|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
19.6.2008 16:55:07   
naty13
Tejka v Struževo se selite. Potem se pa najavim za skupno vozičkanje. Si le 10 minutk stran od mene. user posted image  In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za eno leto brez službe. user posted image

Bella sva govorili s tvojo sestrico, je bila ful vesela in komaj čaka da gre domov. Verjetno jutri. user posted image

Erin pa ne mi še čez 14 dni rodit. Saj veš, kakšna kavica more še past. In čvek seveda. user posted image   Tudi mene boli tisto mrcvarjene z železom, pa mi je bilo rodit lažje. user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.6.2008 18:33:13   
lana777
HVALA

vam vsem za dobre misli za mojo prijateljico,
ne morete si mislit, kako pomagajo ...

Sedaj pa k vprašanju - moji grejo na dopust v Čateške,
pa me zanima, kako je s kopanjem v 31. tednu
v takih bazenih - nama se namreč lušta it mal
tja, samo bi se rada malo namočila in naplavala?
In kako je že s tistimi tamponi za plavanje - kje se dobijo
in ima katera izkušnje s tem???

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.6.2008 18:55:24   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka v Struževo se selite. Potem se pa najavim za skupno vozičkanje. Si le 10 minutk stran od mene. user posted image  In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za eno leto brez službe. user posted image

no s kod si pa ti da 10 min oddaljena od Tejke, jest sem iz planine user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 853
19.6.2008 19:30:58   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: iva77

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

no s kod si pa ti da 10 min oddaljena od Tejke, jest sem iz planine user posted image

Jaz sem pa mal od Nakla naprej

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 854
19.6.2008 19:50:09   
LinaK
lana777 mislem da glede kopanja ni nobenih težav. Sem jes že pred časom vprašala Pušenjaka in je reku, da ni nobenega problema, samo da se je treba ko prideš iz vode preoblečt.
Se grem tud jes drug tedn za kakšen dan namočit, ker bi mi voda prou pasala!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.6.2008 20:03:43   
anita goitan
hojla, en pozno popoldanski pozdrav,
sva bla mal v hribčkih, na 1400m pod Korošico, počasi hodila, blo fajn, sedaj sem pa spet lačna user posted image
Jutri grem pa tudi sama na CSD oddat papirje in 1x drug teden še v službo, mi je kadrovska rekla da se mi sploh ne mudi ker je vsem na fakulteti znano da sem nosečauser posted image .

Sem vesela za sayuri da je še v enem kosuuser posted image

Pa za vse preglede vaše tudi, pa za brcike, jaz si jih nič ne beležim, zaenkrta jih je skoz veliko.
Pazite nase in mirno noč

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.6.2008 20:06:04   
cebrca
Hojla čveke, pa sem spet tu!
Danes sem HB bolje, čeprav je želodec še vedno hudo selektiven kar se hrane tiče. Mi pa vsaj na WC ni treba hodit! Jutri pa bom po moje že kot nova!

starševski dodatek
(za tiste, ki jim porodniška in nadomestilo ne pripada), meni je tako čudno. Po zakonu lahko vlogo vložiš 30 dni pred PDP, pri nas na CSD Grosuplje pa vztrajajo da šele po porodu.user posted image Pozanimajte se na svojih CSD kaj zahtevajo!!! Pa ne zamudit rok 30 dni po rojstu, ker se potem ne upošteva polnih 365 dni!!!!

tatly otroški dodatek pa moraš vlogo obnavljat na eno leto v mesecu ko ti poteče, obrni se na svoj CSD in ti bodo vse lepo razložili. Tudi kdaj moraš vse vloge vložit. Pole za starševski dodatek dobiš na CSD, pole za otroški dodatek pa kupiš v knjigarni ali pa sprintaš z interneta. Samo ne se bat, zapiši si vse podatke pa ne boš nič pozabila! user posted image Aja, pa ne pozabi it na občino vprašat, če kaj prispevajo za otroka. Pri nas dajo 300 EUR.

kaja02 jaz sem oddala samo vlogo za paket (v ponedeljek), danes pa sem že dobila odločbo!!( so hitri a ne) Denar pa nakazujejo 15-tega v mesecu. Tako jaz dobim nakazan denar 15.7.user posted image Pa fino uživajte na morju!!!

višnja izbori si počitek, zdaj si ga pa res se zaslužiš!

sayuri kar pridno vztrajaj in spodbujaj user posted image user posted image , da boš dočakala svojega G!

