|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
26.8.2008 9:27:05   
fragola
ooo popsika kako te razumem, jaz mam močno kravžlaste lase plus tega se barvam blon, kravžlasti lasje pa so itak full suhi lasje, občasno jih pa še likam, v glavnem sem mislila, da za poroko bo groza, ma ni bilo tako! Jaz ti priporočam, da si delaš naravno kremo za lase in to je da daš olivno olje na lase in glavo zaviješ v folijo pustiš vsaj 10-15minut in to provaj delat vsaj dvakrat na teden in boš vidla da pomaga. Tudi kamiličen čaj pomaga!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
26.8.2008 9:30:31   
Anonimen
majcci hvala, ker si prebrala tole moje klobasouser posted image .

Ma res ne vem kaj naj naredim...enkrat moram te svoje lase spravit v red...obožujem blond barvo ampak se moram non stop barvat, pa če hočem bit res svetla moram kar uro in pol sedet pr frizerju, da barva prime in da nisem rumenauser posted image .

Mah..sej rastejo mi kar hitro ...kaj pa vem.

Na poroki bi rada imela paž, ker imam v mislim čisto simpl frizuro, ker bo cela poroka minimalistična, nimam rada nekih velikih okrasov in podobno...vse bo v smislu less is moreuser posted image .
Ne bi pa rada imela prekratkih ker sem si zamislila tak lep pažek, malo valovite lase in rožico vlaseh...

< Sporočilo je popravil poopsika -- 26.8.2008 9:32:46 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
26.8.2008 9:30:32   
zimbra
Na tvojem mestu bi si pustila rasti lase do poroke. Kupila bi si razne maske in obnovitvene kreme in poskusila uničene lase kolikor toliko obnoviti. Pobarvala bi se na naravno rjavo in prav gotovo ne bi več uporabljala peroksida. Ko bodo lasje malo zrasli, jih boš lahko spenjala v čop, uporabljala razne trakove za lase in obroče, špangice itd. V devetih mesecih ti bodo gotovo lasje toliko zrastli, da bosta s frizerko lahko oblikovali frizuro za poroko. Uničene konice boš pa že prej lahko postrigla.

Tudi sama imam podoben problem. Iz kratkih las bi rada prišla na dolge. Hodim okrog kot sirota Jerica, z nikakvo frizuro, lasje speti na stotih koncih in hrati nikjer... v glavnem grozauser posted image . Ampak vse za to, da bom na dan poroke blestelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 753
26.8.2008 9:32:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ooo popsika kako te razumem, jaz mam močno kravžlaste lase plus tega se barvam blon, kravžlasti lasje pa so itak full suhi lasje, občasno jih pa še likam, v glavnem sem mislila, da za poroko bo groza, ma ni bilo tako! Jaz ti priporočam, da si delaš naravno kremo za lase in to je da daš olivno olje na lase in glavo zaviješ v folijo pustiš vsaj 10-15minut in to provaj delat vsaj dvakrat na teden in boš vidla da pomaga. Tudi kamiličen čaj pomaga!

fragolca, hvala za nasvetuser posted image .
Bom poskusila, ma vse bom poskusila samo, da ne kaj naredim iz tega mojga kupusauser posted image .

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
26.8.2008 9:34:34   
Anonimen
zimbra, tudi tebi hvala, zlate ste punceuser posted image .

zimbra ko bi mene videla, jst sem ita kot ena Jerauser posted image ....razmišljam kakšna bom na poroki s temi uničenimi lasmiuser posted image , pa kako naj jih čimprej pozdravim do poroke...
Ma najbolje res, da se pobarvam na naravno rjavo in jih pustim rasti koliko bodo pač do poroke zrastli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
26.8.2008 9:38:01   
Martina27
Evo mene, sem že v službi!
Obe službi sta v centru, mi pa živimo tuki na Mesarski, ko je to novo naselje, tako da nimam daleč do službe. Ta druga služba pa je tudi v centru na Ajdovščini, v glavnem obe sta strogi center ne daleč druga od druge.

