Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 11:29:55
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj babike! Ste pa načvekale v teh dveh dneh! Saj tak je prav! Zdaj sem prebrala in bom po spominu komentirala. Pa naj vas opozorim da imam nosečniško sklerozo! Ryssa ! Carica si! Tejkaz za selitev! Uživajte! Sayuri jupi da si doma in upam da se filip hitro pozdravi! SEm slišala da je spet dost bolanih in mene tut nekaj lovi, vendar se ne dam!Pa pazi na sebe! Naty Lan je tut nekaj časa kar vdaro, čeprav ga midva nikol ne vdarima. Ne vem to imajo verjetno v sebi! Pa sma ga ignorirala, pa mu povedala da se ne bo noben hotel igrat z njim da to ni lepo, al pa sem kao jokala in je večinoma funkcioniralo. Ne pa vedno. Jaz upam da je to faza ki mine! Res pa je da mu noben ne daje potuhe. Če je kregan je kregan! Tamy uživaj na poroki in na frizuri! Anita dobra si!! Jaz grem po ravnem pa me vse boli. Vsaka ti čast!! Sandra fajn za prespano noć! Paše po dolgem času! Upam da bo vnaprej tut tako! Tatly mene tut okoli popka peče, včeraj me je ful in še mi tam fejst ven tišči! Po moje je to samo posledica raztezanja vsega skupaj! Upam da se ne motim! Jaz sem včeraj skoraj vse uredila na csd, je bla ful prijazna mi je vse razložla, dala še mi je vlogo za očetovskega in za na občino, ker pri nas za drugega otroka od občine dobiš 300 €! Fajn ne? SEm bla ful presenečena in vesela. Lana odvajamo od plenic in za enkrat kaže tak tak! Enkrat v školjko 5x v hlače! Pa saj bo! Pravijo da še noben ni šal v šolo s plenicami! Mene tut skrbi za cicmic! Še vas pridem pogledat! SEm tut zasvojena z RR!papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 12:13:39
|
|
|
|
bella02
|
anonimna, te čisto razumem glede izpitov. Jaz sem jih lani imela 12 kot pogoj za v višji letnik. Ravno zato smo z naslednjim odlašali tolk časa, da sem imela pogoje narejene. Letos nisem naredila NIČ, niti enega izpita. Si ne predstavljam, da bi bilo to leto nazaj. Bi bilo fajn, da bi bilo med njima manj razlike, samo prej nisem upala zaradi faksa. Zdaj pa bom absolvent in še bomo imeli . Ryssa, za diplomo!!! Super si, zdaj si si res zaslužila počitek in veselje ob bo še tolk večje! anita goitan, za hribolazenje. Mene že cca 30 stopnic utrudi ko . Zoya miša, uživaj na morju. Jest bi šla tud , ker bi se malo odpočila, po drugi strani bi me pa vročina najbrž pobrala Drugi teden baje dobim posteljnino od galeba . Danes bom poskusila do konca zlikat za , da potem zložim v previjalno. Pa 2 dni mi kar precej noge otekajo, drugače ne, mislim roke. Tudi srbenje se je kar umirilo. Je pa res, da sem skoraj cel dan pokonci. Ko sem videla malo Evo, kar ne morem verjet, da bo naša pikica čez dober mesec tako majhna. Sicer pa komaj čakam, hčerkica pa še bolj. Ne vem, če sem že spoznala otroka, ki bi bil tako nor na . Upam, da ne bo potem preveč ljubosumna. Je že kar velika in se ji da veliko dopovedat, sam vseeno ... Bomo videli. Vsem želim lep vikend!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 20:00:17
|
|
|
|
sandra123
|
Čer ...mi smo pa danes malo zabušavali z delom po stanovanju...mi je svak malo zatajil, pa nič hudega, se sploh ne sekiram več glede prenove stanovanja, ker nima smisla, da se sekiram in nekaj na silo forsiram, da se zaključi...bo že vse ob pravem času ...S Tino sva pridno zapravljali v trgovinah...če ima katera še kakšno nakupovalno mrzlico, vam sporočam, da imajo v H&M-u kar lepo znižanje oblačil...tako za nos. kot za in za malo večje otročke...No, meni zdaj manjka za moja sončka samo še nakup plenic za 1xuporabo, kozmetika in otroški sedeži-jajčke...sva s Tino še danes malo nabavili za naša sončka, zdaj se cotke perejo, ju3 jih bom pa še zlikala, ko bodo suhe ... Moja dva sta šla zdajle malo ven, meni pa kar ni do ničesar in grem malo počivat ... Želim vam lep večer in še lepšo noč polno spanca in lepih sanj
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.6.2008 20:01:34 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 20:07:19
