|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
20.6.2008 12:44:03   
anita goitan
Ryssa nič novega??' ČESTITAM!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.6.2008 12:47:42   
sandra123
Ryssauser posted image user posted image user posted image za diplomo, pa čuvaj se, da ne bo kakšna sladkorna ven "butnila"...jaz se še kar nekako držim diete, čeprav nerada priznam, da se kar prevečkrat pregrešim s sladoledom...predvsem za večerjouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.6.2008 12:58:34   
anita goitan
sandra123 sladoled, mnjami, jaz ga tudi obožujem uf si nabavim enih luč kar ta navadne in tudi po 3 na dan zmažemuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.6.2008 12:59:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 903
20.6.2008 13:07:58   
Amelia
Sem nazaj iz UZ, vse OK, naša punca user posted image  je že dol obrnjena, a tolk prej se dol obrnejo? Težka je 1600, jaz imam pa +12 kg. Juhuhu, sem vesela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.6.2008 13:12:14   
Vilika
Hoooj!

Se že nekaj dni nisem javila... berem vas tudi bolj tako na hitro, da približno vem kaj dogaja in da ni katera že slučajno rodila user posted image .

Cel teden sem imela dopust, na morje grem pa komaj jutri - s starši, ker lubi ima doma ogromno dela, jaz sem pa bolj v napoto kot v kotist (žal user posted image ). Na morček gremo samo za vikend v našo kamp prikolico, upam da se bom lahko malo namočila v vodi - me je zapopadla velika želja po kopanju v morju. user posted image user posted image user posted image

Potem pa moram še 2 tedna delat in nato končno doma ostanem... Mi je počasi že res težko vsak dan vstajat, se 1 uro vozit in potem 8 delat pa spet 1 uro vozit... po možnosti po zdaj še vročina pritisnila...

Spet  moram povedat kaj sem sanjala :
V porodnišnici rodimo naš user posted image , in potem mi rečejo - iiiii DEKLICA je!
Jaz pa vsa užaljena, nikakor nisem mogla sprejet da imam deklico. Kaj, a deklica? In potem sem se s težavo nasmehnila in rekla - no, pa imamo atjevo srkljanko... In sem se komaj komaj pripravila do tega, da sem začela dojemati - aha deklica je, aha deklica je.... in v tistem se potem zbudim.

In zdaj mi res ni jasno - ves čas govorim da mi je vseeno kaj bomo imeli, si pa verjetno v podzavesti kar malo bolj želim fantička kot punčko, ne vem no. Upam da v realnosti ne bom reagirala tako medlo kot v sanjah.

Zdaj grem pa kosilce popapat, imamo 'makaronflajš'.
Se tipkamo. Lep dan še naprej!!!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 905
20.6.2008 13:40:22   
ozziebo
Ryssa user posted image user posted image user posted image , čestitke!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.6.2008 14:14:11   
krtek 1
Take sanje so po moje čisto normalne,ker si vsaka po tiho nekaj želi.Tudi meni se je,ko sem zvedla da bo fantek(želela sem si punčko,ampak na glas),sanjalo da jo kličem po imenu,ki sem ga imela izbranega.Ampak tako hrepeneče kličem.Ko sem prvič rodila in so mi povedali,da je fantek sem pa sama pri sebi rekla-saj sem vedla,da ne bo punčka.Ko pa ga vidiš si pa rečeš,da si si točno to želel.user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.6.2008 14:58:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Erin, a ti pa zdaj kar v Kranj hodiš na CTG-je in preglede a si se premislila in boš v Kranju rodila. Zakaj pa ne hodiš na Jesenice, da bodo vedeli zakaj se gre ko bo čas,a ti je predaleč. Ker ti ni mus hodit v Kranj če boš rodila na Jesenice. Jaz sem bila prvič pri tamalmu tudi na začetku v Kranju ko sem krvavela, pol sem pa šla na vsak pregled na Jesenice. Pa ne mislim nič slabga, samo firbec me matra.