Plača je za 400€ vejča zdaj na začetku in imam možnost kariernega razvoja, tako da kar se tiče pogojev so idealni.
Ja z Žanom bi bila manj skupaj, ker bi nekdo drug hodil po njega (ati od Žana, njegova sestra-Žanijeva teta, kdaj pa kdaj tudi dedek, razmišljam tudi da bi mu najela varuško sam za ta čas ko sem še jaz v službi, čas po končanju vrtca in moje službe, to je nekje 2 uri) in potem bi si ga oni peljali domov, ker Nejc- ati od Žana ni doma Lj, mal ven in pol se jaz sigurno vsak dan nebi vozila po njega ali pač.
Zdaj pa grem domov ob 15.30 sem v vrtcu 15 min do štirih in potem še greva mal po LJ in shopingirat.

Sej se vedno bolj nagibam k SKB, sam mi jih je resnično hudo zapustit, ker se imamo ful lepo in me imajo zelo zelo radi, jaz pa njih.

Ja, bil je razpis, že pred 2 mescema in sem mislila da itak ne bo nič, sam so me pred 14 dnevi klicali, prejšnji torek sem bila tam na razgovoru(med malicouser posted image ) no in včeraj so mi poslali, da so me izbrali,da moram 1.9 še 1x k njim, da se dogovorimo o vseh detajlih.

Ful so prilagodljivi, skratka vse je super.

poopsika- pejt se postriži in frizerki povej  kako in kaj in potem pusti da lasje rastejo, ker če boš imela uničene, itak lasje ne rastejo, ker vse vitamine pojejo oz črpajo konice, ne pa koren lasu.
Ampak karšnokoli frizuro boš imela boš lepa!Kaj pa če bi si jih dala podaljšat?
A tudi likaš jih? No jaz pa sem tak nesrečna, ker imam čist raven las in zmeraj rečem frizerju, da mi jih naj malo na krtačo fena in se mi smeji pa pravi, kej bi ene dale da bi imele tak lasuser posted image

Mah, sej nam nikoli ni nič prav, ne tak ne drugačeuser posted image

No drugače sem pa jaz super, uživam na maksimalno, samo glava me zaboli, ko vem, da bo treba spet novo robo it nakupovat, zame, za Žana jo grem z užitkomuser posted image
Včeraj sem mu na Lacoste kupila tako lepo majčko za na kavbojke, sam cena da se tiuser posted image , ampak je vredna.
Včeraj sem mu kupila knjigico v Mladinski knjigi, ko jo odpreš se mu začnejo oglašat živali, ko so na tisti strani, vodica žubori, ne moreš verjet, kaj vse se že da dobit. Ampak nič ne stiskaš, sam avtomatsko katero stran odpreš, in živali ki so na tsiti strani se oglašajouser posted image  Moj sonček je čist navdušen nad njo in jo ima ful raduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
26.8.2008 9:40:37   
Martina27
poopsika-  kupi si kapljice za konice, od JOICO, čudovite kapljice, jaz jih uporabljam in so fenomenalne. To so za poškodovane konjice in za to, da se ne poškodujejo. Jaz imam sicer dolge lase sam jih vseeno uporabljem, in imam čist zdrav las.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 757
26.8.2008 9:44:04   
Anonimen
matruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ceu roman napisala pa me je vn vrglo

Neposredna povezava do sporočila: 758
26.8.2008 9:46:41   
Anonimen
Martina hotla sem rečt, da kakorkoli se boš odločila, ti želim, da bo prav in da ti bo lepouser posted image .

glede las, pa se mi zdi, da ima Martina prav...po moje tudi ne morejo ne vem kako rasti, če to tolk uničeni..sploh meni, ki so se mi sedaj začeli lomiti, ne odpadati ampak dobesedno se mi las zlomiuser posted image .

Gede šopinga...nikoli ga zame ni premaluser posted image ...cunje in čevlji so moja strastuser posted image ...bi lahko bla osebna nakupovalka al pa stilistkauser posted image .

Obožujem( Poleg ZARE seveda)  Esprituser posted image user posted image user posted image ..sem lih včeraj na netu gledala novo kolekcijo....i'm in loveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
26.8.2008 9:47:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

poopsika-  kupi si kapljice za konice, od JOICO, čudovite kapljice, jaz jih uporabljam in so fenomenalne. To so za poškodovane konjice in za to, da se ne poškodujejo. Jaz imam sicer dolge lase sam jih vseeno uporabljem, in imam čist zdrav las.

ene kapljice za konice imam od KLAS-a in so tudi krasne. Bom poskusila še te.

