|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
2.8.2008 17:07:01   
lunca14
ah ja ,ta je za navezovanje za na hrbetuser posted image ,za spredaj sem si pa zbrisala video,ga najdem zvečer.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
2.8.2008 17:08:29   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nova stran-končno mi j ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alea......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za hranjenje in spanje

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
2.8.2008 17:19:33   
RMRM
lunca, hvala. Ga bom naročila v Škratku, pol bom pa sigurno rabla kakšen tvoj nasvet glede uporabeuser posted image user posted image .

Upam samo, da ne bom v barvi blaga sfalila, mi je pa ful všeč čokoladnauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
2.8.2008 18:20:41   
lunca14
RMRM....jaz ga imam v oranžni barvi,ga pa dobiš že naslednji dan.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
2.8.2008 19:06:12   
Anonimen
mtinca - Lana v albumu ne zgleda tolk velika - morm vam povedat, da je v resnici prava puncauser posted image  - je pa fuuullll lušna z vsemi temi laski

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
2.8.2008 19:25:59   
babysolza
Jaz osebno sem malo antikrist in sem mnenja da je krst otročka, ki še ni sposoben razmišljat o verski pripadnosti, posiljevanje z vero. Kaj če bi hotel bit recimo budist? Ko bo dovolj velik da bi odločat o temu in če bo izrazil željo da hoče bit krščen, potem bo, drugače pa ne. Pa ne me zdaj linčat prosim...

Tud jaz se strinjam. Ampak tradicija je pri nas še zelo močna, kaj čmo.
Pri nas doma je prevagal moj tata, ki je anticerkven, zato me niso krstili. So me pa na mojo željo pri 8 letih in takrat ni imel nič proti, je prav ponosen videti na slikah. user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
2.8.2008 19:30:26   
babysolza
Alea, bravo za tvojo punčaro. user posted image  user posted image  user posted image

Jaz trenutno likam plenice. In se bom vsak čas skuhala. A ve še vedno vse likate? Jaz mam s tem kr mal obsesije. Mi nekako ne sede, da ji brišem usta s pleničko, za katero ne vem, če ni bila prejšnjo rundo na ritki, pa da ni zlikana. user posted image  user posted image

Moja Sabina se tudi ful slini. In že kakih 14 dni opažam nekaj belega na dlesni - a je možno, da je to že zob?user posted image

Grem nazaj v likanje. če me jutri ni, sem se stopila. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
2.8.2008 19:43:21   
nInAzWeRiNa
živjo punce sploh ne utegnem več na računalnik me je mala čist okupirala drugač je pa učeri drugič v njenem življenju spančkala celo noč od 21:30 do 6user posted image user posted image user posted image drugač je pa vedno bolj navihana v pon mava spet zdravnika,pa kar naprej se smeji, ko je pa na previjalni al pa po papcanju se pa čist razgovori in čeblja sto na urouser posted image user posted image user posted image
seveda so pa tut še vedno dnevi k jo matrajo krči in se mal več joka...
lp

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 2.8.2008 19:45:07 >

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

Neposredna povezava do sporočila: 1758
2.8.2008 21:12:09   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
Saj ni važno, sam da dobim darilo, a ne?user posted image

hehe, alea, tudi jaz ga še nisem dobila, pa sem imela RD sredi julija user posted image
sicer pa bravo za Izabelo user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
2.8.2008 21:31:48   
RMRM
jaz ga imam v oranžni barvi,ga pa dobiš že naslednji dan.

lunca super za informacijo, ker res NUJNO nekaj takega potrebujem, ker popolnoma nič ne morem naredit, ker hraniva se cca. na dve uri, včasih sva pa kar non stop "priklopljena"user posted image , sploh tisti čas ko je zbujen je nekaj časa vse ful zanimivo, potem pa user posted image  postane nestrpen in jokca, ko pa spi pa tud sama še mal počijem, ker se mi počitek ful na količini mleka pozna.

lunca ali je pri nošenju teh trakov kakšna časovna omejitev, ker jaz bi to uporabljala tud za kakšen sprehod, kamor z vozičkom ne morem?

