|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
23.6.2008 13:22:56   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

larisa - mi imamo klimo v stanovanju, ker drugače ne bi preživeli. user posted image  Res, od 13. ure nabija sonce v celo stanovanje (vsa okna so na zahod) in to do sončnega zahoda. Imamo jo montirano v dnevni in ko je prižgana Lano dam v spalnico ali njeno sobo. Prižgemo jo toliko, da shladi in vgasnemo. Pomembno pač je, da klima ne piha v user posted image . Isto kot v avtu. Če mene vprašaš najboljša naložba, zraven savne seveda. user posted image

Saj ravno to mene skrbi, ker imamo pač malo stanovanje, vse v enem, torej smo skos v tistem prostoru kjer bi bla klima. Pa zato ne vem, če je to ok. Itak naštimaš tako da ne piha v user posted image , ampak vseeno ne vem user posted image  A misliš, da ni ok če sva midva v istem prostoru kot je klima? Mal sem na pediatriji na MON-u prebrala, pa je napisano, da je važno da je klima med 22 in 24 stopinj, pa da ne piha v user posted image . To se pa že da naštimat, ne?!user posted image

Klimo lahko usmeriš, da ne piha direkt na tebe. Če pa imate bolj malo stanovanje, bi bil morda dovolj kakšen ventilator. Midva sva v prejšnjem stanovanju imela ventilator - pa je bilo tudi OK.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
23.6.2008 13:32:17   
pina-1
larisa, mi mamo tudi malo stanovanje pa klima skozi dela. Tudi ko je Ana v dnevni dela. mam pa naštimano na 25 stopinj in prižgano na najmanjšo moč. in je prostor super hladen in nič ne piha.

Je pa Ana zopet vsa pikasta. Sedaj pa ne vem ali od vročine ali od breskev. Sem res zadnje dni žrla breskve. Zdej jih ne bom en teden pa da vidio če je od tega pikastauser posted image

včeri sem ji dala jest korenček iz juhice. Da bi ve vidle kako je frajla usta odpiralauser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
23.6.2008 13:32:28   
Februarka08
Dan čveke.

Bamby, vse naj naj naj za tvoj roj. dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest mam glih mal pavze, mala sicer že neki časa pridno pančka v hladni spalnici, jest sem bla mal v sp. štuku na čveku, dobr da mam baby fon, tole je res zakon. Mi ni treba ves čas čikirat kaj je s tamalo.user posted image Sva ble pa dop. na sprehodu, neki časa je pridno spala, pol se je mal igrala, pol se pa ni več hotla, ona bi rada gledala, ne bi več ležala in se je drla kot jeshar.user posted image Kaj mi je preostal? Dvignila sem jo in je blo vse ok.user posted image Tako da sem jo mogla do doma prnest in vozek zravn porivat.user posted image user posted image Komaj čakam, da bo tolk velka da bo lahko sedela in ven gledala... sam kje je še to......user posted image Pa še vroče je kt v peklu zunej... no ja, saj je prav, ampak vseeno te zdela tale vročina...
Danes mi ni treba kuhat, smo včeraj zunaj pekli in je še ful mesa ostal, krompir se peče v pečici, solata se naredi in bomo mel spet piknik.user posted image

Grem zdej še jest mal zaležat, sej itak sam da se bom dol počla, bo alarm....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2903
23.6.2008 13:35:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Je pa Ana zopet vsa pikasta. Sedaj pa ne vem ali od vročine ali od breskev.

Naša ima tudi polno pikic po telesu, pa sumim vročino. Je pa jedla bučke, pa mislim, da od tega skoraj ne more bit, al ne user posted image

user posted image  za pridno Ano, ko tako papa.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
23.6.2008 14:29:49   
Janey
Mi2 sma šla v trgovino po nekaj za jest na hitro in sma umrla skoraj od vročine. jakec je bil tako moker da je zadjih 100 mestrov kričal, spil pa je 3dl vode v ene 45 min...katastrofa...sem ga potem s mlačnimi krpicami obrisala pa ga preoblekla...škoda da nimamo bazenčka š, jutri grem ponj, danes popoldan mam se za učit. jutri pa mogoče v btc letimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2905
23.6.2008 14:41:56   
buči
Moja smrkca spita, jaz se kofetkam, imamo še kar znosnov tsanovanju, ker imam celo študijo narejeno, kdaj kakšne rolete dol, druge gor, kje okno odprem. Mi tudi nimamo klime, vedno zmanjka dinarčkov zanjo, potem pa en ventilator zaženeva  v predsobi, da vsaj malo zrak meša. Ma jaz bi raje novo izolacijo in fasado, pa bi bilo še pozimi bolje, nekako najhujša vročina hitreje mine kot mraz, pa kar nekako speljemo. Jutri imamo cepljenje, potem pa upam, da mir do konca poletja. Komaj čakam nedeljo, ko ima Aljaž žurko za svoj rojtni dan. Spet ga bodo mali srali ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
23.6.2008 14:51:50   
Janey
buči kolko je že aljaž star? oprosti vedno pozabimuser posted image te bote pa meli direndaj v hišiuser posted image user posted image jaz bom jutri šla sicer s svojim avtom, ampak me je zdaj lubek klical d abi šli potem v avtrsijo tak da se mi bo žal mudilo domov.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
23.6.2008 14:53:54   
Suzi*
dan

elma, v knjižnici je en kup knjig na temo klekljanja, ampak praktično je pa bolje,d a ti nekdo pokaže, ker drugač zgleda cela znanost. user posted image  za CD pa ne vem da bi bil.

