pa grem kosilo kuhat ;čufti in pire bo danes...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 12:16:38
|
|
|
|
martinca
|
suzana, jaz še nisem imela dekliščine. pa striptizerja tudi ne bo, ker ga na Ribičiji ne morejo nikamor dat ker nimajo nikjer zasebega prostora, da bi lahko tam imele dekliščino. čagale ga bomo pa vseeno na Ribičiji, drugi teden. jaz uam da ne bom zidali doma. ker potem bom jaz bolj tako tako zgledala. srečanje, midva s Patrikom tudi prideva. nana, jaz se bom kar peljala s mi ne da it peš. pa še potem moram it hitro domov, saj veš gradnja čaka. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica nana mi imamo kremo od Eucerina zaradi kože, na žalost pa eucerin nima otroške kreme z manjšim faktorjem Nisem še ga mazala, bom pa danes še enkrat vprašala P. Pa mi tudi dobimo klimo jaz imam tudi kremo od Eucerina in piše na njej: Eucerin Sun otroški lotion za sončenje z mikropigmenti ZF 25. aha zdaj vidim, da sta ti že katee in majra odgovorili. lusa, danes bi se pa kar jaz k vam na kosilo povabila. ker imam čufte in pire zelo zelo rada.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 12:25:05
|
|
|
|
vaney
|
dan. mi smo spet imeli lušno noč, se je Anže zbudil samo 5x od 9h do 5h kje so tisti časi, ko smo spali celo noč ali se zbudili samo 1x pa še ob 5h ni našel kartice za avto in me zbudil, kje so sva pa že bila na sprehodu in kavi, pa je spet soparno, ampak vsaj malo vetrčka je Anže počiva, jaz pa grem tudi malo, ker drugače se bo zombi kmalu sprehajal okrog a je katera kaj gledala v Millerju bazenčke? Jaz bi čolniček in kakšno račko za notri, pa ne vem, če se splača ali naj grem kar v Pikapolonico? ja, punce, mene jutri tudi ne bo, ker sem komaj dobila varstvo, da grem ob 9h k frizerju, si bom po 1 letu (od poroke) dala podaljške stran, pa barvala sem se tudi nazadnje lani poleti, tako da se grem malo v red spravit... še nekaj, a boste ve kopale svoje v morju v majčki ali gole in samo klobuček? Ler jaz bi ga najraje imela brez kakšne kreme in v majčki,pa ne vem, je to ok ali naj kar kremo pa brez majčke? saj nimam več nič pametnega za napisat...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 12:53:07
|
|
|
|
baby_08
|
Mala pikica- jutri pred srečanjem grem v Muellerja po plenice, če ti ni prepozno povej kaj rabiš pa ti kupim. Lusa- jaz bi tudi prišla na čufte- mjami Vaney Jaz imam pa za Lano kremo za sončenje La roche-posay ZF40- mi jo je v lekarni priporočala, ker vsebuje termalno vodo in ne povzroča alergije. za zdaj jo namažem le po nogicah. Lana me kliče .... (s)mejte se
< Sporočilo je popravil baby_08 -- 26.6.2008 13:01:46 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:19:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vaney jaz ga bom imela kar v majčki če bo fajn pripekalo,drugače pa bo namazan in s klobučkom.Kdaj pa greš v Mullerja? Lusa jaz bi tudi čufte njamiiiii.Mi pa bomo špinačo in pire ,popoldne pa gremo na zaključek Matičkove triade in bomo tam pošteno jedli .Si dobila že poštico.