Ja ampak samo na CTC-je bom šla tja, v primeru če mi rečejo da sem odprta bom kar spokala pa šla na Jeseniceuser posted image - V Kranj grem pa zato ker me je tja napotila moja Gin ker jo Dr.Malgajeva tam nadomešča v času dopusta.
Rodit grem pa na Jesenice, niti pod razno kam drugam.user posted image

Ryssa - čestitke za diplomooooooooouser posted image user posted image user posted image

krtek, Vilika - tudi jaz sem danes sanjala da imam 2 punčki in sem bila tako srečna. Sem si pa ravno zaradi tega (morebitnega razočaranja ob fantku) želela vedeti kaj bomo imeli-v primeru da bi bil fantek da bi bil šok že prej in bi z enakim veseljem kot bi drugače pričakovala punčko pričakovala fantka. Sem si pa želela punčke ker sem edina v naši družini in smo imeli same fante. Itak pa je šele prvi otrok in imamo lahko punčko kasneje. Bi blo fajn parček imet...važno pa je da so zdravi, večje sreče od tega ni.user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.6.2008 15:29:40   
Anonimen
tudi sama sem hotela vedeti kaj pričakujemo, ravno zato, da potem ne bi bila razočarana. zgodilo se je namreč,da pričakujemo ravno nasprotno kot kar sem si noro želela.itak sem vedno raznišljala da je fajn imeti tako sinčka kot hčerkico(par), ampak nekak pa mi ni bilo vseeno kaj bo prvo (tega vam pač do poroda ne izdam user posted image )
in priznam,da sem dobila kar malo kisel obraz ko so prvič povedali za spol,in potem sem upala da mi drugi G reče drugače...
pa so 3je rekli enako - verjetno se pa res vsi ne motijo user posted image - in tak sem imela lepo čas "se sprijazniti"-no saj spremeniti tako ali tako nič ne moremo-kar je je- in se ob misli  na spol samo smehljam, ter si ne želim nič drugega kot to,da bo našuser posted image zdrav.
in seveda "pridkan" otroček- da ne bo nemiren in preveč jokav...mislim kot posledica mojega precej nemirnega življenja doma(se mi še ni uspelo umakniti v gnezdece z user posted image ....)

zraven vsega pa klamfam skupaj pogoje za vpis v višji letnik- meni se pa tako ne da. no pa niti nisem toliko lena,koliko sem utrujena in se mi samo spi. Kako naj to premagam? kak čaj za "držanje vreče po konci"? en čas sem bila prav polna energije,sem kar hitro stopla,tudi tekala-ko sem se spozabla da nisem sama :), spala samo par ur, zdaj ko bi rabla največ energije, pa TEMA...........
in iskreno... toliko presedim pred knjigami-(saj veste poletno izpitno obdobje,  jesensko pa itak odpade),da me pošteno vse boli.  od spanja na bokih pa še celo kolki-tako da včasih komaj grem. 

aja, pa hodim kot raca. user posted image se mi zdi da čisto spodaj nosim-me boksa (user posted image je že lep čas na glavici)nekje v višini sramne kosti. 

pridne bodite... bi vas komentirala,pa sem tako metalava,d asi nisem zapomnila katera je kaj napisala. 
....čestitke za diplomo... (kateri že??)
...anita?? le kako še ti uspe lazit po hribih??? sama bi verjetno zeeeeeeloooooo dolgo rabla da bi na cilj prišla.dol bi se pa verjetno kar kotalila,ko me noge ne bi več držaleuser posted image

nič,zdaj pa res grem. srček bo počasi s službe prišo,jaz pa nič kuhano. user posted image hitro ža štedilnik...

----------------------------------------------------
papa
user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
20.6.2008 15:47:36   
Zoja Miša
Punce!

Čisto nič nisem brala, ker ne sfolgam. Še vedno sem v službi in hitim z zadnjimi opravili! Potem pa domov pakirat in jutri zjutraj - MORJE prihajam!!!user posted image

Prosim Tejkaz ali Ceberc, ki imata moji številki da me obveščata če se bo kaj novega zgodilo!!!!

