lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Glede DM plenic se js tud strinjam s Kajo, ker se mi zdijo ful trde in pol sploh ne vem a je polulan al ne... IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Mi smo tudi danes sprobali DM plenice, samo meni so tko,tko. Mi ni za primerjat s pamperskam, pa tud men tako plastično delujejo. Jih bomo porabili za čez dan, kupovala jih pa ne bom. Moram pa še avstrijske oz. made in USA pamperske probat, da vidim razliko med njimi in poljskimi. Ali se katera spomni, katera junijka uporablja sling, bi rada par stvari vprašala? Sem gledala Hotslings(everyday), samo nimam pojma kako se ta obnese, ker je toliko različnih variant. Bom pa mogla nekaj očitno nabavit, če bom hotela zraven kaj naredit JAZ uporabjam trak Moby slepy wrap,jaz sem z njim fuuuuul zadovoljna,ker moram letat za malim,si ne predstavljam,da ga ne bi mela,pa tud ko gremo na sprehod ,grem lahko z vsemi tremi sama,starejši gre s skirojem,srednjega jaz guram s trociklom,palček pa na meni spi.Lahko sesam z njim,kuham,kurim,skoraj vse,on pa mirno spi,edini problem ki ga vidim je v tem,da če je zelo vroče,oba prešvicava,in ga moram potem preoblečt,ker je moker.Mu pa zelo paše se tako nosit,je v takem položaju ,kot v bušiju,pa tud mene hrbtenica nič ne boli,pa ga nosim včasih po par ur skupaj. http://www.sleepywrap.com/index.php?page=photo-gallery