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image za pogodbo in novo stanovanje, user posted image user posted image user posted image user posted image ker si za eno leto zaključila z delom, zdaj se pa res lahko oddahneš! Drugi teden se pa slišiva, že težko čakam, da tem bom spoznala!

Erin ko je mene tako pregledala, me je tudi vse bolelo, pa me prej ni nikoli, so pač zadeve bolj občutljive! Na porodu pa tako ali tako šibajo drugi hormoni in je spet drugače!

Zoja Miša ne sekiraj se, boš imela pa potem več časa ko prideš spočita z morja. Ti se samo prepusti počitku in miru. Pa veliko lepega vremena vama želim, pa čimbolj mirno vožnjo! Uživajta še za tiste, ki ne gremo na morje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.6.2008 20:07:03   
Erin
ooooooo jaz bi šla tudi malo čofotat pa mi odsvetujejo zaradi krvavitev v preteklostiuser posted image user posted image user posted image šment...bomo pa počakali do drugega leta.

Punce ki greste na morje, toplice - UŽIVAJTE, naužite se sončka in vode še namesto mene. user posted image
naty - seveda ne bom še rodila čez 14 dniuser posted image , v porodnišnico grem samo na CTG. Upam pa da bom rodila čimprej saj mi vsa okornost, nerodnost in neučinkovitost že presedajo...komaj čakam da primem mojo štručko v roke in jo polubčkamuser posted image   Si me pa malce pomirila ko si rekla da si lažje rodila kot  pa prenašala tisto železje.
Sem si rekla-počakam do 14 julija, potem pa začnemo hodit po stopnicah pa s
"slončkat" po dolgem času pa že te dni bom začela piti malinim čaj...samo da bo šlo hitreje in lažje.user posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.6.2008 20:12:11   
cebrca
cicmic se pa res že dolgo ni javila, ali katera kaj ve kako je z njo!???

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.6.2008 20:23:31   
Erin
Evo če bo katero zanimalo karkoli glede malininega čaja oz čaja iz malininih listov:
na strani:

http://med.over.net/forum5/read.php?1,4683494,4738720

Da kopiram nekaj s te strani:user posted image user posted image user posted image
---------------------------------------------------------------------------------

Malinjak (Rubus idaeus)

- Za prehrano: plodovi (njam)
- Za zdravljenje oz. podporo uporabljamo liste:

Učinkovanje – pregled skozi različne prakse:

Ppripisujejo mu krčilne, protikrčne in krčne lastnosti. Zaradi krčilnih se v ljudski medicini rabi notranje proti driski in želodčno-črevesnim vnetjem, zunanje pa za grgranje in izpiranje vnetih ust, žrela in glasilk, pa tudi kot očesni losion ob vnetju očesne veznice.
Zaradi protikrčnih lastnosti naj bi blažil krče med nosečnostjo, zaradi krčnih pa krepil pritisne porodne krče in olajšal porod.

Sestavina mešanic za odvajanje blata in "čiščenje krvi" ter domačih čajev.

Rabi se tudi ob želodčno-črevesnih, dihalnih in srčno-žilnih motnjah, pa tudi proti prehladu, vročini in za znojenje, ob menstrualnih težavah, sladkorni bolezni, primanjkljaju vitaminov, za odvajanje vode, žolča in za "čiščenje krvi in kože"…

Različne babiške prakse uporabljajo malinove liste med nosečnostjo in porodom… in pri nekaterih drugih primerih – kot vidite, se kar nekaj podvaja:

- lajšal naj bi jutranjo slabost pri nosečnicah
- preprečeval naj bi poporodne krvavitve
- preprečeval naj bi krvavitve iz dlesni (kar je včasih težava nosečnic)
- med porodom pomagal pri sproščanju (Burn & Withell, 1941) in krčenju … maternice – oboje skupaj potem pomaga k bolj učinkovitem delovanju maternice
- pomagal pri iztisu otroka in posteljice
- bogat vir – železa, mangana, magnezija, vitaminov B1, B3, E
- pozitivno naj bi vplival na dojenje
- pozitivno naj bi deloval glede plodnosti
- pomagal naj bi urejati premočne in neredne menstruacije
- pomagal naj bi pri premagovanju okužb
- pomagal naj bi pri driski

Nasploh se verjame, naj bi krajšal in olajšal porod.

