aleksandra silvija
|
Jernej bolj odprte sorte,da se ne boji ljudi,ga lahko komot pripelješ do mene za kak dan,če pa je vajen še kje prespati noč,lahko tudi prespi,imam itak okoli sebe čisti otroški vrtec,tako,da eden več ne pomeni bremena.Če želiš,rade volje,ti si pa spoči. Joj, Lunca hvala. Ampak sedaj mi je pa kar nerodno . Glej, današnji deževni dan mi res paše in je neke vrste dan za počitek. Pa čeprav s točo, grmenjem,... Se vidi, bom danes nadoknadila na RR za nazaj in naprej . Veš, se mi zdi, da našega Jerneja daje predvsem ljubosumje. Zato se mi pravzaprav še posebej zdi prav, da je z nami in da ne dobi občutka, da se ga hočem malo "znebit". Mi je sedaj že nekajkrat rekel, ko sem se samo z njim igrala ali mu kaj pomagala---Mami, ti si pa res prijazna. Ti si moja zlata mami,... Naslednje poletje bo itak preživel v vrtcu . Eden več ne pomeni bremena-----potem imamo pa lahko še 4. , se ne bo poznalo,... Je pa nekako res--ne predstavljajo mi bremena otroci, ki se pridejo igrat k našima-se vsaj malo zamotita. Ampak si vseeno ne predstavljam, da bi ga odpeljala, kjer še ni bil. Morda sem preveč kokoškasta . Tako. Lunca-res HVALA! Drugače pa-oglasi se kaj s svojimi sončki. Sem doma veeeeeeeliko večino časa. Sedaj grem pa malo pobrskat po receptih za sladkarije, prigrizke. Bo naša prvorojenka v nedeljo praznovala 7 rojstni da. Saj ne morem verjeti, da že. Zato--cartajte svoje otročke. Čas res hitro, prehitro beži.
|