|
|
|
|
tatly
|
tak drage punce pridne mi bodite in pazite na svoje trebuscke in jaz grem danes ponoci na morje .upam da nebom imela preve za brat ko pridem nazaj .upam da me boste kaj pogresale jaz vas bom malo pa pa
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 20:15:41
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Midva z Nejcem sva tudi dodobra izkoristila dan. Sva šla ob 9h k našima in bila tam do 16h. Nejc je šel potem z dedijem (beri moj ati) na "moške zadeve" , ki so bile kar dolge, do 11.30, jaz sem pa prvo spila, potem sva pa z mami kosilo skuhale, pa še za jutri, tako, da bom glede kuhe frej. Potem pa sem hitro Nejcu juhico dala in ga dala spat, na hitro šla v trgovino po salamo in sirčka, potem pa kosilo in mal počitka. Nejc je spal do 15h. Sva potem pojedla in bili smo še mal zunej. Doma pa sva bila zunaj tudi do 18.30, povečerjala, šla mal ven, zdej je pa v postelji, ampak še ne spi. Ati pa pride okrog 22h. Upam, da bo še pri moči, da me namaže s kremo in mal zmasira. Me je danes nekaj šravfalo po trebuhu, sem mogla nekaj pojest, kar ni bilo ravno dovolj dobro za želodček. Pa še taka sparina, da mi je dol pritiskal. Zdej bom šla pa mal na kavč. Sandra za nakup in zabušavanje. Tatly uživaj na morju.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 20:44:11
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček bejbe! No se js še na hitr javim, ker sva ta teden kr orng aktivna, pa sem mislila da se bom na dopustu mal spočila pa nč od tega. Zdejle sva prišibala iz birme, kjer sva se fajn podložila. .najmi...zdej pa sam še tuš in počitek pred tv, pol pa sladke sanje. No da še tle mal počvekam kako je blo na pregledu v petek. Nardila še en podroben UZ in je vse v najlepšem redu...baje se mu fajn godi v mojmu bušiju, sem bla tok ponosna, k mi je to rekla. Lulija je pokazal...sem se nasmejala, kr je bla taka bunkica in pol full palčka - hehehe. No me je pa tud šokirala, saj smo težki že 2100 g in po fundusu prehitevava za 3 tedne, torej je tud G rekla, da pričakuje da bom prej rodila, če ga bom pa donosila, bo pa baje težak čez 4 kg. Torej gremo prej rodit sva se midva z mojim sinkom zmenila. Aha Erin za seznam naslednji pregled imam 23.07.2008, kilogramčki, ah kilogramčki, pridelala še 3 torej skupaj +11kg. matkurja, pa smo se začeli širit. Aha pa danes sem sanjala, da sem rodila in da je bil moj sinek tok težak, da ga nisem mogla dvignet - heh. Groza. Nič babike, lep pozdravček in naj vas sonček greje.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 20:45:32
|
|
|
|
nell
|
aha pozabla...na glavo smo se zdej tud obrnal...tko da bravo naši
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 21.6.2008 20:55:53
|
|
|
|
andrejaboris
|
Čer babike! Danes pa je bila vročina ! Sma bla z Lanom kar notri in sma imela ornk popoldanski spanec! Zvečer pa smo šli ven in seveda nogomet, peskovnik, tobogan in zaj sma že stuširana v postlo pa še ne takoj ker naš mali je bolj večern tip - po mami in tut atiju! Tatly uživaj na morju, in namoči noge še za mene! Nell za pregled! Sj naš ima verjetno že tut tako kilažo, tako da verjetno ne bo taki miceni kot je bil Lan!Bla pa bi vesela če bi prej rodila, kot pa da bi nosla čez rok! KOnec koncev pa je glavno da bo z vse vredu! Sem pa utrujena ko pes in še z masažo ne bo nič, ker je dragi šel na šiht! Pa jutri dvojna doza! Sayuri kako je pa Filip? IN ti? Lepo spiite, mirno nočko in papa!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 6:54:04
|
|
|
|
aradej
|
Dobro jutro so . za dobro jutro zraven pa vsaki posebej še en velik kos .Okus je pa po želji. Sem danes bolj zgodnja sem pospravljala od včerajšnje fešte, danes pa imam družinsko kosilo.Ati še pridno spi ga bom pa tudi kmalu zbudila da si privoščiva skupen zajtrk in seveda tudi . Lep dan vam želim kje v senci in hladno pijačo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 7:55:58
