![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 13:22:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka larisa - mi imamo klimo v stanovanju, ker drugače ne bi preživeli. Res, od 13. ure nabija sonce v celo stanovanje (vsa okna so na zahod) in to do sončnega zahoda. Imamo jo montirano v dnevni in ko je prižgana Lano dam v spalnico ali njeno sobo. Prižgemo jo toliko, da shladi in vgasnemo. Pomembno pač je, da klima ne piha v . Isto kot v avtu. Če mene vprašaš najboljša naložba, zraven savne seveda. Saj ravno to mene skrbi, ker imamo pač malo stanovanje, vse v enem, torej smo skos v tistem prostoru kjer bi bla klima. Pa zato ne vem, če je to ok. Itak naštimaš tako da ne piha v , ampak vseeno ne vem A misliš, da ni ok če sva midva v istem prostoru kot je klima? Mal sem na pediatriji na MON-u prebrala, pa je napisano, da je važno da je klima med 22 in 24 stopinj, pa da ne piha v . To se pa že da naštimat, ne?! Klimo lahko usmeriš, da ne piha direkt na tebe. Če pa imate bolj malo stanovanje, bi bil morda dovolj kakšen ventilator. Midva sva v prejšnjem stanovanju imela ventilator - pa je bilo tudi OK.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 13:32:17
|
|
|
|
pina-1
|
larisa, mi mamo tudi malo stanovanje pa klima skozi dela. Tudi ko je Ana v dnevni dela. mam pa naštimano na 25 stopinj in prižgano na najmanjšo moč. in je prostor super hladen in nič ne piha. Je pa Ana zopet vsa pikasta. Sedaj pa ne vem ali od vročine ali od breskev. Sem res zadnje dni žrla breskve. Zdej jih ne bom en teden pa da vidio če je od tega pikasta včeri sem ji dala jest korenček iz juhice. Da bi ve vidle kako je frajla usta odpirala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 13:32:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan čveke. Bamby, vse naj naj naj za tvoj roj. dan!!! Jest mam glih mal pavze, mala sicer že neki časa pridno pančka v hladni spalnici, jest sem bla mal v sp. štuku na čveku, dobr da mam baby fon, tole je res zakon. Mi ni treba ves čas čikirat kaj je s tamalo. Sva ble pa dop. na sprehodu, neki časa je pridno spala, pol se je mal igrala, pol se pa ni več hotla, ona bi rada gledala, ne bi več ležala in se je drla kot jeshar. Kaj mi je preostal? Dvignila sem jo in je blo vse ok. Tako da sem jo mogla do doma prnest in vozek zravn porivat. Komaj čakam, da bo tolk velka da bo lahko sedela in ven gledala... sam kje je še to...... Pa še vroče je kt v peklu zunej... no ja, saj je prav, ampak vseeno te zdela tale vročina... Danes mi ni treba kuhat, smo včeraj zunaj pekli in je še ful mesa ostal, krompir se peče v pečici, solata se naredi in bomo mel spet piknik. Grem zdej še jest mal zaležat, sej itak sam da se bom dol počla, bo alarm....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 13:35:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Je pa Ana zopet vsa pikasta. Sedaj pa ne vem ali od vročine ali od breskev. Naša ima tudi polno pikic po telesu, pa sumim vročino. Je pa jedla bučke, pa mislim, da od tega skoraj ne more bit, al ne za pridno Ano, ko tako papa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 14:29:49
|
|
|
|
Janey
|
Mi2 sma šla v trgovino po nekaj za jest na hitro in sma umrla skoraj od vročine. jakec je bil tako moker da je zadjih 100 mestrov kričal, spil pa je 3dl vode v ene 45 min...katastrofa...sem ga potem s mlačnimi krpicami obrisala pa ga preoblekla...škoda da nimamo bazenčka š, jutri grem ponj, danes popoldan mam se za učit. jutri pa mogoče v btc letim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 14:41:56
|
|
|
|
buči
|
Moja smrkca spita, jaz se kofetkam, imamo še kar znosnov tsanovanju, ker imam celo študijo narejeno, kdaj kakšne rolete dol, druge gor, kje okno odprem. Mi tudi nimamo klime, vedno zmanjka dinarčkov zanjo, potem pa en ventilator zaženeva v predsobi, da vsaj malo zrak meša. Ma jaz bi raje novo izolacijo in fasado, pa bi bilo še pozimi bolje, nekako najhujša vročina hitreje mine kot mraz, pa kar nekako speljemo. Jutri imamo cepljenje, potem pa upam, da mir do konca poletja. Komaj čakam nedeljo, ko ima Aljaž žurko za svoj rojtni dan. Spet ga bodo mali srali ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 14:51:50
