|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
2.8.2008 6:45:53   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Tina 28-
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1977902,1977902#msg-197790

http://med.over.net/forum5/read.php?94,45439202
Veš, čeprav si bolna, tudi jaz močno dvomim, da ti je zares zmanjkalo mleka. Če čisto strinjam z Babysolzo. Poglej, mogoče ti linki kaj pomagajo. Meni so.
PA hitro se pozdravi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
2.8.2008 6:58:12   
aleksandra silvija
Babysolza-da bi ne mogla spati? Samo včasih ponoči, ko se Lovro zbudi, se dojiva. MAli zaspi jaz pa,...ampak se mi zdi, da samo tedaj, ko sem zelooo utrujena.
Želim ti čim več prespanih noči, kolikor je to z user posted image  mogoče.

Lunca- o špehcu pa raje nebiuser posted image .

KRST- Krščena sta starejša, krščen bo tudi Lovro. Če se bomo uspeli dogovoriti septembra( organizacija nas, botre), sicer oktobra.
Smo pa pri maši zelo redko, čeprav Patricia k verouku hodi.

Da bi zaradi nezakonske zveze odpadel krst?user posted image
To pa ne smeš pustiti!
Naš župnik ni med fleksibilnimi, pa mu kaj takeega ne pade na pamet.

Bomo pa imeli krst v ožjem družinskem krogu. Moja sestra s svojimi, moževi starši in brat, pa botra z otrokoma.

BOTER- pri nas je lahko samo 1 in ni pomembno ali je moški ali ženska.

Kaja08- dobro si to opravila s "svojimi" darili.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
2.8.2008 9:30:17   
*Mojca*
Jutro!

Mi pa smo spali 5 ur v enem kosu user posted image user posted image Pa včeraj sem si spumpala 140ml za hude čase. Ni kaj, mlekarna obratuje na polno user posted image

Kar se tiče krsta ni problem v nezakonski zvezi, ampak temu da ga nočeva dat krstit. Jaz osebno sem malo antikrist in sem mnenja da je krst otročka, ki še ni sposoben razmišljat o verski pripadnosti, posiljevanje z vero. Kaj če bi hotel bit recimo budist? Ko bo dovolj velik da bi odločat o temu in če bo izrazil željo da hoče bit krščen, potem bo, drugače pa ne. Pa ne me zdaj linčat prosim...

Danes gremo v shopping za atija. Da bo tudi on lep, ne samo sine in mami (zadnjič sem šla v shopping in malo polepšala sebe in Lukata user posted image )

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1728
2.8.2008 11:03:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

...,dobila sem danes kapljice d3-plivit!!!,,jutri začnemo imamo pa dozo 1x na dan skoz,dokler ne bomo prešli spet na ad3,ko bo mali dopolnil 3 ali 4 mesece ko naj bi krči pošli...ima katera izkušnje s d3-plivit???kaj pomeni ta plivit zraven??a bi morale bit oleovit al kaj?????user posted image ..je pa rekla v lekarni da so močnejše kapljice kot ad3user posted image user posted image user posted image ..a mislite da bodo tudi krči zdaj??'

------------------------------------------------------------------------------------
šmirgl,šmirgl prosim
aja,mi bomo pa imeli krst in poroko vse naenkrat nekje v oktobru,v družinskem  krogu nekje 20 ljudi ali več,ceremonije in to in kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.8.2008 11:38:40   
*anamor*
Haj,

mi smo pa danes full pridno spali celih 7 ur. Tako sem se naspala.
Sem dobila bon od DM za plenice. In sicer te planice so od 4-6 kd. Mi ziher imamo že več kot 4 kg ( v ponedeljek imava svetovalnico ) pa se mi zdijo še malo prevelike. Nevem kako se vam zdijo?