Odmerek za odrasle
- Pri nas se malinovi listi uporabljajo v glavnem v obliki čaja.
Krop se prelije čez poldrugi gram droge in po 5 minutah precedi. Žlička droge tehta približno 0.8 grama.

- Prakse uporabe med porodom: močan čaj zmrznejo in ga dajejo po kockah ženski med porodom

- V nekaterih državah imajo na voljo izvleček malinovih listov v različnih že pripravljenih oblikah – tablete, tinkture. Ima katera izkušnje?

Nekateri svetujejo redno pitje čaja že pred nosečnostjo in potem še naprej v nosečnosti.

Nekateri svetujejo npr. pitje ene skodelice na dan v prvem trimestru, v drugem trimestru dve skodelici na dan in v tretjem trimestru štiri do pet skodelic na dan – ta nasvet je bil povezan z merico: ena čajna vrečka za eno skodelico.

Drugi svetujejo pitje čaja nekje po 32. tednu nosečnosti do poroda.

Novejša dognanja v farmaciji
Vodni izvlečki malinjakovih listov vsebujejo dejavne sestavine z druga drugi nasprotnimi farmakološkimi učinki, prve spodbudijo mišično dejavnost, druge jo zavrejo, za spodbudne učinke so posebno dovzetne maternične mišice, najbolj nosečnic. Za čreslovine se ve, da imajo krčilne lastnosti. Protivirusne lastnosti plodov pripisujejo fenolnim sestavinam, med njimi čreslovinam.
Torej: Učinkovine: organske kisline, polipeptidi, čreslovine in flavonoidi, je blag adstringent, uterotonik ...

Pojavljajo se tudi opozorila, da bi morale biti ženske, pri katerih je bil predhodni porod zelo hiter, pri uporabi malinovih listov zelo previdne.
Tanini v malinovih listih lahko prispevajo k zaprtju (česar si nekatere nosečnice, ki trpijo zaradi zaprtja, ne bi želele).

Načeloma velja previdnost pri jemanju katerihkoli dodatkov in zdravil med nosečnostjo, zato je res pametno dobiti relevantne informacije.

dr. Zalka Drglin, ženske študije
Združenje za informiranje, svobodno izbiro in podporo
na področju nosečnosti, poroda in starševstva

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.6.2008 20:26:07   
anita goitan
uf vas čitam, ene ste res že bogeuser posted image , jaz pa danes še 400m višinske naredila, sicer rabila kar debelo uro in mal več, sam je šlo, včeraj mi je dr.rekla da imam maternični vrat zaprt kot trdnjavo 5,4cm tako da ni panike, sicer lahko samo potrkam in nikoli ne veš kako bo šlo naprej, mogoče boste pa ve ki se matrate če celih 8 mesecev zlahka rodila, jaz pa hm bolj tako. Ah nič črnih misli, pobožajte vaše bušije in čao

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.6.2008 20:47:31   
naty13
Čer.

Jaz sem pa danes kar fajn zmatrana od sončkaaaaaaaaaaaa. user posted image  Je bilo supre zunaj. user posted image  Zdaj me pa čaka prijatelj likalnik. user posted image  In makarončki, ki so ostali od kosila. Mjamiiiiiiiiiiii. Se mi jih zadnje mesce tako lušta. user posted image

Anita dobra si, da greš še takole v hrib. Pri Nejcu sem tudi jaz še lezla pri 7h mesecih, zdej me pa včasih že 500m zabaše. user posted image

Sandra lepo, da ste se načvekale in da niste naredile dežja. user posted image user posted image user posted image