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 26.6.2008 13:20:40 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:20:24
|
|
|
|
vaney
|
no, moj dragi sine je počival na zakonski postelji in sem ga na levi in desni strani založila s povštri, ko sem ga pred parimi minutami prišla pogled, pa je bil cel povšter na njemu in on si ga je držal pustila sem ga in šla po fotoaparat, do takrat pa si ga je gospod že prestavil na "boljše " mesto, kjer ga ne ovira za kotaljenja konec misije "prestavljanje povštra" in potem naj ga pustim samega na postelji enkrat bo samo zaropotalo in bo na tleh
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:23:34
|
|
|
|
vaney
|
triš, sploh ne grem v Millerja, ker me je prejle mami klicala in je rekla, da imajo ful malo bazenčkov, pa še ti so dražji kot v BC in Pikapolonici, enako igračke za v vodo, ultrazvočnega odganjalca za komarje pa sploh nimajo, tako da bom šla v ponedeljek, ko gremo na testiranje za alergijo, samo v BC oz. Pik. Mogoče bom šla edino po plenice....zakaj, a kaj rbiš?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:31:25
|
|
|
|
vaney
|
jaz pa razmišljam, da bi kupila tole za na morje (če mi bo ratalo prilimat)
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:34:33
|
|
|
|
vaney
|
u, ratalo ja,no, ima trojno napihljivo dnoin tako bi imeli bazenček, posteljico za spat (da ne rabimo prenosne vlečt, bi vzela samo blazino za spodaj), banjico za kopat in bazenček za kopat kaj pravite? Ali bi bilo boljše kupit manjši bazenček za kopat, umivat ga pod tušem in sabo nest prenosno posteljico?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:40:10
|
|
|
|
nana35
|
Triš,pri nas pa je sonček in je vroče...Tu in tam se skrije za oblaki za kako minuto,potem je pekel naprej. mala pikica,jaz verjetno ne bom šla mimo Mullerja,ker sem se vseeno odločila,da bom parkirala pri treh ribnikih. muzika,saj nisi edina revica,jaz sem tudi hodila v trgovino,pa po slike,ker jih v torek nisem dvignila,je bilo prevrolče,danes pa je spet...in kuham da teče z mene...Bova zdržali,kajne? lusa,čufti in pire...ja to bo treba kmalu kuhat,ker imamo vsi zelo radi,posebno jaz. martinca,saj bom jaz tudi šla do treh ribnikov z avtom,je malo daleč,sem vseeno ugotovila. vaney,se mi res smilite s tem zbujanjem,a vse bo kmalu mimo,verjemi! Tvoj sine je pa res frajer na tej postelji,moj tudi velikokrat tako kraljuje. Zdaj pa spi spodaj v prizidku v spalnici za goste,ker je tam najbolj hladen del naše hiške.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:53:12
|
|
|
|
Golobček
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Drugače pa imamo vedno večje borbe s stekleničko, GH tudi noče, tako da ne vem no, mml a misliš, da se bo moj otrok izstradal ali kaj? Saj se trudim, da se ne bi preveč obremenjevala, ampak mi ne gre najbolje. Evo nekaj takega se dogaja tudi pri nas, odkar je imela vodene koze sploh noče več jest, čez cel dan poje 3 dcl mleka to pa je tudi vse. Suzana jaz ji sedaj dam jesti ko zaspi, ji podturim flašo v usta, da spije vsaj nekaj malega mleka, če pa ji dam flašo ko bedi pa ni šans, se začne histerično dret in to traja včasih tudi po pol ure- sem že čisto obupala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 13:56:16
|
|
|
|
Golobček
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney še nekaj, a boste ve kopale svoje v morju v majčki ali gole in samo klobuček? Ler jaz bi ga najraje imela brez kakšne kreme in v majčki,pa ne vem, je to ok ali naj kar kremo pa brez majčke? Jz sem ponavadi otroke dala kopat v bodiju, ko pa sem prišla iz vode sem mu slekla bodi in ga zavila v brisačo, tako bo tudi letos pri Nini
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 14:05:03
|
|
|
|
dašabina
|
Samo da se javim, je vroče ko hudič, ni za ven, uživajte....
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 14:07:48
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vaney ja rabila bi pleničke ampak upam da bomo šli kaj prej drugače pa te bom poklicala.Hvala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 14:09:18
|
|
|
|
vaney
|
dajte mi svetovat, ali naj kupim ta bazen, ker gre čez slabo uro kolegica v Pikapolonico in moram vedet, če mi ga kupi..................
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 14:23:21
|
|
|
|
TRIŠ
|
Moje mnenje je ne.Prvič je prevelik za Anžeta razen če boš ti z njim noter za posteljico pa ga defenitivno ne bi imela ker to je ipak plastika in ne dija,glede na to da je alergik pa še toliko bolj pazljivo .Če imaš prenosno posteljico jo vzami s sabo.Sicer pa saj imate karavana in eno bebico .Mi bi mogli potem nabavit avtobus za tri otroke PRVO IN ZLATO PRAVILO JE NE KOMPLICIRAJ VANEY
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del 26.6.2008 14:25:30
|
|
|
|
TRIŠ
|
No to je samo moje iskreno mnenje ker si prosila ,pa brez zamere .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?