|
|
|
|
Janey
|
buči kolko je že aljaž star? oprosti vedno pozabim te bote pa meli direndaj v hiši jaz bom jutri šla sicer s svojim avtom, ampak me je zdaj lubek klical d abi šli potem v avtrsijo tak da se mi bo žal mudilo domov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 14:53:54
|
|
|
|
Suzi*
|
dan elma, v knjižnici je en kup knjig na temo klekljanja, ampak praktično je pa bolje,d a ti nekdo pokaže, ker drugač zgleda cela znanost. za CD pa ne vem da bi bil. Larisa, mi imamo klimo zdaj drugo sezono in ful pomaga, drugač bi se skuhali, ker imamo samo notranje žaluzije. Damo jo na višjo temp. (trenutnp je na 24) pa je, pa tudi usmerit se da, tako da jaz v kuhinjo usmerim, če smo v dnevni....je lepo prijetno, piha pa ne direkt. BAMBY, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! Mi smo bili dopoldne tudi v šopingu, sem šla po modrček v modialno, pa sem še dvoje gatke nabavla, pa po špecerijo smo šli, sem končno dobila ledenko in je ena že zmanjkala, pa sladoled sem si nabavla, bo po kosilu ledena kava padla. Vroče je pa zunej res za znoret, mi se bomo kar lepo notri hladili, pa samo zjutraj ven hodili. Včeraj sem šele ob 22. odprla okna, prej je blo čist brezveze. gremo kosilce pojest, pa po anžeja. danes bo rižota z grahom pa reberca sva kupila že pečena in solata.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 23.6.2008 14:54:17 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 14:54:26
|
|
|
|
Janey
|
evo poki je zaspal...je bil zdaj ene pol ure tako siten kot že dolgo ne...bošček, ta vročina ga čisto zmuči. revica moja mala. kak je pa zlat drugače, samo se reži. sem kupla v mercatorju te puzzle za na tla, sem dala 5 eur ta 10 puzzlov(je to dosti?) in sem mu jih naredla na tla tu zraven mene in je nekaj časa zdržal vsak dan bo več...sej zdaj se vedno bolj sam zaposli. edino ne vem zakaj noče bit na igralni podlogi...kriči ko jo vidi, kaj šele ko ga nanjo položim, ko je bil še čisto mičken je bil pa ful rad.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 14:55:38
|
|
|
|
Janey
|
suzi dober tek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 15:03:46
|
|
|
|
Janey
|
še malo pa pride lubek sem kupla kar ono lazanjo od mizice pogrni se, pa samo kumarčno solato bom naredla. upam da je dobra ona lazanja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 15:34:32
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz sem pa dones naredila špagete z bučko in tuno sva že pojedla, zdej pa moja fanta počivata (možek je prišel prej s šihta ) jaz sem pa ravno pokofetkala z mojo mami, ki je prišla mal vnučka pogledat. Sam kaj ko je lump lih dobro zaspal Mi imamo tudi samo notranje žaluzije in brez tende bi bilo za crknit, tako pa še kar nekako gre. Čeprav se je po kosilu temp. v dnevni sobi in kuhinji dvignila na 27°C no, je vsaj v spalnici malo hladneje mam pa tamalga dones samo v bodiju oblečenega. Kje se nabavijo teli bazenčki o katerih govorite, pa kolk stanejo in kolk so veliki?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 15:48:03
|
|
|
|
Janey
|
meti to je đabe....pač neki mali bazenček al pa čolnček kupiš tolko da ga not namoćiš ko je taka ica
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 15:58:14
|
|
|
|
kati kati
|
bamby-vse najbolše za r.d.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 18:39:14
|
|
|
|
Janey
|
Mariborčanke kaj pravite na sredo ob 6ih v Kaskai?????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 19:03:04
|
|
|
|
Janey
|
sem prilimala par slikic...ene so narobe obrnjene sam sem prepoznov vidla, zdaj se mi pa ne da še enkrat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 19:49:22
|
|
|
|
MetiLu
|
Rabim tehnično pomoč pri diplomi kako odstranim odsek, tam kjer je že narejen, ker med tekstom ne smem puščati polpraznih strani ... a mi zna katera povedat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 20:42:53
|
|
|
|
mlavla
|