quote A ve še vedno vse likate? Jaz mam s tem kr mal obsesije. Mi nekako ne sede, da ji brišem usta s pleničko, za katero ne vem, če ni bila prejšnjo rundo na ritki, pa da ni zlikana. user posted image  user posted image quote

Jaz sem nekaj časa poskusla da NE bi likala plenic, ampak je bla to samo ena "žehta", je bilo tud meni ful čudno dat tisto nepolikano plenico pod vzglavje, tako da sedaj ZOPET LIKAM.user posted image

Krst - stvar posameznika, po eni strani se tudi jaz strinjam s teboj, Mojca, po drugi strani mi je bilo pa ful hecno, ko je šel user posted image  pred poroko h krstu. Sta se pa pri nas tud otroka glede nadaljevanja obiskovaja verouka sama odločila. Tako da hči je bila letos pri birmi, sin  je pa kmalu po obhajilu prenehal z veroukom.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
2.8.2008 21:33:31   
RMRM
I.daisi, hvala za trud, samo očitno meni ni pomoči, moji okvirčki so spet kar nekajuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
2.8.2008 21:41:19   
mtinca1
mtinca - Lana v albumu ne zgleda tolk velika - morm vam povedat, da je v resnici prava punca

ja, višina oz. dolžina se na tej slikci kr malo zakrije, ker je iz takega kota slikano. dans sem ugotovila, da je spalni pajacek št.62 že premajhen user posted image . bodiji in ostalo še gre.

nya, a veš, če je možno user posted image  pripeljat v zdrav. dom al pa k patronažni na tehtanje? me ful muči ta njena teža in zdaj več jokamo, ker sem mičkeno omejila dojenje, pa čaj po žlički tud ni ravno njena najbolj priljubljena oblika pitja. mislim, da bom s tem kr hitro končala, ker se mi jo zdi brezveze mučit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
2.8.2008 21:45:33   
*anamor*
Večer,
vidim, da je neko zatišje tukaj zgoraj. Se vidi, da smo vse zaposlene z našimi user posted image . Sicer moj user posted image gre vedno spat nekje do osme ure zvečer in imam večere kar proste, upam, da bo vedno tako. To se lahko hitro obrne. Samo smo zato zjutraj zgodnji. Pa vendar dan mine ko šus.
Zdaj pa še dobim obisk. Si tipkamo še kaj jutri.
Čimbolj mirno noč nam želim.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
2.8.2008 22:23:40   
Anonimen
nya, a veš, če je možno pripeljat v zdrav. dom al pa k patronažni na tehtanje? me ful muči ta njena teža in zdaj več jokamo, ker sem mičkeno omejila dojenje, pa čaj po žlički tud ni ravno njena najbolj priljubljena oblika pitja. mislim, da bom s tem kr hitro končala, ker se mi jo zdi brezveze mučit.

Najboljš da pokličeš patronažno, pa ji rečeš al pa jo vprašaš, kako je s tem, ker res ne vem. Sicr pa kar se tiče dojenja - jaz dojim na 2 ali 3 ure - mali je priklopljen cca 15min, potem se pa sam odklopi - če se pa ne, ga pustim še nekaj časa, sam ne predolgo, ker če 15 min pije, pomeni, da se je najedel. Potem podirava kupčka še kake pol urce, pol se pa mal zabavava, potem pa spi. Sej dejstvo je, da se otroci največ poredijo prav v prvem mesecu, potem pa sploh baje tam po četrtem, se ustavi. Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala - pač naj je, kolkor želi - morda gre pa za preskok v rasti - baje je kar pogosto, vm pa ne - morda bi vedla kaka mamica povedat, ki že ima kakega otroka.

Naš je bil dans spet ful priden - je spal od 15h do 19.30, zdej je pa ob 22h zaspal. Morm pa rečt, da je ta tedn pop 3x spal na postelji od babice in dedka - imata volnene odeje, pa ne vem ali je to ali je kaj drugega. No, sej v svoji posteljici je pa tud rad - vsaj upam.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
2.8.2008 23:05:28   
Anonimen
Helou pupe. Blagor vam, ko se tako razpričate, jaz enostavno nimam časa. Mala mi vzame tolk časa, pa kuhanje, likanje...včasih bi se kar zjokala, ker sem non stop na nogah.

