|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
23.6.2008 22:08:33   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mlavla nekaj malega, kar skuham (sej ponavadi piše kak se kaj nardi) potem pa popražim zelenjavo pa malo dodat tega(za pest)

hvalauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.6.2008 22:09:53   
Februarka08
sms-e sem poslala, zdej morm pa spat oz. v spalnico, ker se je spet tamala zbudilauser posted image

zmenite se, se slišimo!

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
23.6.2008 22:12:43   
mlavla
nočko še z moje strani...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
23.6.2008 22:13:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

sms-e sem poslala, zdej morm pa spat oz. v spalnico, ker se je spet tamala zbudilauser posted image

zmenite se, se slišimo!

Nočkouser posted image

za katero lokacijo si napisala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
23.6.2008 22:15:07   
mlavla
a še neki sem se spomnila..
kako vam kaj trebušnjaki laufajo..vas moram mal spomnit, pa priganjat..user posted image user posted image user posted image
jst jih grem zdele izvest..

gorenjke..pa jutri fajn čvekajte..user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
23.6.2008 22:18:30   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
evo, bamby, midva sva bila pa na poročnem potovanju v Egiptu v Hurgadi user posted image , 2 tedna all inclusive uživanja v soncu in prekrasnem morju in podvodnem svetu. Sem bila pa na polovici nosečnosti z Anžejem. user posted image  Zato si nisva privoščila nekih dolgih izletov, sva bolj izležavala. je blo super. Naslednjič ko greva v Egipt, greva pa na križarjenje po Nilu. user posted image
bamby, jaz bom kar k tvoji mami prišla malo v šolo za kleklanje. Vem, ribice so baje najbolj zaj***** "vzorček".

Sta imela tudi fajn poročno potovanje user posted image . No, mene Egipt zanima bolj kaj za videt kot poležavanje. Bi šla na križarjenje po Nilu in si spotoma ogledat zanimivosti.
Čipkarija je baje uspela user posted image . Nisem uhitela it nič gledat in mama je bila kar užaljena, ker ni bilo ne mene, ne sestre. Certifikat je dobila. Mogoče enkrat, ko bom pri času, se bom lotila po programu tudi jaz klekljat, da pridobim certifikate. Me ne skrbi, ker imam čipkarsko šolo za sabo, le zahtevajo še kar enih kosov iste tehnike user posted image . Ribice bi mogla pa tudi jaz natrenirat. So zoprne za klekljat, da je kaj user posted image user posted image user posted image ! Kaj pa ti znaš klekljat? Si hodila v kakšen tečaj, šolo?

jencili, glede na tvojo kilažo ne bi niti pomislila na ločevalno dieto. Je že res, da se je vse, da je vse dovoljeno, ampak dovoljeno je ob določenih dnevih. Meni je vso prebavo zmrkala. Mi je bolj všeč bolj preprosta dieta. Če ti je všeč zelenjava, sadje, pa jej to, pa lahko meso in zelenjavo kombiniraš in škrob - zelenjava, ni ti pa treba se držat vrstnega reda, ker zate to ni potreba! Če ti je ostal trebušček, bi ti bolj nucali trebušnjaki kot dieta!!!

elma, če bi se rada naučila klekljat, bi se mogla vpisat v kakšen tečaj in to večurni. Ker čipke klekljat se ne moreš naučiti v 20ih urah user posted image . Klekljanje je ročno delo in to gre zelo počasi, kar pomeni, da se ena ura klekljanja ne pozna skoraj nič. Pri tem je potrebno sedet ure in ure. Sploh, če se začneš učiti od začetka.
Obstajajo učbeniki za klekljanje, ker so jih rabili prav za 3 letno poklicno čipkarsko šolo. Jaz sem si kupila za 2 in 3 letnik, ker mi je fajn kdaj kaj pogledat, kako se kaj naredi, za 1. pa nisem več dobila. Me pa ne moti , ker tam so res le osnove, kar pa jaz znam (no, tudi že precej več user posted image ). Bi pa rekla, da bi se samo iz knjige težko naučila to delat user posted image . Ni ravno enostavno, pa poleg tega moraš znat tudi začeti in tudi tam končati (to je osnova za najbolj enostavne vzorce). Se pa tile učbeniki verjetno dobijo le tukaj, pa še to dvomim, da jih je sploh še mogoče dobiti, ker čipkarske šole že nekaj let ni več( to je bila šola za učitelje klekljanja). Šola za učenje klekljanja pa so v vsaki OŠ na idrijskem in tudi širši okolici. 

