|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
4.8.2008 14:21:43   
Anonimen
nya - kako ste se kaj imele "dolenjke"? Upam, da niste preveč klepetale, da ne bo zvečer dež, ker jaz bi šla z lano na sprehod !

Super je blo, sam morm priznat, da je blo lažje, ko smo ble še user posted image user posted image user posted image user posted image . Se strinjaš  aleksandra?

da pa bi to preverili, sem morala kupit nosečniški test in če bo pozitiven, je nekaj ostalo v maternici in moram takoj nazaj h G.

Zakaj pa ti niso vzeli krvi al pa bi ti oni nardili test???user posted image

Za jutri bi pa šlo. Moj bo v službi, jaz bom pa šopingirala v Lj. nya- svojga žal ne morem pripeljat, bo pa tvojega Izabela šarmirala in zabavala, pa mu ne bo dolgčas

Super, se že veselimo, da vaju vidimo in seveda tud vse ostale. Mi bomo šli v Citypark - bo tam ok?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.8.2008 14:23:09   
Anonimen
Komaj čakam nedeljo, da gremo na dopust. A ve greste kaj?

25. avgusta - komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.8.2008 14:33:27   
aleksandra silvija
Super je blo, sam morm priznat, da je blo lažje, ko smo ble še . Se strinjaš aleksandra
user posted image user posted image user posted image
, Ja, sploh ko sem bila user posted image  leta 01user posted image . Ali pa vsaj leta 04user posted image .

smo pa šli potem še v mesto, pa na kosilo. nam je uspelo. pa še jernej je na poti domol zaspal.user posted image  še spiuser posted image .
sedaj pa razmišljam, da bi šli sami v zoo lj,..

DOPUST-19.avgust. Gremo pa v Privlako pri Zadru. Apartma.

Hja, sem si šla v soboto kopalke kupit.
Domov sem prišla brez kopalk, ampak s trenirko in tekaškimi copatiuser posted image user posted image user posted image . Koristnejeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.8.2008 14:34:41   
aleksandra silvija
pa bi to preverili, sem morala kupit nosečniški test in če bo pozitiven, je nekaj ostalo v maternici in moram takoj nazaj h G.
Zakaj pa ti niso vzeli krvi al pa bi ti oni nardili test???

Ja! Ali pa npr. uz,.....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.8.2008 14:58:10   
alea01
Ola

Tina28, kaj si še bolna? nič te ni naokoli. Evo pikalone user posted image user posted image user posted image user posted image - pomagajo, preverjenouser posted image

nya- jaz bom po BTC- u in Cityparku špancirala, tak da kuluser posted image user posted image

didlinaa- sem kar user posted image , ko sem videla na slikci kako se lepo dojita s Saro. Mi je tako hudo, ker mi Izabela noče več vlečt, da bom se pa zdaj zato sekirala.

Sem jaz en čudak. Skoz se moram neki sekirat, drgač zdrava nisemuser posted image . ko je Izabela začela jest, me je možek vprašal, kaj bom le našla, da se bom sekirala. No, še isti dan sem pogruntala, da mogoče pa Izabeli glava ne rasteuser posted image . Smo jo pol izmerili in rasteuser posted image , zdaj se pa sekiram, ker ne dojim,....čudak, ni kajuser posted image

Mi še pojma nimamo kaj bo z dopustom. Osebno smo dali delat. Nekam bi radi šli, ampak ne vemo kam.user posted image . Enkrat septembra bo.....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.8.2008 14:59:52   
aleksandra silvija
No, še isti dan sem pogruntala, da mogoče pa Izabeli glava ne raste
user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.8.2008 15:00:48   
Kaja08
Dan. Matr, tale vročina in sopara pa ubijata!! Sem šla na kavico in potem z mami na sprehod do pošte in trgovine, pa sm misnla, da bom dušo spustilauser posted image
Aja, Tina, sori - sem šele dons nesla na pošto CD.je. Ni pa ni znesl prej...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NajaG

lulanjezadnje dni sem opazla, da se moj Staš zbudi ves mokeruser posted image Ponavadi gre spat ob 22se zbudi ob 2, nato pa še spi tam do 6.In če ga vmes ne previjem, je ves mokeruser posted image Plenic nisva menjala, da bi ble te vzrok. Edino če bi morala nabavit večje? ker ga nočem vsako noč previjat, ker se potem predrami...nevem no...

