|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
20.6.2008 8:46:45   
Amelia
Matejka zakonodaja pravi tako, da mora v letošnjem letu vsak zaposleni porabiti 10 dni letošnjega dopusta v kosu, ostalega pa lahko preneseš na drugo leto in ga porabiš do 30.6.2009, ampak če prideš kasneje iz porodniške ga itak ne moreš drugo leto koristit. Pri nas so kar se tega tiče kar strogi, v nekaterih firmah se pa da kaj zmenit. Poglej si spodnji link, tukaj je vse razloženo, obstaja sicer še ena varianta, da pred 30.6.2009 prekineš dopust za nego otroka za nekaj časa in koristiš dopust iz leta 2008, ampak ne vem, moj delodajalec ne vem če bi bil ravno vesel, poleg tega se mi ne bo dalo drugo leto junija s tem ukvarjati, ne vem mal čudno bi šef pogledal, če bi prišla 15.6.2009 in mu dala v podpis listek za dopust, potem me pa spet ne bi bilo do konca avgusta.

http://otrocarije.blogspot.com/

Jaz imam pa danes še zadnji UZ - sem na koncu 31. tedna, držte pesti da bo vse OK.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.6.2008 8:48:02   
miškolinček
Živjo, se sam na hitro oglasim ker mi internet nagaja pol pa še na Jesenice šibam k dr.
Se nisem oglasila zato ker mi že 2 dni nagaja internet, komaj prižgem računalnik že crkne. Včasih mi uspe le toliko da vas mal preberem. Upam da ga čimprej popravijo.

Krtek, dobrodošla, glede dostave, ti jo kar mirno zavrni, ker to pošte nič ne stane, tebe pa še manj. Jaz sem enkrat ene stvari naročila, so bile premajhne insem potem imela ful probleme to menjat, ker os mi rekli da imajo robo ki jo kupiš preko interneta kao  samo na Rudniku v LJ. Sem se potem komaj zmenila v Kranju da so mi menjali, da ne omenjam da sem mogla za iste vendar večje stvari potem v trgovini tudi mastno preplačati.
Ko bo prišel poštar mu samo reči da si ti naročilo preklicala in da ga ne sprejmeš da naj ga kar nazaj vrnejo,  pa pazi da ne boš česa podpisovala. Upam da ti uspe.

Erin, a ti pa zdaj kar v Kranj hodiš na CTG-je in preglede a si se premislila in boš v Kranju rodila. Zakaj pa ne hodiš na Jesenice, da bodo vedeli zakaj se gre ko bo čas,a ti je predaleč. Ker ti ni mus hodit v Kranj če boš rodila na Jesenice. Jaz sem bila prvič pri tamalmu tudi na začetku v Kranju ko sem krvavela, pol sem pa šla na vsak pregled na Jesenice. Pa ne mislim nič slabga, samo firbec me matra.

Naty, glede tepeža Nejca. Pri nas je tudi začel s tem. Pride do mene pa me udari pol mi pa še reče: Tepu sam te.
Pa sem bla na začetku tud huda, pol sem pa hitro ugotovila da je najboljše še če ga kar ignoriram, ga ignoriram tudi ko se trma pa dere. Sicer je to zelo težko kose ti ob tla meče pa buta po tleh, pa dere ko....., smao jaz se kr stran obrnem pa grem kaj drugega delat. Pol ko se pa že nekaj časa dere pa pride za menoj pa če vidim da se je že vsaj na pol ohladil se pa zmeniva. Samo nivedno tako, velikokrat mitudi ne rata, sploh če sva oba doma, ker pol je pa ati zlat in tam ima vso potuho sveta. Kaj češ tko je.

Cerbrca: še nekaj zate:
Koliko kisa daš ti namesto mehčalca, pa ali je važno kakšen kis je?
Ali imajo cunje pol vonj po kisu?
A ga daš tudi k barvnim al sam k belim pa brisačam. Prosim za nasvet, ker sem sita trdih cunj, mehčalca pa ne smem uporabljat zaradi tamalga.