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Aradej hvala za . Noč je bila supre. Sem spala kot . Še na obisk WC-ja mi ni bilo treba. Zjutraj je pa Nejc že ob 6h skakal po postelji . No, mal sva še poležala, potem pa vstanem in presenečenje. V sp. delu trebuha me tako boli za pop . Včasih me tako štokne, da mi kar slabo rata. Pa še cel dan bom sama z Nejcem. Sem ravno magnesol spila, upam, da mi pomaga. Pa še en mesec je dobro da zdržim 2v1. Ko sem se spomnila, da bom dopolnila 37t šele 24.7., mi je kar zakuhalo.............še tako daleč je. Sayuri lepo, da so te spustili domov. Jih pa res v Postojni lepo gledaš, da te takole spuščajo. Naj se Filip čimprej pozdravi. Ti ga samo malo pocartaj, ostalo pa prepusti drugim. Pa med tednom se nam tudi kaj javi.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 8:19:43
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Noč je bila supre. Sem spala kot . Še na obisk WC-ja mi ni bilo treba. Zjutraj je pa Nejc že ob 6h skakal po postelji . No, mal sva še poležala, potem pa vstanem in presenečenje. V sp. delu trebuha me tako boli za pop . Včasih me tako štokne, da mi kar slabo rata. Pa še cel dan bom sama z Nejcem. Sem ravno magnesol spila, upam, da mi pomaga. Pa še en mesec je dobro da zdržim 2v1. Ko sem se spomnila, da bom dopolnila 37t šele 24.7., mi je kar zakuhalo.............še tako daleč je. Jutro Aradej, hvala za ... Jutro Naty...jaz sem tudi še kar nekako spala, ampak sem se ponoči zbujala, ker me je tudi nekaj bolelo spodaj...upam, da je temu kriva lega mojih sončkov, ki se tako čudno naštimata v trebuhu ...zjutraj imam ponavadi na vsakem koncu trebuha, čisto spodaj, otročka "zvita v klobčič", prav "bunkice" se čutijo, pritiskata na spodnji del trebuha, potem se pa veselo pretegujeta, ko se zbudita , pa tudi bolečina potem popusti... Upam, da se je tudi tvoj mali v trebuščku bolj čudno vlegel, da so bolečine vzrok le-tega ...poskusi malo počivati danes, pa ne preveč za Nejcem tekati, da ne bo kakšnih presenečenj, ok ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 8:54:26
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. Sem prišla po kavico, ker sem čisto izmozgana . Včeraj sem malo pretiravala in rezultat je tukaj. Filip je včeraj popoldne spet dobil vročino, zato sta šla z možem k zdravniku. Je rekla zdravnica, da je zdajle dosti bolnih in da naj zbijamo vročino. PA veliko pit in jest. V ustih in ušesih ni nič pokazalo...v glavnem ju je na hitro odslovila. Zvečer pa skoraj 40 vročine Tud oči ni mogel imet odprtih. S tuširanjem in Naprosynom smo zbili vročino, da je lahko zaspal. In spal celo noč. Ampak jaz sem ga vsako uro hodila gledat in tipat. Joj, kako jst trpim, ko je otrok bolan. Pa res redko zboli, ampak...gledat svojega bolnega otroka...meni je vedno tko hudo.... Bomo videli, kaj bo danes. Zdajle je brez vročine. JAz sem včeraj samo čez cesto v grad šla pogledat sodelavko, ki se je poročila. MOgoče sem bila tam pol ure. Vam povem, kakšna sem prišla domov? Totalno zatečena, vsa zakuhana in komaj komaj sem prišla do doma - pa je res samo 30 metrov do tam. Sem samo padla v posteljo. Potem se mi je še vrtet začelo... Groza. Zvečer me je začela še roka bolet - predel, kjer sem imela iglo za infuzijo cel teden not vtaknjeno. Zvečer sem tam otipala že otrdlino Tko da sem si obkladke dajala. Danes imam pa vse rdeče in boli me še zmeraj. Joj, kako jst komaj čakam, da je konec te nosečnosti. In da končno spet normalno zaživim. Danes sem bol čudne volje - saj vidite...vse se je nekam nakopičilo.... Naredite si lepo nedeljo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 9:09:47