Pomoje imaš premajhne plenice. Katero št. pa uporabljaš?

Jaz imam Žigata oblečenega v bodi s kratkimi rokavi ali pa brez rokavov in štumfe, ki jih tudi dol dajem, ko je res ful vroče.

srečanje - kdaj pa nej bi se dobile jutri? men se je ena prijateljica najavila, ampak če se bo le dalo, pridem na srečanje!!

Žiga je car!

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.8.2008 15:05:07   
alea01
Kaja08 -jaz imam čas od 8ure in do 14ure. Bo morala nya povedati, kdaj bo v LJ

Aja, Izabela zadnje čase kaka čisto zeleno in bolj na trdo. Kaj je to prav? Se pa več skorajda ne dojiva- evo, spet sekiranjeuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.8.2008 15:12:47   
*Mojca*
Hej babe žabe!

Evo, mi smo uradno žabarji. Danes smo se na upravni enoti vsi prijavli v Lj, Luka pa bo čez 10 dni dobil osebno user posted image user posted image

Za jutri je meni vseeno kdaj, Citypark je super, ker je 5 min stran in če ne bo dežja ali vročine pridem peš. alea ne skrbi, Izabeli zihr raste glava user posted image user posted image

Cunje: jaz ga imam v bodiju s kratkimi rokavi in žabicah, če mu je vroče jih dam dol in gor štumfke user posted image
Dopust: mi gremo 25.8. v Novigrad za ene 10 dni. Če bo katera kje blizu se vidimo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 4.8.2008 15:13:02 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.8.2008 15:14:33   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Komaj čakam nedeljo, da gremo na dopust. A ve greste kaj?

mi verjetno ne gremo letos. naslednje leto pa obvezno.
na enodnevni izlet na slovensko obalo pa bomo sigurno šli.

Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.8.2008 15:19:57   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya
da pa bi to preverili, sem morala kupit nosečniški test in če bo pozitiven, je nekaj ostalo v maternici in moram takoj nazaj h G.

Zakaj pa ti niso vzeli krvi al pa bi ti oni nardili test???user posted image

zakaj mi niso vzeli krvi ne vem.
testa mi pa niso naredili oni, ker pazi "jim jih je ravno zmanjkalo" user posted image !

Ultrazvok maternice pa so mi že naredili po porodu (3 al 4 dan), pa je blo vse ok. ampak je vseeno rekla naj naredim test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.8.2008 15:56:28   
Anonimen
Kaja08 -jaz imam čas od 8ure in do 14ure. Bo morala nya povedati, kdaj bo v LJ

Mi pridemo v Lj od 9h do 10h enkrat, pa bomo celo dopoldne tam do 16h

Dopust: mi gremo 25.8. v Novigrad za ene 10 dni. Če bo katera kje blizu se vidimo

Mi gremo pa na Lošinj takrat - škoda, da ne bomo kje bližje

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.8.2008 16:14:08   
slovenka
punce zdravo,
čez vikend nisem bila nič na rr, a sem sedaj nadoknadila branje. mi je kar nekaj časa vzelo user posted image
Levinje, čestitke za rd user posted image user posted image user posted image

Naša pupa pa se je zadnje dni zbujala na 2 uri za hranjenje - podnevi in ponoči. A vas ima več izkušnje, da če zvečer dodate malo AM, da potem dolgo skupaj spi? Midve se sicer izključno dojiva, samo enkrat sem si mleko izčrpala in včeraj je moj srček pupo prvič nahranil. Je bil tako ponosen. user posted image

Jutri pa imamo tudi mi prvo posvetovalnico. Itak vem, da bo med najmanjšimi na tem našem seznamu. Ampak bo že zrastla. Mamica je tudi bila do srednje šole podpovprečno velika user posted image

Kaj sem še mislila pokomentirat? Aja, ja, mi tudi gremo že letos na dopust. Konec avgusta, pa tudi še ne vemo kam, v hr Istro verjetno.
Ja, septembra pa bomo imeli krst, tudi bolj iz tradicije. Pa zraven bo otvoritev hiše.
Grem gledat pikico,ker se nekaj oglaša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.8.2008 16:26:02   
NinKa
Ojla, ful ste se razpisale tok da nisem folgala vsega prebrati.

Mi smo včeraj praznovali Nickov 1 mesec. Pregled imamo v sredo, tok da bomo taktrat zvedeli sveže podatke.

