|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
25.6.2008 18:42:38   
dašabina
dašabina,čevlji so mi pa premajhniuser posted image ,živim na veliki nogi,imam št.40. hA, hA,  te pa šišnem tukaj, jaz imam namreč št. 41, user posted image user posted image user posted image , to so od hčere (11 let stare)....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 301
25.6.2008 18:43:55   
dašabina
Kje pa ste naročile ta paketek?

Zakaj meni kopiranj ne da v pravokotnik????user posted image

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 302
25.6.2008 19:10:03   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Zakaj meni kopiranj ne da v pravokotnik????user posted image

Zato ker pobrišeš oglate oklepaje in 'quote'. Pa fajn je, da ne pobrišeš teksta 'izvirno sporočilo' in imena punce, ki jo kopiraš user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 303
25.6.2008 19:11:19   
mala pikica
štajerke kaj potem velja za v petek pri treh ribnikih? Kaj pa ura? Okrog 10-ih ali še katera takrat spi user posted image Jaz bi še morala obvestiti urssy in obrigit.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 304
25.6.2008 19:11:35   
lutiropan
zobki pri nas če čisto noč ne kaže, da bomo dobili kakšen zobek

Imamo pa spet zadnje dni spet borbe s hranjenjenjem, bom videla kako bo. Imava 9.7. posvetovalnico, me je kar malo strah. Ma sadne kašice, pa zelenjavo rada papca na žličko, mleko je pa druga zgodba...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 305
25.6.2008 19:13:42   
lutiropan
No, še to. Našo je ati glih zrihtal za spat in je že v svoji sobici. Ta velika dva sta pa še zunaj v bazenu.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 306
25.6.2008 19:14:19   
Alfabeta
Triš, ti kar pridi.user posted image Samo smo doma samo še do ponedeljka. Kar pridi, pa popoldan, lahko vse tri pripelješ, da bo še naš veliki imel družbo, me bomo pa kofetkaleuser posted image  Še nekaj, a ti morda veš, če bi se fliper lahko prisesal v bazenček? Bi mi prav prišlo, sicer bom res morala jaz z njo v bazen.user posted image

Dašabina, verjetno si preveč pobrisala, pa ti ni naredilo okvirjev. Brišeš lahko samo tisto kar je med quote. Pa si pritisnila zgoraj "citiraj"?

Sunny, upam, da si se našopingiralauser posted image

Vaney, upam, da je Anže kaj bolje

Katee, lepo. Ste uživali user posted image user posted image

mala pikica, samo da ni hujšega. Pri nas ni bilo nič, le malo bolj je pihalo zvečer.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 307
25.6.2008 19:49:05   
dašabina
Dašabina, verjetno si preveč pobrisala, pa ti ni naredilo okvirjev. Brišeš lahko samo tisto kar je med quote. Pa si pritisnila zgoraj "citiraj"?
kkb v_,Łkl,oopp

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 308
25.6.2008 19:50:24   
dašabina

jjjeeeee znam
pa miha je nekaj napisaluser posted image user posted image v user posted image  user posted image h jnnoj jhj         

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 309
25.6.2008 19:52:31   
dašabina
Zato ker pobrišeš oglate oklepaje in 'quote'. Pa fajn je, da ne pobrišeš teksta 'izvirno sporočilo' in imena punce, ki jo kopiraš

še malo
kako skopiram kdo je to napisalugvdcrghhzcthjklčoh.r

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 310
25.6.2008 19:54:15   
Alfabeta

Zato ker pobrišeš oglate oklepaje in 'quote'. Pa fajn je, da ne pobrišeš teksta 'izvirno sporočilo' in imena punce, ki jo kopiraš

še malo
kako skopiram kdo je to napisalugvdcrghhzcthjklčoh.r

Od oklepajev pa quote vse pustiš pri miru in samo natipkaj na koncu, od zaklepajev in quote naprej. Ko boš osvojila, pa lahko vmes brišeš kar ti ne paše, ampak ne tisto, kjer piše izvorno sporočilo

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 311
25.6.2008 19:56:42   
dašabina
m eni nič ne piše izvorno sporočilouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 312
25.6.2008 19:57:16   
dašabina
Od oklepajev pa quote vse pustiš pri miru in samo natipkaj na koncu, od zaklepajev in quote naprej. Ko boš osvojila, pa lahko vmes brišeš kar ti ne paše, ampak ne tisto, kjer piše izvorno sporočilo

res ne!!!!!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 313
25.6.2008 19:58:57   
Alfabeta

res ne!!!!!