No, pa le nisem bbla tok kratka. Jaz zdaj šibam, se slišimo popoldne če bo delal net.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.6.2008 8:51:42   
miškolinček
Sem prej pozabila. Tejkaz, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za stanovanje, eno breme manj,a ne? Sem vesela zate in za tvojo družino. Se vidimo julija na kofetu, pa se bova vseeno poznale tudi če niste šli na naš konec. Zdaj boš mela pa Naty bližje, je fejst punca, boš vidla, če je še ne poznaš seveda.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.6.2008 9:19:42   
naty13
Matr sem jezna. Napišem roman, pa me vrže ven. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miškolinček - tudi jaz ga ignoriram pri trmi, če pa kaj naredi narobe, mu pa povem in je kregan, v glavnem povem mu, da se to ne dela, ati je pa zraven tiho in nič ne reče in je potem tako kot si ti rekla zlat ati. user posted image  Tejka bo bliže meni, boš pa ti v KR hodila, saj bo treba v kakšno štacuno zavit po cunce za tamale in v kakšen kafič na user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Anita - jaz sem tudi lena za papirje. Morala sem oddati le za paket oz. za denar. Za porodniško in doklade bo pa moj user posted image  nesel, ker je treba napisat podatke od otroka in se ureja po rojstvu. Zdravstveno zavarovanje ima pa tudi po njem, ker ga imam jaz kot študent še po moji mamici. user posted image

Sandra, kje pa si ti danesuser posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 879
20.6.2008 9:44:33   
tejkaz
Jutro

No, pa sem končno doma. Paše!!
Jem zajtrk - grissine, ker drugega nisem našla, in pijem postreženo kavico. Hvala.

Naty, o super, že imam družbo za vozičkanje. Sem zadovoljna s stanovanjem, je čisto nov blok (verjetno veš kje, ne?) vendar me je zaradi prejšnje slabe izkušnje malo strah, čeprav mi je moj obljubil da bo tokrat drugače, in se bom začela veseliti šele ko bomo zares tam. Zdaj pa razmišljam da bi šla v Kranj rodit. Kako je tam roditi? Moram se še kje pozanimati.

Miškolinček, bo tudi prišla kdaj do Kranja. Pa se bomo tako spoznali.

Zoja Miša, uživaj na zasluženem dopustu. Če bo kaj novega, ti bom poslala kakšen SMS. Drugače pa se po 5.juliju kaj vidiva ko prideva obe iz morja. Ta teden ti nisem nič morila, ker vem da imaš veliko dela.

Cebrca, tudi jaz se že veselim, da se spoznamo. Še vedno nimam nobenih planov za torek, tako da kar naj ostane tako.

Jaz še nisem oddala papirjev in jih še lep čas ne bom. Bom še počakala julijsko plačo. Oddala jih bom 11.7.

Zdaj grem pa perilo obesit. Sem včeraj zasledila da imajo v Hoferju posteljnino za otroke in sem jih šla pogledat. So tako luštne da sem kar tri vzela. Pa še eno poletno pižamco zame, pa dvojne kratke hlače za Evo. Pa še par malenkosti in sem zapravila 60 Evrov. Prvič sem kupovala v Hoferju pa samo pogledat sem šla, pa sem kar lep kupček denarja tam pustila.

Ja, kje pa je res Sandra danes?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.6.2008 10:05:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, o super, že imam družbo za vozičkanje. Sem zadovoljna s stanovanjem, je čisto nov blok (verjetno veš kje, ne?) vendar me je zaradi prejšnje slabe izkušnje malo strah, čeprav mi je moj obljubil da bo tokrat drugače, in se bom začela veseliti šele ko bomo zares tam. Zdaj pa razmišljam da bi šla v Kranj rodit. Kako je tam roditi? Moram se še kje pozanimati.