Jemo na 2-3 urce po 130 ml AM, zvečer je zadnja runda po kopanju v čebričku okoli 21-22h, pol pa spimo ponavadi do 5-6 zjutraj, papamo in spimo do 9-10h.

Sparina - oblečeni smo sam v body z kratkimi ali brez kratkih rokavov. Men je neznosna, ampak klime si pa vseeno ne upam prižgati, da se ne prehladimo.

Dopust - v začetku septembra po izpitih gremo za en teden na Hr istro, če bo pa slabo vreme pa verjetno v kake terme.

Krst - ga ne bo, ker ga že pri prvem ni bilo. Se naj otroci sami odločijo, ko bodo dovolj stari. Jaz sem bila krščena, ampak me vera nekako ne zanima. Mož pa je striktno proti, tako, da tut tradicija, ki je pri nas, da so vsi otroci vsaj krščeni ni obveljala. Mož je bil ful proti. Sem pa ga pri bratu opazovala in je rekel, da je tamalo krstil samo zato, da je dobil tista darila......men se zdi to ful mimo. Žal.

Ok, šibam jaz pripravit zelenjavo za griljenje.....uživajte, baje se bo dans malo ohladilo.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.8.2008 16:32:38   
babysolza
Naša pupa pa se je zadnje dni zbujala na 2 uri za hranjenje - podnevi in ponoči. A vas ima več izkušnje, da če zvečer dodate malo AM, da potem dolgo skupaj spi?

Jaz ji ne dodajam AM, ampak si enkrat dnevno še mal spumpam in ji tisto dam zvečer po flaški, poleg dojenja. In običajno zaleže za kakih 5-6 ur spanja, če bi dala AM pa najbrž še več. Je pa ne 'nafilam' na polnouser posted image , ji dodam po flaški tam 40-60 ml.

A greste potem vse na Hrvaško? Mi bomo pa letos dopustovali kar doma, gremo v Čatež. Nisem še nikoli in bo upam da prav fletno. Septembra pa upam na kak podaljšan konec tedna na morju. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.8.2008 16:34:16   
babysolza
uživajte, baje se bo dans malo ohladilo.

Držim pesti, fige in kajševemvsekarjemožno, da se res! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.8.2008 18:29:16   
NajaG
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

lulanjezadnje dni sem opazla, da se moj Staš zbudi ves mokeruser posted image Ponavadi gre spat ob 22se zbudi ob 2, nato pa še spi tam do 6.In če ga vmes ne previjem, je ves mokeruser posted image Plenic nisva menjala, da bi ble te vzrok. Edino če bi morala nabavit večje? ker ga nočem vsako noč previjat, ker se potem predrami...nevem no...

Pomoje imaš premajhne plenice. Katero št. pa uporabljaš?

Uporabljam DM-ove plenice Babylove mini 3-6kg. Staš pa ima trenutno 4690g...???user posted image naj kupim eno številko večje?pa da vidimo?uf...

Današnja vročina in sparina me ubija in se igra z mojimi živčki...z malim sva že cel dan v stanovanju...user posted image zdaj pa se je ful pooblačilo, pa nevem al naj grem ven z malim al ne...se bojim dežja....joj...saj nevem..mislim, da bom šla malo...ali?

Rabla bi kakšno urco čisto zase...ampak danes pomojem težko...zdaj bom šla z malim verjetno malo ven..potem ga morava skopat, nato nahranit...in bo ura 22, ko bo šel spat...mah nevem...sem kar tečna danes.

Pa še veter zunaj piha...nimam pojma kaj naj...pol pa se še obremenjujem, kaj bodo drugi rekli, če grem zdaj ven...???ko piha veter in ko nevem ali bodo nevihte al neuser posted image user posted image sem že čist nora....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.8.2008 18:32:01   
Kaja08

Današnja vročina in sparina me ubija in se igra z mojimi živčki...z malim sva že cel dan v stanovanju...user posted image zdaj pa se je ful pooblačilo, pa nevem al naj grem ven z malim al ne...se bojim dežja....joj...saj nevem..mislim, da bom šla malo...ali?