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro Sayuri...ja, kaj ga pa "sračkaš", a nimaš mirovanja predpisanega ...moram te malo kregat, da boš vedela, da si pod nadzorom ...Počivaj, saj imaš še ostale člane družine blizu, naj oni poskrbijo za vse potrebno!!!!!!!!!!!!Sicer te pa zelo dobro razumem, da ne moreš biti ravnodušna do svojega otroka, sploh zdaj, ko je revež zbolel...Čuvaj se, da še ti kaj ne pokasiraš, ker potem ne boš več dolgo 3v1... Če te roka boli, si jo ohladi z ledenimi obkladki, pa malo na višji položaj jo daj...je pa res, da je tole železo, ki si ga prejemala po žili, kar precej agresivno za žile, posledično pa se lahko pojavijo otekline na mestu, kjer je bila kanila (igla)...če imaš doma kaj čistega alkohola, si lahko tudi tega daš na gazico in poviješ roko... Mislim nate, pa ubogaj me in počivaj
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 9:15:46
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro, hvala za , spala sm uredu, sicer se moj pritožuje da ful smrčim in je 1x ponoči šel v dnevno sobo spat, pa ok, njega moti naj gre, mene ne , sam sem ravno prej šla v dnevno in je ves zoprn da naj ga neham budit, jao dedci. naty čuvaj se, sicer je težko če si sama z Nejcem, če se le da počivaj-mislm noge u luft pa sedet. Zakaj te pa tako močno dol boli, kaj pravi tvoja dr.? sayuri normalno je, da si šla prijateljico pogledat, fajn si se počutila, in si nič ne očitaj, je pa res da včeraj je bil peklenska vročina-sva bla na Vipavskem, uf je kuhalo, še dobro da ima mam klimo, sem tud jaz pršla v Kmanik fuč, in na z nekma zatečenimi gležnji, sicer ne veliko. Upam, da si bo Filip tekom dneva opomogel, da te še njegovo zdravje ne bo preveč v PO skrbelo! Lepo nedeljo punce!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 9:29:13
|
|
|
|
sayuri
|
sandra, si dajem alkoholne obkladke na roko, ja. So mi tko že v porodnišnici na drugo roko dajali, ker so zgrešili žilo in je šlo železo pod kožo . Sem imela 3 dni takšno roko, kot balon. PA bolelo je za znoret. Le kam me bojo juti pičili? So rekli, da imam športne žile , da so tko spolzke in trde, da komaj iglo zapičijo notri Pa saj drugače me teh stvari sploh nis trah - sem se en mesec tud sama špikala v trebuh , ampak če gre pa tko kaj narobe...pol pa kar zelena ratam JA, res sem grešila včeraj , ampak je bilo samo za pol urce. Potem si lahko predstavljate, kakšno "ajdi v rit" kondicijo imam. Bom bolj pridna-obljubim
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 9:30:35
|
|
|
|
sayuri
|
anita sem vidla uno slikco, kako sopihaš v hrib. Dobra si . Vsaka ti čast
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 9:39:42
|
|
|
|
sayuri
|
Še ena slikca s prejšnjega tedna. 33.teden nosečnosti
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 10:15:45
|
|
|
|
andrejaboris
|
Dobro jutro babike! Sicer sem budna od pol osmih, samo sma bla z Lanom v trgovini in zdaj sem rekla malo počitka, ker že zunaj taka vročina nabija! Samo meni ni nič vroče. Sayuri boga res se mi smiliš! Saj še malo pa bomo otročke cartale in bo bolše! Jaz tut že komaj čakam da pride na svet, pa imam pol toliko težav kot ti. Te pa razumem in ti pošiljam ! Zdržimo še malo ne? Res pa je nekaj najhujšega ko so otroci bolani. Ni za opisat. Lan tut ni dosti bolan hvala bogu in ko je bil sem bla čist out! Full si lepa ! Naty jaz se moram vedno za trebuh prijet ko vstanem ker se mi zdi da mi bo vse ven padlo in tak me zaboli, sploh če me na stranišče. Saj bo ne! Glavno da si lahko malo pojamramo pa je že to bolše ne?! Aradej hvala za . Jaz pa si bom enega šarka privoščla. SE mi lušta! Za zajtrk pa je bila kot vsako jutro Linolada. SEm nora na njo. Nič grem zdaj še nekaj cotk zlikat ker gremo pol k mojim na kosilo in mi ne bo treba kuhat! Jupi! BOm lenarla danes ! Upam! Lep dan se še kaj oglasim! papa
< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 22.6.2008 10:16:37 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 14:41:25
|
|
|
|
anita goitan
|
syauri imaš zelo lepo majčko, kje si tole kupila?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 15:56:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Še ena slikca s prejšnjega tedna. 33.teden nosečnosti Sayuri, oprosti da smetim temo, ampak tole je pa res že pravi trebušček. Prav fletna nosečnica si..
