Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:18:39
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, seveda ti bo ratalo poslikat sobico. meni je to ful lepo, samo ko smo jo mi rihtali ni blo časa za risanje, je bil anžej mali, sva samo pobarvala na modro in nalepke od nemota gor napopala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:19:50
|
|
|
|
ella79
|
februarka jaz morm pa v mullerja, pa bi se tudi na kavi dobila a še katera pride kdaj bi ti? bamby vse naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:20:39
|
|
|
|
nizy
|
saj ima zelo rahel spanec..in se skoraj vedno zbudi, ko prideva midva v spalnico..pa tud če greva potihem ko miške..a se še akteri to dogaja? Azra ima tako trden spanec ,da lahko luč prižgem v sobi , pa štoram po omarah , ona pa nič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:20:45
|
|
|
|
Suzi*
|
mlavla, zdaj vidim da imaš še nove slikice v albumih od poroke, a mi lahko še enkrat poveš gesli, prosim?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:24:06
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma in nizy..a sta že začele z dieto? aja pa geslo je maldivi a se mi pridružiš , jaz začnem z 1.7. na žalost ne..ker trenutno še polno dojim... pa tudi raznih diet se ne grem več..ker sem že prevečkrat dobila vse izgubljene kg nazaj..+ še nekaj kg.. pa bi rada nenkrat temu naredila konec..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:24:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dober večer Končno tale vročina malo pojenja. Ej, danes popoldan je bilo še v parku fuuuul vroče. Sta me dragi in Lana spremljala k zobarju in se sprehajala po parku, potem smo šli še dedija obiskat, nazadnje pa k našim sosedom na kozarec vina. Kako je bil dober. Že tri dni računam na to, da si bova z kakšen pirček zvečer na balkonu privoščila - pa vedno naju nekaj zmoti oz. pozabiva. Evo, danes pa že spi. Je zaspal tako hitro kot Lana. Sami mi pa ne tekne. Se pa za boljšo voljo sladkam s sočnimi kovosovimi kockami, najmiiii fuuuul so dobre. mlavla - naša se HB ne zbudi, ko midva prideva spat. Se včasih kar čudim, ko se še smejiva in pogovarjava - mala pa kar spi. suzi - kapo dol pred tvojimi ročnimi spretnostmi. Jaz pa znam gumb zašit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:25:14
|
|
|
|
mlavla
|
za obe mapci je isto geslo..oktober..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:27:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla o februarka..dober večer..kako pa so kaj tvoje "rane" po odstranitvi znamenj..a dobro okrevaš? Larisa pančka? ojla hvala, rane se dobro celijo , danes teden dam šive ven, pol pa upam da bojo izvidi ok in bom najsrečnejša ja, Larisa pančka, je zaspala v 5-ih minutah, čeprav dvomim malo v današnjo noč ker mi je spala danes od 12h pa skor do 16h pa še to sem ji mogla mal pomagat, da se je prebudila ker sem mogla joško dat in odhitet k dohtarju. Zgleda ji je pasalo v hladni spalnici. Upam, da bo noč tud taka. Ella, povej kdaj ti paše, jaz bom šla ob ene 9.30 od doma, morm pa v Tuša, Lidla, na OMV... ampak kaj lahko tud pol uredim, tako da.... Pride še katera??? Aja, kam pa ? Zdej pa letim pod tuš, sam da moj stop ven, čeprav bi se lahko skup
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:28:36
|
|
|
|
mlavla
|
ene ste omenjale (nevem več katere)..da imajo vaši.. rdeče pikice po koži.. no naša jih ima tudi (že od včeraj) in sicer po rokicah in pa za vratom, ter malo po glavici..a je to od vročine? drugače se pa lahko malo pohvalim, da sem se danes in včeraj učila..in to prvič po porodu..moram tud Nežo pohvalit,da je bila pridna..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:29:42
|
|
|
|
nizy
|
mlavla - saj jaz tudi polno dojim , sem pa že začela uvajat GH, ...zdaj ji dajem kašice od dm, ki se naredijo z vodo ..... jaz pa moram pod nujno spravt dol ene 20 kg je kar 9.. spred .....sem pa 2 leti nazaj hujšala z ločevalno , sam kaj ko sem spet zanosila ,pa nč merkala na hrani,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:30:41
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dober večer Končno tale vročina malo pojenja. Ej, danes popoldan je bilo še v parku fuuuul vroče. Sta me dragi in Lana spremljala k zobarju in se sprehajala po parku, potem smo šli še dedija obiskat, nazadnje pa k našim sosedom na kozarec vina. Kako je bil dober. Že tri dni računam na to, da si bova z kakšen pirček zvečer na balkonu privoščila - pa vedno naju nekaj zmoti oz. pozabiva. Evo, danes pa že spi. Je zaspal tako hitro kot Lana. Sami mi pa ne tekne. Se pa za boljšo voljo sladkam s sočnimi kovosovimi kockami, najmiiii fuuuul so dobre. mlavla - naša se HB ne zbudi, ko midva prideva spat. Se včasih kar čudim, ko se še smejiva in pogovarjava - mala pa kar spi. suzi - kapo dol pred tvojimi ročnimi spretnostmi. Jaz pa znam gumb zašit. tud to je nekaj..ene pa še tega ne znajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:34:12