Jaz nimam pripomb čez KR porodnišnico. So strokovnjaki, če pride do zapletov, znajo rešit brez problemov. Meni je bilo super. Ti boš mela pa samo par minutk do porodnišnice, boš še peš šla lahko. user posted image user posted image  Ja novi bloki so pa mal pred mostom, če prave mislimuser posted image  A ste ga potem kupili, ali boste najemnikiuser posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.6.2008 10:09:16   
ozziebo
Jutrooo še od mene!
Sem morala včeraj nekaj pojest, sem celo noč na stranišču presedelauser posted image , mojima dvema pa nič (na srečo), tako da ne vem, če je hrana (ker smo vsi enako jedli) ali kaj drugega??. Zdaj pa sem malo potegnila spanje, in sem kot nova. HB.
Vidim, da se na dopust odpravljate, joj kako bi se šla kopat v morje... No, bo treba potrpet do septembra, mogoči si pa kakšen dan na morju  še vseeno privoščimo...
Vse, ki greste na dopust - maksimalno uživajte!!! (drugo leto boste že tamale lovile  okroguser posted image )

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.6.2008 10:11:25   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Višnja

danes je bilo res lepo toplo. Smo z malim šli malo nogice namakt v morje....zadnjič ni hotel, ker mu je bilo premrzlo. Vsi otroci so čofotali on pa niti nogic ni hotel dat. MA ga nisem prav nič silila, ker je tudi meni bila mrzla ...ah, meni je itak vedno.

Ko smo mi bili lani junija na morju, sicer ni bilo prav vroče, ampak se jih je kar precej kopalo, naš tamali (takrat 22 mes) pa v gumijastih škornjih po vodi hodil in kamenčke metal, user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 883
20.6.2008 10:13:26   
anita goitan
naty & tejkaz in osale Gorenjke: jaz sem do sedaj tudi same pohvale od KR porodnišnice slišala, al pa se gibljem v taki družbi da ženkse ne nergajouser posted image , je pa res da kompliciraš lahko povsod-če si seveda tak tip, jaz grem v poronišnico rodit ne pa se špilat frajerko ala hotel. Tudi dr.imam s kransjke pordnišnice in sem ZELO zadovoljna, erin me je opozorila glede UZ, vendar nisem še naletela na problem v smislu kašnih napak, zelo korektno in strokovno.user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 884
20.6.2008 10:15:54   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Cerbrca: še nekaj zate:
Koliko kisa daš ti namesto mehčalca, pa ali je važno kakšen kis je?
Ali imajo cunje pol vonj po kisu?
A ga daš tudi k barvnim al sam k belim pa brisačam. Prosim za nasvet, ker sem sita trdih cunj, mehčalca pa ne smem uporabljat zaradi tamalga.

Se bom malo vmešala, čeprav ni zame vprašanje, ampak sem jaz prejšnji teden isto spraševala in sem potem tudi sprobala. In se obnese!!user posted image
Vlijem v predalček za mehčalec  15-20 ml, dala sem ga do sedaj in k belemu in barvastemu perilu (nič se ni razbarvalo), in nobenega vonja ni. Daš pa alkoholni kis za vlaganje. (beli)

Zdaj pa da vidim, če me bo Cebrca kaj popravila, če sem ga kje polomilauser posted image  user posted image  , ampak glede na to, da so cunje v redu, ga najbrž nisem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 885
20.6.2008 10:16:27   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty & tejkaz in osale Gorenjke: jaz sem do sedaj tudi same pohvale od KR porodnišnice slišala, al pa se gibljem v taki družbi da ženkse ne nergajouser posted image , je pa res da kompliciraš lahko povsod-če si seveda tak tip, jaz grem v poronišnico rodit ne pa se špilat frajerko ala hotel. Tudi dr.imam s kransjke pordnišnice in sem ZELO zadovoljna, erin me je opozorila glede UZ, vendar nisem še naletela na problem v smislu kašnih napak, zelo korektno in strokovno.user posted image