Vsem vam želim, da teh 14 dni preživite brez problemov in pretresov ter vas na veliko user posted image  in vam sporočam, da vas bom pogrešala in bom mislila, na vas!!!

PA-PA do 7.7.! user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.6.2008 17:19:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pri meni ni nič kaj novega, razen tega da sem včeraj diplomirala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.6.2008 18:54:23   
anita goitan
zoja miša lepo se imje na morju, naužij se morja, sonca in zraka!!user posted image
Mi2 šibneva jutri na Primorsko k mami, v nedeljo pa greva kam v planine, tako da ne bom na netu, želim vam lep vikend, mirne noči!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.6.2008 19:55:19   
cebrca
Evo pa je spet en dan mimo. Zjutraj vas nisem mogla prit pogledat, ker so nekaj delali in so nam štrom odklopli! Potem pa sem šla v LJ. Ko pridem domov pa taka nevihta, da sem sploh vse odklopila!
user posted image user posted image user posted image za našega tasta, so se zdravniki po nekaj kreganjih odločili, da mu bodo še pomagali, ker je še tako pri močeh in je danes že prišel domov!user posted image user posted image user posted image

miškolinček
uporabim vinski kis za vlaganje in ga dam v predalček kamor bi ponavadi dala mehčalec. Zaenkrat sem ga dajala po 15ml (mam glih tako merico doma), več pa zaenkrat še nisem probala.
Cunje nič ne dišijo po kisu, dam pa ga k vsem, belim, temnim, barvastim. Se mi zdi, da pri barvastih cunjah pride ven še bolj močna in lepša barva.
Brisače sicer niso vzor mehkosti ampak se mi zdijo bolj mehke kot pa prej ko sem rabila mehčalec.
Pa še to sem opazila, da moja koža lepše prenaša perilo oprano s kisom, kot pa z mehčalcem.
Pri nas je drugače grozno trda voda in če takoj ne obrišeš korita, se takoj poznajo lise vode po pultu. Drugače pa probaj malo eksperimentirat. Probaj pri perilu, ki ga uporabljaš bolj za kakšno delo doma dat malo več kisa, pa boš videla kako se bo obneslo!

ozziebo user posted image user posted image user posted image tvojih izkušenj pa res nimam kaj popravljat. Mogoče bo pa naju obe katera popravila, ko bo kaj drugega sprobala!user posted image user posted image user posted image user posted image

anaya baje znajo G tudi čez trebuh zatipat kako je user posted image obrnjen, ne vem pa če to vsi delajo. Pri meni je moja G rekla, da to ni mogoče, ker sem preveč obloženauser posted image user posted image user posted image user posted image . Prej sem imela user posted image vedno na glavici, na zadnjem UZ pa ima tudi medenično vstavo in sedaj točno čutim kje ima glavico (med mojimi rebri user posted image user posted image user posted image user posted image ) in kje nogice (ja moj mehur krepko nastradauser posted image user posted image ). Po moje ga bom hitro čutila, če se bo drugače obrnil. Sicer pa velja praksa da se lahko še en teden pred PDP obrne prav.

Ryssa user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo, pa čisto potihem si to naredila! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa bo najrž spet zatišje čez vikend, za katerega vam želim, da ga čim bolje izkoristite! Lepo se imejte, pa se beremo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 913
20.6.2008 22:02:03   
Muklla
No, da se še jst mal pofočkam. Ta teden sem na dopustu, tako da službica adijo do naslednjega septembra. Počas dojemam, da bom toliko časa doma. Sem pa že komi delala. Domov sem hodila čist zmučena.

Danes sem imela pregled in je vse OK. Pridobila sem skupaj +10 kg. Naslednji pregled imam 4. julija. Takrat bom imela tudi UZ zaradi medenične vstave in CTG. Zdej sem v 35 t in mi na trenutke postaja malo slabo, pa včasih ko stojim dobim za trenutek kar mehke noge. Jah, kmalu bom začela odštevat 30 dni.

Drgač je pa v LJ porodnišnici menda taka gužva, da jih pošiljajo domov že po dnevu in pol.

