|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
23.6.2008 11:08:08   
MetiLu
Dan! Jaz sem spet zaspana, tamal je spet celo noč neki jambral, ker se je zaletaval v rob posteljice user posted image  sem ga mogla skoz dol vležt, k tko zleze, polhek mali user posted image  

Moj možek je pa sloh revež dones, ma 12-urni šiht v Rojah (Strojanovi...), začel je ob 3.30 zjutraj in dela vsaj do 15.30 user posted image  so pa reveži dobil za "malco" 2 suha dnevna obroka za 4 konjenike user posted image  to pomeni 1 sendvič, 2 kosa kruha, 1 pašteta, 1 frutabela, 4x pol litrska voda , pa če to ni za user posted image   **** in ta naša država in notranje ministrstvo, jaz ne vem, bom zdele kar na Svet al pa 24 ur klicala, ker tole ni normalno... Sem mojmu že rekla, če jim kaj za jest naštimam, pa pripeljem user posted image

Sem pa že pridna, zdele perem že drugi stroj cunj, se bodo dones lepo zunaj posušile, Janez pančka, jaz pa še kar zajtrk meljem user posted image  aja, pa nova vrata za hladilnik sem že naročila, ker nam spet temperatura že 3 dni utripa (ista napaka kot ped pol leta user posted image ), pa sem tam teti na centrali Gorenje servisa kar povedala, da hočem nova vrata, ker imam zadnji kuponček za uveljavljanje garancije user posted image  upam, da se pol ne bo več kvaril!

No, če je pa Šentviški predor že odprt, se pa lahko zdej tud jest mal hitrej do KR pripeljem user posted image  no, do kavala pa še prej user posted image  a bo kakšna kava ta teden ko je lepo vreme?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
23.6.2008 11:14:04   
MetiLu
Pozabila sem napisat, da je tisto kar sem naštela v 1 paketku, dobili so pa dva user posted image  in od tega naj fantje cel dan živijo in delajo ?? če niso na upravi MNZ mal počeni, nč ne rečem user posted image user posted image user posted image  
Ah dost o tem...

BAMBY, vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste se nekaj pogovarjale o poročnem potovanju, midva tudi nisva šla user posted image , pa mi je tudi malo žal, ker sva kolebala zaradi €. Sicer jih imava še nekaj, kar je ostalo od ohceti, pa jih šparava za ne vem kaj že user posted image  Par kvadratov parcele user posted image  

Grem mal v vaše albumčke pofirbcat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
23.6.2008 11:24:41   
MetiLu
Buči, ku ku

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
23.6.2008 11:26:01   
buči
meti, predor bo naslednji torek, 1. 7. ob 10ih. Komaj čakam! Tvojega pa kar k meni na kosilo pošlji, sem 500 m stran od Roj doma.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
23.6.2008 11:27:17   
buči
meti, naj grejo v kavala jest, sej to je še bljižje kot jaz ..user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
23.6.2008 11:33:44   
MetiLu
Joj mlavla, ker hude fotke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
23.6.2008 11:36:35   
Janey
bamby vse naj naj...zzelim ti vse najlepše, pa da bote sli v egipt.

jau ej...jaz bom pa znorela, tale naš tamali noče bit sam in skoz bi bil na rokah. bol ko ga odlagam bol se dere. Zdaj sem ga komaj zamotila, ampak ne vem več kaj naj nardim...ni igrače, vrtiljaka, podloge, nič. če pa že pa za 2 min...evo kot zdaj...se že buni. razn da ga dam v jajco da me vidi, pol je pa ok

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
23.6.2008 11:37:15   
Janey
aja sma kr doma, ker je zunaj tako nevzdržno, da ne morem it ven. sem že tu not cela mokra pa je saj 5 stopinj mnj kot zunaj. bela cesta

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
23.6.2008 11:38:48   
MetiLu
Ja Buči, sej sem zvedla da je njihov šefe zajebu, k je 2 konjenika preveč pisal za tja user posted image  majmun neumn ... Drgač pa ne smejo zapustit delovnega mesta, zato so pa dobili malco... no, pač kolkor so jo user posted image  mah res me razpizdi tale njegov šiht user posted image

A v torek pol praviš ... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
23.6.2008 11:40:17   
Janey
meti tole pa res ni humano ej....groza