Bodo mogli v KR porodnišnici sobe za tri uvest, da bomo lahko notri ti, jaz in Tejka in bomo mele prvo srečanje z bebicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 886
20.6.2008 10:20:08   
anita goitan
ja naty sem za, na spletni strani porodnišnice piše: Porodniški oddelek se nahaja v drugem nadstropju bolnišnice in ima 24 postelj, od tega sta dve sobi enoposteljni, enajst sob je dvoposteljnih.
Sam kaj če bi me kar eno posteljo še iz druge sobe privlekle pa smo me tri tamuser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 887
20.6.2008 10:21:27   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Bodo mogli v KR porodnišnici sobe za tri uvest, da bomo lahko notri ti, jaz in Tejka in bomo mele prvo srečanje z bebicami. user posted image user posted image user posted image user posted image

JA user posted image user posted image

Naty, zaenkrat bomo še v najemu. Ko se nama izteče varčevanje pri stanovanjskem skladu, bova pa nekaj kupila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 888
20.6.2008 10:25:36   
Maja T.
Hallo!

Pa se že danes malo oglašam. Mi je brat prinesel že včeraj računalnik nazaj in ne danes, kot je prvo rekel user posted image , je diplomiral z 10, sem tako vesela za njega.

So-user posted image ne bom morala komentirat večino stvari, ki ste jih načvekale user posted image , ker je več kot 15 strani za prebrat, sem samo malo skozi šla.

Sayuri in Mishel user posted image user posted image user posted image da sta ok. Lepo počivajta in grejta vajine user posted image .

Tejkaz user posted image user posted image user posted image za selitev, končno. Uživajte user posted image

Gajka fajn, da se je kašelj pomiril.

Andrejaboris tvoj mali miškolin pa je pravi frajer, luštkanega fantka imaš, kakšne modre oči user posted image .

Krtek dobrodošla med nas čveke user posted image user posted image user posted image , malo pozno je pa iz srca.

Tatly
jaz ti svetujem, da se obrneš direkt na CSD, ker ti bodo tam znali točno povedat, kaj, kje, kdaj... moraš uredit zadeve s papirji. Tu na forumu, si lahko pomagamo, samo čisto eksplicitnih odgovorov ne boš dobila, ker je vsak primer specifičen.

Jaz sem tudi že dobila odločbo iz CSD in dobim nakazilo za paket 15.7., pa še porodniška bo več, kot sem mislila user posted image user posted image user posted image .

Vse ki greste na morje, uživajte še za nas user posted image , vse ki greste na bolniško user posted image user posted image user posted image .

Glede štetja gibov je tako, kot je napisala že ena. Šteje se sklop gibov, če te user posted image zaporedoma 3x brcne je to en gib, ker mora biti med enim in drugim gibom pavza.
Te informacije so od babice in G. in se mi zdijo čisto logične.

Dojenč nočem te strašit, če ne našteješ 10 gibov, se pojdi pokazat h G.
Jaz tega tudi nisem vedela namreč, ko sem imela sum, da je moja user posted image premajhna, me je G. prvo vprašal, če čutim dovolj intenzivno user posted image . Ker če bi ta intenziteta vedno bolj padala (pa čeprav bi mi še vedno brcala), bi se morala takoj pokazat v porodnišnico, da bi me spremljali, kaj se dogaja z mojo user posted image .
Namreč otrok bi začel slabeti, kar ni dobro.
Čeprav slišiš otrokov user posted image , moraš naštet 10 gibov. Jaz jih npr. čutim sigurno 50 in več, se vedno na Sandro spomnim, ko pravi, da njuna dva user posted image user posted image igrata enajstmetrovke user posted image user posted image user posted image .