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mlavla - saj jaz tudi polno dojim , sem pa že začela uvajat GH, ...zdaj ji dajem kašice od dm, ki se naredijo z vodo ..... jaz pa moram pod nujno spravt dol ene 20 kg je kar 9.. spred .....sem pa 2 leti nazaj hujšala z ločevalno , sam kaj ko sem spet zanosila ,pa nč merkala na hrani, ja jst bi jih tud mogla ene 15-20kg dol spravit...najbolj idelano bi blo imet 60-65kg (zaenkrat le sanjam).. jst pa GH še ne mislim, dajat..ker se Neža itak že zdej redi nadpovprečno..to pomeni tud, da imam mleka dovolj...pa tud ne da se mi še..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:38:07
|
|
|
|
nizy
|
mlavla - jaz sem začela z GH ,ker ima Azra refluks in odkar jeva bolj gosto hrano manj poliva skoraj nič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:39:27
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Jaz pa znam gumb zašit. Tud to večkrat prav pride.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:40:57
|
|
|
|
mlavla
|
vidim kako imate nekatere srečo,da vaši tako trdno spijo..jst sem šla ravno v spalnico po eno knjigo..pa se je tamaal skor čist predramla..hmmm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:45:01
|
|
|
|
ella79
|
februarka, a se kje na luftu dobimo, pa da je t dabela senca? sam ne vem kje bi to bilo pomoje je še notr najbolj hladno? qlandia? jaz bom šla tudi ob ene 9:30 od doma... a se okrog 11:00 zmenmo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:45:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mlavla - se kar ne morem nagledat tvoji slik s poročnega potovanja. Sem kar malo , ker mi letos ne gremo nekam daleč - pač zaradi . Pa bi spet tako rada letela kam daleč. Pa bomo drugo leto. Pri nas pa bo zgleda spokalo - zunaj že tako lepo bliska.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:46:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla, tud naša se je zbudila sem dala joško, pa zdej spi naprej. no, upam. Zdej pa res letim pod tuš... No, ste se že kej zmenle?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:47:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, a se kje na luftu dobimo, pa da je t dabela senca? sam ne vem kje bi to bilo pomoje je še notr najbolj hladno? qlandia? jaz bom šla tudi ob ene 9:30 od doma... a se okrog 11:00 zmenmo? Qlandia ob 11h. Zmenjeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:51:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, a se kje na luftu dobimo, pa da je t dabela senca? sam ne vem kje bi to bilo pomoje je še notr najbolj hladno? qlandia? jaz bom šla tudi ob ene 9:30 od doma... a se okrog 11:00 zmenmo? Qlandia ob 11h. Zmenjeno. ok, jaz bom še jencili sms poslala, ti dej pa bajsi in nuki, k jaz njimam njunih številk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:51:37
|
|
|
|
Janey
|
čer mlavla imam enga izbirnega. imaš zs midva boma tut počasi malega dala v sobo, že zato ker je bolj hladna poleti in čist drugače bo..zdaj se vedno predrami ko grema spat, očk sicer ne odpre, ampak... ella jaz morem tut v mullerja...mogoče bom v btc letela nizy bolše diete kot spremenit način prehranjevanja na zdrao prehranjenje ni, meni gredo lepo kile dol. sem mela 103 ko sem prišla s porodnišnice, zdaj jih imam 88 pa samo lepo pridno jem, pa da neboš misla da si kdaj kaj ne privoščim. itak je pa gibanje najbolj pomembno. grem se malo skozi pridem pol f pritisnit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:52:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka, a se kje na luftu dobimo, pa da je t dabela senca? sam ne vem kje bi to bilo pomoje je še notr najbolj hladno? qlandia? jaz bom šla tudi ob ene 9:30 od doma... a se okrog 11:00 zmenmo? Qlandia ob 11h. Zmenjeno. ok, jaz bom še jencili sms poslala, ti dej pa bajsi in nuki, k jaz njimam njunih številk kaj pa če se na gibigibu dobimo, je fajn senčka?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:53:32
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ella jaz morem tut v mullerja...mogoče bom v btc letela škoda k ne greva v istiga
< Sporočilo je popravil ella79 -- 23.6.2008 21:54:05 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:58:55
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..te bom kar tukaj vprašala: kako pa si pripraviš proso, ajdo, lečo itd.??pa kakšne količine si to pripraviš..pa to ješ pol poleg zelenjave ali poleg mesa?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 22:06:54
|
|
|
|
Janey
|
mlavla nekaj malega, kar skuham (sej ponavadi piše kak se kaj nardi) potem pa popražim zelenjavo pa malo dodat tega(za pest)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.