Krysia
|
Pozdravljene! Najprej doborodošlica za krtek1: . lepo, da is se nam pridružila. Ryssa, ti si pa res pridna. Diploma! Zdaj pa uživaj! Sayuri, lepo presenečenje, doma si - kar ostani še nekaj časa 3 v 1! Kaj je s Katjo? enkrat te dni bi morala priti domov ... ali se motim? Gabriel, hvala za novičke od Mishel. lepo jo pozdravi! Cebrca in Ozziebo, mislim, da nam bodo vajini nasveti glede kisa namesto mehčalca še zelo prav prišli. Bom kar sprobala ... Tejkaz, no pa se boste le selili, kot kaže - čestitam Se opravičujem, ker sem izpustila vse ostale, samo nas je res preveč. Vsem, ki greste ali ste na morju: uživajte! Tiste, ki nakupujete: velik lepih stvari po ugodnih cenah vam želim! Aja, ko sem že pri nakupih - sva hotela kupiti samo košaro za voziček Jane slalom Pro (capazo) in so nama rekli, da samo košar se pa letos ne da naročit! Ja, voziček že imam, anaj bi kupila še enega al kaj (pa ni ravno poceni, kot veste ...) HB za e-bay ... košara je že na poti v Slovenijo Aja, kar se lege tiče - nam so v MŠ rekli, da babice (in verjetno tudi G) znajo s parimi dotiki ugotoviti, kje ima glavo, kje nogice in kje ritko ... Če se ne motim, je moj trenutno obrnjen tako kot mora biti - z glavo navzdol. Upam, da tako tudi ostane ... No, pa sem tudi jaz na dopustu . Prav paše - včeraj sem mislila, da bom cel dan zabušavala, pa me je že zjutraj zagrabila "pospravljalna mrzlica" in zdaj imamo noro lepo zložene cunje po omarah . Mož je rekel, da sploh ne bo nič več ven vzel, da ne bo česa pokvaril (samo ne vem, a potem misli nag okrog hodit al non stop v istih cunjah ) Sicer bom morala še ene dvakrat v šolo, da spraznim omaro in vprašam dijake na popravcih, ampak bo že ... Pa še glede srečanja v KR: jaz lahko pridem kadarkoli, ampak recimo, da mi bolj pašeta 28.6. in 11.7. Lepo se imejte, zdaj pa samo še copy pritisnem ...
|