Maja T.
|
MajaT: prinesi k meni, jaz rada likam "ravne" stvari ( plenice, brisače, serviente...) Anaya , saj je kar hitro šlo, sem si dala gor en film in zraven likala, bom pa kdaj drugič izkoristila ponujeno likanje . Anita G. za slikico in kondicijo, jaz nekaj malega po stanovanju naredim, pa že diham kot en jež . Naty13 imaš prav, kar nekaj prelagam cotike, pa še enkrat sem jih oprala in jih likam, ker mi tako v komodi po novem/lepilih smrdi, upam da se čim prej zlufta. Ryssa čestitke za diplomo , na to pa se pije Erin kako je hecno, ko naši kolcajo kaj ne , moja ponavadi zjutraj kolca, jo čutim čisto od spodaj. Sayuri za prost vikend in punca pazi se nam, da bosta tvoja dva čim dlje pri tebi. No v P. boš tako spet bolj počivala. Vse dobro Filipu, da se čim prej pozdravi . Res lepa si... Tiste, ki vas doli boli Višnja, Naty13, Sandra... malo bolj počivat, bo boljše, Vse ki ste imele preglede , bravo za same lepe rezultate Katja , da se boš spet vrnila med domače in med nas Cicimic verjetno počivaš v bolnici, da se ne oglasiš. Res ti želim, da prestaneta s tvojim čim dlje skupaj drži se nam . Sandra za prespano noč. Cebrca za pridnega . Bella02, koliko vem, si jih kar dosti mamic pere glavo že kar v P., si celi spoten od poroda, na MŠ nam niso nič rekli, da ne smeš. Vem samo, da te po 8 urah postavijo na noge in gredo s tabo, da se stuširaš in večina si jih pere tudi glavo, se psihično in fizično boljše počutiš, pa da si jo dobro posušiš, tako kot so že napisale. Za knjigo pa ne vem, jaz mislim, ker ni časa, da bi bral - ali si z ali pa počivaš. Tejkaz za namakanje nog v jezeru, jou bi jaz tudi... Jaz tudi perem že cel vikend, od vozička do preobleke za voziček,itd...., očitno se nas vse počasi gnezdenje loteva. Miškolinček , zgleda, da smo vse na istem... Še enkrat uživajte na morju Zoja Miška, Tatly, še verjetno katera....