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
23.6.2008 11:41:12   
MetiLu
Janey, naš je tud včasih tak, še jest ne zna v muri, se tko frtajčka naokol, ko da bo kej zamudil user posted image

Pri nas je tud vroče, sem že zjutraj ob 7.00 šla tendo odpret, če ne bi blo za znoret. Zdele je še kar ok, mava pa 26°C v stanovanju, pa čist mal sva oblečena. Očitno bova šla šele zvečer ven,ko se vsaj malo shladi user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
23.6.2008 11:45:29   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Elma, jaz znam klekljat. user posted image  zaenkrat sicer lažje stvari, ampak bi se rada še kaj več naučila.

Suzi pridna si , dej mi povej ,a se mogoće da kupit kakšen cd  , ali revija kje ti točno pokažejo kak se to dela user posted image , jaz sem sicer eni prijateljci skvačkala dva povštra na kateri sem nardila imena njenih otrok ,ful lepo zgleda ...in velik kvačkam, no ko mam čas , sicer zdaj nimam tolk časa zaradi user posted image    ,  glede klekljana sem velik najdla internetni strani ,,otok zakladov ,, ampak ni nobenga linka da bi vidla kako se to dela user posted image

Janey naša bi tudi bla skoz na rokah ,razen če jo dam v tisti hojslico ki jo imamo na sliki , v njej se pa res zmoti , včasi je not eno uro pa po, mislim da so preveč rascrkljani user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 23.6.2008 11:47:16 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
23.6.2008 11:45:49   
Janey
Ja meti mi bomo tut šli zvečer ven..sem mi zdi nesmiselno zdaj na to vročino rinit, pa še da pridem do sence mam ene 10 min po čistem soncu po seki, so pune seka...se meni pa malemu sfrtajčka. Sem misla da boma zjutraj šla pa sma zaspala, zdaj pa raje ne.
evo zdaj sem ga dala pa na bok in je spet 2 min miruser posted image user posted image sej ne da se jaz nočem z njem igrat, z velikim veseljem se, ampak mora se malo sam...tak se največ naučio-

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
23.6.2008 11:48:13   
larisa
Ojla user posted image ,

Bamby vse najboljše in najlepše še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Razmišlam kam bi se pobrala za čez poletje, ker tole je pa too much. V čisti temi oziroma pri lučeh morava bit notri ker povsod sonce notri nažiga (no sej mamo samo 3 okna v celem stanovanju user posted image ), pa imava 28 stopinj, halooo naj neha tko žgatuser posted image  Za klimo pa ni dinar, pa niti ne vem kolk je kej fajn met user posted image  v klimi. A ima katera klimo v stanovanju? Kako se obnese?
No sicer pa je važno samo da smo zdravi in se imamo lepo!user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
23.6.2008 11:53:47   
Janey
larisa mi bomo tut znoreli tukaj, mamo črn les zgoraj okoli in na balkonu ki je čez dve sobe in mamo pravo savno,pa še a eni okni nimamo rolet, ampak samo take notranje žalozije, ko en drek pomagajo, pa eno strešno okno, ko je 100 stopinj pod njim. grem gledat kaj bom prčkala za kosilo, sem mi res ne da še kuhara vžgat, ker pol se lahko pa samo še slečem doma.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
23.6.2008 11:57:30   
ella79
dan user posted image
jaz sem za kavo, lahko jutri user posted image kaj pa ostale? kar zmente se, vas zvečer preberem, sem leteča
sam tole o kavi pa res nisem spregledala user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
23.6.2008 12:17:00   
Janey
jooo kaj pa zdaj...grem gledat će mama kaj v skrinji in odprem in skrinja poooolna ledenih sveč debelih ko svija me je kap skoraj, dobro sem si misla bom pol t zrihtala ko pride dragi, hočem zapret valda ne gre, naredim tam antarktiko  kuhni ko sem vse ven zbila kaj je blo spredaj in še vedno ne gre zapret, crknilo tesnilouser posted image kaj če sta hladilnik pa skrinja skupaj to tut na hladilnik vpliva, če skrinja ne tesni? se mi bo vse pokvarlo? te nesem dol vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
23.6.2008 12:17:46   
Janey
kdaj bote jutri mele kavo? mogoče če nebom predolgo na izpitu še priletim za pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
23.6.2008 12:21:13   
Janey
a zdaj pa vas ni al kaj? pa menda ja niste na tej vročini??? jah no sej jaz tut razmislam da bi šla vsaj malo na vrt pod češnjo.
a boste kuple al ste že kuple bazenčke???

