Maja T.
|
Hallo! Pa se že danes malo oglašam. Mi je brat prinesel že včeraj računalnik nazaj in ne danes, kot je prvo rekel , je diplomiral z 10, sem tako vesela za njega. So- ne bom morala komentirat večino stvari, ki ste jih načvekale , ker je več kot 15 strani za prebrat, sem samo malo skozi šla. Sayuri in Mishel da sta ok. Lepo počivajta in grejta vajine . Tejkaz za selitev, končno. Uživajte Gajka fajn, da se je kašelj pomiril. Andrejaboris tvoj mali miškolin pa je pravi frajer, luštkanega fantka imaš, kakšne modre oči . Krtek dobrodošla med nas čveke , malo pozno je pa iz srca. Tatly jaz ti svetujem, da se obrneš direkt na CSD, ker ti bodo tam znali točno povedat, kaj, kje, kdaj... moraš uredit zadeve s papirji. Tu na forumu, si lahko pomagamo, samo čisto eksplicitnih odgovorov ne boš dobila, ker je vsak primer specifičen. Jaz sem tudi že dobila odločbo iz CSD in dobim nakazilo za paket 15.7., pa še porodniška bo več, kot sem mislila . Vse ki greste na morje, uživajte še za nas , vse ki greste na bolniško . Glede štetja gibov je tako, kot je napisala že ena. Šteje se sklop gibov, če te zaporedoma 3x brcne je to en gib, ker mora biti med enim in drugim gibom pavza. Te informacije so od babice in G. in se mi zdijo čisto logične. Dojenč nočem te strašit, če ne našteješ 10 gibov, se pojdi pokazat h G. Jaz tega tudi nisem vedela namreč, ko sem imela sum, da je moja premajhna, me je G. prvo vprašal, če čutim dovolj intenzivno . Ker če bi ta intenziteta vedno bolj padala (pa čeprav bi mi še vedno brcala), bi se morala takoj pokazat v porodnišnico, da bi me spremljali, kaj se dogaja z mojo . Namreč otrok bi začel slabeti, kar ni dobro. Čeprav slišiš otrokov , moraš naštet 10 gibov. Jaz jih npr. čutim sigurno 50 in več, se vedno na Sandro spomnim, ko pravi, da njuna dva igrata enajstmetrovke . Cebrca , da je boljše Bambi za zadnji izpit in uživajta v toplicah Mamice imejte se super v tem sončnem dnevu Končno sva vse kupila iz seznama, ki je na internetu in sem pomirjena , da imam vse doma. Samo pospravit še moram v predale, zdaj pa grem likat 30 plenic .