Prej smo bili pri moji tašči - groza me je razjezla. V malega kar nekaj skače. Potem pa še je moj tako tiho in nič ne reče, nato pa še jo zagovarja. Grrrrr sem slabe volje. Oprostite ker še zdaj vam gnjavim, samo morala sem nekaj jezo razpustit. Hvala bogu da vas mam.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.8.2008 12:44:32   
Anonimen
ja romy da nebi jst o moji žlahti začela kak so mi vsi malega razvadli,da bi se sam nosil po rokah,čim ga odložiš jok,histerija...in kako zdaj odvadit malega to???misija nemogoče...to je grozno,sploh me ne upoštevajo ko pokažem da mi ni prav..v ponedeljek ostanem sama doma ko gre moj delat...al bo luštno...

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
2.8.2008 12:56:42   
sasa.vracko
Glede DM plenic se js tud strinjam s Kajo, ker se mi zdijo ful trde in pol sploh ne vem a je polulan al ne... Moram še tiste Mullerjeve sprobat, bom vidla pol, drugač pa sem ziher za Pamperske, avstrijske, me še niso na cedilu pustile. Pa mali se kaka dva tedna že ful slini, pa balončke dela, ful mu slina teče iz ust, pa še včasih se mu zaleti, ker je še ne zna požirat. Drugač je pa ful srček, ker se vsem smejčka in nekaj gruli, če ga ogovarjaš, najbolj pa obožuje plišasto kravico, ki jo ma ob strani na previjalnem pultu in še med krči, če ga dam na previjalni in obrnem proti kravici, se začne smejat in ga nekaj časa ne zvija, to ne morš verjet, če ne vidiš... Sicer se pa krčki mal umirjajo in nima več takih intenzivnih vsak večer, mislim da bo do 3. meseca sigurno mimo...user posted image , no upam..

Alea01 - user posted image  za 30. rojstni dan, to smo pa mi, 1978 !!!!
mtinca - teb tud vse najboljše za roj. dan
pa če sem še katero spustila!

Pa itak, vsem ful velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše princeske in prince!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
2.8.2008 13:02:50   
lunca14

...,dobila sem danes kapljice d3-plivit!!!,,jutri začnemo imamo pa dozo 1x na dan skoz,dokler ne bomo prešli spet na ad3,ko bo mali dopolnil 3 ali 4 mesece ko naj bi krči pošli...ima katera izkušnje s d3-plivit???kaj pomeni ta plivit zraven??a bi morale bit oleovit al kaj?????user posted image ..je pa rekla v lekarni da so močnejše kapljice kot ad3user posted image user posted image user posted image ..a mislite da bodo tudi krči zdaj??'

Tudi d3 povzročajo krče,,,,plivit je firma,ki jih dela,oleovit pa so avstrijske kapljice d vitamina ,ki je na oljni bazi,zato ne pride do krčev,plivit pa je na vodni bazi.

------------------------------------------------------------------------------------
šmirgl,šmirgl prosim
aja,mi bomo pa imeli krst in poroko vse naenkrat nekje v oktobru,v družinskem  krogu nekje 20 ljudi ali več,ceremonije in to in kosilo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
2.8.2008 13:28:55   
Kaja08
taanikaa, mi imamo tudi Plivit-D3, pa nima nobenih krčev. Zdele mu dajemo 3 dni po 2 kaljici in je kul.

Žiga je car!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
2.8.2008 14:50:06   
RMRM
Glede DM plenic se js tud strinjam s Kajo, ker se mi zdijo ful trde in pol sploh ne vem a je polulan al ne...
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Mi smo tudi danes sprobali DM plenice, samo meni so tko,tko. Mi ni za primerjat s pamperskam, pa tud men tako plastično delujejo. Jih bomo porabili za čez dan, kupovala jih pa ne bom. Moram pa še avstrijske oz. made in USA pamperske probat, da vidim razliko med njimi in poljskimi.

Ali se katera spomni, katera junijka uporablja sling, bi rada par stvari vprašala? Sem gledala Hotslings(everyday), samo nimam pojma kako se ta obnese, ker je toliko različnih variant. Bom pa mogla nekaj očitno nabavit, če bom hotela zraven user posted image  kaj naredituser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
2.8.2008 14:52:56   
RMRM
joj, kako me ti okvirčki zaj....