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
23.6.2008 12:22:12   
pina-1
dan
pri nas je še vedno tišina. Pa zgleda kar en cajt ker gospodu sploh ni prišlo naprej da je zajebu stvar. ahhh
pri nas peče kt za stavo. Midve sva bli v šopingu. Naju je nona peljala, pa je mami bogatejša za dvojen šulnce. Majo v masu znižanja. Ana pa je doliba peleniceuser posted image . Sam v mullerju so paperske zopet znižane, pa v Kp ni blo niti enega paketa 4user posted image  Upam, da jutri kaj dobijo, ker nam grejo h koncu.

BAMBY STARA HAPI BRZDEJ TU JUUUUUU.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
23.6.2008 12:26:10   
srečka nosečka
ojla,

zunaj prav lepo peče ja. Vroče je za popuser posted image  Midve sva dopoldan odvozičkale, zdaj pa se prijetno hladiva doma. user posted image
Naša Lana je že pravi razbojnik user posted image , sem jo samo na posteljo v spalnici položila, da sem si šla roke umit. Pridem nazaj, mala je že bila na drugem koncu postelje in na trebuhu. user posted image  Potem jo dam v njen cirkus na tleh, se začne nekaj bunit - ja valda, ko pa je že po parketu drajsala. user posted image  

bamby -
user posted image

larisa - mi imamo klimo v stanovanju, ker drugače ne bi preživeli. user posted image  Res, od 13. ure nabija sonce v celo stanovanje (vsa okna so na zahod) in to do sončnega zahoda. Imamo jo montirano v dnevni in ko je prižgana Lano dam v spalnico ali njeno sobo. Prižgemo jo toliko, da shladi in vgasnemo. Pomembno pač je, da klima ne piha v user posted image . Isto kot v avtu. Če mene vprašaš najboljša naložba, zraven savne seveda. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
23.6.2008 12:28:44   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a zdaj pa vas ni al kaj? pa menda ja niste na tej vročini??? jah no sej jaz tut razmislam da bi šla vsaj malo na vrt pod češnjo.
a boste kuple al ste že kuple bazenčke???

Mi smo kupili bazen in čolniček za na morje. Včeraj pa naredili test. Je ati Lano kar na balkonu kopal. Mala je uživala 100/h. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
23.6.2008 12:59:23   
jencili
mi gremo pa dons verjetno mal pogledat za bazenček in 'komarnik' - tist za na voziček.

Kar se tiče stopinj mamo pri nas zakon. Smo v polkletnem stanovanju in mamo not 23-24Cuser posted image . Res je zakon.

Taj je ravnokar zaspal, jst se grem pa mal pod tuš vršt, pol gremo pa v štacuno mal. Čakamo sam, da pride ati iz izpitauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.6.2008 13:00:11   
jencili
user posted image user posted image user posted image  zmer pozabim

Bamby, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
23.6.2008 13:04:08   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

larisa - mi imamo klimo v stanovanju, ker drugače ne bi preživeli. user posted image  Res, od 13. ure nabija sonce v celo stanovanje (vsa okna so na zahod) in to do sončnega zahoda. Imamo jo montirano v dnevni in ko je prižgana Lano dam v spalnico ali njeno sobo. Prižgemo jo toliko, da shladi in vgasnemo. Pomembno pač je, da klima ne piha v user posted image . Isto kot v avtu. Če mene vprašaš najboljša naložba, zraven savne seveda. user posted image

Saj ravno to mene skrbi, ker imamo pač malo stanovanje, vse v enem, torej smo skos v tistem prostoru kjer bi bla klima. Pa zato ne vem, če je to ok. Itak naštimaš tako da ne piha v user posted image , ampak vseeno ne vem user posted image  A misliš, da ni ok če sva midva v istem prostoru kot je klima? Mal sem na pediatriji na MON-u prebrala, pa je napisano, da je važno da je klima med 22 in 24 stopinj, pa da ne piha v user posted image . To se pa že da naštimat, ne?!user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.