Lej, zgoraj kjer ti jaz nekaj napišem, piše citiraj. to pritisni in dobiš okvirček, v njem pa ti spiše kar sem napisala. Vse pusti pri miru in klikni potrdi, pa da vidimo

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 314
25.6.2008 20:00:33   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

res ne!!!!!

Lej, zgoraj kjer ti jaz nekaj napišem, piše citiraj. to pritisni in dobiš okvirček, v njem pa ti spiše kar sem napisala. Vse pusti pri miru in klikni potrdi, pa da vidimo

ok zdaj pa gre

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 315
25.6.2008 20:00:57   
dašabina
100x buhlunej!!!!!!!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 316
25.6.2008 20:01:14   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

res ne!!!!!

ok zdaj pa gre

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 317
25.6.2008 20:59:23   
katee
Moj je tudi sedaj komaj zaspal.Se prevrne na trebuh, pa se začne jokat, ker mu ta položaj ne odgovarja. Pa ga obrnem na hrbet, on pa spet na trebuh., Ampak sedaj je pa zaspal na trebuščku.

mml: upam, da je piknik uspel.

Nič, drage moje dame, jaz grem gledat tekmo. Po moje bo zelo dobra!

Lepo noč vam želim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 318
25.6.2008 21:23:14   
vaney
čer.

samo na hitro...midva nisva šla k zdravniku na koncu, ker sem klicala ob 11.30, pa ni bilo zdravnice spet nikjer, za brezveze oz. za čakat 2 ure v ZD v tej vročini se mi je pa Anže preveč smilil in sem se odločila, da ga bom rajši kar doma opazovala in če bo res slabše, šla proti večeru k zdravniku. No, vročine danes ni imel več, je pa proti večeru dobil neke pikice in majhne flekce po trebuhu in hrbtu, pa ne vem, ali so od vročine ali pa je res prebolel 6. bolezen. Bom videla jutri, kaj bo s flekci.

danes je imel Anže na obisku obe stari mami in so ga samo crkljaleuser posted image

grem počasi spat, da me ne bo prej "Anže budilka" vrgla pokonci...

nočka vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 319
25.6.2008 21:49:04   
mala pikica
Že od jutra obljubljam, da bom povedala, kako in kaj s torto. Zdaj pa mi bo končno uspelo. Upam user posted image Katerih to ne zanima, lahko brez problema preskočijo, ne bom o drugih stvareh pisala user posted image

To je posebna masa, narejena predvsem iz sladkorja, s katero je zelo enostavno marsikaj oblikovati. Dobi se v samo nekaj trgovinah po Sloveniji. Jaz vem za tri takšne trgovine, je pa še verjetno kakšna. 'Imen' ima ta masa kar nekaj. Fondat, 'tičino' masa, 'Pasta damma', pri nas pa kar modelirna masa.
Za 'obleči' torto je potrebno maso dobro pregnesti, jo razvaljati na približno 4 mm in jo prenesti na torto. Potem jo dobro pogladite z rokami, odrežete, kar je spodaj preveč in spodnji rob okrasite npr. s kitko. Čisto enostavno... Če si misliš user posted image Jaz sem zdaj pri krstu imela kar probleme, ker je bila masa zelo mehka in se je kar trgala. En teden nazaj pa sem imela maso os drugega proizvajalca, pa je bilo veliko lažje z njo oblikovati.
Pri okraskih pa potrebujete samo dobro roko in nekaj idej. Sicer pa se marsikaj najde na internetu. Jaz sem se samo tako vse naučila user posted image Za nogice nama je stric narisal stopalo, sva ga izrezala in potem maso rezala po tem modelčku. Prstkov ni problem narediti. Za copatke rabiš nekaj več potrpljenja, pa tudi gre. Za vrtnice pa so vsa navodila na internetu. Križec se samo izreče.
Barve dosežete s kupljeni jedilnimi barvami (tekoče ali v prahu, kar za pirhe barve), ki jih dobro vgnetete v maso in to je to user posted image
Pri vsem tem je ena zelo pomembna stvar; voda maso raztaplja! Zato je treba zelo paziti, da masa ne pride nikjer v stik s kakšnim sadjem, predvsem pa s smetano. Zato se torte pred 'oblačenjem' v maso dobro namažejo z masleno kremo (maslo in sladkor v prahu).
In to je vsa umetnost oblikovanja s to maso.
Malo vaje in user posted image je že tukaj user posted image

Če še katero kaj zanima, pa brez problema vpraša. Nekaj zelo malega vem o teh stvareh, za kaj več pa bo potrebnih še nemalo takšnih tortic user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 320
25.6.2008 21:49:09   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Super, upam, da ti bo dobro služila user posted image . A si izkoristila kakšne veze, da ti jo bodo tako hitro zmontirali zdaj v tej visoki sezoni montaže klim user posted image ?