Erin jaz bi tudi že zdaj štručko mela pri sebi, pa mi je G rekla, da moram zdržat do 37t. Je imel naš user posted image  včeraj 1750g, to bi pomenilo za 37t okrog 2700g po mojih izračunih. Res pa je da UZ ponavadi manj pokaže kot je pa res user posted image  težak. Bo pa bolj pri drobčkanih, tako kot Nejc, ki je mel pri rojstvu 3050g in rojen 5 dni prej. Bi mel ene 150g več, če bi bil ob roku. Saj potem bomo že nadoknadli. user posted image  37t bo pa pri meni 24.7. tako, da midva začneva takrat slončkat. Ufffffffffffff kje je še to, men pa hormoni že delajo. user posted image user posted image user posted image  Že nismo od 26t se mi zdi, ko je men tolk dol prtiskal, da nisem več upala. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 862
19.6.2008 21:01:38   
tatly
CEBRCA a te pole za otroski dodatek nesec na občino?ma jaz sem cist zgublena glede teh papirjev...tak da ti hvala za pomoč!glede tega da ce bom kaj dobla za otroka pa ne verjamem da pri nas kaj dajo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.6.2008 21:42:37   
tatly
prosim povejte mi zakaj me boli nad popkom ko se malo pritisnem'??

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.6.2008 22:52:41   
bambi14
Pozdravljene,
zadnje čase vas malo zanemarjam,,,,packa jaz.user posted image Morem pa povedat, da sem tako vesela, ker sem imela danes zadni izpit in sedaj bom plahko začela pisat diplomo.user posted image
Kr ne morem verjet, da je to to....me razumete tiste, ki ste v podobni situaciji.
Nisem vas kaj dosti spremljala, zato ne morem nič kaj komentirat. Ju3 pa grem za en teden v toplice(v zreče) in se mislim kopat in razvajat in malo o diplomski razmišljat,....če bo katera kje tam blizu me bo lahko prepoznala po naših majčkah.user posted image

Jaz sem si kupila te tampone za v vodo v lclerku,...se pa dobijo mislim, da skoraj vsepovsod. Glede uporabe pa sem slišala različna mnenja,...no jaz jih bom poskusuila in vam poročam kako in kaj.
Želim vam lep vikend poln sončka, naj vas doma razvajajo in cartlajo,....oz razvajajte se in se tipkamo čez 1 teden.
Papa,....
pogrešala vas bom.

Vaša odvisnicauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.6.2008 22:56:03   
sandra123
Bambi, uživaj na zasluženem dopustuuser posted image , pa še namesto mene malo počofotajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.6.2008 22:57:24   
Višnja
Dober večer,

danes je bilo res lepo toplo. Smo z malim šli malo nogice namakt v morje....zadnjič ni hotel, ker mu je bilo premrzlo. Vsi otroci so čofotali on pa niti nogic ni hotel dat. MA ga nisem prav nič silila, ker je tudi meni bila mrzla ...ah, meni je itak vedno.

tatly...ne vem če je to ista bolečina amapk tudi mene ful boli na levi strani od popka. Na dotik in tudi tako. Enkrat me je že bolelo, potem me je minilo in zdaj me že ene tri dni fulll boli in ne vem kej je to. še bolj me boli zdaj zvečer, ko sem utrujena...amapk ena taka čudna pekoča bolečina. Ne vem če je tako tudi pri tebi.

zdaj pa ninat....ker res ne morem več, pa še ta bolečina.....

lepo pančkajte

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.6.2008 23:48:04   
kaja02
čer babike!!!!

glede rečanja v Celju, Pablo, Sandra, nisem se ustrašla, le v službo sem jih šla pogostit, sem šla tja že pred 9. uro pa sem domov prišla šele ob14.uri, me je moj dvakrat klical, če je kaj narobe, vendar preden sem dokumentacijo uredila, pa se oreng načvekala, je čas tako hitro minil. Si vas pa želim spoznati, torej če bo še kakšno srečanje se vidimo!!!!!!

popoldne smo pa v šoli imeli spoznavni dan, joj me je kar strah kaj bo septembra, saj je moja Kaja zelo zadržana, ona je začela sodelovat, oziroma se jim je upala približat takrat, ko je bilo že vsega konec, sam če jo pa vprašaš, kako je bilo v šoli ša je bila navdušena, za solzice, ki jih je potočila pa ni nikomur povedala ( najina skrivnost)

nič sedaj pa šibam pod tuš, potem pa spat, zjutraj krenemo že okoli 6. ure, mam tak občutek, kot da sem nekaj pozabla vzeti s seboj.