Larisa, mi imamo klimo zdaj drugo sezono in ful pomaga, drugač bi se skuhali, ker imamo samo notranje žaluzije.  Damo jo na višjo temp. (trenutnp je na 24) pa je, pa tudi usmerit se da, tako da jaz v kuhinjo usmerim, če smo v dnevni....je lepo prijetno, piha pa ne direkt. user posted image

BAMBY, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

Mi smo bili dopoldne tudi v šopingu, sem šla po modrček v modialno, pa sem še dvoje gatke nabavla, pa po špecerijo smo šli, sem končno dobila ledenko in je ena že zmanjkala, pa sladoled sem si nabavla, bo po kosilu ledena kava padla. user posted image  Vroče je pa zunej res za znoret, mi se bomo kar lepo notri hladili, pa samo zjutraj ven hodili. Včeraj sem šele ob 22. odprla okna, prej je blo čist brezveze. user posted image

gremo kosilce pojest, pa po anžeja. danes bo rižota z grahom pa reberca sva kupila že pečena in solata. user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 23.6.2008 14:54:17 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
23.6.2008 14:54:26   
Janey
evo poki je zaspal...je bil zdaj ene pol ure tako siten kot že dolgo ne...bošček, ta vročina ga čisto zmuči. revica moja mala. kak je pa zlat drugače, samo se reži.
sem kupla v mercatorju te puzzle za na tla, sem dala 5 eur ta 10 puzzlov(je to dosti?) in sem mu jih naredla na tla tu zraven mene in je nekaj časa zdržaluser posted image user posted image user posted image vsak dan bo več...sej zdaj se vedno bolj sam zaposli. edino ne vem zakaj noče bit na igralni podlogi...kriči ko jo vidi, kaj šele ko ga nanjo položim, ko je bil še čisto mičken je bil pa ful rad.user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
23.6.2008 14:55:38   
Janey
suzi dober tekuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
23.6.2008 15:03:46   
Janey
še malo pa pride lubekuser posted image user posted image sem kupla kar ono lazanjo od mizice pogrni se, pa samo kumarčno solato bom naredla. upam da je dobra ona lazanja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
23.6.2008 15:34:32   
MetiLu
Jaz sem pa dones naredila špagete z bučko in tuno user posted image  sva že pojedla, zdej pa moja fanta počivata (možek je prišel prej s šihta user posted image ) jaz sem pa ravno pokofetkala z mojo mami, ki je prišla mal vnučka pogledat. Sam kaj ko je lump lih dobro zaspal user posted image

Mi imamo tudi samo notranje žaluzije in brez tende bi bilo za crknit, tako pa še kar nekako gre. Čeprav se je po kosilu temp. v dnevni sobi in kuhinji dvignila na 27°C user posted image  no, je vsaj  v spalnici malo hladneje user posted image  mam pa tamalga dones samo v bodiju oblečenega.

Kje se nabavijo teli bazenčki o katerih govorite, pa kolk stanejo in kolk so veliki?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
23.6.2008 15:48:03   
Janey
meti to je đabe....pač neki mali bazenček al pa čolnček kupiš tolko da ga not namoćiš ko je taka icauser posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
23.6.2008 15:58:14   
kati kati
bamby-vse najbolše za r.d.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
23.6.2008 18:39:14   
Janey
Mariborčanke kaj pravite na sredo ob 6ih v Kaskai?????

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
23.6.2008 19:03:04   
Janey
sem prilimala par slikic...ene so narobe obrnjene sam sem prepoznov vidla, zdaj se mi pa ne da še enkratuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.6.2008 19:49:22   
MetiLu
Rabim tehnično pomoč pri diplomi user posted image  kako odstranim odsek, tam kjer je že narejen, ker med tekstom ne smem puščati polpraznih strani ... a mi zna katera povedat?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
23.6.2008 20:42:53   
mlavla
čer...
naša Neža že pančka..je tako kmalu zaspana..zato pa pol ne spimo dolgo..ponavadi je že okrog 5h čisto budna ali pa že prej..user posted image .user posted image