Ja sem!Nama bo naredil prijatelj,ki je danes sličajno prišel okrog in mi pomagal mojega prepričat,da jo vzameva,no,saj ni bilo tako težko,potem je pa poklical,da pride v soboto.

lejla,paket smo naročile pri Varni prihodnosti.

dašabina,čevlji so mi pa premajhniuser posted image ,živim na veliki nogi,imam št.40. hA, hA,  te pa šišnem tukaj, jaz imam namreč št. 41, user posted image user posted image user posted image , to so od hčere (11 let stare)....

user posted image  user posted image  Sem mislila,da imaš ti tako malo nogo!user posted image

mala pikica,v petek okoli 10h velja pri Treh ribnikih!Mi vstajamo zgodaj.

lutiropan,mi sploh v teh vročih dneh bolj malo jemo,komaj kaj spravim v Klemna.Najbolj poskušam spraviti vanj kaj mlečnega pa vsaj zvečer.Včasih nam uspe,včasih pa bolj bogo.Sadne kašice so pri nas itak zakon,pri zelenjavi se pa ustavi,samo kakšno jabolko in korenček spravimo dol,kaj druga pa so že sanje...
Se bojim,da ne bo maral zelenjave.

Grem,še vedno se kuham in Klemen je komaj zdaj šel ajat,ker so počitnice in je lahko bolj dolgo budenuser posted image .

Mogoče se še kaj vrnem...ali pa tudi ne.Papa.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 321
25.6.2008 21:50:10   
TRIŠ
katee zeloooo lepe slikice .Bi šla kar na morje ,si mi naredila skomineuser posted image

mala pikica me  je kar groza tresla ko sem brala tvoj post.Grozno kako lahko čez noč izgubiš kar si ustvarjaš dolga leta.Še dobro da se je pri vas vse dobro končalo brez večjih posledicuser posted image

Nana super za klimo.Jaz si ne znam predstavljat življenja brez nje.Še posebaj sedaj z dojenčkomuser posted image .Res pa je pri nas še bolj vroče ker nimamo fasade zato je bila klima nujno zlouser posted image

Gašper čestitke za tvojih 0,5 let lepega in ljubezni polnega življenjauser posted image

100x buhlunej!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa je ati skuhal zunaj kosilo in sicer kotlete in prebranac(srbska jed skuhana pri belokranjcihuser posted image ).Joj kako je bilo dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ati res si zlatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,popoldne pa smo šli na Kolpo pa se je naš Žan že kopal.Sicer je še hladna ampak naš mali je pravi mali ciganček.Pol pa hitro našamponirat in kar zunaj pod tuš.Mali je resnični uživač.Tako je pridenuser posted image

Zobk pa nimamo in jih do 8 meseca še ne mislimo imet ker sem se jaz tako odločilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta ja fliper sem jaz največ kupila prav zaradi tega da bi se kopal v bazenu.Sedaj pa uživa v velikem bazenu in plava z večjimi 2mauser posted image .Če ima bazen ravno  dno naj bi se prijelo.

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.6.2008 21:51:20 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 322
25.6.2008 21:52:06   
nana35
mala pikica,torta je res fenomenalna,kot da bi bila umetna,pa tako je,da sem si jo zdaj dobro ogledala,je zelo gladka in te reči po njej so narejene,kot da bi jih naredil nekdo ki res zna...in vidim da vidva s tvojim res znata.Res sta vložila veliko truda,mislim,da sta bolje opravila kot kakšen izurjen slaščičar.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 323
25.6.2008 21:52:48   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Grem,še vedno se kuham in Klemen je komaj zdaj šel ajat,ker so počitnice in je lahko bolj dolgo budenuser posted image .

Mogoče se še kaj vrnem...ali pa tudi ne.Papa.

Ja,jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 324
25.6.2008 21:56:03   
nana35
Triš,v bistvu bo klima zaradi Klemna,prejšnja leta sva že nekako preživela brez,zaradi njega pa se mi zdi,da res več tako ne gre,ker je zaradi te vročine samo siten in se mi smili,revček.
Prebranac pa dobro poznam,ker je bil moj bivši mož iz Srbije in se je večkrat delalo kaj takšnega.Samo odprite oknauser posted image user posted image  da ne bo eksplozije ko se plini naberejo v sobah..user posted image

Še nisem šla?????Zdaj pa res grem.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?