Me pa zanima, če čutite kaj kolcanje detecev? Mene zanima kako to izgleda, ker tega še nisem opazila? Lahk pa se ji sploh ne kolca.

Punce, pazite na trebuščke!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.6.2008 22:04:03   
Erin
    user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

23.6. - matejchi
23.6. - andrejaboris
24.6. - Maja T.
24.6. - cebrca
24.6. - aradej
24.6. - Košuta
26.6. - dar10
26.6. - renatka

26.6. - Ryssa
26.6. - PABLO
26.6. - pingo80
27.6. - miškolinček
27.6. - sandra123
27.6. - anonimna user posted image
27.6. - m@j@
27.6. - LinaK
30.6. - Nevaeva
30.6. - Tamy30
30.6. - URSKAP
30.6. - ozziebo
30.6. - maartinca

01.7. - vika1
01.7. - astrea
01.7. - dojenč
01.7. - tatly
01.7. - andrejaboris
02.7. - Erin
02.7. - kaja02
02.7. - gajka
03.7. - Neža7
03.7. - Julija08

03.7. - anaya
04.7. - Muklla
04.7. - Maja T.
07.7. - tejkaz
07.7. - bella02
07.7. - Zoja Miša
08.7. - buhtlčk
09.7. - betty
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
11.7. - ANA_P
14.7. - bella02
15.7. - anita goitan

16.7. - naty13
16.7. - Vilika
17.7. - Erin
21.7. - PABLO
23.7. - MATEJKA_
24.7. - dojenč
01.8. - dojenč
06.8. - dojenč

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.6.2008 22:10:07 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.6.2008 22:07:30   
Erin
user posted image  user posted image user posted image

~  115 nosečk ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +9 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +10 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +13 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +9 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +8 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +12 kg
~ bavc
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +8,5 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image  
user posted image Lovro & Zara) 32.let  PO/ +13 kg
~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +15 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ mishel (1.user posted image  user posted image ) 24.let CE/ +6 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +15kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +14 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +8 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
30.let

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +13 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +4,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image Leon) +10 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +8 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +19 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +16 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +9 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +6 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +9 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +13 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 27.let  MB/ +8 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2,5 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +12,5 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +14 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +8 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +10 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +10 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +8 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +7,5 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +8 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ clara23 (user posted image )
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg
~ ČebelicaMaja

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +6 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image ) 31.let LJ/ +12,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let 3 kg

user posted image xx.08.

~ LEDO1974
(2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.6.2008 22:09:47 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.6.2008 22:16:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Me pa zanima, če čutite kaj kolcanje detecev? Mene zanima kako to izgleda, ker tega še nisem opazila? Lahk pa se ji sploh ne kolca.

Ooooooooo Muklla, sem ravno nate mislilauser posted image

Meni je tudi zadnje čase spet malce slabo, predvidevam da zato ker maternica tako pritiska na pljuča in želodec in je vse stisnjeno....ampak...bomo potrpeli še teh nekaj tednov kajne...

Mojemu miškolinu se kolca vsaj 2x na dan, je kar velik kolca možuser posted image user posted image . Je pa prav zanimivo in smešno opazovati skakajoči trebuščekuser posted image Ponavadi se mu kolca zjutraj in popoldne potem pa moj pravi da je on cel dan nanj mislil in da je to to, hehe...če je pa že zraven pa še začne peti od une risanke pesmicouser posted image

Izgleda pa kot da bi mali brcal, samo je ritmično in vedno na istem mestu, lahko bi pa primerjala tudi s trzanjem mišice..gotovo tudi kdaj kolca pa nisi opazila...no saj sedaj imaš pa dopust ins e boš več lahko posvetila trebuščku in uživanju preden se začne ZARESuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.6.2008 22:43:05   
Višnja
Dober večer,
moj mali je zaspal komaj ob 10ih. Je bil tolko zaspan, da je samo jokal in trmaril in ni šans zaspat, potem pa ga je zmanjkalo na kavču, ko je gledal Fifi kot vsak večer. Jooj po kom je tako trmast??????

tatly....a te še boli????? Mene danes fulll...se vidi, da sem fulll utrujena. Ne vem kaj bi bilo to, enkrat sem že omenila gine, pa mi je naredil ultrazvok in je blo vse ok....več pa mi ni rekel. NA srečo imam v torek pregled, ker zadnje dni me ma res fulll boli.

grem počivat....tako, da si podložim z povšterčkom trebuh in z drugim pa noge...