A mi lahko prosim ena pove, kako daš del besedila v okvirček, jaz še vedno ne znam user posted image (tako kot je zgoraj nardila taanika)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
2.8.2008 14:56:28   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kar se tiče krsta ni problem v nezakonski zvezi, ampak temu da ga nočeva dat krstit. Jaz osebno sem malo antikrist in sem mnenja da je krst otročka, ki še ni sposoben razmišljat o verski pripadnosti, posiljevanje z vero. Kaj če bi hotel bit recimo budist? Ko bo dovolj velik da bi odločat o temu in če bo izrazil željo da hoče bit krščen, potem bo, drugače pa ne. Pa ne me zdaj linčat prosim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj če bi tole prišla razložit moji širši familiji?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
2.8.2008 15:00:11   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

joj, kako me ti okvirčki zaj....

A mi lahko prosim ena pove, kako daš del besedila v okvirček, jaz še vedno ne znam user posted image (tako kot je zgoraj nardila taanika)

nad objavo klikneš citiraj...

če jih hočeš pa več skupaj združit, pa vsakič klikneš citiraj (se ti odpre v novem oknu) in potem vse skupaj skopiraš v okence, v katerem pišeš...

obstaja pa še daljša varianta: skopiraš besedilo, ki ga hočeš imet v okvirčku, pred besedilom napišeš
[q u o t e]IZVIRNO SPOROČILO: "nick"
(brez presledka)
za besedilom (konec okvirčka) pa
[/q u o t e]  (tud brez presledka)... presledke sem dala samo zato, da vidiš, kaj napisat, ker mi drugače naredi okvirček...

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 2.8.2008 15:01:58 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
2.8.2008 15:08:48   
RMRM
I.daisy - hvala

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
2.8.2008 15:24:43   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj če bi tole prišla razložit moji širši familiji?

Komot user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
2.8.2008 15:31:56   
alea01
ola mamičkeuser posted image

hvala in še enkrat hvala za ćestitkeuser posted image

mtinca- vse najboljše tudi tebi za rojstni danuser posted image .

Sta me pa včeraj presenetila starša z obiskom in torto i nseveda z darilomuser posted image . Pol je pa moj možek prišel prej iz službe zaradi obiska in mi ni uspel kupit darila in je bil ful žalosten. Je rekel, da to ni to, če mi ga daa v ponedeljek. Saj ni važno, sam da dobim darilo, a ne?user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
2.8.2008 15:40:32   
alea01
mi že en teden spimo od 22.00 do 4.30-5.00user posted image user posted image . smo kot ura. Ob 22.00 off ob 4.30 onuser posted image . Tudi če ima krčke ob 21.45, ti čudežno poniknejo ob 22.00user posted image user posted image .
Izabela pridno papca in to zdaj že 60mL naenkrat in tako naberemo lepo okoli 600mL ali pa še več na dan, prej pa 350ml. Žal se pa noče več dojit. In sem čist fertik, ker bi jo jaz kar dojila. Bom poklicala tja, kjer mi je lunca dala cifrouser posted image

plenice- imam pamperske iz Mullerja. Imela sem tudi mullerjeve in so mi dvakrat spustileuser posted image .Ostanem na pamperskah.

krst- jaz sem verna- stric župnik, tri očetove tete nune,...user posted image  in jo bom dala v septembu krstit. boter bo pa moj brat. Mož je pa ateist in se je tudi poročil cerkveno in nima nič proti in tudi z mano gre večkrat v cerkevuser posted image

tteeaauser posted image user posted image user posted image le pridi čvekat

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
2.8.2008 15:41:20   
lunca14

Glede DM plenic se js tud strinjam s Kajo, ker se mi zdijo ful trde in pol sploh ne vem a je polulan al ne...
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Mi smo tudi danes sprobali DM plenice, samo meni so tko,tko. Mi ni za primerjat s pamperskam, pa tud men tako plastično delujejo. Jih bomo porabili za čez dan, kupovala jih pa ne bom. Moram pa še avstrijske oz. made in USA pamperske probat, da vidim razliko med njimi in poljskimi.