meti, tvoj mož in ostali fantje, ki so v isti službi, so pa res eni reveži v tej naši državi. Ni bilo škoda denarja z aen butast referendum, za hrano je pa škoda user posted image user posted image user posted image !!!!

janey, kakšen velik dec je že tvoj Jakec user posted image . Pa tebi je podoben! In zobek je zakon!!! Si pa tudi fajn kile že dol spravila user posted image . Jaz sem eno malenkost čez vikend nazaj dobila user posted image , ampak zdaj se moram pa spet skulirat user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

že od nekdaj pa si želim risati kaj po stenah..npr.kakšne otrške motive..no bomo videli če mi bo to kdaj ratal..

Moja sestra si je iz šole sposodila projektor in je s prosojnice projecirala ene disneyeve junake na steno in jih tako risala. Zdaj ima njena tamala sobo risanih junakov in zelo fajn izgleda.

Najprej se moram vsem prav lepo zahvalit za čestitke od vseh vas. Res ste zlate punce user posted image , mi gre kar na jok user posted image . Bajsa, ti si pa res prav pohitela, da si prav kmalu po polnoči že oddala čestitko user posted image !

Sem pa danes res nekaj malega praznovala. Škoda, ker je on mogel popoldan na šiht, ampak ne moremo nič za to user posted image . Sem pa imela moje starše in taščo na obisku in smo se skupaj odpeljali na vikend, kjer je bilo vsaj za 2 stopinji hladneje kot pri meni in smo malo popapali dobrot in popili osvežilnih pijač!

Anaja je bila spet ful pridna in tudi ona je bila bolj mirna, ko smo bili v naravi, kot če bi bilo doma! Je spala od 16h do 19h kot polhek. Sem jo kar malo zbudila user posted image , da je bila celo urco budna, preden je povečerjala svojo flašo. Šele potem smo se odpravili domov.
Sva pa danes prvič poizkusili korenček. Sem bila kar presenečena, ker ga je še kar jedla, le zaspana je bila že takrat, zato ga ni pojedla do konca. Je še malo mleka spila in to je bilo to!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
23.6.2008 22:25:17   
mlavla
pa še nekaj sem pozabila..da me najbrž v prihodnjih dneh ne bo  tolk tle gor (zato zdele mal bolj tle gor visim)..ker me čaka učenje, učenje in še enkrat učenje..
bom mal abstinirala..user posted image

zdej pa res grem

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
23.6.2008 22:33:43   
Bajsa
Ja kavica ja super, ja jutri, ja ob 11, ja gibi gib user posted image user posted image user posted image , no ja lohk tud qulandija, bodte face, pa se enkrat do polnoči zmente, pridem takrat spet pogledat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
23.6.2008 22:37:05   
ella79
jencili kuku, ti ravno sms pišem user posted image al si že sama prebrala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
23.6.2008 22:39:49   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ja kavica ja super, ja jutri, ja ob 11, ja gibi gib user posted image user posted image user posted image , no ja lohk tud qulandija, bodte face, pa se enkrat do polnoči zmente, pridem takrat spet pogledat user posted image

a rečemo kar gibigib, da bomo na zraku user posted image a nuka pride?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
23.6.2008 22:53:30   
mesecnica
Čer.

