MetiLu
|
Dan! Jaz sem spet zaspana, tamal je spet celo noč neki jambral, ker se je zaletaval v rob posteljice sem ga mogla skoz dol vležt, k tko zleze, polhek mali Moj možek je pa sloh revež dones, ma 12-urni šiht v Rojah (Strojanovi...), začel je ob 3.30 zjutraj in dela vsaj do 15.30 so pa reveži dobil za "malco" 2 suha dnevna obroka za 4 konjenike to pomeni 1 sendvič, 2 kosa kruha, 1 pašteta, 1 frutabela, 4x pol litrska voda , pa če to ni za **** in ta naša država in notranje ministrstvo, jaz ne vem, bom zdele kar na Svet al pa 24 ur klicala, ker tole ni normalno... Sem mojmu že rekla, če jim kaj za jest naštimam, pa pripeljem Sem pa že pridna, zdele perem že drugi stroj cunj, se bodo dones lepo zunaj posušile, Janez pančka, jaz pa še kar zajtrk meljem aja, pa nova vrata za hladilnik sem že naročila, ker nam spet temperatura že 3 dni utripa (ista napaka kot ped pol leta ), pa sem tam teti na centrali Gorenje servisa kar povedala, da hočem nova vrata, ker imam zadnji kuponček za uveljavljanje garancije upam, da se pol ne bo več kvaril! No, če je pa Šentviški predor že odprt, se pa lahko zdej tud jest mal hitrej do KR pripeljem no, do kavala pa še prej a bo kakšna kava ta teden ko je lepo vreme?