2 dni nazaj smo dobili žal krčke, ki se začnejo ravno pri 7 tednih. Hvala bogu smo dobili kapljice iz Avstrije, ki so fenomenalne.user posted image user posted image user posted image  prijele še isti dan, tako, da spimo zopet brez problema.user posted image

Zdaj pa glumim po RR in vidim, da je ful sprememb. Se sploh ne znajdem več.user posted image

Aja, pa menstruacijo sem dobila danes ponoči, ki me muči za znoret.user posted image user posted image user posted image Lije kot iz škafa. Vložek menjavam na vsake 2 uri ali še prej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
2.8.2008 23:11:53   
nInAzWeRiNa
didlina jst sm tut že bla ziher da sm jo dobila user posted image križ me je bolu kt pr norcih pa en dan je bla sveža kri sam ne velik,pol je pa vse to kr zginl,tko da zgleda ni blo to to ampak začel se je tko k se je ponavadi...user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
2.8.2008 23:15:58   
Anonimen
Mene je dobesedno zalilo ponoči, tako da sem se zbudila in doživela šok po 11 mesecih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
2.8.2008 23:16:57   
Anonimen
Je pa itak pospešilo vse skupaj, ko sem imela včeraj pregled pri G, se mi je to zgodilo že parkrat.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
2.8.2008 23:47:13   
lunca14
RMRM......evo še zavezovanje spredaj,spodaj klikni na video za demonstracijo za zavezovanje in ti bo naložil video......ne nisi časovno omejena,kolikor bo tebi in tvojemu bebiju pasalo.
http://www.mom4life.com/catalog.php?item=171

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
3.8.2008 8:54:30   
*Mojca*
Jutro babe žabe!

Včeraj sem poskusila tehniko zadnjega hranjenja po flaši, da bi mali dlje spal. In rezultat? Za nobeno ceno ni zagrabil flaše. Nekaj se je igral z njo v ustih, vseha skupaj spil 5ml pa še to je verjetno samo steklo skozi luknjico. Je pa res da sva se prej dojila. Danes bom poskusila najprej po flaši, ko bo lačen, potem na joško, če ne se bova pa samo dojila. Malo mi je nerodno, ampak koliko ml naj mu napumpam? Ker mi smo samo na jošku in nimam pojma koliko mora spit na eb obrok.
Sicer pa gremo danes na en piknik, potem pa počakat nono - mojo mami na Brnik, ker se vrača iz Indije. Me prav zanima kaj bo komentirala, ker ga ni videla 3 tedne user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
3.8.2008 8:55:11   
Anonimen
Dobro jutro.
Mi smo se pa danes naspali, smo pančkali od 22h do 2h, do 6h, pa do zdej. Sploh ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibam Lukca preoblečt in ga nahranit.

Fajn se mejte

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
3.8.2008 8:56:10   
Anonimen
Mojca - v LJ bomo v torek - se slišiva?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
3.8.2008 9:11:45   
*Mojca*
seveda, nujno user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
3.8.2008 9:36:40   
sasa.vracko
babysolza -   Moja Sabina se tudi ful slini. In že kakih 14 dni opažam nekaj belega na dlesni - a je možno, da je to že zob?user posted image  

Men so povedal, da okol 2. meseca dojenčki začnejo proizvajat slino in ker je še ne znajo požirat, jim teče iz ust, oziroma našemu se občasno tudi zaleti in me kar panika potem... 

Neposredna povezava do sporočila: 1774
3.8.2008 11:17:36   
babysolza
nya, a veš, če je možno pripeljat v zdrav. dom al pa k patronažni na tehtanje? me ful muči ta njena teža in zdaj več jokamo, ker sem mičkeno omejila dojenje, pa čaj po žlički tud ni ravno njena najbolj priljubljena oblika pitja. mislim, da bom s tem kr hitro končala, ker se mi jo zdi brezveze mučit.

Mtinca, ne vem, če ti bo pomagalo - mene je tudi skrbela teža in sem enostavno poklicala v ZD, če jo lahko prinesem stehtat. In so rekli, da ni problema. user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?