Cebrca user posted image user posted image user posted image , da je boljše

Bambi user posted image user posted image user posted image za zadnji izpit in uživajta v toplicah

Mamice imejte se super v tem sončnem dnevu user posted image

Končno sva vse kupila iz seznama, ki je na internetu in sem pomirjena user posted image , da imam vse doma. Samo pospravit še moram v predale, zdaj pa grem likat 30 plenic user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 889
20.6.2008 10:31:17   
Maja T.
Ooooo, danes sem napolnila 33 t. in stopam v 34 t., manj kot 50 dni do PDP. Kako gre čas, babike malo še, pa smo me na vrsti user posted image user posted image user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 890
20.6.2008 11:23:16   
anaya
Jutro...

MajaT: prinesi k meni, jaz rada likam "ravne" stvari ( plenice, brisače, serviente...)

Dojenč: tut jaz sem milsila , da nikakor ne bom naštela 10 gibov, je že od vsega začetka bolj mirn otrok, ampak ko dejansko začneš štet (zaenkrat samo za probo), se jih nabere krepko čez 10, ker si bolj pozorn. Najprej sem si jaz tut predstavljala, da bme bo tako brcala da me bo "prestavlalo", pa le ni tako.user posted image . Mogoče ma pri meni tut kaj veze to ker je medenična vstava.

Pa za vse tiste , ki imate dojenčke "narobe" obrnjene, kaj pri takih primerih nam pripada več UZ? Ker na zadnjem(3.) je bla moja pupa še zmeraj na ritki in ne nimam pojma kako bo drugače ugotovila, če se je obrnila kot pa z UZ?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.6.2008 11:39:09   
ozziebo
Anaya, moj user posted image je tudi še na ritki in imam UZ v 37. tednu( sem pa 2.user posted image  in ima še čas, da se obrne, čeprav me še vedno brca v mehur in mi kolca pod rebra), nato pa mi je rekla, da če bo še vedno medenična, se bomo naprej pogovarjali s porodničarji v P.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.6.2008 11:41:38   
ozziebo
Maja T. user posted image user posted image user posted image : za tvojega brata pa za vse nakupljeno. Zdaj pa uživaj v likanju!!user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.6.2008 11:45:00   
anita goitan
evo fotka od včeri ko sem dihala v breguser posted image pa si hladila bušija

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 894
20.6.2008 11:49:11   
naty13
Dopoldanska user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Sem si kapučino nardila takoj, ko sem dala Nejca spat. Juhico sva pojedla, ko vstane pa še hrenovko dobi - je kar naenkrat nor nanjo. user posted image  Z user posted image  bova pa kosilo kar zvečer jedla, ker nobenemu ne paše v taki vročini. Bo čez dan kakšen jabuček padel, pa kakšen kos čokolade ali pa kakšen jogurt za osvežitev. user posted image  Mi kar paše, da mi ni treba zdej za štedilnikom viset. user posted image user posted image user posted image  Potem pa še moj brat pride, gre on čevlje kupit zase, jaz pa za Nejca čeveljčke za v vodo. user posted image  Čez en teden že gre. Bo mir čez vikend. Pa me že zdej stiska, ga bom pogrešala. user posted image