nič lepo še čvekajte vse teden, Vas bom pogrešala ( sem že zasvojena z visenjem  na RR), želim vam veliko lepih ter sončnih dni, pa božajte trebuščke!!!!!!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.6.2008 6:01:36   
matejchi
Spet sem prva... kaj je to a me potovalna mrzlica daje?
Sicer grem na morje šele v ponedeljek, jutri pa letim v MB, ker ima nečak krst. Me pa nenormalno žeja od včeraj zvečer... sem spila včeraj en Bandidos Ice pa 2-3 dcl piva (Laško) pol se mi je pa tolk dogajal, sem se smejala ko zmešana, ko sem dobila preblisk in sem rekla, če se je ginekologinja zmotila v spolu in ne bo user posted image , bo pa za kazen Ferenc (od kod mi ideja nimam pojma, a ni grozno?). Pol smo se pa režali...
No danes pa še v službo, uff bo težko...

Uzivajte danuser posted image user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.6.2008 6:58:50   
tatly
ja dobro jutro kaj pa danes se ajate ?saj prav tak kar počinte si.evo enkrat kaoćinćka od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....VIŠNJA ja nekaj takega kot ti pravis ampak mene desno malo gor do popka..ko si pritisnem pa vceraj me je kar bolelo se nisem rabla prijet pa me je full strah ratalo..pa mislis da je to kaj narobe?pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.6.2008 7:19:50   
naty13
Jutro.

Matejchi in tatly hvala za user posted image .

Noč je bila super. Sem spala kot ubita do 7h zjutraj. user posted image user posted image user posted image  Le enkrat sem mogla na obisk, saj veste koga........ WC-ja. user posted image

Vas pridem pogledat kasneje, grem Nejca oblečt. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.6.2008 7:23:56   
krtek 1
Dobro jutro,ste pa zgodnje sem mislila da sem edina ko bedim.user posted image Zanima me,če ima katera izkušnje s spletnimi akcijami od Baby centra.Naročila sem otroški sedež(prvič)in nisem vedela,da ne moreš izbirat barve ker je samo tisti model v akciji.No,in ker je bolj punčkaste barve smo si premislil in ga bomo kupili po redni prodaji v trgovini.Včeraj sem pa poklicala,da bi preklicala naročilo,ampak je bilo prepozno ker so paket že oddali in mi svetovali,da naj ga vseeno prevzamem in sedež zamenjam v trgovini z doplačilom.Ampak meni je lažje,da ga sploh ne prevzamem,kot pa da nosim tisto škatlo po Baby centrih in prosim za menjavo.Si lahko privoščim in paket zavrnem?Niman izkušenj s tem,ker sem do zdaj še vse sprejela od drugih trgovin.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.6.2008 7:47:20   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

prosim povejte mi zakaj me boli nad popkom ko se malo pritisnem'??

Mene tudi boli nad popkom, ko nejc sedi pri meni v naročju, ko ga oblačim in se nasloni na trebuh. Jaz sem pomislila, da je mogoče zaradi popkovnice.

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.6.2008 8:33:00   
Tamy30
dobro jutro punceuser posted image
ponoci sem super spala. Vceraj sem bila na dekliscini v MB in je bilo precudovitouser posted image  Nevesta je bila taki cukrcekuser posted image imajo ene ideje, kako pripraviti pravo dekliscinouser posted image  lahko se zgodi, da se pridemo v Vecer kot kaksni utrinekuser posted image

krtek1 paket lahko tudi zavrnes, oz. probaj tak da te ni doma, pol pa naj nekaj dni caka na posti, ce ga v tistih dneh (recmo 15 dneh) ne dvignes ga posljejo nazaj v trgovino. Lahko pa se pozanimas, ce imajo kje na internetni strani kaksne pogoje vracanja izdelkov. Pri superge.si je tako da ce ti izdelek ni vsec, ga preprosto vrnes v trgovino in ti vrnejo denar, braz kakrsnih koli vprasanj.

grem malo pocivatuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.6.2008 8:37:35   
anita goitan
jutro,
hura začenjam 33.tedenuser posted image , in sedaj jem tak dober zajtrk: mix banane, dveh breskev in malo lubenice, noter sem si pa še kosmiče usula.
Tekom dopoldneva bom na CSD šibnla, drug teden pa še v službo oddat papirje, sem lena za po uradih letat in v bistvu se mi nič ne mudi.
naty ob 3.ponoči sem tudi jaz obiskala wc, uf tile obiski čez dan so tudi zelo pogosti.
lep dan, se še beremo

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?