čer... naša Neža že pančka..je tako kmalu zaspana..zato pa pol ne spimo dolgo..ponavadi je že okrog 5h čisto budna ali pa že prej.. . Meti..pri tem ti pa ne bi znala pomagat..upam,da se čimprej katera javi, ki to obvlada.. Misar..ti grem zdej odgovor na ZS janey...kateri izpit imaš pa jutri? Kdaj moramo stiskati pesti? (tud tebi namravam poslat ZS..saj veš zdrava prehrana me je zamikala..) bajsa...hvala za geslo..ma vi mate pa to cel projekt..ko bo končano bo ziher ful dober.. pa da ne pozabim..bamby..vse najboljše!!! jst pa že dolenjko mal pogrešam..da mal oživi tale naš forum.. buči..a tvoja "smrkca" že spavata? suzi..ma ti si pa tud vsestranska..si me kar presenetila s tem kleklanjem..kje si se pa naučila? elma in nizy..a sta že začele z dieto? aja pa geslo je maldivi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 20:50:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Kaj je zdej??? A ne bo nič kave jutri? Jest bi šla na en čvek... Morm namreč mal po trgovinah, spotoma bi pa še v Qlandio zavila al pa kam tm okol. No? Meti, sory, ne znam ti pomagat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 20:56:12
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vse? Upam,da mi ne bo potrebno imeti samogovorov.. drugače pa vsem hvala za komentarje glede slik.. ..jst se drugače ful ne maram slikat..na sami poroki sem se zelo dobro počutila in sploh nisem vedela kdaj nas je slikal..in tako sem vsaj enkrat na slikah sproščena (vsaj men se tako zdi)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 20:59:48
|
|
|
|
mlavla
|
o februarka..dober večer..kako pa so kaj tvoje "rane" po odstranitvi znamenj..a dobro okrevaš? Larisa pančka?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:05:50
|
|
|
|
Suzi*
|
čeeer. mala spi, anžej pa še nekaj bluzi po sobi. danes je v varstvu spal, pa se nikakor ne more zdaj umirit. mlavla, a da sem te presenetla? ...ma moja mami obvlada vse od kvačkanja, štrikanja, gobelinov, šivanja....tako da sem to od nje pobrala vse, pa poleg tega sem se pri kolegici naučila kleklat, pa pri stari mami izdelave štrikanih prtičkov. Drugač sem se pa lotila tudi slikanja na steklo, pa izdelovanja nakita (uhanov)....mah svašta, ni da ni, samo zdaj mi časa na žalost zmanjkuje za vse to. Na slikah si ap ful dobra, se vidi da si bla sproščena.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:11:35
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čeeer. mala spi, anžej pa še nekaj bluzi po sobi. danes je v varstvu spal, pa se nikakor ne more zdaj umirit. mlavla, a da sem te presenetla? ...ma moja mami obvlada vse od kvačkanja, štrikanja, gobelinov, šivanja....tako da sem to od nje pobrala vse, pa poleg tega sem se pri kolegici naučila kleklat, pa pri stari mami izdelave štrikanih prtičkov. Drugač sem se pa lotila tudi slikanja na steklo, pa izdelovanja nakita (uhanov)....mah svašta, ni da ni, samo zdaj mi časa na žalost zmanjkuje za vse to. Na slikah si ap ful dobra, se vidi da si bla sproščena. ja pol pa ti res obvladaš..bom kdaj prišla na inštrukcije.. na stara leta.. veš jst tud rada ustvarjam..sam kaj ko zdej ni več tolk časa.. ravno zdej sva gruntala,da bova mogla Nežo kar kmal prestavit v svojo sobo (ki je pa še ni)..saj ima zelo rahel spanec..in se skoraj vedno zbudi, ko prideva midva v spalnico..pa tud če greva potihem ko miške..a se še akteri to dogaja? no in to pomeni..da bo treba izdelat sobo--že od nekdaj pa si želim risati kaj po stenah..npr.kakšne otrške motive..no bomo videli če mi bo to kdaj ratal..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:16:16
|
|
|
|
Suzi*
|
mlavla, sej jaz bom tud na star(ejš)a leta spet to počela. pa komot prideš. glede postelje sem pa tud jaz razmišljala. košek bo mogoče še za en mesec, pol bo pa treba v sobo, kjer je tudi anžej, ker je samo tam prostor za otroško posteljico. Me je kar mal strah kako bo to funkcioniralo, da bosta oba skupaj v sobi, pa če se bosta budila en druzga,... Drugač se pa Žana ne zbudi, ko midva prideva spat. Kar trdno spi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 21:16:46
|
|
|
|
nizy
|
elma in nizy..a sta že začele z dieto? aja pa geslo je maldivi a se mi pridružiš , jaz začnem z 1.7.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.