Maja T. lepo, da si spet med nami. user posted image  Smo pa kar pridno čvekale, ker je bilo slabo vreme in ni bilo drugega za počet. user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn, da je vse iz seznama pri vama doma in čaka na vajino user posted image . Ko boš pa v omaro zlagala, boš pa definitivno uživala in še 100X prestavila, da boš lahko večkrat pogledala vse te male luštne stvari.user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.6.2008 11:51:32   
naty13
Anita user posted image user posted image user posted image user posted image  dobra si, da si lezla v breg. Jaz bi ziher na sredi poti že rodila. user posted image user posted image user posted image  Pa bi tako rada šla mal v hribe, pa še za Nejca imava nahrbtnik za v hribe, pa ga ne moremo koristit. user posted image  Smo ga le nekajkrat.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.6.2008 11:52:36   
sandra123
Lep pozdravček...Naty in Tejkaz, vidim, da sta me pogrešali danes zjutraj, kako lepo user posted image ...Ja, je tudi moj računalnik nekaj štrajkal, internet ni delal do zdaj user posted image ...Sem pa zjutraj šla na CSD, pa mi je babnica zmešana zatežila, da sem ful prehitro prišla, mi je neke papirje nadevala (še za občino), me na hitro odslovila s tem, da moram priti naslednji mesec, ko bo junijska plača mimouser posted image ...No in sem ji jezna zabrusila, da potem pa mene skoraj da ne bo, ker se lahko zgodi, da ne bom več 3v1...pa me debelo gleda, kaj mi je...babnica sploh ni pogledala, da pričakujem user posted image user posted image , ampak kar rutinsko nametala tiste papirje skupaj in me kar odslovila...na koncu mi pa reče, da bo pa potem že bodoči očka urejal te zadeveuser posted image Kot, da ves čas doma z menoj poležavauser posted image ...
Eh...brez veze, sem se že včeraj ful jezila, ko je moj user posted image gledal trenja in so imeli debato o CSD-ju...
Danes likam cotke za moja user posted image user posted image ...sem že pozabila, kako so majhne cotke in kakšna umetnost je likati te male bodijeuser posted image user posted image user posted image
Spala sem pa odlično...po skoraj 1 mesecu neprespanih noči, mi je danes uspelo samo 1x na wc in potem brez budnice mojih sončkov zaspati nazaj do 7-ihuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.6.2008 12:01:09   
naty13
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za supre noč. Boš videla, kako bo fajn likati cotke za user posted image user posted image . Jaz sem jih ob 10h zvečer izžeta kot cunja, pa sem noter padla, ker so tolk cortkane. user posted image  Tisto babnico iz CSD-ja pa kar odmisli. Da ti ne pokvari dneva, ko pa imaš lepega in še naspana si. user posted image  Ali se kaj s Sayuri slišitauser posted image  Nič se ne javi.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.6.2008 12:38:03   
Ryssa
Dan!

Da se še jaz malo javim...
Skoz vas berem, samo večinoma se mi ne da komentirat user posted image

Pri meni ni nič kaj novega, razen tega da sem včeraj diplomirala user posted image
Bom lahko šla brez skrbi potem rodit user posted image Čepra sem mislila da bom od straha že včeraj user posted image user posted image

Ve vidim da ste vredu, edino za cicmic me skrbi ker se nič ne javi user posted image
Katja bi pa ja mogla zdaj enkrat že domov prit?

Aja, imela sem tudi kontrolo pri diabetologu in so mejo za KS znižali na 6,5, tak da moram zjutraj ful pazit, ker če ne me bojo dali na inzulin user posted image Prej je bila pa meja 7,5.
Mejo so pa znižali zato, ker se ginekologi pritožujejo nad velikimi otročki user posted image
Komaj čakam na četrtek, na pregled, da vidim če res kaj preveč raste.
Sem si pa včeraj vseeno privoščila praznovanje s sladoledom user posted image pa tudi sladkor po tem nisem imela tako dramatično visok, mi je bilo pa slabo, verjetno zato ker že tak dolgo nisem sladkega.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.6.2008 12:43:42   
sandra123
Naty, cotke so zlikane, no 1 runda, druga runda gre še v pranje...mi je pa vroče za znoret, kar teče mi po hrbtuuser posted image , kaj šele bo drugi teden, če res misli bit okrog 30 st.user posted image , me pa zadnje dva dni nekaj vrtoglavica daje - po moje je kriva tale sparina zunaj...Saj imam rada sonček, ampak, tale vročina me pa že zdaj ubija...sem prišla čist aut domov, ko sem še mojega dragega peljala na nek sestanek v MB- sem ga odložila kar na bencinskem servisu, kamor ga je prišel iskat njegov kolega (da ni blo treba meni v MB)...
S Sayuri se pa nisva nič kontaktirali...upam, da je še 3v1 user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?