Lepo noč vsem....

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.6.2008 22:44:07   
Tamy30
Ryssa cestitam za opravljeno diplomouser posted image

planinki pa cestitam za pohoduser posted image svaka ti castuser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 919
21.6.2008 0:23:25   
sandra123
Čer...mi smo še vedno pokonciuser posted image ...smo z atijem gledali nogomet, pa sta user posted image user posted image še vedno v akciji...pa še moj dragi je moral zdajle na službeno pot (nepričakovano) in sem ga morala spakiratiuser posted image ...pa saj pride že ju3 domovuser posted image ...bom pa vsaj mirno noč brez smrčanja imelauser posted image
Zauser posted image je pa še malo prezgodaj, tako, da vam je ne bom pošiljala, kljub temu, da je bila sveže kuhana pred 15.minutami...

Lepo noč in lepe sanje vam želim...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 920
21.6.2008 7:24:18   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Spet je en lep sončen dan. Moj user posted image  bo pa čez vikend delal. Greva z Nejcem k našima dopoldne, pa verjetno bo šel kar tam spat, jaz pa tisti čas hitro v trgovino. user posted image  Tast in tašča sta šla ponoči v toplice in prideta v torek. user posted image  Škoda le to, da moj user posted image  dela. user posted image  Sem mu rekla, da bi mogla it naslednji vikend v toplice, ko sva tudi midva brez Nejca, da bi imela medeni vikend doma. user posted image user posted image user posted image

Sandra upam, da si se naspala, ko pa si tako dolgo bila pokonci. user posted image

Muklla  user posted image user posted image user posted image  za dopust. Fajn, še ena, ki je rešena za eno leto. user posted image user posted image user posted image  Zdaj boš pa lahko mal več čvekala. user posted image  Slabo je bilo tudi meni nekaj dni nazaj, dva večera zapored. Ja, vse je stisnjeno, mali raste. user posted image  Upam, da se tebi obrne user posted image  na glavo. user posted image

Erin boš videla, če se bo čez 2 meseca otročku tudi kolcalo. Boš takoj vedela, koliko tvoj user posted image  nanj misli. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 921
21.6.2008 7:59:39   
Tamy30
Jutro punceuser posted image
Ravno sem zmazala polno skledico kosmicev in banane,mljaskuser posted image
Sem danes ponoci bolj slabo spala. Se vidi da sem pri mami pa na moji prejsnji postelji, in nisem mela kam stegnit roke, pol pa me je trgalo.
cez urco imam frizerko, se bom dala kar skrajsat lase, da mi ne bo vroce v teh poletnih dneh, pa se lepa bom danes na prijateljicini porokiuser posted image  In danes pride moj dragi po enem tednu domov, komaj cakam da ga vidimuser posted image  Kak se navezemo na svoje drage, neuser posted image sploh zdaj ko nosimo svoje soncke pod user posted image user posted image

Zelim vam cimlepsi dan.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 922
21.6.2008 8:51:27   
sayuri
Saj me sploh ne boste več jemale resno user posted image user posted image user posted image . Spet sem za vikend doma user posted image user posted image user posted image . Me je moj G včeraj presenetil, da grem lahko za vikend domov. Seveda me je predhodno dodobra pregledal in potrdil, da je vse ok user posted image . Tista flaša infuzije, ki bi mi mogla v nedeljo steči, mi bo pa v ponedeljek user posted image . Tko da...po presenečenju sem res doma. user posted image  Juuuupiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image . Sicer je filip bolan user posted image  - zvečer je imel 39,5 vročine user posted image  Smo jo zbijali celo noč. Sedaj je ok, ampak se po učkih vidi, da ni pravi. Joj, bogi revček. user posted image  Toliko stvari se dogaja okrog njega. Čedalje bolj pa ga muči moja odsotnost.user posted image  
Evo, javila sem se vam, zdaj grem pa malo prebrat za nazaj user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.6.2008 9:22:56   
sandra123
Jutro punce, danes sem pa spet malo poležalauser posted image , no še naspala sem seuser posted image . Danes se pri nas spet dela...zaključna dela so na sporedu, jaz pa upam, da se danes res vse zaključi, da bo potem mir...

