nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Super, upam, da ti bo dobro služila . A si izkoristila kakšne veze, da ti jo bodo tako hitro zmontirali zdaj v tej visoki sezoni montaže klim ? Ja sem!Nama bo naredil prijatelj,ki je danes sličajno prišel okrog in mi pomagal mojega prepričat,da jo vzameva,no,saj ni bilo tako težko,potem je pa poklical,da pride v soboto. lejla,paket smo naročile pri Varni prihodnosti. IZVIRNO SPOROČILO: dašabina dašabina,čevlji so mi pa premajhni ,živim na veliki nogi,imam št.40. hA, hA, te pa šišnem tukaj, jaz imam namreč št. 41, , to so od hčere (11 let stare).... Sem mislila,da imaš ti tako malo nogo! mala pikica,v petek okoli 10h velja pri Treh ribnikih!Mi vstajamo zgodaj. lutiropan,mi sploh v teh vročih dneh bolj malo jemo,komaj kaj spravim v Klemna.Najbolj poskušam spraviti vanj kaj mlečnega pa vsaj zvečer.Včasih nam uspe,včasih pa bolj bogo.Sadne kašice so pri nas itak zakon,pri zelenjavi se pa ustavi,samo kakšno jabolko in korenček spravimo dol,kaj druga pa so že sanje... Se bojim,da ne bo maral zelenjave. Grem,še vedno se kuham in Klemen je komaj zdaj šel ajat,ker so počitnice in je lahko bolj dolgo buden . Mogoče se še kaj vrnem...ali pa tudi ne.Papa.