Neposredna povezava do sporočila: 760
26.8.2008 9:53:48   
zimbra
Za pop..user posted image user posted image Tudi mene je vrglo ven po celem romanu.

V glavnem, poopsika, glavo pokonci punca. Lasje rastejo 1cm na mesec, v pomladnih mesecih še več (v mojem primeru imajo še dobro pognojeno user posted image ).
Sploh pa če si želiš frizurco na paža, ne bo problem. Toliko ti bojo gotovo zrastli in do takrat bodo zdravi in obnovljeni.

Martina27, 400€ na mesec in še možnost napredovanja? Punca to je 4800€ na leto!! Jaz bi gotovo zamenjala. Za tisti dve uri bi našla varuško za Žana in se mu po prihodu domov bolj posvetila. Verjamem, da bodo tudi v novi službi fajn sodelavci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
26.8.2008 10:04:18   
Anonimen
zimbra, prav imašuser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
26.8.2008 10:09:40   
majcci
Poopsika - do paža ti bodo lasje verjetno do poroke zrastli, če si jih bolj na kratko postrižeš in pobarvaš na svojo barvo.

Martina - za takšno službo bi se verjetno tudi sama odločila. Res da boš posledično manj časa s sinom, ampak boš pa ostali čas bolj izkoristila. On bo pa tudi z ostalimi užival - očetom, teto, pa tudi varuško. Varuške pa tudi ne rabiš vsak dan, ampak npr. 3x na teden, 1 dan ga ima oče in 1 dan teta. Malo kombiniraš. On bo sigurno užival, ti pa tudi v službi.
Če je to tvoja želja, ta služba, potem se verjetno splača menjati. Saj navsezadnje, če ti ne bo všeč. lahko potem tudi drugo služno naprej iščeš.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 763
26.8.2008 10:23:08   
pikovit
Poopsi šopoholik user posted image  kako si kaj?Evo za mano je dekliščina in sem se res imela fino,krasno,the best.Vsaka mora imeti dekliščino in to posebaj ne z fanti skupaj.Prava dogodivščina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
26.8.2008 10:27:04   
lyra*
Dan klepetuljeuser posted image
Jaz se komaj zbudim ve pa že veselo klepetateuser posted image
Glede srečanja mam jz 5.9 še en pregled pol pa lahko kadarkoliuser posted image

martina odloči se za tisto kar ti bo najboljšeuser posted image user posted image  Ti pol več povem kr zdj nimam časa...

poopsika so ti druge že vse povedaleuser posted image  Lahko pa si jih daš podalšat..user posted image

Šibam jz zdaj na zajtrk pa se slišimo kasnejeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 765
26.8.2008 10:32:30   
zimbra
Pikovit, a potem je naslednji teden tvoja poroka? Se opravičujem, če je to splošno znano, sem nova na forumu...

Super, potem te že daje predporočna mrzlicauser posted image .

Lyra, dobro jutro. No, boš poročala kako je bilo včeraj na pregledu?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 766
26.8.2008 10:34:10   
Martina27
Res ste krasne punce en user posted image !
Bom razmislila še danes in se tudi danes dokončno odločila, sej mi vsi govorijo naj grem tja. Ampak odločitev mora bita samo moja, tako vsaj ne bom na koga user posted image .

UUUHH ja dekliščina, jaz pravim da je nočem imet, potem pa zmeraj slišim kako so se imele fajn, tako de se že nagibam na to, da pa bi jo le imelauser posted image

Sej jaz tudi rada shopingiram, sam pol se mi pa malo user posted image  ko vidim kolk sem zapravila, če pa je to tak užitek- me kar sprošča. Sploh ko sem jezna ali pa žalostna se vržem na zapravljanje in je takoj boljeuser posted image

Jaz grem najraje kar se tiče službenih zadev v Benetton ali Mexx, veliko kostimčko in kiklic pa kupim na Labodu.
Za prosti čas je tudi zame fjn pogledat Champion ali pa Esprit, pa kakšen SOliver.
Mislim, pa da se tega nobena ženska ne braniuser posted image
Bi lahko enkratskupaj začele in končale to našo shopingmanijouser posted image  a... si zamisliteuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 767
26.8.2008 10:55:21   
majcci
Jaz sem pa v tako zabačenem delu Slovenije doma, da je bolj malo možnosti za šoping. Se moram vedno peljati kam. no, po eni strani je to vredu, manj zapravim user posted image , po drugi pa ful brezveze, ko se moraš vozit user posted image .
Najbolj smotano je, ko moj rabi novo obleko za službo. Med tednom tako ne moreva kam, potem pa iščeva luknje katero soboto lahko greva. Se med tednom vozi v Mb, potem pa še čez vikend, pa še ful "navdušen" je nad nakupovanjem, pol si pa lahko predstavljate kako to izgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
26.8.2008 11:03:40   
Martina27
majcci- kje pa si doma? Kaj a tvoj ima službo v Mb?