Mi smo v redu. Naša user posted image  pridna (trkam na les), kožica po obrazu tudi že boljše zgleda, samo po telesu je pa še kar rdeče in jo full srbi user posted image . Smo bili zjutraj na sprehodu in potem še zvečer. Je pa zjutraj veliko bolj prijetno. Pa vmes smo letali po trgovinah in nabavljali vse mogoče stvari za na morje. Odrinemo pa v sredo user posted image . Upam, da ne bo preveč vroče... Smo pa tudi nabavili mali v bazenček in mali čolniček, pa Fredov obroč imamo tudi, čeprav ne vem, če ga bomo že zdaj rabili user posted image .

Bamby - vse najboljše za rojstni dan. V Egipt pa enkrat le pejta. Midva sva bila leta 2003 in sicer 12 dnevni program - od tega 8 dni potovanja (tudi križarjenje po Nilu) in nato še 4 dni izležavanje v Hurgadi. Mene so njihove znamenitosti tako prevzele, da se sigurno še vrnem. Smo si pa vse ogledala, kar je bilo možno pri tej agenciji - tudi vse fakultativne izlete. V glavnem je bilo full dobro...

Suzi - In kakšen je moderček? Si zadovoljna? Jaz sem zadnjič kupila tistega drugega in ko sem ga v trgovini probala je bil super, ko sem ga oprala je šel pa malo skupi in ni več tako super user posted image . Ah - bom preživela...

Mlavla in Janey - super ste pridne za učit user posted image . Pa super slikce.

Meti - ne vem, če si že zvedela za prelom strani... Postaviš še na tisto stran  pred tisto besedilo, ki ga želiš pripopat na prejšnjo stran in greš s kurzorjem na tipkovnici nazaj (tista dolga puščica nad entrom) in ti celotno besedilo prenese na prejšnjo stran in s tem odstrani prelom strani. Potem pa narediš nov prelom, če želiš. Upam, da si mislila to user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
23.6.2008 22:55:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

evo, bamby, midva sva bila pa na poročnem potovanju v Egiptu v Hurgadi user posted image , 2 tedna all inclusive uživanja v soncu in prekrasnem morju in podvodnem svetu. Sem bila pa na polovici nosečnosti z Anžejem. user posted image  Zato si nisva privoščila nekih dolgih izletov, sva bolj izležavala. je blo super. Naslednjič ko greva v Egipt, greva pa na križarjenje po Nilu. user posted image
bamby, jaz bom kar k tvoji mami prišla malo v šolo za kleklanje. Vem, ribice so baje najbolj zaj***** "vzorček".

Sta imela tudi fajn poročno potovanje user posted image . No, mene Egipt zanima bolj kaj za videt kot poležavanje. Bi šla na križarjenje po Nilu in si spotoma ogledat zanimivosti.
Čipkarija je baje uspela user posted image . Nisem uhitela it nič gledat in mama je bila kar užaljena, ker ni bilo ne mene, ne sestre. Certifikat je dobila. Mogoče enkrat, ko bom pri času, se bom lotila po programu tudi jaz klekljat, da pridobim certifikate. Me ne skrbi, ker imam čipkarsko šolo za sabo, le zahtevajo še kar enih kosov iste tehnike user posted image . Ribice bi mogla pa tudi jaz natrenirat. So zoprne za klekljat, da je kaj user posted image user posted image user posted image ! Kaj pa ti znaš klekljat? Si hodila v kakšen tečaj, šolo?

uu, če imaš šolo za sabo, po ziher obvladaš.user posted image  te bom na naslednjem srečanju mal zaslišala. user posted image  imam eno čipko na punklu, pa ne vem kako zaključit, ker se bo ta zaključek potem še na nekaj "pripel". user posted image user posted image  tako da mi vse stoji v omari. user posted image  Sem pa bolj ko ne samouk. Kolegica mi je pokazala osnove, sem bla pri njej mogoče 2x po 1 uro. user posted image  Ostalo sem pa malo po knjigah brskala. Je malo približno....zgleda pa že super. Vsaj zame, tebi si pa sploh pokazat ne upam. user posted image  Sem pa delala tiste osnovne "vzorčke"...lipov list, vrtnico, srčka, smrekico,deteljico,...