Naty, hvala za kavico, jo ravnokar pijem...

Sayuriuser posted image , to pa je presenečenje, da si spet dobila en prost vikend...smo vse mislile nate, sploh, ker se nisi mogla nič kaj javiti tekom tednauser posted image ...Upam, da se Filip kmalu pozdravi in da boste lahko še nekaj časa uživali sami - da tvoja sončka še malo počakata, in da se lahko še malo Filipu posvetišuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ti pošljem še ZS...
Tamy, uživaj na poroki in v objemu svojega najdražjega....in res je, kot praviš...v nosečnosti se še bolj navežemo na naše user posted image ...

Jaz bom šla danes s Tino malo v šoping...je tako zrastla, da so ji skoraj vse kratke majčke prekratke...si bova dali malo duškauser posted image , bova malo zapravljali, verjetno še kakšna nova oblekca za user posted image user posted image pride na vrsto, pa kakšne hlače zame...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.6.2008 9:27:03 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.6.2008 10:29:06   
Krysia
Pozdravljene!

Najprej doborodošlica za krtek1: user posted image user posted image . lepo, da is se nam pridružila.

Ryssa, ti si pa res pridna. Diploma! user posted image user posted image Zdaj pa uživaj!

Sayuri, lepo presenečenje, doma si - kar ostani še nekaj časa 3 v 1!

Kaj je s Katjo? enkrat te dni bi morala priti domov ... ali se motim?

Gabriel, hvala za novičke od Mishel. lepo jo pozdravi!

Cebrca in Ozziebo, mislim, da nam bodo vajini nasveti glede kisa namesto mehčalca še zelo prav prišli. Bom kar sprobala ...

Tejkaz, no pa se boste le selili, kot kaže - čestitam user posted image user posted image

Se opravičujem, ker sem izpustila vse ostale, samo nas je res preveč. Vsem, ki greste ali ste na morju: uživajte! Tiste, ki nakupujete: velik lepih stvari po ugodnih cenah vam želim! Aja, ko sem že pri nakupih - sva hotela kupiti samo košaro za voziček Jane slalom Pro (capazo) in so nama rekli, da samo košar se pa letos ne da naročit! Ja, voziček že imam, anaj bi kupila še enega al kaj (pa ni ravno poceni, kot veste ...) HB za e-bay ... košara je že na poti v Slovenijo user posted image

Aja, kar se lege tiče - nam so v MŠ rekli, da babice (in verjetno tudi G) znajo s parimi dotiki ugotoviti, kje ima glavo, kje nogice in kje ritko ... Če se ne motim, je moj user posted image trenutno obrnjen tako kot mora biti - z glavo navzdol. Upam, da tako tudi ostane ...

No, pa sem tudi jaz na dopustu user posted image user posted image . Prav paše - včeraj sem mislila, da bom cel dan zabušavala, pa me je že zjutraj zagrabila "pospravljalna mrzlica" in zdaj imamo noro lepo zložene cunje po omarah user posted image . Mož je rekel, da sploh ne bo nič več ven vzel, da ne bo česa pokvaril (samo ne vem, a potem misli nag okrog hodit al non stop v istih cunjahuser posted image )

Sicer bom morala še ene dvakrat v šolo, da spraznim omaro in vprašam dijake na popravcih, ampak bo že ...

Pa še glede srečanja v KR: jaz lahko pridem kadarkoli, ampak recimo, da mi bolj pašeta 28.6. in 11.7.

Lepo se imejte, zdaj pa samo še copy pritisnem ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?