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 16:31:48
|
|
|
|
cebrca
|
Vas samo na hitro pozdravim! sayuri merkaj se in ne pretiravaj v tej vročini. Pazi da boš še nekaj časa 3v1. Pa da bo Filip hitro prebrodil težave . Kolcanje sem že malo pozabila, katera je spraševala. Moj tudi kolca vsak dan tudi do dvakrat. Sem pa čisto očarana ko opazujem kako nežno poskakuje trebušček! Danes pa moram mojega izdatno pohvalit, mi je skoraj celo kopalnico oribal in odtoke spucal . Pa res se je potrudil, ker je včeraj cel dan delal in ja danes res utrujen. Zdaj pa imam še malo otroških cotk za oprat. Vročina me nekaj zdeluje, ampak ne po počutju, samo noge mi tako grozno zatekajo, da gležnjev skoraj ne prepoznam več. Me je kar groza, kaj šele bo! Pa lepo nedeljo še do konca!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 17:33:30
|
|
|
|
naty13
|
Dan. Jaz se z Nejcem mal notri hladim, prej sva bila zunaj. Če ležim, bolečine skoraj ni več, če pa hodim ali sedim, me pa še vedno zelo boli. Otroček je živahen in še vedno brca tako kot prejšne mesece. Že zato sem pomirjena. Krvavega izcedka še ni. Bo treba bolj počivat, ampak ne gre pri tako živahnem 19-mesečniku. Sayuri za bušija. Upam, da je Filip bolje. Cebrca za tvojega , da je kopalnico pospravil. Jaz ga generalno zapodim naslednji teden v kopalnico, ko bo Nejc z mojima na morju. Se vidi, da je nedelja in uživate v dvoje ali troje,.... Bo pa jutri zato bolj čvekavi dan zato. Jaz grem pa zdej pogledat, če je na kavču kaj novega.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 19:32:51
|
|
|
|
Muklla
|
Jst sem spraševala glede kolcanja. Ne boste verjele, ravno danes sem opazila, da bi to lahko bilo to. Ne enem in istem mestu je rahlo poskakovalo. Se mi je zdel full hecn, pa fajn. Mi je pa tako vroče, da bi šla najraj v hladilnik sedet, pa ne morm not - prevelik trebuh . Ja, kr nekaj trgovin ima popust. Ne vem, tega prej nisem opazila, da bi blo junija. V H&M se menda res splača, drgač majo pa skor vsi 20%. Ni velik, je pa neki. Jst mam kupljeno že vse. Velik mi ni bilo treba, ker sem veliko dobila. Morm pa še kasete za tist koš za plenice - sem ga tudi dobila, čeprav sem mal skeptična glede uporabnosti. Ja, jst si bom naslednji teden že pripravila torbo za v P, ker z 29. začnem odštevati dneve. Uf, je hitro prišlo do tega. Pa seveda za dete tudi. Mejte se in smejte se! To menda pozitivno vpliva na naše škrate.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 19:54:45
|
|
|
|
sandra123
|
Joj, Sayuri, kako lep trebušček Ja, tudi mi smo dan preživeli notri, ker mi res ni bilo zunaj za biti pri 32-33 st....sem pa malo poležavala in možeka sekirala, kaj vse je trba narediti po stanovanju ...jaz resnično ne morem več nič fizičnega delat, kuham in likam še, ostalo pa sem kar prepustila ...ampak seveda, se še vedno trudim, da bi kaj postorila, ker ležati ravno ne morem - nisem tak tip, da bi poležavala...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.6.2008 21:26:06
|
|
|
|
anita goitan
|
večer punce, imam mal pavze med likanje cotk sem včeraj od sestre pripeljala voziček, lupinico, košaro,kengurujčka in oblačilca tja do št.80, pa plenice,..vse to danes pereva tudi preostalo kar sva sama nabavila, dan je bil super za sušenje-vročeee! Sva pa bila v Tunjicah, mal pofotkala,..mela žar kosilo:pečene bučke, paradižnik,..mnjami, lepa nedelja. Jutri pa dopoldan pičim na CSD-končno in nato v službo, da končno papirje uredim-lenoba Želim vam miren večer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?