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
23.6.2008 22:55:51   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

zmenite se, se slišimo!

Nočkouser posted image

za katero lokacijo si napisala user posted image

čer, čer,

sms-a sicer še nisem dobila, vidim pa, da je na potiuser posted image
Februarka, hvalauser posted image
Nisem še do konca prebrala, če ste se zmenile, kje se dobimo, vam pa samo javljam, da pridemuser posted image
No, zdej vas grem pa do konca prebrat

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
23.6.2008 23:00:21   
dolenjka
Čer user posted image

Mi smo nazaj, ker je blo mal prevroče user posted image  Dolga zgodba...povem kdaj drugič!

Zdaj sem se samo tolk javila, da vam bo jasno da ste pod kontrolo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
23.6.2008 23:01:04   
ella79
jencili zdejle sem ga šele poslala, k te nisem vidla tuki gor user posted image user posted image user posted image
a je gibigib uredu?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
23.6.2008 23:02:07   
ella79
dolenjka a je blo prevroče za joto in sladoled user posted image
dobrodošla user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
23.6.2008 23:02:59   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - In kakšen je moderček? Si zadovoljna? Jaz sem zadnjič kupila tistega drugega in ko sem ga v trgovini probala je bil super, ko sem ga oprala je šel pa malo skupi in ni več tako super user posted image . Ah - bom preživela...

hmm, ga nisem še nosila, ga moram najprej oprat. ampak zdele si me pa mal user posted image user posted image  upam da se ne bo skrčil tudi meni, ker pol ga nimam kam nataknit. user posted image  zgleda pa ok.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
23.6.2008 23:03:38   
jencili

jencili kuku, ti ravno sms pišem user posted image al si že sama prebrala user posted image

hihi, Februarka je poslala sms, dobila sem ga pa od Elleuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
23.6.2008 23:04:11   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Mi smo nazaj, ker je blo mal prevroče user posted image  Dolga zgodba...povem kdaj drugič!

Zdaj sem se samo tolk javila, da vam bo jasno da ste pod kontrolo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   WB!"!!  smo te pogrešale. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
23.6.2008 23:05:09   
dolenjka

dolenjka a je blo prevroče za joto in sladoled user posted image
dobrodošla user posted image user posted image

firbec gorenjski user posted image

Ja, jote je zmanjkal, sladoled mi pa pasal ni user posted image  Ne, sem pa spet dobila user posted image  tardečko user posted image  Je bila pa točna kot švicarska ura, 29. dan sem jo dobila od prejšnje, tako kot sem jo imela preden sem zanosila. Tko da veste kako mi je blo v tej vročini še s tem user posted image  user posted image  user posted image
Te temperature pa res niso za user posted image , zato sem zaropotala in smo spokali, doma smo vseeno bolj komot user posted image  Smo šli pa že v hrib danes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
23.6.2008 23:05:35   
Suzi*
a vam mal skomin naredim??? user posted image user posted image user posted image  zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
23.6.2008 23:05:57   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   WB!"!!  smo te pogrešale. user posted image

Boljš za vas user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
23.6.2008 23:06:18   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hihi, Februarka je poslala sms, dobila sem ga pa od Elleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
23.6.2008 23:06:39   
dolenjka

a vam mal skomin naredim??? user posted image user posted image user posted image  zdele pijem ledeno kavo, pa je takoooooo dobra. prav paše nekaj mrzlega. user posted image

jaz pa vodo, da bom naslednjo rundo dopusta tudi kaj v kopalkah user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
23.6.2008 23:08:04   
ella79

a vam jih še jaz user posted image user posted image user posted image borovnice + sladoled + smetanca user posted image user posted image user posted image njami user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.