Ah 1x tko na izi se dobimo v Lj, upam da kaj kmalu pa mal počvekamo, mislim, da bi se imele ful fajnuser posted image

Sam mormo se časovno uskladit, sej veš, službe, otroci itd.....

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 769
26.8.2008 11:06:39   
majcci
Midva sva na Koroškem doma, na Ravnah.
Moj drugače na terenu dela, vendar ima pisarno v Mb, tako da ko niso na terenu, gre v Mb, drugače pa dela v Celju, Mb, Velenje, MS,...

Neposredna povezava do sporočila: 770
26.8.2008 11:15:02   
Martina27
Jaz imam prijateljico tam doma, sam ona pa je v user posted image ..... čakaj, mislim da Kotljeuser posted image
Dela pa v eni firmi PREVENT? Je to kje tam?

Mah zdaj si me dobila.

Madona kak midve delava a?
Men se danes nič ne da, tolk kolk pač moram!

Sem šla zdaj ven po sok, pa se mi je na salonarju peta zlomilauser posted image  In zdaj šibam v šlapnahuser posted image  do Bate po nove, kaj pa hočmo. Zataknila se mi je med reže in gremo našiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to dol padeš, da greš v službo, pa se ti peta zlomi in domov z novimi salonarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 771
26.8.2008 11:23:36   
zimbra
Pa to dol padeš, da greš v službo, pa se ti peta zlomi in domov z novimi salonarji
IZVIRNO SPOROČILO: Martina2

Maš pa res srečo user posted image user posted image user posted image
Zakaj se meni nič takega ne zgodi?

Neposredna povezava do sporočila: 772
26.8.2008 11:32:35   
lyra*
martina user posted image user posted image user posted image user posted image  Maš vsaj izgovor za nove čevlje.user posted image  Zakaj pa nebi mela dekliščine? Kje pa si kupila tak malo številko Lacost?

zimbra na poročilo še boš mogla malo počakatuser posted image  Danes imam pregleduser posted image

Jaz zdaj najbolj kupujem v H&M ker drugje nimajo nosečniških oblekuser posted image
Drugač pa prisegam na Zaro

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 773
26.8.2008 11:33:54   
Anonimen
ojla, pikovituser posted image .

Super,da je dekliščinna uspela, nisem niti dvomilauser posted image !
Še malo pa boš prelepa nevestica, upam, da bom lahko videla slikeuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
26.8.2008 11:36:14   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Jaz imam prijateljico tam doma, sam ona pa je v user posted image ..... čakaj, mislim da Kotljeuser posted image
Dela pa v eni firmi PREVENT? Je to kje tam?

Mah zdaj si me dobila.

Madona kak midve delava a?
Men se danes nič ne da, tolk kolk pač moram!

Sem šla zdaj ven po sok, pa se mi je na salonarju peta zlomilauser posted image  In zdaj šibam v šlapnahuser posted image  do Bate po nove, kaj pa hočmo. Zataknila se mi je med reže in gremo našiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa to dol padeš, da greš v službo, pa se ti peta zlomi in domov z novimi salonarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kotlje so prvo naselje iz Raven proti Slovenj Gradcu. 3 km imam do Kotelj.
Prevent pa je v Slovenj Gradcu. Med Ravnami in Sg je okoli 20 km.
Ampak plače so bolj boge v Preventu.
Katera pa je tvoja kolegica - mogoče jo celo poznam? Če mi zaupaš, mi kar na ZS piši.

Boš vsaj nove čevlje dobila user posted image .
Jaz nimam problemov z visokimi petami, ker lahko z nizkimi hodim v službo. Nimam stika s strankami pa s sodelavci tudi skoraj ne user posted image .

Meni pa an srečo ni treba hoditi

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.