Ali se katera spomni, katera junijka uporablja sling, bi rada par stvari vprašala? Sem gledala Hotslings(everyday), samo nimam pojma kako se ta obnese, ker je toliko različnih variant. Bom pa mogla nekaj očitno nabavit, če bom hotela zraven user posted image  kaj naredituser posted image

JAZ uporabjam trak Moby slepy wrap,jaz sem z njim fuuuuul zadovoljna,ker moram letat za malim,si ne predstavljam,da ga ne bi mela,pa tud ko gremo na sprehod ,grem lahko z vsemi tremi sama,starejši gre s skirojem,srednjega jaz guram s trociklom,palček pa na meni spi.Lahko sesam z njim,kuham,kurim,skoraj vse,on pa mirno spi,edini problem ki ga vidim je v tem,da če je zelo vroče,oba prešvicava,in ga moram potem preoblečt,ker je moker.Mu pa zelo paše se tako nosit,je v takem položaju ,kot v bušiju,pa tud mene hrbtenica nič ne boli,pa ga nosim včasih po par ur skupaj.
http://www.sleepywrap.com/index.php?page=photo-gallery

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
2.8.2008 15:55:24   
RMRM
O Lunca, hvala. Zanima me še, ali ga je težko "namontirat", ker eni se mi zdijo tako zakomplicirani da me skrbi, da sama to ne bi uspela.
Sem jih gledala na Moj Škratek.si, samo je res toliko izbire,jaz bi pa rada nekaj enostavnega, zato si kar nekako nisem upala naročit preko neta.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
2.8.2008 16:15:29   
aleksandra silvija
sling- Mi imamo phttp://www.ekokamra.com/index.php
--PESTUNJO
Pravzaprav sploh ni zavezovanja.
<http://www.babysling.com>

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
2.8.2008 16:20:09   
aleksandra silvija
sling- Mi imamo http://www.ekokamra.com/index.php
--PESTUNJO
Pravzaprav sploh ni zavezovanja

Neposredna povezava do sporočila: 1746
2.8.2008 16:28:08   
RMRM
AS, hvala tudi tebi. Ali si ti zadovoljna s pestujo? Izgleda sicer res enostavna, samo imam pa občutek (po slikci), da bo otrok kar ven padeluser posted image ? Mi nekako bolj sede varianta od Lunce, samo ne vem, ali gre na MojŠkratek.si za enak trak ali podoben, ker jaz nisem ravno pristaš nakupovanja preko tujine. Lunca, kje si pa ti kupila ta trak?

Neposredna povezava do sporočila: 1747
2.8.2008 16:31:07   
Anonimen

Pod tole se podpišem tudi jaz - midva imava enako situacijo in enako mišljenje.

Sem dobila bon od DM za plenice. In sicer te planice so od 4-6 kd. Mi ziher imamo že več kot 4 kg ( v ponedeljek imava svetovalnico ) pa se mi zdijo še malo prevelike. Nevem kako se vam zdijo?

Kot sem že napisala - nam so super, zdržijo vse paketkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
2.8.2008 16:47:33   
lunca14

AS, hvala tudi tebi. Ali si ti zadovoljna s pestujo? Izgleda sicer res enostavna, samo imam pa občutek (po slikci), da bo otrok kar ven padeluser posted image ? Mi nekako bolj sede varianta od Lunce, samo ne vem, ali gre na MojŠkratek.si za enak trak ali podoben, ker jaz nisem ravno pristaš nakupovanja preko tujine. Lunca, kje si pa ti kupila ta trak?

Ja kupila sem ga v škratku,zavezovanje ni problem,si ga namontiram v pol minute,je pa notri res trden kot klop.Kar vprašaj,če še kaj zanima.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
2.8.2008 17:02:08   
lunca14
RMR....oglej si video,ki prikazuje kako navežeš otroka.
http://dreawd.blogspot.com/2008/01/backwearing-w-wrap.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?