Meti..pri tem ti pa ne bi znala pomagat..upam,da se čimprej katera javi, ki to obvlada..
Misar..ti grem zdej odgovor na ZSuser posted image
janey...kateri izpit imaš pa jutri? Kdaj moramo stiskati pesti? (tud tebi namravam poslat ZS..saj veš zdrava prehrana me je zamikala..)user posted image
bajsa...hvala za geslo..ma vi mate pa to cel projekt..ko bo končano bo ziher ful dober..user posted image

pa da ne pozabim..bamby..vse najboljše!!!

jst pa že dolenjko mal pogrešam..da mal oživi tale naš forum..user posted image user posted image

buči..a tvoja "smrkca" že spavata?
suzi..ma ti si pa tud vsestranska..si me kar presenetila s tem kleklanjem..kje si se pa naučila?
elma in nizy..a sta že začele z dieto? aja pa geslo je maldivi

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.6.2008 20:50:06   
Februarka08
Kaj je zdej??? A ne bo nič kave jutri?user posted image user posted image Jest bi šla na en čvek... Morm namreč mal po trgovinah, spotoma bi pa še v Qlandio zavilauser posted image al pa kam tm okol.user posted image No?

Meti
, sory, ne znam ti pomagat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
23.6.2008 20:56:12   
mlavla
kje pa ste vse? Upam,da mi ne bo potrebno imeti samogovorov..

drugače pa vsem hvala za komentarje glede slik..user posted image ..jst se drugače ful ne maram slikat..na sami poroki sem se zelo dobro počutila in sploh nisem vedela kdaj nas je slikal..in tako sem vsaj enkrat na slikah sproščena (vsaj men se tako zdi)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
23.6.2008 20:59:48   
mlavla
o februarka..dober večer..kako pa so kaj tvoje "rane" po odstranitvi znamenj..a dobro okrevaš?
Larisa pančka?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.6.2008 21:05:50   
Suzi*
čeeer.

mala spi, anžej pa še nekaj bluzi po sobi. danes je v varstvu spal, pa se nikakor ne more zdaj umirit.user posted image

mlavla, a da sem te presenetla? user posted image user posted image ...ma moja mami obvlada vse od kvačkanja, štrikanja, gobelinov, šivanja....tako da sem to od nje pobrala vse, pa poleg tega sem se pri kolegici naučila kleklat, pa pri stari mami izdelave štrikanih prtičkov. user posted image  Drugač sem se pa lotila tudi slikanja na steklo, pa izdelovanja nakita (uhanov)....mah svašta, ni da ni, samo zdaj mi časa na žalost zmanjkuje za vse to. user posted image  
Na slikah si ap ful dobra, se vidi da si bla sproščena. user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.6.2008 21:11:35   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

čeeer.

mala spi, anžej pa še nekaj bluzi po sobi. danes je v varstvu spal, pa se nikakor ne more zdaj umirit.user posted image

mlavla, a da sem te presenetla? user posted image user posted image ...ma moja mami obvlada vse od kvačkanja, štrikanja, gobelinov, šivanja....tako da sem to od nje pobrala vse, pa poleg tega sem se pri kolegici naučila kleklat, pa pri stari mami izdelave štrikanih prtičkov. user posted image  Drugač sem se pa lotila tudi slikanja na steklo, pa izdelovanja nakita (uhanov)....mah svašta, ni da ni, samo zdaj mi časa na žalost zmanjkuje za vse to. user posted image  
Na slikah si ap ful dobra, se vidi da si bla sproščena. user posted image user posted image

ja pol pa ti res obvladaš..bom kdaj prišla na inštrukcije..user posted image na stara leta..user posted image
veš jst tud rada ustvarjam..sam kaj ko zdej ni več tolk časa..

ravno zdej sva gruntala,da bova mogla Nežo kar kmal prestavit v svojo sobo (ki je pa še ni)..saj ima zelo rahel spanec..in se skoraj vedno zbudi, ko prideva midva v spalnico..pa tud če greva potihem ko miške..a se še akteri to dogaja?
no in to pomeni..da bo treba izdelat sobo--že od nekdaj pa si želim risati kaj po stenah..npr.kakšne otrške motive..no bomo videli če mi bo to kdaj ratal..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.6.2008 21:16:16   
Suzi*
mlavla, sej jaz bom tud na star(ejš)a leta spet to počela. pa komot prideš. user posted image user posted image
glede postelje sem pa tud jaz razmišljala. košek bo mogoče še za en mesec, pol bo pa treba v sobo, kjer je tudi anžej, ker je samo tam prostor za otroško posteljico. Me je kar mal strah kako bo to funkcioniralo, da bosta oba skupaj v sobi, pa če se bosta budila en druzga,... user posted image  Drugač se pa Žana ne zbudi, ko midva prideva spat. Kar trdno spi.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
23.6.2008 21:16:46   
nizy
elma in nizy..a sta že začele z dieto? aja pa geslo je maldivi

user posted image user posted image user posted image   a se mi pridružiš user posted image , jaz začnem z 1.7. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.