![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:08:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdejle sem ga šele poslala, k te nisem vidla tuki gor a je gibigib uredu? ja, ja, odlično
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:08:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a vam mal skomin naredim??? zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. jaz pa vodo, da bom naslednjo rundo dopusta tudi kaj v kopalkah potem pa očitno ni bilo tok vroče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:10:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili zdejle sem ga šele poslala, k te nisem vidla tuki gor a je gibigib uredu? ja, ja, odlično no tako, pa smo se pred polnočjo zmenile jutri, gibigib, 11:00 vse vabljene
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:10:07
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a vam mal skomin naredim??? zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. a vam jih še jaz borovnice + sladoled + smetanca njami sej res, ta teden sva pa midve na vrsti, ne? Sej veš...kavica+sladoled+smetanca ( katero jst sabo prnesem )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:12:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a vam mal skomin naredim??? zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. jaz pa vodo, da bom naslednjo rundo dopusta tudi kaj v kopalkah jaz si bom kar take od vratu do kolen omislila. sem si sicer zadnjič kupila ene kopalke v akciji v mani za 3,99 eur, ampak me je skor kap,ko sem se v špegu pogledala. kopalke so super, samo ko ne bi vse viselo tam okol trebuha.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:13:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a vam mal skomin naredim??? zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. a vam jih še jaz borovnice + sladoled + smetanca njami sej res, ta teden sva pa midve na vrsti, ne? Sej veš...kavica+sladoled+smetanca ( katero jst sabo prnesem ) ne skrbi, mam zalogo sem te hotla jutri povabit, pa se je že o eni skupni kavi pisal... a rečeva za četrtek sam zdej ne vem, a gremo v četrtek že na morje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:15:43
|
|
|
|
ella79
|
suzi jaz sem si tudi letos ene luštne kopalke kupila, še dobr da so hlačke na ala brazilke narejene, k če bi bile bikinke se bojim, da se štrikcov pr kraj sploh videl ne bi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:16:59
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a vam mal skomin naredim??? zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. a vam jih še jaz borovnice + sladoled + smetanca njami sej res, ta teden sva pa midve na vrsti, ne? Sej veš...kavica+sladoled+smetanca ( katero jst sabo prnesem ) ne skrbi, mam zalogo sem te hotla jutri povabit, pa se je že o eni skupni kavi pisal... a rečeva za četrtek sam zdej ne vem, a gremo v četrtek že na morje no ja, bova vidle, kdaj boste šli vi kej na lepš. Mi gremo na morje v nedeljo in nas ni 12 dni. Pa glih zdej bomo šli, k se je Dolenjka vrnila Slabo se mi piše, ker ni šans, da preberem vse, ko se njej odpre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:18:33
|
|
|
|
jencili
|
Ella, kam pa greste namorje? No, če ni skrivnost...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:21:30
|
|
|
|
Bajsa
|
O Dolenjčica dobrodošla nazaj! Kako ste se imeli? Carica uživala, Stipe je bil zih pridem, sam njeno visočanstvo Pehta je bla zih tečka . No v glavnem mi je uspelo še pred polnočjo gor pridet, tko da sm ujela, da ste se zmenle. No fajn, ju3 okol 11 gibi gib. Če bom kt ena kura zmešana vas iskala, nej me ena šrosim za rokav pocuka. Naša madam že pančka, je dons po dolgem času zaspala sama v pojstlci , z dudo v ustih, pol je pa z eno rokico objemala medota, z drugo pa zajklo . Kk je sladka, se kr topim ko jo gledam. Bi lohk rekl, da je tko sladka, da je nevarnost da sladkorno fašem . Dons sem se tko grdo urezala na prst , da mi sploh neče se zacelt! Mi mamo pa okna namontirana, pa rolete, pa komarnike , sm kr mal važna . Ju3 morem obvezno mal do Merkurja stopit, ker morem mal za ploščice in vse ostalo pogledat, mi že mal, kk se reče kuz.. v rit skače . No v glavnem, če se bova z madam napedenale do 11 zih prideva, no to se itak bova, se že ful veselim kavice .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:22:40
|
|
|
|
ella79
|
jencili na Pag gremo, ni skrivnost zdej en dan do sobote se bomo napokal, vrnemmo se pa do 10.7. enkrat, k imamo takrat ceplenje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:22:54
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, jaz sem si pa bikinke kupila, ker edin te so dost široke okol riti, ker si jih lahko reguliram. drugih sploh ne morem, ker če so mi hlačke prav, mi je modrc čuden in obratno. si pa moram še ene enodelne kupit za na bazen oz. za skrivanje špeha.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:23:13
|
|
|
|
Bajsa
|
No evo morm še februarki sms poslat, sam od Nuke pa nimam št . Jencili pa barvo morem zapakirat a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:25:23
|
|
|
|
nuka
|
Čer! Februarka hvala za SMS. Za jutri velja, se vidimo na gibigibu . Bom vsaj v miru kavo spila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:26:25
|
|
|
|
ella79
|
suzi pa ne boš v enodelnih na morju skakala ok, za bazen, če grem res plavat, mam jaz tudi enodelne, k dvodelne ful bremzajo bajsa, sej je februarka nuki poslala sms
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:27:03
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa No evo morm še februarki sms poslat, sam od Nuke pa nimam št . Jencili pa barvo morem zapakirat a ne sm te glih hotla spomnit No, če boš lahko oz., če se boš spomnila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:27:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Februarka hvala za SMS. Za jutri velja, se vidimo na gibigibu . Bom vsaj v miru kavo spila. no super kok se gorenjke hitr zmenmo, pa vedno smo za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:28:31
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja sm vidla zdele ja . No jaz sem Februarki poslala sms, kje in kdaj se dobimo točno, zdej pa grem lohk spat , dons pa nam tko pozn strašila tuki gor, verjetn ne, razen če se namo nč pogovarjal .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:29:09
|
|
|
|
nuka
|
Men čist sede tale kava jutri, ker drugače sem mela namen z globincam okrog skakat pa zavese prat. Zdaj mi pa ne bo treba .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:30:27
|
|
|
|
Bajsa
|
Jencili sm si prav opomnik naštimala, tko da upam, da nam res pozabla spet . Ja gorenje smo res face, en dva tri pa smo zmenjene a ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:31:58
|
|
|
|
Bajsa
|
Np Nuka viš kok je fajn da se za kavico zmenmo , ni treba bajte pedenat, pa itak zavese ne morjo bit ful čiste, ker se lohk znucajo če jih preveč pucaš, pa še sosedje lohk preveč not špegajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:32:32
|
|
|
|
nuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ella, jaz sem si pa bikinke kupila, ker edin te so dost široke okol riti, ker si jih lahko reguliram. drugih sploh ne morem, ker če so mi hlačke prav, mi je modrc čuden in obratno. si pa moram še ene enodelne kupit za na bazen oz. za skrivanje špeha. Še dobr da gremo na morje konec avgusta. Upam da se bojo poznali trebušnjaki, da se mi ne bo treba mučit z iskanjem kopalk.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:32:40
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nuka Čer! Februarka hvala za SMS. Za jutri velja, se vidimo na gibigibu . Bom vsaj v miru kavo spila. no super kok se gorenjke hitr zmenmo, pa vedno smo za ja, sm glih jst hotla komentirat. Vedno se takoj zmenimo, kje, kdaj, pa še vedno smo vse za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:34:59
|
|
|
|
Bajsa
|
Eh jaz tud še pomislna nism na kopalke, bojo pa na Pagu mojo nago rit pa viseče zize gledal, če mi navjo prav
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.