zakaj pa ne pogledaš na ARSO - tam imajo radasko sliko padavin in točno vidiš, kje je dež in kam se premika user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.8.2008 18:54:43   
Anonimen
ojla...evo mene..moja dva sta šla na sprehod...kaja ti ki si na AM,tko kot mi,kolk tvoje dete poje???..moj je na 2,5 ali 3 ure poje pa 120ml,star je mesec in pol in se mi zdi da bo kmalu to premalouser posted image
aja,mi pa AM tko pripravimo-vodo zavremo,pustimo vreti 5 min.,jo damo v termovsko,potem pa ko je mali lačen,natočim vodo iz termovske v flaško,jo pod pipo ohladim,ko je mlačna pa dodam prašek AM...simpl ko pasulj hehe..
pa še eno vprašanje..a je že dobla katera ki je imela CR menstruacijo???al pa tud tiste ki ste imele naraven porod???jst nevem če se ne pripravlja pri meni,me je včeraj začelo tko zlo bolet spodaj pa krče imam kr hude in zeeloo boleče...menstre pa ni in ni...grozno boli,pa v petek imam prvi poporodni pregled v soboto pa na morje v umag za 1 teden...pa sama sem doma pa mali bi kr po rokah bil jst pa v takih bolečinah da je komi za zdržat...
ŠMIRGL,ŠMIRGL PROSIM SPET!!user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.8.2008 18:58:01   
Anonimen
Aja pa mali je bolj kot ne zaprt odkar sma na AM v celoti,kaka tko 2-3x na dan,prej je ful pogosto in kr joka zraven včasih ko kaka oz ko se napenja...bi me moralo skrbeti???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.8.2008 19:09:35   
Kaja08
taanikaa, naš Žiga poje tam okoli 800-900 ml na dan in je kot budilka, skoraj točno na 3 ure začne tult user posted image  Poje pa okoli 130-140 ml na obrok (včasih tudi manj...). Ponavadi kaka enkrat na dan...ko sem dojila, je večkrat, potem so ga pa AD3 kapljice čist dotolkle, ker ga je totalno zaprlo... Takrat je potem začel kakat po enkrat na dan.

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.8.2008 19:10:54   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

Aja pa mali je bolj kot ne zaprt odkar sma na AM v celoti,kaka tko 2-3x na dan,prej je ful pogosto in kr joka zraven včasih ko kaka oz ko se napenja...bi me moralo skrbeti???user posted image

Da je dojenček zaprt v tej meri, da bi te moralo skrbeti, pomeni da ni kakal 10 dni. Glede na to, da pa tvojemu prebava še kako dobro dela, ni panike user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.8.2008 19:25:27   
Anonimen
kaja hvala ti,glede na to da je tvoj star dobra 2 meseca moj pa nekje 2-3 tedne manj od tvojega mu nebom odmerkov zviševala-še..ja sej moj je tud budilka kadar spi,drugače ko ga pa skopam pa spi 5 ur skupaj,vsaj to..
kaj kej počnete s svojim malim čez dan???men se zdi da še sam hranim in previjam hehe,sploh kadar morem bit v stanovanju cel dan so min kot ure-se pozna da nisem mogla danes dlje bit zunaj zjutraj,kr me tok matra...no zdaj se pa že moja dva vračata iz sprehoda...

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.8.2008 19:27:11   
*anamor*
Haj,
midva sva pa bila danes v posvetovalnici.  Sva super pridna težka sva 4750 g (rodila sva se z 3770 g, s tem, da sva nato shujšala na 3400 g), velika pa sva 58 cm (rodila 51 cm). Pa še zdravnica je bila zelo vesela, ker se še vedno dojiva in ne dodajava nič dodatkov. Rekla je, da se je celo malo preveč zredil, vendar je rekla, da se naj ne sekiram, ker se to potem samo uravnovesi ko bo star 3 mesece.  Dobila sva kapljice D3, ker sem rekla, da imava že zdaj krče. Kaj ve  dajete te kapljice? Saj vam, da je bilo o tem že govora, pa še nisem temu tako sledila.
Mi imamo plenice že od DM od 4-9 kg, pa so se mi zdele kar velike oz. prevelike pa se vseeno dobro odnesejo.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.8.2008 19:34:26   
alea01
romy- smo spet pozabili dat CD na pošto. Oprosti. Ti ga res jutri dam. Obljubim.

Naša pa poje na dan 600-700mLuser posted image . To je seveda ogromno glede na prejšnji teden ko je pojedla 350-450mL. eh, že zdaj skrbi za linijouser posted image user posted image user posted image

nya, kaja, mojca-Katera ura pa bi naj bila jutri za pecanje moje Izabele?user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?